Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Стиже и Евандро

Евандро
Евандро
Евандро

Бразилац Евандро Гебел се враћа у Црвену звезду како је и било предвиђено. Наш клуб је према речима менаџера играча испунио већи део обавеза, те ће Евандро и наредне сезоне организовати игру нашег тима.

„Евандро се враћа у Црвену звезду. У уторак је отклоњена свака дилема, Звезда је испунила већи део обавеза, тако да ће Евандро у среду кренути за Београд. Имао сам проблема јер је са једне стране клуб који волим, а са друге играч о коме бринем шест година и коме сам био кум. Звезда је показала велику жељу да врати Евандра и Ђорђе Стефановић је све учинио и показао се као велики човек, а и Евандро је показао разумевање уз наду да се неће поновити слична ситуација. Сад су сви задовољни, а ја поготово јер сам хтео да остане у Црвеној звезди“, изјавио је менажер кариоке Жељко Тадић за „Журнал“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

19 comments

SHERIFF јун 20, 2012 at 14:10

Od Evandra ocekujem vise u narednoj sezoni,mora to bolje i cvrsce,samo da se dobro spremi i valda ce pokazati zasto je bio mladi reprezentativac Brazila…Ovo do sad nije bilo lose,ali mislim da ce zapeti jos vise,sigurno razmislja o makar jos jednom jakom ugovoru u Evropi,a za to je potrebno da proigra i vodi nas tim do titule!

Reply
veliki pravi zvezdas јун 20, 2012 at 12:58

Mislim da je najbolji strani igrac od svih igraca koji su sad u Crvenoj Zvezdi Asamoa drugi se nisu tako istakli kao on Borha donekle Kadu isto tako ,sto se tice Evandra po meni on nije igrac za Crvenu Zvezdu bolje bi bilo da se zadrzi Paseko a vrati u Brazil Evandro a da Paseko igra na mjestu gdje je Evandro upravo Crvene Zvezde o ovome bi trebali dobro da razmislite

Reply
jacki delija јун 20, 2012 at 14:03

srecom pa se ti ne pitas nista

Reply
BojanZecBL јун 20, 2012 at 12:50

Треба играчу исплатити оно што је наведено у уговору и ту не треба правити проблем. Међутим, није било потребно да се диже оволика помпа око исплате, јер му је Звезда дала много од како је дошао код нас. Схватам да човјеку недостаје новац, али мора бити стрпљив мало. Постао је видљив за богатије клубове из Европе, а уз то је добио и држављанство. И да, промашио је пенал који је касније одлучио освајача титуле 🙁

Reply
delije јун 20, 2012 at 12:03

kao prvo on ima porodicu i mor prvo da misli na nju ipak je on stranac i ne oseca toliku ljubav prema klubu kao domaci igraci i navijaci po mn je on medju 3 najbolja igracu u zvezdi i sasvim je normalno to sto trazi pare jer je nedavno dobio dete ja ni u jednom klubu osim u zvezdi ne bih igrao a da me ne placaju redovno

Reply
ShoNara јун 20, 2012 at 12:12

Prvobitno on ima porodicu i moze biti i stranac i liliputanac njegova porodica od necega mora ziveti.

Reply
perica јун 20, 2012 at 10:52

Kume, izgore ti kesa.

Reply
gox јун 20, 2012 at 10:25

Sve je ovo lepo,ali bojim se da ako ne udjemo u LE,zvezda ce imati vece finansiske probleme.
Valjda ce nas Bog pogledati,konacno!

Reply
neko iz mase јун 20, 2012 at 10:29

Nece,nikad nas nije htela sreca u kvalifikacijama,moramo igrati mnogo bolje nego prosle kvalifikacije da bi usli u LE.

Reply
Igor јун 20, 2012 at 10:51

Kako nemamo srece? Dobili smo prosecan Ren, koji nije osvojio ni bod u grupnoj fazi.

Reply
Урош јун 20, 2012 at 11:07

Aj ne lupaj gluposti. Ren je uzeo 3 boda i to sa 3 remija. Bio u grupi sa Seltikom, Atl. Madridom koji je kasnije osvojio i sa Udinezeom, svaka od ovih ekipa imala bi mesto i u ls. To sto si ti izjavio moze samo vrhunska neznalica da napise.

Reply
Dante јун 20, 2012 at 11:09

Slazem se, na Marakani nakon primljenog gola bili su pogubljeni skroz. Steta sto su ponistili onaj gol Kaludjeru (ali posteno, jeste bio ofsajd), tu smo ih imali, atmosfera i sve, mogli smo da ih ispratimo sa petardom. Samo da smo imali malo kvalitetniju i mnooogo hrabriju ekipu prosli bismo ih 100%.

Reply
neko iz mase јун 20, 2012 at 11:16

Ja bih rekao,mnooogo kvalitetniju i malo hrabriju ekipu,prosli bi 100%,budimo realni igrali su sa drugim timom.

kiklop јун 20, 2012 at 10:20

Lepa vest 🙂

Reply
toto korenita јун 20, 2012 at 11:07

sve je to lepo,evandro nije los igrac ali zvezdi se nije oduzio kako treba,znao je on da ce da dobije pare ali se ipak odlucio da na neki nacin ucenjuje klub.nikakav covek i a malo bolji fudbaler.ja ga licno ne cenim da ne nabrajam razloge,i j…. bi mu mamu za ovo sto je uradio,i na kakav nacin.videli smo ga protiv Rena,i tu je kraj.

Reply
kiklop јун 20, 2012 at 11:13

Treba mu bolji tim,pogledaj sa kim je sve igrao ovih godina u zvezdi,dobar je,malo je mekan ali tehnicki je najbolji u zvezdi a nama treba jos jedan takav.

Reply
dux јун 20, 2012 at 11:54

Nije igrao protiv Rena,zbog povrede…toliko o tvom pracenju kluba!!

Reply
milos јун 20, 2012 at 12:25

Kako je igrao protiv Rena, molim te?! Ne znas ni da nije igrao, a kamoli da kad igra mozes da procenis kako igra. Posle Robijevih hvaljenja, bas sam obratio paznju na njega i on je ODLICAN igrac, za nase uslove, odnosno nivoa Lige Evrope.

Reply
gox јун 20, 2012 at 13:09

Treba biti realan.Fudbal ni u svetu a ni kod nas nije ono sto je bio pre trideset godina.
Nema tu ljubavi,jednostavno covek igra za platu.Kako on tako i svi ostali.
Pa i ti ako radis negde,ne radis zato sto volis gazdu,nego da bi zaradio.
A i on da ne valja ne verujem da bi ga klub drzao zato sto je dobar momak

Reply

Leave a Comment