Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Јанковић тренира са кадетима

Филип Јанковић
Филип Јанковић
Филип Јанковић

Млади Филип Јанковић је прекомандован из првог тима међу кадете Црвене звезде, са којима ће на даље тренирати, одлука је Роберта Просинечког.

„Кад сам се вратио из репрезентације тим менаџер Мирко Абрамовић ми је саопштио да ћу убудуће тренирати са кадетском екипом. Прихватио сам ту одлуку без поговора, а за викенд одиграо меч кадетске лиге против Рада. Нисам разочаран, нити љут, чак ми одговара да играм са вршњацима. Доћи ће једног дана сигурно мојих пет минута“, рекао је Филип за „Журнал“.

Јанковић је у јануару потписао трогодишњи уговор са нашим клубом, који важи до 2015. године.

Повезане вести

39 comments

Vlada Tosic апр 4, 2012 at 15:16

Sve ovo u vezi Jankovica meni previse smrdi…. Nije bio ni na klupi u 2. delu (po meni ni ne zasluzuje, zato sto napokon imamo odlican tim i za njega zaista nema mesta) drugo, ako vec nema mesta u prvom timu, logicnije je da igra za omladince, a ne za kadete… Trece on od tog svog raskosnog talenta nije prikazao gotovo nista, niti je imao neki zapazeniji ucinak kada je igrao… Da on nije on, tj FILIP JANKOVIC dete C.Zvezde, vec neki F.Jankovic iz Bezanije koji je dosao kod nas, niko na njega ne bi obracao paznju niti bi ga ovoliko hvalili… On je previse slab, nema tehniku neku, o njemu se vise pisalo o aktivnostima van terena nego na terenu…Mada iza svega ovoga lezi nesto sasvim trece (vec prodat, neke ucene ili tako nesto…sto mi ne znamo)

Reply
Realan апр 4, 2012 at 15:26

Malog treba prodati podhitno i posvetiti se ostalim klincima,a on nek trazi sansu po belom svetu.

Reply
Miroslav апр 4, 2012 at 15:30

Brate , on je vec prodat , a kao sto se da primetiti Prosinecki pravi ekipu na duze staze , prema tome , zasto bi on njega forsirao i drugome zauzimao mesto , kad ga je mama i menadzer vec prodali , a mi pristali , jer smo izbukarili neku cenu , a brat , bratu vecu i nebi dobili ….

Reply
severna_strana апр 4, 2012 at 15:52

Nije bio ni na klupi jer je bio sa reprezentacijom do 17 godina… A realno, nema on mesta sada, jer je prevelika konkurencija na sredini, mnogo je on mali da bi u toj konkurenciji igrao, a koja je svrha da sedi samo na klupi?

Reply
josif апр 4, 2012 at 14:45

Ako bilo koji klub ili menadzerska agencija nudi 3 miliona,odma ga prodati!Zvezda grca u dugovima i takve pare su preko potrebne,mi te pare necemo uzeti za trojcu igraca i tako od njega posle ovolike pompe nece biti nista.Vidite Lazovica koga su veliki“poznavaoci „prodavali za 10 miliona,igra slabo da slabije nemoze,price o parama mu okovale noge i napravile ga sebicnog,cuva loptu za sebe.Oticice i on letos za 2-3 miliona.Prodati i Jankovica i Lazovica u junu,uzeti 5-6 miliona za obojicu,od necega mora da se zivi.Surova ali istinita realnost.Pozz.MKD

Reply
Vracarac апр 4, 2012 at 14:36

Secam se, kada je Dzaja otisao za Bastiju. Secam se i kada smo se svi kleli u Milka, i secam se kada sam mu i ja protiv Verone skandirao, kada je dobio crveni i skinuo dres – Idi Milko ko te j… moze Zvezda i bez tebe. Secam se i kada je Piksi otisao u Mrselj pa smo iza toga postali prvaci Evrope i sveta.
Mnogo bih voleo da ova moja secanja nemaju veze sa ovim slucajem i da mali Fica koga izuzetno cenim kao igraca postane nasa nova Zvezda, ali ne smem da se nadam…Previse bi me bolelo srce ako se razocaram

Reply
DSDS апр 4, 2012 at 13:46

Исправан потез из више аспеката..
Доста је било са набуџеним клинцима… Јесте он добар играч , али погледајте Милуновића, тако је скромног дошао у наш тим , без икакве помпе и показао која је ИГРАЧИНА и ТАЛЕНАТ !
Фића Јанковић ће ионако да оде првом приликом…
Не треба Звезда да кали играча кога ће сутра менаџери да одведу у неки „велики“ клуб…

Reply
milos 90 апр 4, 2012 at 13:46

nedaj se Fico! Samo tako nastavi nebuni se i docice i tvojih pet minuta,znas i sam!!! 😀

Reply
escort апр 4, 2012 at 13:40

Ovi mladji su ubaceni u prvi tim da bi se „odomacili“ navikli i postepeno dobijali sansu u prvoj polusezoni. Mozda bi dobili i vise minuta da mali paca nije kiksnuo dva puta i vratio nas u borbu za titulu. Tada bi bili fokusirani samo na kup, a u prvenstvu bi igrali rasterecenije i klinci bi dobili vise prostora. Ma bice sansi za sve, samo polako, bitno je da su tu, da osete atmosferu, da se navikavaju…

Reply
crni_redstar апр 4, 2012 at 13:28

ode causic,vesovic igra na mestu stojkovica,pa ce dovesti nekog desnog beka pa ce stojkovic opet biti treca varijanta,ozegovic nece ni debitovati,jankovica niko nece razigravati kad je ocigledno da odlazi…vreme ce pokazati sta je i kako,ali za sada sam siguran samo da stojkovic nije povredjen,i da treba on da igra…aksentijevic je mladji pa igra svaku utakmicu,markovic takodje,cak i ninkovic…a u zvezdi nece da puste nase dete nego pred kraj ubacuju super talentovanog cavu dimitrijevica!

Reply
DSDS апр 4, 2012 at 13:59

Црни , играчи филијале ти неће стартовати погубним стартовима на клинца.. Лако је Партизану…
Ако си читао шта је рекао онај из ФИФпро о младим „суперталентима“ из наше земље , требало би да ти буде све јасно..
Једини прави играч од тих младих је МИЋКО. Дечко добија такве ударце, стартују на њега , без икаквог поштовања… Скоро сваки меч заврши у модрицама и расекотинама, али он , хвала богу издржава, јер је такве конституције..
Нису момци од 17 , 18 година развијени мушкарци..

Reply
Ariljac апр 4, 2012 at 13:19

Bolje i nesrecni seljak nego nosilac kosulje koja se zakopcava na ledjima! 😀

Reply
ciganka апр 4, 2012 at 13:00

Ne znam sta se desava, ali nesto sigurno nije u redu. Nije on u prvom timu od ove polusezone pa da su shvatili posle par utakmica da je nezreo za tako nesto, on je skoro godinu dana tu. Mislim da od njega, bar na Marakani, necemo videti bas nista, osim ta 3 miliona. A onda cemo za 10 godina,kada bude harao evropskim fudbalom govoriti „pa on je Zvezdino dete“ i to je to.

Reply
Zemunac апр 4, 2012 at 12:57

Strasno sta su lukic i vesic napravili od njihovih sluga i podanika-klasicne mentole.Ovo je mozdana kataklizma lukicevih i vesicevih znate vec sta.

Reply
Ariljac апр 4, 2012 at 12:40

Bolje i pijanac nego retard! 😀 😀

Reply
Aleksandar апр 4, 2012 at 12:34

Ma dobro, mozda ce sa 20 godina da dobije minutazu u zadnjih 10 minuta. Koji vam je sa tim fizickim izgledom. Momak jos malo pa ima 18 godina. Znaci nece se puno promeniti. Unistice ga Prosinecki.

Reply
Zemunac апр 4, 2012 at 12:12

Prvo pises neistinu, a drugo previse psujes! Admin

Reply
Горан апр 4, 2012 at 12:28

Извини Брате, хоћеш да ми кажеш шта пише у уговору?

Reply
Zemunac апр 4, 2012 at 12:38

Sve je istina sto sam napisao i tacno je da je za tri miliona eura Jankovic slobodan igrac u januaru a to su ako se secas ostyro demantovali lukic i vesic.Sto se tice psovanja ne psujem ni manje ni vise od onih kojima je to ovde dopusteno “ariljac“ i slicni .

Reply
Zviki апр 4, 2012 at 14:48

Znas brate kako Zemunac kaze Na vr’ brda, vrba mrda?

Reply
Aureliano Buendilja апр 4, 2012 at 11:57

zasto pominjete fizicki izgleg? Markovic izgleda mnogo starije od njega? seca li se neko kako je Mesi izgledao kada je usao u prvi tim? Fica je talenat i nije lose da se ubaci po 15 min da se uklapa malo. ako je cilj vracanja u kadete to da se zastiti od menadzera onda podrzavam. nego sta je sa Stojkovicem? on vise treba da igra. po mom misljenju.

Reply
Ariljac апр 4, 2012 at 12:02

Fica se nesto povredio…Ma nije u pitanju fizicki izgled vec da bi usao u duel sa,npr onim krljacem nogu Kamarom,mora da ima snage,da bi to izdrzao a on to sad nema…Jos…

Reply
Vlada Tosic апр 4, 2012 at 15:09

Fica je mozda talenat ali NISTA NIJE POKAZAO U DOSADASNJIM NASTUPIMA, slab je u duelu, nema tehniku, ja ne znam neku njegovu dobru osobinu, NJEMU JE NAJVECA VRLINA TO STO JE MLAD I STO JE RECENO DA JE TALENAT… Ja taj talenat ne vidoh…Niti smatram da za njega ima mesta, cak ni na klupi…

Reply
Ariljac апр 4, 2012 at 11:41

Fica je naravno veliki talenat i ono sto je radio na pripremama igracima koji su skoro duplo stariji od njega je za pricu ali nije jos za prvi tim…Mora da poradi na konstituciji pre svega al to ide sa godinama,najbitnije je da je tu na oku Robiju a svi ce oni doci na red kao i sto je Micko dosao…ZVEZDA U SRCU!!

Reply
bane апр 4, 2012 at 10:53

previse se prica o ovom momku…. Ili ga prodajte ili ga zastitite od stalnog eksponiranja u novinama…. dosta je vise!!! ZVEZDA iznad svih!!

Reply
Realan апр 4, 2012 at 11:43

Decko je ocigledno veliki talenat,ali je fizicki inferioran (ne racunajuci brzinske sposobnosti) u odnosu na igrace njegovog godista (izgleda kao da mu je 14.god) a o prvom timu da nepricam.

Reply
Đorđe Tutorić апр 4, 2012 at 13:42

Tačno tako. Mali jeste talenat ali nikad neće biti nosilac igre u bilo kom klubu. Fino je to što klinci izlaze iz naše škole ali to ne znači da su vrhunski talenti. Isto važi i za Čaušića, Stojkovića i ostale. Kvalitet jednostavno ispliva ako ga ima i ne može da se sakrija. Pa Darko Pančev je sa 18 bio prvi strelac one lige. Da ne pomiwem Deju, Piksija,Mihu, Dekija Stankovića….. A ovi su u istom periodu talenti koje ni jedan ozbiqan trener ne sme da ubaci u tim ako je utakmica od značaja.

Reply
Homer апр 4, 2012 at 10:41

Ako,ne daj Bože da se povredi propali bi nam milioni

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 4, 2012 at 10:35

I ja sam misljenja da ce on uskoro da nas napusti!Mozda nisam u pravu ali tako mi deluje.A mozda je prebacen tamo usled velike konkurencije sa kojom on,pre svega fizicki ne moze da se izbori.On je jos dete!Napred Zvezdo

Reply
thrylos апр 4, 2012 at 10:28

Sto ga bar ne stave sa omladincima? Igrao bi sa starijima i mnogo vise napredovao nego ovako ili sa prvim timom

Reply
Srdjan апр 4, 2012 at 10:21

Mogao ga je protiv metalca ubaciti da odigra 20 minuta…

Reply
era апр 4, 2012 at 10:17

Bolje za njega. Ovako ce barem igrati. Ne moze se ocekivati da igra vec sada. Jos treba da izraste.

Reply
fringe апр 4, 2012 at 10:03

Meni ovo mirise na prodaju. Mada pitanje je da li je greska prodavati ga za 3M sad ili ne. Verovatno bi kasnije bio jedan od legendi Crvene Zvezde ali sve je to ? Tako da ako je to cena za izlazak Zvezde u evropu, sta da radimo. Bolje i to nego da ne igramo kvalifikacije.

Reply
atza87 апр 4, 2012 at 10:07

Ne moze igrac da postane legenda kluba ako vec planira da ce otici za godinu, dve ili mozda tri.. A mi nemamo stabilan klub koji bi mogao da zadrzi igraca koji vredi makar jedan i po ugovor (5-7 godina).. Da sam ja na njihovom mestu, spremao bih ga za poziciju desnog krila ili da ga lepo prodaju i taj novac uloze u otplatu dugova ili 2 kvalitetna igraca..

Reply
ds апр 4, 2012 at 10:08

I ovako necemo da prodjemo kvalifikacije…

Reply
goran апр 4, 2012 at 09:46

ako i treba…..previse je on poleteo……stavili ga 6-7 puta u prvi tim i decko i njegovi roditelji,odmah nisu zeleli da potpise prvi profesionalni ugovor……sada ga namerno treba ostaviti da se hladi jedno godinu dana da vidi i on i njegovi roditelji da nemogu da se izigravaju sa crvenom zvezdom……..

Reply
Александар М. апр 4, 2012 at 09:56

Занима ме како ће да прође у тој Роми, или где год планира да оде са 17. година. Нек му је са срећом.

Reply
Zzzzz апр 4, 2012 at 10:03

Ma nije stvar u tome,Robi ga je vratio da ne bi sedeo stalno na klupi,ovako ce ipak da igra pa makar bilo i za kadete,usput ce da im pomogne i to je to.

Reply
Беране ЦГ апр 4, 2012 at 09:35

Треба оваj мали jош да jеде.

Reply

Leave a Comment