Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Евандро: „Везни ред се одлично допуњује“

Овогодишњи припремни период четврти је по реду, који Звездин Бразилац Евандро одрађује као фудбалер Црвене звезде. Одлични креативац се увелико „уходао“ и како сам истиче време је да у наредној сезони, пружи своје најбоље партије од када је у децембру 2010. дошао у Београд.

„Нормално је да после сваких припрема будем све бољи. У почетку ми је било мало теже да се привикнем, прилагођавао сам се, уклапао у систем игре тренера Просинечког. Сада су се све коцкице сложиле и очекујем да будем у најбољем издању од када сам у Звезди“,  јасан је „маестро“.

Није дужина стажа у Звезди једина ствар због које наша „десетка“ очекује да заблиста од старта сезоне, и нема говора о томе да се задовољио играњем у Србији.

„Мотивисан сам више него икада да са клубом освојим првенство и Куп и играм у Европи. Имамо сјајне навијаче који то заслужују, и моји саиграчи и ја ћемо учинити све да их обрадујемо. Везни ред није претрпео никакве измене, одлично се познајем са Лазом, Чавом, Луком, Мићком и осталима. Много боље комуницирамо на терену, и одлично се допуњујемо. Тај континуитет је од изузетне важности и верујем да ће се то приметити на терену.“

Са великим нестрпљењем Евандро очекује одлазак у Белорусију на меч са Нафтаном и почетак сезоне од које очекује много. Да срећа буде већа у Београду ће му се ускоро придружити и породица.

„Много сам везан за супругу Роберту и ћерку Лару. Оне ће крајем месеца допутовати у Београд и придружити ми се. То ће ми много значити на плану психичке стабилности, јер ми је много лакше да се сконцентришем на игру и тренинге када су оне поред мене“, рекао је Гоебел, а онда из свог угла скенирао противника у другом колу квалификација за Лигу Европе.

„Сматрам да су добра екипа. По ономе што сам видео, мислим да су бољи и тежи противник од Вентспилса. Налазе се у пуном такмичарском ритму, и мораћемо сви да дамо свој максимум, да бисмо их савладали“, оцена је Евандра.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

92 comments

Aca јул 15, 2012 at 16:38

Individualni proizvodjac krompira iz pasivnih krajeva nikako da se emancipuje, da se edukuje. Jedino “pozitivno“ je sto je smanjio broj smajlija ( njihov znak raspoznavanja ) sa tri na dva. I to je neki pomak. Za njega tako sirovog. On se prepoznao. On je taj ili ta. Pokusava i dalje da nas vara, ali ga praziluk koji mu viri iz ljebu demantuje. Nedodjija je nedodjija. Ipak. Pasiva je pasiva. Marakana je i dalje za njega daleko.

Reply
Ariljac јул 12, 2012 at 22:34

Nezna se da li mu je komentar gluplji ili smesniji ne mogu da se odlucim.Kada god ga procitam uveseljava mi dan.Nastavi molim te hocu jos da se smejem tvojim nebulozama. 😀 😀

Reply
Aca јул 12, 2012 at 18:33

Berac malina je mnogo pljglu nego sto sam mislio. Mnogo. Tri smajlija u jednom komentaru.Pa jos perikina slika. Uzas. Mozga bez. Njegova postglu nema granica. Ona je vecna.

Reply
RyanCz јул 12, 2012 at 11:24

Hey guyys! I’m from NYC and I simply love Red Star! My friend from Serbia spoke me about Red Star, Belgrade, tradition of Red Star and fans- DELIJE and I was stunned! 😀 I’m really looking forward to come to Belgrade and go to North od Marakana and sing with other fans. 🙂

Reply
danilobig9 јул 12, 2012 at 11:47

you welcome Ryan!

Reply
superheroj јул 12, 2012 at 13:20

His name is Marko? Right?:-)

Reply
RyanCz јул 12, 2012 at 14:01

Thanks! No, its Moma 🙂

Reply
patriota јул 12, 2012 at 08:14

A sto onda pratite Zvezdin sajt?

Reply
aleksa јул 12, 2012 at 06:34

To je meni reko drug,i posle toga nije ostao ziv.

Reply
dzoni karaburma јул 12, 2012 at 02:12

sine opet si zaboravio lek da popijes?

Reply
Ariljac јул 11, 2012 at 21:41

Ja znam da pojedini imaju kompleks od mojih komentara ali mene tesko sta moze da iznervira,dvojica su vec pokusala pa je imalo kontra-efekat,iznervirali su se oni pa su poceli sa vredjanjem pa su banovani. 😀 Hvala sto me pratite,strasno me uveseljavaju vasi komentari. 😉 😀

Reply
aleksa јул 11, 2012 at 22:10

ARILJAC potpuno te podrzavm!!!!!!

