Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Бајковић: „Морамо да потврдимо да смо бољи тим“

За разлику од играча Црвене звезде, које на велике физичке напоре стављају тренери Радаковић и Радуловић, за „муке“ голмана нашег тима задужен је Срђан Максимовић. Мала, али одабрана група свакодневно на једном делу терена ради пуном паром на повећању скочности, експлозивности и осталим карактеристикама битним за модерне чуваре мреже. Макса не штеди своје изабранике, али Кира, Вешке и Бајко свесни су да је то за њихово добро. Први голман нашег тима и његов тренер више не могу ни да преброје који им је ово пут по реду да сарађују на припремама.

„Скоро десет година радим са тренером Максимовићем, и знам његов репертоар. Поред велике стручности, он је велики педагог, познаје нас у душу и тачно зна у сваком тренутку шта треба да нам покаже и како да нас посаветује. Максимално смо спремни, и ко год да стане на гол навијачи не треба да брину. Ја бих волео да сви можемо да бранимо, али нажалост, није тако“, у свом стилу истиче Бајко.

Уверен је љубимац Звездиних навијача да је млади тим Црвене звезде спреман за високе домете у новој сезони.

„Како се смањује интензитет тренинга, све смо бољи. Од утакмице са Копром све више личимо на себе и играмо онако како шеф тражи од нас. Презадовољан сам условима на Рогли, а посебно на Златибору, и кад бих могао да бирам ја бих увек овде долазио за време припремног периода“, похвалио је услове на српској планини Бобан.

Краљ добре атмосфере у табору нашег тима, са нестрпљењем очекује почетак сезоне, који је заказан за следећу недељу, тачније четвртак, 19.јул утакмицом против Нафтана.

„Гледали смо неке снимке и уопште се не ради о наивној екипи. Сви су високи и снажни, скоро да немају нижег играча од 185 центиметара. Видели смо да су добри у прекидима и на то морамо да обратимо посебну пажњу. Далеко од тога да се плашимо, убеђени смо да смо бољи тим, али то морамо да потврдимо на терену“, закључио је Бајковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

8 comments

petar јул 12, 2012 at 20:00

moramo u evropu mi smo zvezda

Reply
Milan јул 11, 2012 at 23:15

Ako je tacno sto se prica o visini duga u FK, predlozio bi Covica i Dzaju za glavne poluge u klubu. Ako je Covke vratio 15 miliona za manje od godinu dana u KK, vratice i 35 miliona za 2 godine.
I na kraju ono sto je neprocenjivo da slusamo plakanje glodarskih navijaca u emisiji Total soccer kod Nebojse. :-))A sto se tice utakmice, samo cu reci, sa onakvim brukanjem na pripremnim utakmicama neka nam je BOG u pomoci.

Reply
zvezdan јул 11, 2012 at 22:16

E ajde bre posdedite nas vise tih vasih izjava, i na kraju sta nista . Prvo da vidimo rezultate pa ce mi sami da hvalimo vasu igru.Ma bre znas sta u zadnjih par godina ste mi bre dzigericu pojeli….

Reply
dusan јул 11, 2012 at 21:05

ne mozete da potvrdite da ste bolji tim jer jednostavno niste. dosta besmislenih izjava, trenirajte naporno, radite… pa sta nam bog da. jedino sto vredi i sto je ostalo od kluba su ime i tribina. valjda ce nam bog pomoci jer ocigledno da nema ko drugi.

Reply
kkk јул 11, 2012 at 19:39

Tako je Bajkoviću. To treba da pokažete na terenu.

Reply
marv јул 11, 2012 at 19:03

gledajte samo da na pocetku utakmice sa naftanom ne primite dva-tri komada iz nekih prekida i glupih penala

Reply
Vlajko јул 11, 2012 at 17:16

Nije ovo previse vezano za temu, ali mislim da su Nenadic i Jovanovic prava pojacanja! O Babalju cu za nekih mesec dana, ipak njemu treba najvise da se navikne na novu sredinu, ali ima dobre predispozicije, samo da popravi realizaciju i bice zver!

Reply
era јул 11, 2012 at 13:16

Jedva cekam sledeci cetvrtak

Reply

Leave a Comment