Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Лазовић: „Сви играчи су ми пружили подршку на полувремену“

Darkov pogodak!

Darkov pogodak!Момак који је имао проблема са формом у последње време, проглашен за најлошијег играча претходног дербија, у овом је показао зашто се за њега каже да је највећи адут Црвене звезде постигавши најважнији гол ове сезоне! Дарко Лазовић!

У разговору за „Спортал“ Лазовић је изјавио да је тактика шефа стручног штаба Роберта Просинечког донела победу:

„Нисмо се бранили, као што сам и рекао пре утакмице. Играли смо нашу игру, били смо доста добри и заслужено победили.  Тактика шефа Просинечког је условила овакав резултат. Можда смо изненадили Партизан. Веровао сам да ћу касније постићи гол. Сви играчи су ми пружили подршку на полувремену и рекли да ћу дати гол. Испоставило се да сам постигао важан погодак. Пресрећан сам.“ – рекао је Лазовић и додао да му је драго што је напокон оправдао статус „суперталентованог“ играча, као и да је срећан финалном сусрету са Борцем из Чачка, који је његов, бивши клуб:

„Драго ми је због тога. Нисам био на нивоу у претходном мечу, али сада сам дао гол. Драго ми је због Борца. У финалу су моје две омиљене екипе, али неће бити попуста са моје стране.“

Повезане вести

15 comments

laki апр 12, 2012 at 20:07

Jel istina da je ovaj car nakon gola plakao i vikao: ko je grobar majku im jebem ,ko?i nije fer sto su ga zajebavali da je grobar….

Reply
62 leta i 2 deteta апр 12, 2012 at 18:07

Rasni golgeter je Lazovic Darko, novi semafor na jugu on je smako, imao je 62 minuta, nije im’o gola postignuta, tada se gola Darko docepao, i 2 gola je na njemu upisano, pa igrace salje na severne tribine, da nauce ciganske vestine, kada *ebemo i grobare karamo, tada im baklje u usta stavljamo, zastave na severu razvijete i na zapadu Dzaju pozdravite, JeNea javna kuco jeftino mesto, ja sam tebe posecivo retko… nananananananaa

Reply
jacki delija KG апр 12, 2012 at 15:10 Reply
Djoksonidis апр 12, 2012 at 15:10

Uzice u odbrani, Pozega- Cacak u vezi, pa opet Uzice u napadu! Prosek godina- 21 .. Zvezdino blago!
Zvezdino prolece blizu vrhunca, gol razlika 24:2..

Reply
fringe апр 12, 2012 at 13:44

Brate pokazao si ko je Darko Lazovic!!! Najbolji igrac zvezde u ovoj sezoni. Usponi i padovi forme su uobicajeni ali ti si izrastao u pravog igraca nisi vise samo talenat. Vec se vidi da ti mozes puno a ovakve utakmice to samo potvrdjuju. Jedino mi je krivo sto ces otici na leto ali mora Zvezda da zivi od necega. Pa kad vec ides onda se skupo prodaj. Minimum 6 milke. Jos jednom svaka cast majstore i prava je steta sto Zvezda nije jaka da te zadrzi. Ali to je realnost.

Reply
Icaaa апр 12, 2012 at 13:06

‎“Дарко Лазовић је после утакмице на атлетској стази испод севера, прослављајући победу, плакао и ударао рукама у груди узвикивајући: „КО ЈЕ ГРОБАР, МАМУ ИМ Ј… СВИМА ?? КО ЈЕ ГРОБАР ?? ЈЕ Л’ САМ ЈА ГРОБАР МАМУ ЛИ ИМ Ј… ???“

Reply
DELIJA_NCZ апр 12, 2012 at 12:58

Oтишли су тужног лица јеб’о их је Касалица!!!
Сваки глодар сада кука стрпо им га Милуновић Лука!!!
Желели су Куп тај жарко шоу прави Лазовић Дарко!!!
Глодари у рупе своје пуца тенкић Боривоје!!!
Сад су налик разбијеној звечки једно име РОБЕРТ ПРОСИНЕЧКИ !!!