Reply
dusan јул 11, 2012 at 21:19

meni se cini da je situacija upravo kontra od onoga sto kaze evandro. izgleda kao da su nasi igraci najbolji kada dodju, a da su onda sve gori i gori. evandro je bio najbolji onu polusezonu kad je dosao, sad je sve metiljaviji i nezainteresovaniji… to da se nama vezni red dobro dopunjuje videli smo protiv olimpije. ko zaigra presing i pritiska nas mi nemamo nikakvo resenje. ove price o tome da je naftan ozbiljna ekipa mi se vise gade. cutite i plasite se u sebi, nemojte da brukate klub tim budalastinama. znamo mi da su za nas sada svi ozbiljne ekipe.

Reply
Bruce1ee. јул 11, 2012 at 21:15

Bane hvala u vakom slucaju, ako je ovo tacno, ni meni se ne dopada informacija! Sa druge strane, ustedecemo nekih 400000 eura, ili koliko je vec plata Pesica! I nadam se da cemo za te pare dovesti dva dobra i proverena igraca! Voleo bih i da nam dodje Trifunovic za trenera, koliko sam cuo sada je slobodan! Naravni ukiliko je informacija za Pesica tacna! veliki pozdrav svim zvezdasima!

Reply
MILOS јул 11, 2012 at 20:48

cemu tolika frak u vezi bakica,decko ima 18 godina,vidim ovde se ljudi raduju kao da dolazi pravi Kaka…kao prvo,od naseg trenera sansu ce dobiti tek za par godina,sto znaci da ce odigrati za zvezdu samo jednu pravu sezonu i posle biti prodat da bi se nesto i zaradilo…ovde klub kao mesecima trazi napadaca,dovede negog anonimusa iz australije koga niko nikada nije ni video i posle se svi cudimo zasto nam ovako ide a ziv i zdrav milan purovic vec godinu i po dana igra na karaburmi,naravno purovic i sa jednom nogom je mnogo kavalitetniji nego nekakvi babalji,asamoe itd….ista prica je i oko stopera,ocajnicki nam je trebao stoper i doveden je jedini igrac za koji ne treba nista da se plati a djordje jokic je otisao u vojvodinu…i jos nesto mi nije jasno,proslo je 2 godine,dug se ne smanjuje,vec se i povecava,zanima me sta dalje,da li iko u klubu ima plan,ocigledna da ne…postoje izgleda samo dva nacina,privatizacija sto izgleda u klubovima kao sto su zvezda i partizan nikako ne odgovara,ili da se uradi nesto slicno kao i u kosarkaskom klubu,pravljenje paralelnog kluba sto i ne bi bilo lose…ne razumem,u cemu je stvar ovakvog opstajanja kluba,nemas pare za igrace,dovodis neke indijance koji su slobodni i sve to mogu i da razumem kad bi se dug smanjivao,ali on raste…mada,jos je veci problem sto na nedavno odrazanim izborima lukic nije ni imao protivkandidata,pa gde su ti cuveni zvezdasi sad,nema ni jednoga,to je po meni glavni problem,osudjeni smo da nas vode najgori jer niko drugi nece…dok je kasa bila puna utrkivali su se ko ce pre,sad kad nema nista nece niko…

Reply
dusan јул 11, 2012 at 21:12

ti postavljas pitanja koja bi bila potpuno legitimna za neku normalnu situaciju. problem je u tome sto mi zivimo u kosmaru. purovic je u ofki zato sto tamo dobija neke pare, a ovde ne da ne bi dobio nista, nego bi ga jos isterali kao izdajnika ako bi trazio neke pare. kako dug raste a mi sve gori je takodje interesantno sagledavanje stvari, ali valjda ti je i to jasno kada vidis fizionomije likova iz nase uprave – vesic, stefanovic, lukic, maza, donedavno adzic – sve madjionicari sposobni da iz necega stvore ne samo nista nego minus. dug raste 3 miliona po sezoni, a igraci koje dovodimo kostaju plafon 200 hiljada a i to ne isplacujemo. mnogo ludo.

Reply
Miljan јул 11, 2012 at 22:08

Ma kakav Purovic ljudi, ima 20 kila viska. Ne interesuje ga fudbal otreso je ove u Sportngu za ogromne pare, posle u Vidoton kao najplaceniji igrac, uzeo para a nije odigrao 50 utakmica odkad je otiso iz Zvezde i sad se sprda.

Reply
bane 76 јул 11, 2012 at 20:11

Ja sam vam napisao 100% proverenu informaciju… ni meni se ne svidja sto je
tako.

