Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Просинечки одлучује о Борхи!

Како сајт МЦЗ незванично сазнаје, истинита је вест да се Колумбијац Кристијан Борха можда враћа у клуб, али нa свој захтев. Тај захтев размотриће Роберт Просинечки и проценити да ли је добро по клуб да се Борха врати и одради позајмицу до краја или ће се ослонити на играче које тренутно има на располагању.

Наиме, пошто није успео да пронађе адекватан ангажман, контактирао је клуб у жељи да се прикључи саиграчима. Коначна одлука стручног штаба о придружењу Борхе тиму још увек није донета, а биће у наредним данима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

66 comments

rille83 јун 23, 2012 at 11:15

Ta pesma ce sigurno biti na mom telefonu obradjena u navijackom fazonu a da bi to izgledalo vrh samo sam hteo da cujem jos neki predlog i sigurno cu pomoc zatraziti ovde a ne na nekom grobarskom ruznalu! Boli me uvo ko pise pesme za sever a mogu te preporuciti likovima,totalno nebitnim,da ti objasne ko je ispevao par pesama tj oni su zapoceli ideju,koje,siguran sam,pevusis ako si zvezdas ustvari.

Reply
rille83 јун 23, 2012 at 11:05

U mome srcu prva si mi ZVEZDO
a ne majka i otac
voleo sam te
i volecu te do kraja zivota!

(na melodiju pesme)
m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dl6q-PIeU4kY&v=l6q-PIeU4kY&gl=US

Moze pomoc,predlozi?

Reply
Aca јун 23, 2012 at 11:09

Probaj ako mozes da smislis stihove na neku pesmu od mice trofrtaljke, pa jos vise ponizavaj Zvezdu. Dodji na sever da nam predlozis te pesme da ih i mi pevamo.

Reply
rille83 јун 23, 2012 at 11:46

Pa znas sta mali! Boli me uvo za
tvoje misljenje! Ta pesma ce
sigurno biti na mom telefonu
obradjena u navijackom fazonu a
da bi to izgledalo vrh samo sam
hteo da cujem jos neki predlog i
sigurno cu pomoc zatraziti ovde a
ne na nekom grobarskom ruznalu!
Boli me uvo ko pise pesme za
sever a ince kad si vec toliko pglu
mogu te preporuciti
likovima,totalno nebitnim,da ti
objasne ko je ispevao par pesama
tj oni su zapoceli ideju,koje,siguran
sam,pevusis ako si zvezdas ustvari.

Reply
Aca je huligan najveći јун 23, 2012 at 11:55

da nam predložiš dođi na sever hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah čuj da nam predložiš hahaha huligančino

Reply
Aca јун 23, 2012 at 12:17

Da ti treba pomoc to je ocigledno, samo se za pomoc obracas na pogresnom mestu. Nije ovo ustanova tog tipa. Moraces hitno da potrazis dr Lazu.

Reply
rille83 јун 23, 2012 at 14:37

Sada vidim zasto te ovde mnogi ismejavaju,definitivno imas problem u glavi!

Reply
eliiahu јун 23, 2012 at 11:00

Koliko god da je dobar igrac (a nije, prosek je) da sam na Robijem mestu ne bih ga vratio u tim ni da plati. Sad kad ne moze da nadje nigde angazman tu je Zvezda, e ne moze to tako decko. Nije Zvezda „ovca“ pa da je sisaju kako god stignu. Idi u Pakistan, mozda te prime…

Reply
Aca јун 23, 2012 at 10:57

Ko si ti da pravis nekakve pesme ? Nije Zvezda poligon, a ni povod za pravljenje grand parade. Nemoj da se seljacis i mani se Zvezde u tim tvojim seljackim pesmama.

Reply
Vuco јун 23, 2012 at 10:45

Ajde bre vise kuci vi igraci sa pozajmica sa ogromnim primanjima i sa katastrofalnom realizacijom.

