Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда те зове!

После веома битне победе над екипом Цибоне у Загребу у утакмици 23. кола регионалне АБА лиге, црвено–бели се окрећу обавезама у најелитнијем европском такмичењу. Пред кошаркашима Црвене звезде Меридианбет је ново дупло коло Евролиге, а обе утакмице наш тим одиграће пред домаћим навијачима.

Први на реду је дуел против екипе Панатинаикоса у среду 20. марта од 20 часова. Изабраници Јаниса Сферопулоса су у првом дуелу ове сезоне претрпели пораз у главном граду Грчке резултатом 82:65, а тада су се из табора црвено–белих највише истакли Немања Недовић и Џоел Боломбој са по 15 поена.

После убедљиве победе над Цибоном у АБА лиги, тренер нашег тима Јанис Сферопулос је искористио прилику да подсети све навијаче колико је тиму подршка битна и позове Звездаше да у што већем броју дођу на утакмице дуплог кола Евролиге у Арени.

„Пред нама је ново дупло коло Евролиге. Желим да позовем све наше навијаче да дођу и учествују у овим утакмицама и тако помогну тиму да дође до нових победа. Без обзира на све изостанке због повреда, верујемо у победе и ваша подршка нам пуно значи. Звездаши, дођите у што већем броју!“

Карата за утакмицу против Панатинаикоса и даље има у продају, баш као и за дуел са Виртусом који очекује КК Црвена звезда свега два дана касније (22. март), а продаја се врши по уобичајеној процедури, на свим продајним местима нашег партнера „Tickets.rs“ као и онлине на сајту www.tickets.rs.

Карте ће се продавати и на дан утакмица на благајнама Београдске Арене (јужна страна) од 12 часова до почетка утакмице.

Звездаши, очекујемо вас, као и до сада у великом броју, да сви заједно пошаљемо најлепшу црвено-белу слику из Арене!

The post Звезда те зове! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment