Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јубиларна 200. утакмица Милојевића на 173. вечитом дербију

Шеф стручног штаба Црвене звезде – Владан Милојевић ће предводити своје изабранике на предстојећем 173. вечитом дербију 200. пут као главни тренер. Највећа утакмица српског фудбала ће бити идеална прилика за све звездаше да у суботу, 20. априла од 18 часова буду део спектакла на Маракани и подрже једног од најбољих стратега у модерној историји нашег клуба.

О Владану Милојевићу се може говорити једино у суперлативу, јер су његови подухвати са Црвеном звездом вратили наш клуб на стазе старе славе. Популарни “Кларк Кент” је са вољеним клубом исписао историју, а надимак су му доделили наши навијачи услед његовог стила и става који поседује док води утакмицу.

Звездин је рекордер, јер је предводио екипу на чак 44 европска дуела, од тога може се похвалити са две групне фазе Лиге шампиона и пролећем у Лиги Европе. Наш клуб је поново постао препознатљив широм света, док смо у домаћим оквирима подизали пехаре освајавши титуле.

Наставио је искусни шеф стручног штаба од повратка на клупу Црвене звезде да ниже победе, а до сада је рачунајући такмичарске и пријатељске мечеве 199 пута предводио са клупе вољени клуб. Статистика је позитивна и гласи: 146 победа, 32 ремија и 21 пораз.

Пред црвено-белима је нови изазов када ће у суботу, 20. априла од 18 часова одиграти 173. вечити дерби. Имаће сви звездаши прилику да посматрају праву фудбалску представу на стадиону “Рајко Митић” и као 12. играч помогну шефу Милојевићу да тријумфом обележи 200. наступ на клупи наше Звезде.

The post Јубиларна 200. утакмица Милојевића на 173. вечитом дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment