Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Авдић, Милосављевић и Максимовић прикључени првом тиму

Фудбалери из омладинског погона Црвене звезде Адем Авдић, Андрија Максимовић и Вељко Милосављевић су прикључени првом тиму, те ће имати прилику да до краја сезоне напредују уз најбоље играче црвено-белих и боре се за минуте у одлучујућим утакмицама за шампионску титулу.

Вељко Милосављевић и Андрија Максимовић су већ имали прилику да дебитују у сениорском фудбалу. Милосављевић је по први пут на терен крочио у сусрету са Трајалом у купу, када је у 79. минуту заменио Драговића. За нешто више од десетак минута је показао изузетан таленат, те да ће црвено-бели моћи озбиљно да рачунају на њега у будућности. Максимовић је први пут Звездин дрес обукао у утакмици против Радничког из Ниша, такође у Купу Србије. Наш тим је славио са 5:0, а он је заменио Лазара Николића на почетку другог полувремена и оставио сјајан утисак.

Адем Авдић је пажњу привукао наступима у Омладинској лиги Србије. Са само 17 година дриблинзима и потезима на теренима иза југа Маракане је константно одушевљавао све присутне на утакмицама. Један је од најзаслужнијих момака за пласман на Европско првенство за кадете, које ће се играти на Кипру ове године.

После утакмице изабраника Владана Милојевића са екипом ИМТ на којој је минуте уписало чак седам бонус играча, још једном се показало да је Звездина Омладинска школа ”фабрика талената” и да ћемо у будућности имати прилику да уживамо у партијама наше деце у дресу првог тима.

The post Авдић, Милосављевић и Максимовић прикључени првом тиму appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment