Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Кошаркаши пред Раднички

Урош Николић
Урош Николић
Урош Николић

Кошаркаши Црвене звезде ДИВА Ускршње празнике провели су порпилично радно. Црвено-бели су одмарали само на Велики петак, један тренинг одрадили су у суботу, а чак два пута су тренирали на Ускрс. С обзиром да су велики хришћански празник провели заједно, није изостало ни традиционално такмичење у туцању јајима:

– Такмичила се буквално цела екипа. Сви су на тренинг понели офарбана јаја, било је поприлично забавно и неизвесно. Тријумфовао је Бојан Поповић са својим сада већ чувеним зеленим јајетом – уз осмех је причао Урош Николић.

Црвено-бели пут Крагујевца крећу у понедељак након послеподневног тренинга који је заказан за 16 сати и 30 минута. Дуел са Крагујевчанима на програму је у уторак од 18 сати:

– Очекује нас тешко гостовање, сви знамо да је у Крагујевцу поприлично врућ терен, да мало тимова односи бодове из Језера. Међутим ми смо доказали ове сезоне доказали да имамо квалитете да победимо у Крагујевцу. Ако смо у томе успели у АБА лиги надам се да можемо да поновимо тај подвиг и у Супер лиги. Начин на који смо играли друго полувреме меча са против Радничког ФМП-а је свакако модел игре који би требало да применимо и у дуелу са Крагујевчанима – наставља причу Николић и додаје:

– Знамо одакле нам прети највећа опасност. Два Америкнца, Скот и Сајмон, играју феноменално целе сезоне и првенствено ћемо морати њих да зауставимо. Уколико првенствено испунимо те задатке у одбрани можемо да се надамо повољном исходу.

Увек када се у истом контексту спомиње Урош Николић и играње утакмица у Крагујевцу провлачи се и прича о посебним емоцијама, с обзиром да је борбени центар рођен у Баточини:

– Провео сам годину играјући у Крагујевцу, а пошто сам родом из Баточине познајем доста људи тамо. Доћиће пола Баточине да гледа мене и Андреју Милутиновића. Сигурно ће из тог разлога бити посебних емоција, али се надам да ћу успети да их каналишем на прави начин – закључио је Николић.

Повезане вести

4 comments

Zvezdaš апр 16, 2012 at 20:43

Samo ratnički pristup garantuje pobedu! Nadam se da će šansu konačno dobiti oporavljeni sjajni Vuk Radivojević. Mnogo znači njegovo iskustvo iako nije spreman da odigra celi meč. Verujem u momke da će dokazati zašto nose dres jedne Crvene Zvezde.

Reply
kalu апр 16, 2012 at 15:56

Nadam se da covic opet nece igrati,a lazicu da se smanji minutaza…

Reply
Rape Delija апр 16, 2012 at 17:13

Slazem se za Covica..

Reply
SHERIFF апр 16, 2012 at 14:18

Batocina ole…

Reply

Leave a Comment