Reply
Miki Delija апр 12, 2012 at 12:46

Bravo Lazo,svi znamo koliko mozes…padovi u formi su normalni i javljaju se svremena na vreme a mislim da ces ti posle ovoga izaci jos jaci i da ces nas voditi do titule i u prvenstvu.Verujem da mozemo na kraju prvi proci kroz cilj…samo HRABRO!!!!

Reply
Киле апр 12, 2012 at 12:37

Момци морам нешто да поделим са вама.. Ја сам ладно претходну ноћ сањао како идем са Дарком Лазовићем у разред! И тако причамо ми и ја му кажем Дарко ајде данас се потруди, није да те омаловажавам али увек дерби одиграш лоше, увек будеш један од слабијих.. ајде данас се потруди много би нам добро дошла победа да им затворимо уста и да их понизимо пре свега! – Ајде потрудићу се данас, свестан сам и сам тога.. Даћу све од себе да дам гол, а самим тим ћу и да одиграм добро! Кажем му ја ајде брате, која си ти мачка верујем у тебе:) И каже он стварно? Ја реко да брате , права! И он као хвала ти пуно, веруј ми да значи поготово у овим тренуцима.. И ЛАДНО ЛАЗОВИЋ ИГРАО НЕКОГ ПОЛУ ШПИЦА, ШТА ВЕЋ И ЛИК ДА ГОЛ МУСТАФИ! И ТО ПОСЛЕ КАКВОГ ПОТЕЗА!!! А ДА СВЕ БУДЕ ЈОШ ЛЕПШЕ БОРХИНА СЛИКА МИ СТОЈИ НА ПРОФИЛУ, И КАД ЈЕ УШАО РЕКАО САМ ГЛЕ САД БОРХА ЈОШ КАД ГА ДА 🙂 Нема зиме за нас са овом екипом, а о Робију легенди мислим да не треба трошити речи! Нек се Маракани..

Reply
volim zvezdu апр 12, 2012 at 12:45

xaxaxaxaxaxa koji si ti kralj… 😀

Reply
CZV апр 12, 2012 at 12:17

Kada je sam istrcao isrped Stojkovica i omasio onda su krenuli komentari Lazovicu sad sam siguran da si grobar,Lazovicu mrzim te,vidi se kakav si itd.Pa gde ste sad Laza „grobar“ dade gol.

Reply
simpaticni brko апр 12, 2012 at 11:16

Mrzi me da trazim komentare sa jedne od vijesti posle prvog derbija, da vidite sta ste vi pojedinci pisali zasramili bi se sami sebe. Stvarno ste jadni. Ja sam ga tad branio i govorio da nam je najbolji i najskuplji igrac kao i nase lige. Tako da ga sad necu uzdizat, sve ste vidjeli. 😉

Reply
Dalibor апр 12, 2012 at 11:10

Bravo Lazo, kralju! Znao sam da ćeš ga dati, ne posle šanse već pre meča, bilo je vreme i osećao sam to.Još jednom bravo, ali čestitke i celom timu,stručnom štabu i nama navijačima tj. svim koji su buli deo ovog derbija. Svi su bili savršeni.

Reply
BojanBL апр 12, 2012 at 08:55

Признајем, повремено сам због лоших игара упућивао тј. писао критике на рачун Дарка Лазовића, јер сам вјеровао да може одиграти много боље него што је то приказивао на терену. Али синоћном игром ме је одушевио. А тек потез… У стилу највећих мајстора фудбалске игре, савршенство. Нека си га само увалио том њиховом голману или шта је већ!!! ЈЕДАН ЖИВОТ-ЈЕДАН КЛУБ…

Reply
Anka апр 12, 2012 at 08:46

Drago mi je da si razuverio neverne tome koje su ovde pricale i da si navijac Partizana, i da si ovakav i onakav. I da nam ne trebas. Moras samo da popravis preglednost igre u napadu, koja je tvoja slabija strana, pa cesto deluje da igras sebicno iako takav igrac nisi.

Reply

Leave a Comment