Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Петар Поповић: „Јаком одбраном до победе „

Петар Поповић
Петар Поповић

Кошаркаши Црвене звезде ДИВА у суботу од 19 сати у дворани Миленијум пети пут ове сезоне одмериће снаге са Хемофармом. У досадашња четири дуела црвено-бели уписали су исто толико победа, а искусни центар Петар Поповић нада се да се ће са том праксом наставити и после суботњег гостовања у Банату.

Очекујем победу. Мислим да смо квалитетнији тим и да смо бољи у овом тренутку, али то морамо да докажемо на терену. Супер лига је веома изједначена, на то упућују и бројни неочекивани резултати, свако сваког може да победи, зато утакмици морамо да приђемо максимално озбиљно, јер само тако можемо да стигнемо до жељеног циља.

Вршчани су у досадашњем току супер лиге уписали само један тријумф, али млади тим тренера Богавца жељан је доказивања:

Имају веома перспективну генерацију играча којој очигледно недостаје искуства. Хемофарм је имао доста финансијских проблема, зато је неколицина носилаца игре напустило екипу, али ови који су остали желе силно да се докажу. То су и показали у последњим мечевима, јер сматрам да играју све боље. Ми смо у прошлом колу изгубили у Крагујевцу и зато сада морамо да дамо све од себе да у наредним мечевима у којима ћемо такође гостовати одиграмо на највишем могућем нивоу и забележимо победе.

На питање како се најефикасније супротставити Хемофармом, Поповић је одгворио:

– Пре свега добром тимском игром и јаком одбраном. За нас је свакако најважније да током свих 40 минута задржимо потребну агресивност у одбрани. Превенствено ћемо морати да зауставимо трио Шутало-Јеремић-Гагић. Посебно је висок ниво игара у последњих неколико утакмица показао млади Гагић. Међутим, уколико будемо играли нашу игру и будемо мотивисани мислим да тријумф не би требало да изостане – закључио је Поповић.

Повезане вести

11 comments

Raka Delija апр 20, 2012 at 19:15

Radnički FMP – BKK Radnički 99-82
Miloš Dimić 31 poen šut za 2p 80%,za 3p 3/4 75%
Dečka obavezno prekomandovati u prvi tim Zvezde na kraju sezone,za Bojana Popovića je izmislio košarku.

Reply
delija86 апр 20, 2012 at 22:18

Bravo Rako za informaciju 😉

Reply
baba simana апр 20, 2012 at 18:08

pravo je pitanje ko je veca lozana na terenu popovic ili stimac? e zvezdo sta si ti skrivila pa da ti po klubu vrsljaju pavlovici, vesici, lukici!?

Reply
comi апр 20, 2012 at 17:46

Cuj ovoga svecemo da rasturamo,uzimamao titulu da nije zalosno bilo bi smesno.

Reply
comi апр 20, 2012 at 17:44

Pa nih jedino i mogu da dobiju.Mada i u to nisam vise siguran.

Reply
kalu апр 20, 2012 at 17:03

Ako hemofarm ne mozete da dobijete podhitno svi da dobijete ispisnicu iz kluba…Pesicu daj vise sansu nedovicu i cveletu,a lazica covica i ilica vezati za onu stolicu

Reply
MILAN KG апр 20, 2012 at 16:06

ovaj popovic veze nema naravno da cemo pobediti hemofarm oni igraju sa juniorima od titule nema nista ko da je osvoji ? covic,popovic,lazic… partizan nas dere kako stigne uspeh je ako ne izgubimo sa 20 razlike hteli ste covica i evo vam zasto navijaci ne dolaze u pionir ? a pricalo se da se za super ligu vracaju sad opet nesto bojkotuju. dok je covic tu nema nista od nas bolje je da smo ostali stara zvezda a ne ove kombinacije.

Reply
miroslav апр 20, 2012 at 16:51

stara Zvezda je bila u rasulu jer nismo imali ni za sapun a kamoli za nesto vise.Koliko se ja secam isti ti navijaci su zeleli Covica.Oni ce uvek naci opravdanje za bojkot,ali proci ce i ova muka i vratice se ljudi vrlo brzo.BUDI SIGURAN DA CE OVA ZVEZDA VRLO BRZO BITI PONOS SVIH NAS.Proslo je vreme zezanja sa NASOM I SAMO NASOM ZVEZDOM.

Reply
Zvezdaš апр 20, 2012 at 15:34

Očekujem katastrofalan poraz Hemofarma. Tek ćete da vidite kako će Zvezda da igra do kraja sezone, ima sve izreda da izrasturamo i da osvojimo titulu! Inat je proradio, i to je jače od svega!!!
Nećemo se mi više zezati sa nekim nižerazrednim timovima poput radničkog KG, Bkk Radnički i ostali. Tajfunski će Zvezda da igra.

Reply
IGoRNbGd апр 20, 2012 at 15:50

Raspadamo se…. Nema ništa od toga…. Ima sektaši danas oduvaju lagano…

Reply
Mile апр 20, 2012 at 14:54

Kao da radite uzivo prenos lige sampiona sa alijanc arene, dobro bicete na slanoj bari to je lepo, al brate preteraste ga, trebali ste zakupiti i jednu stranu u blicu i najaviti teks prenos

Reply

Leave a Comment