Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Сферопулос и Гиедраитис: Хвала нашим навијачима што долазе, још посла нас чека

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекује Виртус из Болоње у другој утакмици дуплог београдског програма Евролиге. (31. коло, петак 19.00).

После пораза од Панатинаикоса црвено-бели желе да покажу реакцију (иако су и даље десетковани) и на домаћем терену прекину негативан низ резултата.

Виртус жели да остане на позицији која доноси плеј-оф. Веома су борбени, имају квалитет. Ми желимо да реагујемо на јучерашњи пораз. У односу на ту утакмицу треба да будемо конзистенцнији, много боље да играмо у одбрани, паметно у нападу, да користимо таленат који имамо на исправан начин на терену у складу са планом. Веома ми је важно да тим покаже реакцију, желим да нам пас игра буде много боља – рекао је на тренингу у хали Александар Николић, тренер Јанис Сферопулос.

Приступ и жеља без обзира што је наш тим изгубио све шансе за плеј ин се не мењају:

Није лако. Али, професионалци смо, играмо за клуб, за навијаче, морамо да дамо све од себе како би победили што више утакмица до краја сезоне. То је сада наш циљ и даћемо све од себе заједно како би побеђивали. Осим резултата, важно је да сви морају бити спремни да играју. Кроз што више победа у Евролиги се спремамо за мечеве који нас очекују у АБА лиги – рекао је тренер црвено белих.

Рокас Гедраитис: – У Евролиги не морате да се мотивишете, не може да се деси да не будете мотивисани, а шта нам је тренер рекао то је наша тајна – рекао је Литванац и додао: – После серије пораза у Евролиги желимо да се вратимо на победнички пут, то нам је циљ. Виртус је сјајан тим, али даћемо све од себе и покушаћемо да победимо.

На крају, Рокас се желео да дода још нешто:

Желим да кажем нашим навијачима – хвала што долазе, имамо још посла да урадимо до краја сезоне, да завршимо Евролигу, да се вратимо на победнички пут ту, а ту је и АБА лига – закључио је Гедраитис.

Након утакмице 31.кола Евролиге са Виртусом, црвено беле у понедељак на истом месту очекује и важна утакмица 24.кола АБА лиге са Мегом.

The post Сферопулос и Гиедраитис: Хвала нашим навијачима што долазе, још посла нас чека appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment