Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Звезда у финалу ИХЛ лиге!

Хокејаши Црвене звезде савладали су Сисак на гостовању резултатом 3:2 у четвртој утакмици полуфиналне серије плеј-офа ИХЛ лиге и са 3-1 укупним скором се пласирали у финале регионалног такмичења.

Домаћи су повели голом Доминика Канета у 10. минуту. Изједначење нашем тиму донео је Марко Драговић шест минута касније. Велика борба водила се и током друге трећине, али су одбране биле на висини задатка и голова није било, па се у последњи период игре ушло са резултатом 1:1.

Рајан Галвин је погодио гол црвено-белих па је Сисак тако поново дошао до предности у 45. минуту. Изабраници Игора Косовића су нападали, покушавали да стигну до изједначења и у томе су успели у 55. минуту преко Едуарда Чекмарева. У самој завршници меча Црвена звезда је успела да преокрене резултат у своју корист, а стрелац два минута пре краја меча био је Игор Митровић на асистенцију младог Матије Динића. Уследило је велико славље Звездиних хокејаша који су се тако пласирали у финале – 2:3.

Противник Црвене звезде у финалу ИХЛ лиге биће Триглав из Крања који је са 3-0 савладао Загреб. Финална серија плеј-офа игра се на три победе, а Црвена звезда ће имати предност домаћег терена.

СИСАК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:3 (1:1, 0:0, 1:2)

Сисак – Ледена дворана Зибел. Гледалаца: 519. Судије: Режек, Мецингер, Бергант, Мажар. Казне: Сисак 4 минута, Црвена звезда 4 минута.

СИСАК: Андерсон, Мрђеновић, Безук, Чанић (1ас), Дил, Л.Јарчов, Канает 1, Вукадин, Чавловић, Добрић, Маленица, Селитај, Бебек, Галвин 1, Ленон, Ф.Полонијо, Пузић (1ас), Краљ, Личина, М.Полонијо. Тренер: Марко Шакић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Забелин, Чекмарев 1, Драговић 1, Лештарић (1ас), У.Новаковић (1ас), Подунавац, Динић (1ас), Гвозденовић, Митровић 1, М.Младеновић, Ђинђић, Крављанац, К.Младеновић, Симић, Цвик. Тренер: Игор Косовић.

The post Звезда у финалу ИХЛ лиге! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment