Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Бајко: „Не размишљам о одласку“

Голман Црвене звезде Бобан Бајковић и поред шпекулација о томе да би могао да напусти клуб овог лета, у глави има само једну мисао, да са својим клубом и пред својим навијачима оствари још једну успешну полусезону. Главни предуслов за тако нешто су добре припреме.

– Сигурно да је ово најтежи део у фудбалу. Досадно је и тешко, али и неопходно, јер морамо добро да се спремимо – почела је Звездина „јединица“ и додала да је пораз од Олимпије непријатан, али и да је дошао у право време.

– У Звезди је свака утакмица такмичарска и сваки пораз је болан. Међутим, свако ко се иоле разуме у фудбал, мора и треба да зна колико смо сви тешки у овом тренутку. На пример, ја на голу, нисам могао да дођем до даха, могу само да замислим како је било мојим саиграчима у игри. Морамо да заборавимо утакмицу у Љубљани што пре и наставимо даље – процена је нашег чувара мреже, који не сумња да ће црвено-бели до старта сезоне, односно квалификација за Лигу Европе он и његови саиграчи бити максимално спремни.

– Прво да кажем, да сам ја главом потпуно у клубу и не размишљам о одласку. Мој менаџер је Звезда, и како одлучи руководство, тако ће и бити. До 19. јула има довољно времена да исправимо све грешке и будемо још бољи у односу на прошлу полусезону. Против Нафтана морамо бити опрезни, не смемо да се уздигнемо, јер против сваког тима, био он прволигаш, трећелигаш или петолигаш, морате ући сто посто сконцентрисано и озбиљно у утакмицу да бисте га победили – закључио је Бајко.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

6 comments

Miljan јун 30, 2012 at 12:28

Nas je BAJKO bolji od Bufona!!!
Pozdrav iz Vranja.. Bajko vole te tvoji VRANJANCI!!!!!

Reply
petar јун 29, 2012 at 16:33

Bajko je dobar golman ali mislim kada jednog dana ode da ce Dmitrovic biti dobra zamena. Dmitrovic je veliki potencijal i stvarno dobar golman.

Reply
Delija јун 29, 2012 at 14:02

Kako kida ova oprema na Bajku!

Reply
Lazaris јун 29, 2012 at 12:44

Pa ako ga prodaju za 200k kao sto je negde pisalo da su nudili,onda su stvarno ludi.

Reply
Драган јун 29, 2012 at 13:12

Неће га продати за те паре наравно.

Reply
Mimi јун 29, 2012 at 12:35

protiv Olimpije se videlo koliko na Bajka i Mikica utice to sto ih mnogi sele u razne klubove..Bajko je nekoliko puta ispustio loptu,Mikic napravio penal i bas lose odigrao…

Reply

Leave a Comment