Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Црвено-бели у финалу плеј-офа!

Одбојкаши Црвене звезде пласирали су се у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије пошто су и у реванш мечу полуфинала савладали Карађорђе, овога пута са 3:0, по сетовима 25:20, 27:25, 25:21.

Црвено-бели су након победе после пет сетова у првом мечу у Београду остварили максималан тријумф у Тополи и на тај начин обезбедили финале и борбу за трофеј.

Изабраници Ивице Јевтића су одлично почели меч, направили разлику средином првог сета који су на крају освојили резултатом 25:20. У другом сету се распламсала борба. Обе екипе су пропустиле сет лопте, али је Звезда искористила другу и повела са 2:0.

Наш тим је наставио са добром игром, стекао опипљиву предност од шест поена коју је чувао до завршнице. Домаћи су ухватили резултатски прикључак смањили на минус 3, али је Никола Петровић сјајним сервисом и асом вратио самопоуздање црвено-белима који су без већих проблема привели утакмицу крају и заслужено славили пласман у финале – 21:25.

Најефикаснији на мечу био је Душан Николић са 19 поена, а велики допринос дао је и Ахмед Омар Дејо са 16 поена.

Звездини одбојкаши ће у финалу плеј-офа БПШ Суперлиге играти против победника дуела Раднички – Партизан Ефбет.

КАРАЂОРЂЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (20:25, 25:27, 21:25)

Топола – Дворана: ОШ „Карађорђе“. Гледалаца: 700. Судије: Предраг Баланџић и Јан Оченаш. Трајање меча: 88 минута.

КАРАЂОРЂЕ: Антић, Радовић 3, Вујовић, Вемић 9, Смиљанић (либеро), Сташевић (либеро), Пришић, Шормаз, Бошњак 7, Надаждин 13, Бојовић 6, Бекрић 6. Нису играли: Станић, Радовановић. Тренер: Невен Мајсторовић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бохарев, Кљајић, Лопар 3, Петровић 3, Ристић (либеро), Николић 19, Стефановић 7, Дејо 16, Жугић 7. Нису играли: Илић, Поповић, Томашевић, Старовић, Степановић. Тренер: Ивица Јевтић.

The post Црвено-бели у финалу плеј-офа! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment