Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Конференција пред почетак плеј-офа

Обе сениорске селекције су се пласирале у плеј-оф Банка Поштанска штедионица Суперлиге и избориле учешће у европским такмичењима следеће сезоне.

Девојке већ 26.03. дочекују првог противника екипу Уба, док момци дочекују Таково 27.03.

Тим поводом је у понедељак 25.03. одржана конференција за новинаре на којој су се обратили председник УО ОК Црвена звезда Драган Килибарда, генерални директор ОК Црвена звезда Никола Росић, главни тренери мушке и женске селекције Ивица Јевтић и Милан Гршић, као и капитени Јелена Стојић и Никола Петровић.

Председник Управног одбора је изразио задовољство испуњењем циљева зацртаних пред почетак сезоне, али и најавио борбу за обе титуле у предстојећој завршници такмичења.

Генерални директор Никола Росић је истакао успех да је ОК Црвена звезда једини одбојкапки клуб који ће имати и мушку и женску селекцију у европским такмичењима.

Ивица Јевтић, главни тренер мушког тима ОК Црвена звезда се осврнуо на почетак лиге и слабије резултате у том периоду, раст форме и сјајан завршетак такмичења као и улогу апослутног фаворита у предстојећем двомечу са Таковом.

Главни трнер женског тима, Милан Гршић је прокоментарисао тежак и згуснут распоред који су девојке имале током сезоне и изразио оптимизам у предстојећем дербију плеј-офа против Уба.

Капитени су показали оптимизам и веру у своје екипе пред прве утакмице, обе селекције у своје противнике у плеј-офу већ у два наврата победиле у току регуларног дела Суперлиге.

The post Конференција пред почетак плеј-офа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment