Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Симић: „Моје је да тренирам“

Први пут под командом Роберта Просинечког припреме за нову сезону започео је и суперталентовани офанзивни везиста Вељко Симић. Прекоманду из млађих категорија у друштво најјачег тима, млади фудбалер схвата као награду за велики труд и награду за показани рад и квалитет током омладинског стажа.

Под уговором са клубом сам још од 15. године и ево сад ми се указала прилика да тренирам са првим тимом. Примећујем велику разлику, ради се озбиљније и тренинзи су напорнији. Амбиције Црвене звезде су увек највеће могуће, освајање домаћих трофеја и што дужи останак у европским такмичењима. Да бисмо то остварили морамо много да запнемо и на сваком тренингу и утакмици дамо свој максимум – резонује момак од кога се очекује да у будућности буде један од носилаца игре клуба са Маракане и на тај начин потврди опредељење руководства Звезде да окосницу прве екипе чине деца из наше Омладинске школе.

Жеља сваког фудбалера, па био он и „гуштер“ јесте да што више времена проводи на терену и да напредује кроз утакмице. А најкраћи пут до силаска пред Север и Делије води преко напорног рада на тренинзима.

Нисам пуно размишљао о томе колику ћу минутажу имати. Желим да се доказујем из дана у дан, да будем све бољи. У тиму има много квалитетних играча од којих могу много да научим, и сви траже своју шансу да се изборе за место у првој постави. Понављам, моје је само да се трудим и тренирам, и уколико заслужим, сигурно ћу добити шансу и да заиграм – закључио је млади Вељко Симић.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

7 comments

jovan јун 20, 2012 at 14:57

ne verujem da stavljate ( palac dole) aa valjda smo svi delije! nije valjda da ima i ovde glodaaara??! hajde svako ima svoje misljenje pa neko ima vise palaaca dole nego palaca goree!
😀 POZZ DELIJE

Reply
StefaneLi јун 19, 2012 at 16:51

Bravo za upravu, i treba deca da nam igraju ona su nasa buducnost..a ne tamo neki Semir Stilic ! A to sto kazete da je jedan od najboljih stranaca koji igra u Poljskoj ligi koja je 10 puta jaca od ove nase i jedan je od najboljih reprezentativaca Bosne…Igrao bi u nekom vecem klubu a ne bi dolazio kod nas!

Reply
jovan јун 19, 2012 at 15:16

Bravo upravo,nek igraju omladinci 🙂 sledece sezonee nam ne ginee dupla krunaa i prolazak grupaa u LE 😀 Momci uz par pojacanjaa kao sto su milijas stepanov mali zocevic iz Borca ii sta predlazete vi koga jos da dovedemo?? 😀 Pozz delijje

Reply
ShoNara јун 19, 2012 at 14:22

Simic, Savicevic i brat Cikara ima da budu zverke od igraca, ja ih iskreno ne ocekujem ove sezone, nisu fizicki na nivou prvog tima ali im se u ocima vidi da ce biti vrhunski…

Reply
veliki pravi zvezdas јун 19, 2012 at 14:18

Samo naprijed mali ,samo hrabro ,zelim ti da uspjesno debitujes u Zvezdinom dresu i da sto vise trofeja osvojis sa nasom Crvenom Zvezdom

Reply
jovan јун 19, 2012 at 15:18

tako je 🙂 voleo bih jos kada bi dosao Aval isaah ( legenda :d ) I segundo castillo 🙂

Reply
Tomo Karadza јун 19, 2012 at 13:47

Mali, samo jako! Bice od tebe veliki igrac..

Reply

Leave a Comment