Reply
bLa bla јун 23, 2012 at 10:37

http://www.mozzartsport.com/vesti/lukovic-opet-u-zvezdi Molio bih admine da provere dal je tacno jer on svako leto dolazi kod nas i nikako da dodje..xDD

Reply
Драган јун 23, 2012 at 10:40

Не долази, јбг.

Reply
Aureliano Buendilja јун 23, 2012 at 11:49

razlikuj tekst gde pise KAKO MOZZARTSPORT SAZNAJE i tekst gde toga nema. oni moraju nesto da pisu,a samo oni tekstovi gde ekskluzivno saznaju mogu biti pravi(tu ne racunaj zurnal)

Reply
lukank јун 23, 2012 at 10:32

iskreno nikad nisam gotivio borhinu igru, pozajmica do decembra !? Hm, iskreno radije bih vidio ozega ili kasalicu na njegovoj poziciji.

Reply
Sh0lleX јун 23, 2012 at 10:16

Ja ne bih voleo više da gledam Borhu u Crvenoj Zvezdi, a za vas ne znam, mislim da ćemo se odlično snaći u napadu i bez njega. Tu su Babalj, Ožeg i Kasa. Da se Borjan ponovo vrati, opet Ožeg ne bi dobio šansu a majmun bi se samo gradio, usporavao igru, i pogađao u svakoj 7oj utakmici. Niko ga u Brazuilu neće pa sad hoće nazad. Pa zar Zvezda da njemu i drugima bude najmanji prioritet?!? Tu se vidi koliko nas voli, a voli samo naše pare, pa kad svi normali klubovi neće da ga plaćaju zašto bismo mi? , ja bih se radije oslonio na mlađe kategorije i domaće igrače.

Reply
Branimir јун 23, 2012 at 14:18

Немој тако о Борхи. Он је такав какав је. Био је коректан. А да је ограничен и лимитиран у квалитету – јесте. Не волим ни ја да га гледам како се гузи поред аут линије. Као да игра рукомет, па изиграва пивота.
Звезда дефинитивно нема калибар играча типа С. Репчића, М. Шестића, М. Ђуровског, Б. Цветковића, В. Тошића који су нападали играча, јуришали напријед и освајали простор. Ја га не видим, осим Лазовића. Ево, какав сам смио бих стати испред сваког и гарантујем да не бих никоме видио леђа. Звезда више тако не игра. Не знам чему их уче..

Reply
ALcaponeDeLiJa јун 23, 2012 at 09:35

ma ja ba 5 spiceva a jedan stoper,masala!!!

Reply
Anka јун 23, 2012 at 09:24

Znacilo bi mnogo Zvezdi da se Borha vrati, jer bi ove sezone pokazao pravo lice i svoje kvalitete. Pogotovo posle njegove najbolje polusezone od kad je dosao u nas klub, ucestvovao je skoro u svakoj akciji kada smo na prolece postizali gol (kao golgeter, asistent, i igrac od kojeg je polazila akcija, a da ne govorim situacijama kad je po dvojicu navlacio na sebe i otvarao prostor za ostale nase ofanzivce). Samo je pitanje kolike su realne sanse da se vrati? Sanse da se otkupi ugovor sada postoje Tosic je prodat. Mada ja licno u nista ne verujem dok ne postane zvanicna informacija. A ovo je jos jedna lekcija nasem sportskom sektoru da posto poto ne dovode igrace na pozajmicu, vec preuzmu odredjeni rizik i kupuju igrace. Za tako nesto Zvezda mora da ima unutar kluba svoj skaut tim, koji ce vrsljati po belom svetu, a taj skaut tim upravo treba da napravi Robi jer samo on zna koji profil igraca mu treba. Ne pricam napamet, ili kako bi neki rekli pametujem, to je u svim klubovima normalno, ako jedan Mancester Jun. ima takvu koncepciju zasto ne bi mogli i mi. Prosto se radi o najblizim saradnicima menadzer-trenera. Druga, stvar meni se ne svidja sto eto dovedosno Paseka i Asamou nisu imali ni 10.minuta na terenu a jednoga smo se odrekli zbog povrede (jbg Danijel Mihajlovic je stoper Zvezde jos uvek je clan nije odigrao ni minut, a Paseku nije data ni sansa), dok ce Asamoa otici na pozajmicu (ako je to uopste tacno posto vidim da je na spisku igraca za pripreme). Kako god ja ovo zovem neozbiljnim poslovanjem, jer jedne kupljene igrace teramo iz kluba bez finansijskog pokrica, a druge dovodimo na pozajmicu i onda nas klubovi i menadzeri ucenjuju (ne verujem ja ni tom Tadicu ili kako se vec zove Borhin menadzer da voli Zvezdu) U poslovanju ljubav ne postoji vec samo interes a mi treba da gledamo nas.

Reply
josif јун 23, 2012 at 09:10

Ako je za jos 6 meseci nemora da se vraca ali ako Zvezda razmislja da otkupi ugovor to je vec odluka Robija i rukovodstva.Ljudi!Da se nelazemo,u ogromnoj krizi smo,na nasu zalost ni ove godine necemo imati konkurentan tim i time se moramo pomiriti.Zvezda ima problema zbog ogromnih dugova ali i zbog velike nesposobnosti Lukica i komp. u to nema sumlje.Ako za Lazovica neko nudi 5miliona u sta licno neverujem,treba ga prodati,onog Mikica posto-poto a i malog Jankovica ako ima ponude za njega cak i manje od one koje se spominjala.Likic ce voditi klub jos 4 god,vise od ovog sto je uradio nemoze a klub mora od necega da zivi.Imamo sastav sasvim solidan za domacu ligu,tu su Bajkovic-Stojkovic,Maksimovic,stoper?,Mladenovic-Mijailovic,Evandro,Kadu-Kasalica,Babalj,Milunovic.Pozz.MKD

Reply
Aca јун 23, 2012 at 10:31

Budi siguran u to da lukic nece voditi klub jos 4 godine,daleko od toga.On i nesposobna bratija iz uprave ce prema mojim pouzdanim informacijama biti najureni iz kluba vec pocetkom novembra kada ce se znati umaju li isti vise od ovoga sto su nam do sada pokazali i kada ce se znati da li cemo opet kaskati bodovno za partizanom sto je sada vec sasvim izvesno.

Reply
aca silni јун 23, 2012 at 12:25

aco sine nemoj da se brukas to ti je moj ocinski savet

Reply
Branimir јун 23, 2012 at 14:01

Ацо има визију. Јесте да је црна, али можда има разлога зашто тако гледа у будућност. Не волим је ни ја, но трпим. При оваквом стању ствари и ја као да гледам да ћемо у децембру за партизанима каскати 10 бодова. Нема нам друге, запамтимо гдје смо и шта је ко и како гледао!

Reply
mile јун 23, 2012 at 04:03

Uzdam se u Robija, on ce znati treba li nam ili ne. Ako Robi kaze da nam treba, nema tu rasprave. Kao i obrnuto.
Mene „boli“ nesto drugo. Ispade da nije mogao naci drugi klub, pa daj sta das. Znam da on ne mora voleti Zvezdu kao mi, ali… Mogli su bar da slazu nesto. Ne ovako. Nece ga niko, pa sad on hoce nazad. Nesto mi tu smeta, jako. Mada znam da nije do njega. Ugovor je ugovor, cena je cena, sve ima crno na belo i to se mora postovati. Ali ipak… nesto me u svemu ovome „cacka“ da uopste nisam siguran dal’ bi ga opet voleo videti u nasem dresu. Da nam nije neophodan, i onog Evandra bih ostavio u Brazilu. Kivan jesam sto se plate ne isplacuju, ali dati onakvu izjavu… pih. To je mogao reci upravi, a ne na aerodromu onim novinarima pisljivog zurnalcica.
A sad molim onog Redstarbelgrade sto je napravio klip „Robi i njegovi puleni“, da na ono „Mnogi su nam okrenuli ledja, mnogi su nas izdali“ uz Mustafu ubaci i karleusu. Neka klip bude kompletan.
Robi, uz tebe smo. Jedino u sta sam siguran, ruku u vatru stavljam, ti nas nikad neces izdati. Za sve ostale nebih garantovao.

Reply
MILAN KG јун 23, 2012 at 01:30

sta ce nam on treba da afirmisemo nasu decu propao mu transfer pa hoce nazad tosic nas je izdao proslog leta nas je napustio u smiraj prelaznog roka a posto je u betisu sedeo na tribinama opet se vratio kao fol voli zvezdu i sada pobeze u neki drljavi turski tim, i izjavi da mu je zao sto ide p…. prodana on je dobar za nasu ligu za evropu je tanak nigde ne moze da igra. ako ode lazovic nije tragedija neka ide, evandro mi ide na k… kao neki maestro k… palac voli klub i navijace a izjavi da ne bih dosao da mu nije placeno svi oni vole zvezdu do poslednjeg evra cast izuzetcima.

Reply
Jovan јун 23, 2012 at 01:20

Zvezdo ko kog igrao u tebi,znaj da cu te voleti i kada bude najteze i kada se nizu porazi i kada slavimo svi! VOLIM TE ZVEZDO 😀

Reply
Aleksandar јун 23, 2012 at 01:13

Cenim Borhu ali ima vise razloga sto ne treba da se vrati. Kao prvo, sa njegovim odlazkom ima vise prostora za Ozegovica. A za njega mogu da kazem bice paklen napadac. Tu su Babalj i Kasalica, prvi pomenuti ce na pocetku verovatno dobiti sansu u zadnjim minutima i ako te minute iskoristi mozda ce mo igrati sa dva spica…Finansijski gledano nema razloga da ga vratimo, 6 meseci da igra i onda bez zaradjenog dinara da se opet vrati u taj njegov klub. Bolje sad da se proda, mislim da ce zvezda dobiti 50% od transfera.

Reply
madness2233 јун 23, 2012 at 01:28

Finansijski gledano ako ga otkupimo na dobitku smo.

Reply
Aleksandar јун 23, 2012 at 01:33

Hmm… Kupimo ga za 600 000 (+300 000 kojih smo na pocetku dali ) i njegova visoka plata, dobijamo sumu preko milion evra. Kome da ga prodamo za vise od milion evra kad ga ni u Brazilu nisu uspeli da prodaju?

Reply
ALEKSA јун 23, 2012 at 19:50

Ne, ne, ne, ne, ne dolazi, ne dolazi ni u moj san!!! Ako Robi vrati , oterati ih obojicu. Vratio je Karleusu, pa ga i on sa – IQ izradio!!! Zar da prvak Sveta postane svratiste za fals koji niko nece, e, Dzajo sto se ne vratis?

Reply
Jovan јун 23, 2012 at 01:10

Dobro bi bilo za ekipu da se vrati! Uz par pojacanja bice ozbiljan i mlad sa talentovanim igracima ODLICNA EKIPA! par iskusnih kao sto su Stepanov i Milijas bi se uklopio odlicno! Hocemo TITULU ! 😀

Reply
СрђанПАЦЗ јун 23, 2012 at 00:44 Reply
ShoNara јун 23, 2012 at 01:12

Boze nedaj kakvih sve ludaka ima.

Reply
Aureliano Buendilja јун 23, 2012 at 00:30

nikako ne bi voleo da se vrati! kao prvo treba menjati sistem napada,a to cemo dobiti drugim igracem. kao drugo hoce da se vrati dok mu istekne pozajmica i cao?! sta mislite od Tosicevih para da se otkupi,a zamena za Tosica??? Nikako Borha da se vrati,on i Mikic su jedini koji nisu bili po mom ukusu. to je moje misljenje…

Reply
Aureliano Buendilja јун 23, 2012 at 00:33

da se nadovezem samo-i sta sad da Borha igra pa ode na zimu,a Babalj na klupi? da ne pominjem mogucnost ako Borhu vide na Lazovicevom mestu…

Reply
madness2233 јун 23, 2012 at 00:45

Borha da se vrati ,jer moze da se proda vec na zimu,i Zvezda bi zaradila bar 1M tim transferom,Eto zato jer nama trebaju pare!Bolje tako,Asamoah odlazi,tako da ostaju samo Babalj i Ozegovic.Krila Milunovic,Lazovic i Kasalica.

Reply
Aureliano Buendilja јун 23, 2012 at 00:52

decko Borhi u decembru istice pozajmica i posle ako bi se prodao sve bi islo Kasijasu. a mislis li da bi dali sad 650.00 za njega?

Reply
madness2233 јун 23, 2012 at 01:25

Da se otkupi pa da se proda. 😉 .Ima klauzulu da predje u Zvezdu za samo 650K .Da dodje za te pare a VEC SAD KOSTA 1.5M,odlaskom u januaru bi ZARADILI 850K minimum.Cak i da ode za 1M opet smo u plusu.Sta vam nije jasno?

Dejan јун 23, 2012 at 11:30

Cekaj nko ga nece sad za dabe a zaradicemo na zimu milion? Bolest…

Aureliano Buendilja јун 23, 2012 at 11:47

ali ne znam sta tebi nije jasno. jel si cuo izjavu Stefanovica da nije prihvatljiva suma od 650.000 za njega? ovo od Tosica nemoj da racunas jer ce otici za plate 2 slobodna igraca,ako dovedemo. mislis da je to tako jednostavno? mislis da je Kasijas lud da ga proda nama koji cemo za duplo vise da ga prodamo…ugasi menadzer

Reply
delijaMNE јун 22, 2012 at 23:54 Reply
vlajko јун 22, 2012 at 23:38

Pa znate kako, ako planirate nesto ozbiljno sa Borhom, onda ga lepo otkupite, sad ima para od Tosica. A ako ne planirate, zasto bi se on vracao kod nas na sest meseci, i posle opet otisao. Ja gotivim Borhu, mozda dugo drzi loptu u nogama, ali je jak kao stena, i dosta pravi prostor drugim igracima. Ipak, mozda je bolje dati sansu Ozegovicu, mislim da decko moze da bude strasan napadac. Imamo jos Milunovica, Kasalicu tu, i povratkom Borhe ce Ozegovic opet biti taj decko koji ce najvise trpeti. Ne znam, nisam pametan. Ako izuzmemo Vladana Binica i Stevana Reljica koji su se vratili sa pozajmica, nas klub ima 30-ak jako dobrih fudbalera, i ne vidim cemu nezadovoljstvo. I gotovo sam siguran da Stepanov ne dolazi kod nas, mozda vam razlog bude glup i banalan, ali osecam da Robi zeli stopera koji igra levom nogom, slicnih karakteristika kao i onaj lik(ne zelim da pominjem ime) koji nas je skoro izdao. Ne zanima me previse Evropa, samo titula, mora da se vrati na nas stadion, kako mi to znamo i umemo. Ako u prvih 6. kola ne napravimo nijedan kiks, to je to! P.s. Ne prodavati jedinog ofanzivnog levaka u ekipi Marka Perovica niposto! Decko nije mogao da zaboravi da igra fudbal.

Reply
MARKO јун 22, 2012 at 23:25

da se podhitno kupi borha a ne na pozajmicu

Reply
Shmickey јун 23, 2012 at 01:28

Treba produziti pozajmicu pa ga onda kupiti januara za neku sicu jer ce tada imati jos 6 meseci do kraja ugovora….

Reply
igor јун 22, 2012 at 23:23

Manite se borhe,admini jel ima u najavi uskoro neko pojacanje!!!

Reply
milos 90 јун 22, 2012 at 22:50

i da ,voleo bih da igramo kao Nemci,visak igrac i sut, nista komplikovano,prosto ko suljpa(mislim kada igraju bunker protiv nas)

Reply
milos 90 јун 22, 2012 at 22:48

bio je odlican polusezonu,al mislim da nam netreba.Doveli smo Babalja i sta ce nam 2 gotovo ista igraca………..

Reply
milos јун 22, 2012 at 22:04

Izvini Sveto, ali kakva glupost, vraca se na svoj zahtev! Drugo, sta ce nam on, koji moj?!

Reply
Sveta Predić јун 22, 2012 at 22:49

Koji deo nije jasan?Otisao je,ispalio se,sad oce da se vrati.ne razumem.

Reply
milos јун 22, 2012 at 23:14

Nije mi jasno zasto mislite da ce nam povratak sporog Borhe nadoknaditi odlazak brzog Lazovica i stopera Tosica. I zasto je to dobro, ako ne mozemo da produzimo ugovor s njim, zar nije onda odlicno da zaradimo nesto na njemu 6 meseci pre isteka pozajmice? I nije mi jasno sledece: CZ, a ne neko drugi, jer je nas jos 6 meseci, odluci da ga proda i kako i na osnovu koje logike on moze daTRAZI da se vrati?

Reply
Sveta Predić јун 22, 2012 at 23:17

tako nesto ne pise u ovoj vesti.ne znam odakle ta ideja.

Reply
MaX јун 22, 2012 at 23:43

Auuu Sveto, pa ti si Elrond hahahahhahahahahha, jel bi dao cerku za Borivoja 😀 hahahahahhahha 😀 Moj najomiljeniji film za sva vremena 😀 The Lord of the Rings !!! http://www.youtube.com/watch?v=1OvmsZ5-gYw

Sveta Predić јун 23, 2012 at 00:19

She belongs with her people in the undying lands! 😀 Namarie!

marko јун 22, 2012 at 22:03

Vi svi sto se palite na Borhu! Pogledajte Nemacku kako igra protiv BUNKERA (msm na prvo poluvreme)! Ja ne vidim igraca Nemacke koji se gradi ledjima okrenut ka protivnickom golu! Vec lopta cirkulise! Pravi se visak (kao u basketu, kada se igra protiv zone, brza razmena lopte, slobodan igrac i sut…)
Umesto da tezimo takvoj igri, mi se radujemo sto nam dolazi (vraca se jer Brazilska ekipa nije uspela da ga proda, pa da ga Zvezda placa jos 6 meseci) igrac koji ce se graditi oko aut linije… A zaboravismo, ono da ne razigravamo tudje igrace! Cosica oterasmo sa pozajmice… Ovo sve mirise na isto…

Reply
Rechke јун 22, 2012 at 22:08

A kojm sredstvima da priuštimo igrače koji igraju kao Nemci?! Odakle?! Od čega?!

Reply
marko јун 22, 2012 at 22:21

NIje to poenta!
– Poenta je da smo mi u odnosu na ekipe poput N. Pazara, i ostale boranije, protiv koje se mucimo da stvorimo sansu za pogodak, kao Nemacka po kvalitetu u odnosu na Grcku!
– Trener je taj koji ih poducava i ima neke vije sa ekipom! Ako ih on ne nauci kako da se krecu, osvajaju prostor, da igraju brze (brze se oslobadjaju loprte)… Onda je je on krivac… A prijem, centarsut i sut se uce od malena, znaci to su neke elementarne stvari, bez kojih nemate sanse da danas igrate fudbal… To je cela poenta…
– Mada smo mi takva nacija, da bi nam za ekipu na terenu bilo malo i 5 lopti! Jer nasi svi vole, da pre nego li dodaju loptu, okrenu se 5 puta oko nje… Umesto da je se odma’ oslobode i trce (osvajaju prostor)…
Na to sam mislio…

Reply
MaX јун 22, 2012 at 22:57

Bravo, Mare majstore na analizi potpuno se slazem sa tobom, ne znam samo ko ti je lupio minuse 😀 Sto se tice Borhe, pa kad je dosao vredeo je 300, 000, sad vredi 1,500,000(petostruko smo mu povecali cenu) . Otici ce ili je vec otisao za dzabe . Lukavi su ti iz njegovog bivseg kluba, dobise formiranog igraca sa velikim brojem utakmica u nogama.U Flamengu za godinu dana odigrao 7 utakmica !?!? Mozda bi sad i dobili neki evro, a ovako na kraju jesenje sezone dobicemo pozdrave i lepo secanje…

Reply
marko јун 22, 2012 at 23:18

Pa vodim se cistom logikom, kada je Klinsman koji je vodio Nemacku bez ikakvog trenerskog iskustva (nesto kao i Robi danas), uspeo da uvede neki svoj sistem, neku svoju viziju igre, a kasnije tu viziju nastavio uspesno da sprovodi i Lev (sto mozemo videti i danas). Zasto i mi to ne bismo uradili i sa Zvezdom… Zve je potrebna VIZIJA… Mada mora biti i neke discipline… Ako treba i 30x prekinuti trening i ukazati na gresku igracu, zato sto se ranije nije oslobodio lopte nego odigrao koji potez vise, i tako unazadio akciju… Znaci sve je stvar volje, rada, strogoce i treninga… Setimo se kako su se u basketu pre stvarali asovi. Pustis ga da igra, on krene da srlja, ti odma u sledecem napadu izmena, pa mu objasnis da to ne moze tako… I tako uvek kad pocne da pravi greske!
Znaci samo RAD i DISCIPLINA!

Kolani јун 22, 2012 at 21:36

Mislim da je Borha jedan od najpozrtvovanijih stranaca koji je igrao u Zvezdi al ipak mislim da nema kvalitet da igra u Zvezdi. A ako bi ostao ja bi ga najradije stavio na mjesto zadnjeg veznog jer bi bio mnogo korisniji sa onim njegovim loptama sto ih djeli. Poz iz Crveno Belih Pljevalja CZPV ! 🙂

Reply
Perica јун 22, 2012 at 22:57

Borha je za Tosica ljudina!

Reply
Miljan јун 22, 2012 at 21:30

Borha je veliki profesionalac za razliku od nekih tamo Seherezadinih muzeva. Muka mi je kad pomislim sta je sve pricao pa je na kraju otisao u klub kojem ni ime ne mozes da izgovoris iz prvog puta. Ja sam za da se vrati, on kakvu takvu razliku pravi na terenu.

Reply
CZV јун 22, 2012 at 21:24

Vratite Borhu!

Reply
CZV јун 22, 2012 at 22:39

Ne kradi nik.

Reply
ShoNara јун 22, 2012 at 21:16

Najbolje trenerke, vrhunske su, Nike je Nike… 😀

Reply
era јун 22, 2012 at 21:16

Veliki borac i radnik na terenu. Jeste da se ispromasivao dosta, ali on ucestvuje u igri, asistira…Cini mi se da mu je trebalo vremena da se privikne na ove uslove i igru u nasoj bednoj ligi. Voleo bih da ga gledam i naredne sezone.

Reply
Rechke јун 22, 2012 at 21:23

Ne može se poreći da je ovog proleća igrao dosta bolje nego inače, ako bi nastavio tako mnogo bi nam značio. Naravno, kao i uvek ima mesta za napredak

Reply
Rechke јун 22, 2012 at 21:13

Iskreno, voleo bih da se vrati, iako nije preterano efikasan drag mi je kao igrač, bori se, odvlači protivničke igrače, oslobađa prostor. Ne bi bilo loš eni zbog najavljenih odlazaka da se vrati, da koliko toliko sačuvamo osnovu tima

Reply

Leave a Comment