Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Повратак Радоњића

Један од најталентованијих омладинаца Црвене звезде – Матеја Радоњић се ове зиме вратио тренажном процесу након нешто више од пола године паузе због повреде укрштених лигамената.

Повреда ми се десила на „Турниру пријатељства“ на Златибору у јуну прошле године. У том тренутку није деловало да ће бити тај степен повреде, али сам то вече одмах кренуо са родитељима у Београд како бих снимио ногу. После два дана сам сазнао да ћу морати на операцију предњих укрштених лигамената и свашта ми је пролазило кроз главу, био сам негативан у старту, али сам морао да се помирим са чињеницом да ме чека дуга пауза. Породица ми је, подразумева се, пружила највећу подршку, али бих се захвалио и саиграчима и свима у клубу, пре свега директору Омладинске школе Црвене звезде – Николи Јелићу – речи су Матеје Радоњића.

Почетком марта, Радоњић је кренуо са тренинзима изван екипе, а иако није желео да обећа, најавио је када бисмо могли да очекујемо његов повратак на терен.

Не бих да прецизирам датуме када ћу одиграти прву утакмицу ове сезоне, радим из дана у дан све више и боље, тако да ћу у договору са стручним штабом на челу са Ненадом Милијашем видети када је право време да упишем прве минуте у борби за титулу Омладинске лиге Србије и надам се да ће то бити ускоро – закључио је Матеја Радоњић.

The post Иза југа Маракане – Повратак Радоњића appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment