Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездино пролеће пратило преко 100 хиљада навијача на Маракани

Црвена зведа се поред одличних резултата овог пролећа може похвалити и завидном посетом на стадиону “Рајко Митић”. Црвено-бели навијачи су приредили невероватну атмосферу на Маракани, а наш клуб је на претходне четири утакмице у првенству пратило 107.140 навијача.

На почетку другог дела првенства у сезони 2023/24 Црвена звезда је савладала Вождовац на највећем српском стадиону пред 26340 навијача, а тријумф је означио почетак црвено-белог пролећа. На наредном дуелу на Маракани угостили смо Чукарички, а победу над екипом са Бановог брда је пратило 14348 звездаша. У међу периоду били смо бољи на гостовањима у Новом Пазару, Бачкој Тополи и Нишу, да би у 172. вечитом дербију на трибинама стадиона “Рајко Митић” сјајној игри наших првотимаца сведочило 48211 гледалаца.

На последњој утакмици на нашој Маракани рутинској победи над Радничким из Крагујевца је присуствовао 18241 навијач, а када се подвуче црта долазимо до невероватних 107.140 звездаша који су бодрили изабранике Владана Милојевића у борби за шампионску титулу.

Када се извуче просек долазимо до броја од 26785 навијача који су бодрили нашу Звезду на прве четири утакмице у пролећном делу шампионата.

Чврсто верујемо да ће армија Звездиних навијача наставити са невероватном посетом и подршком, те да ће непрестано бити 12. играч у походу на дуплу круну.

The post Звездино пролеће пратило преко 100 хиљада навијача на Маракани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment