Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Олањинка: Играчи и навијачи су једно, заједно против ИМТ-а

Црвена звезда ће у среду од 19 часова угостити новобеоградски ИМТ на стадиону “Рајко Митић” у оквиру 28. кола Суперлиге Србије. Хитроноги дриблер Питер Олањинка истиче да се екипа налази у доброј форми, те верује да ће навијачи препознати тренутак и још једном направити прелеп амбијент на Маракани.

Иза нас је тешка утакмица у Ивањици, где смо одиграли као тим и стигли до рутинске победе. Није било лако играти против дисциплиноване екипе, која се претежно бранила. Међутим, пресудила је наша жеља и појединачни квалитет играча. Битно је да смо наставили са добрим партијама након репрезентативне паузе, јер знамо да нас очекује згуснут распоред у наредном периоду. Већ за два дана играмо против ИМТ-а на Маракани. Знамо да се ради о ривалу који има младу екипу и веома амбициозну, а у то смо се уверили на претходном међусобном сусрету. Улазимо у захтеван ритам до преласка у плеј-оф део првенства, а наш циљ је наравно да задржимо прво место и одбранимо дуплу круну – почео је Олањинка.

Навијачи Црвене звезде су оставили снажан утисак на Нигеријца, који не крије љубав према нашем 12. играчу.

Чуо сам за Звездино пролеће, а онда сам се и лично уверио како су навијачи у огромном броју уз нас од почетка другог дела сезоне. Просто ме увек одушеве, нарочито на дербију. Стварно су спектакуларни. Дошли су у великом броју и у Ивањицу, док је на пријатељској утакмици са Зенитом стадион био пун. Њихова љубав је заиста велика, а верујем да су препознали тренутак у ком смо успели да се подигнемо и кренемо са сјајним партијама. Зведаши имају велики утицај на нас који смо на терену. Играчи и навијачи су једно, увек сви дајемо све од себе и заједно идемо по победу против ИМТ-а. Знамо да је термин меча незгодан, јер је у питању радни дан. Предност је што је утакмица од 19 сати, па ће људи моћи након посла да стигну на стадион. Верујем да ће нас подржати у великом броју – поручио је Звездин нападач.

The post Олањинка: Играчи и навијачи су једно, заједно против ИМТ-а appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment