Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Звездаши посетили оболелу децу

На иницијативу Acibadem групе, највеће приватне здравствене групе у Турској која уједно води бригу о здрављу фудбалера Црвене Звезде, а поводом 20 година постојања удружења „Звончица“, фудбалери нашег и клуба „вечитог ривала“ посетили су децу оболелу од рака која бораве у родитељској кући која се налази у оквиру Института за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“, и провели са њима пријатно време у дружењу и игри. Овом приликом такође малишане су обрадовали бројнe мајице, шоље, лопте, качкети… које су добили на поклон, а заједничким фотографисањем и дељењем аутограма фудбалери су учинили све што је у њиховој моћи да деци овај дан остане у дугом и лепом сећању.

Дружењем 30-так малишана из родитељске куће са фудбалерима два највећа клуба у Србији, посебно је истакнут значај слоге и заједништва у борби за бољи и здравији живот наше деце. Неговање спортског духа и бављење спортом су важни за здрав и правилан развој деце, а овакви сусрети са неким од најуспешнијих спортиста наше земље представљају позитивна искуства која ће деци оболелој од рака служити као велика мотивација у даљем лечењу. Из Црвене Звезде у посети су били Душко Тошић, Лука Милуновић и Бобан Бајковић, а из табора „комшија“ били су Саша Илић и Милан Смиљанић.

„Acibadem“ је највећа приватна здравствена група у Турској. У свом саставу има 13 болница, 8 медицинских центара и неколико здравствених установа. „Аcibadem“ брине о здрављу спортиста најтрофејних европских клубова, међу којима је и наш клуб.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

6 comments

Anka мај 19, 2012 at 14:17

prelepo od strane nasih fudbalera tim klincima malo paznje je ko kuca..za mene su ti klinci najveci sampioni ove zemlje i HEROJI NACIJE!! Zalosno je sto drzava cuti i neprica o posledicama bombardovanja i kolika je radioaktivnost na pojedinim podrucijima. Sto se ne pozabave vise tim problemom, pomoci parovima u vecoj razmeri za potomstvo i sto ne postave prioritete za zdravstvene ustanove. Sve veci broj dece se radja sa nekom anomalijom, retkom bolescu ili u ranom dobu obolevaju od kancera. Na zalost ni mladi ljudi u punoj reproduktivnoj snazi nisu postedjeni bez razlike i zene i muskarci. Gotovo svaki treci par u Srbiji ima problema sa sterilitetom, a svaki cevrti nikakve sanse da ima dece jer oboje imaju problema…Strasno. Neka nam je Bog u pomoci1

Reply
dfas мај 19, 2012 at 11:33

daj pisite da se raspadamo polako ! 😛

Reply
Bzzz мај 19, 2012 at 11:24

Bravo za njih,ali moram da kazem da se u nasoj omladinskoj skoli rade neke mutne radnje,ima nekih igraca koji su talenti pa slepaju bracu uz njih,recimo Mickov brat igra u Zvezdi,pa onda imamo 2 Srnica,2 Karaklajica,imamo 2 Simica mada nisam siguran da su oni braca,nisu svi oni talenti ali tata da pare da se brat slepa uz brata koji je pravi talenat.

Reply
Realan мај 19, 2012 at 11:27

To nije nista novo tako je godinama i ne samo u Zvezdi.

Reply
Aca_Delija мај 19, 2012 at 10:26

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/posle-trofeja-strajk-79675.html sramota. konacno imamo cigane u ekipi i sve! a oni nemaju para za njih i na kraju ce evandro laza toske i ostali igraci sto valjdaju da odu -.- zbog uprave!!!! sto obecav kad nema da isplati !

Reply
CZV мај 19, 2012 at 11:24

Svi smo to procitali,i svi imamo isto misljenje kao i ti.

Reply

Leave a Comment