Reply
MILAN KG јул 11, 2012 at 20:06

zasto uvek u drugome vidimo krivca a ne u sebi pa uvek nam je neko kriv sad ako bude ruzic ministar sporta mi necemo osvojiti titulu ma daj bre vise mi smo kao klub na niskom nivou a samim tim nismo sposobni da dovedemo kvalitetna pojacanja i tu je kraj koji crni ruzic,tole,curkovic,bjekovic,zecevic… i ostala bulumenta. mnogo je lako manipulisati navijacima forsiranjem price o otetim titulama itd niko ne moze da me ubedi da nam je bilo sta oteto mi smo sami sebi iskopali raku najveci neprijatelji zvezde su u zvezdi lukic i kompanija oni nesvesno unistavaju klub i ja sam veliki ljubitelj zvezde pa sta ne mogu nazalost puno da ucinim da prekinemoo ovu agoniju, treba privatizovati po hitno i cao zamislite da nam je vlasnik neko tipa abramovic, kerimov… da dovede dve super zvezde iako su na zalasku karijere niko nije imun na lovu napravili bih cudo pa koliko bih ljudiu doslo da gleda npr etoaili sta ja znam koliko bih tu para bilo. treba da napravimo sportski centar ,stadion i mocan tim a ovako kao se sada rdi to je vrzino kolo prosipanje iz supljeg u prazno dovedemo mlade igrace za dve godine prodamo i tako u krug.

Reply
Shole јул 12, 2012 at 08:25

I tata bi sine moćnog privatnika, i tata bi 🙂

Reply
Aca јул 11, 2012 at 19:15

Neki mazohisti ovde prisutni vec pocinju sa dobro poznatim alibi pricama da bi tako pokusali da ublaze simptome mazohije ( njima omiljene bolesti ) koje pokazuju iz dana u dan i sve vise i vise. Tako ovde opet prodaju maglu, staru dobru maglu u stilu “ ruzic ce biti ministar sporta i mozemo da se pozdravimo sa titulom“ tole ce opet biti izabran za predsednika fss i gotovi smo“ “mozemo samo da se nadamo ako vucic bude ministar policije“ pa kada istrose te suplje price onda prelaze da gledaju u tudje dvoriste, jer u nasem ne vide i ne zele da vide dalje od nosa i omiljenog im nesposobnog viteza od sopota, pa se valjda tese kako je Boze moj “kod komsija jos teza situacija“ kako partizzan duguje 2 miliona eura za porez, ali to ne sme niko da objavi i da se to krije“ “i komsije nisu isplatile plate dva meseca“ vujosevic rekao ovo, vujosevic rekao ono“ . Valjda im je to nekakva uteha za katastrofalno stanje u nasem fk i da pokusavaju tako ( verovatno po necijem nalogu ) da skrenu temu sa pravih i ozbljnih problema u nasem fk. Drugovi mazohisti neko ce morati da vam javi da titula vec pet godina ne stanuje na Marakani i prestanite vise sa starim dsobro poznatim slatkim lovackim pricicama,otrcanim alibi pricama, ofucanim bajkama, brutalnim lazima, kojima pokusavate da sakrijete lukicevu ocitu nesposobnost, pa ste i sami poceli da se krijete iza tih gluposti. Ovo smo vec culi sto puta, dajte nesto novo ako Boga znate i vratite se u stvarnost sto pre. A ona je surova na zalost.

Reply
MILAN KG јул 11, 2012 at 22:20

coa ja se u potpunosti slazem mozda si procitao moj komentar muka mi je vise stalno neka teorija zavere to je najbolji odbrambeni mehanizam nesposobnih ljudi koji vode nas klub.

Reply
Aca јул 11, 2012 at 22:47

Pet godina proturaju istu alibi pricu preko njihovih sluga i podanika. I sto je najgore neki od tih bezmozgasa koji podrzavaju Zvezdinu propast i kolaps, koji podrzavaju ono sto “radi“ nesposobni lukic i kompanija veruju u njihove lazi i obmane, pa su poceli i sami sebe da lazu. Oni su zavedeni i omadjijani od strane lukicevog savetnika i po zadatku serviraju javnosti te bajke i lazna opravdanja. Oni ne vide da su provaljeni i da vise nikoga ne mogu da varaju. I koga uopste zanima kakvo je stanje u komsiluku ? Nikoga normalnog. Dokle ce da se kriju i traze utehu u sopstvenim lazima ?

Reply
filip јул 12, 2012 at 01:51

kandiduj se huliganu !!

Reply
Aimar јул 11, 2012 at 19:05

Mi smo u teskom kanalu…

Reply
Nemanja Bas Delija јул 11, 2012 at 19:09

Pusi!

Reply
bane 76 јул 11, 2012 at 18:50

Proverena informacija,od ljudi bliskih covicu… pesic vise nije trener zvezde!!!
Intezivno se trazi naslednik. Radonjic bio prva opcija ali produzio je ugovor sa crnogorcima…

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 11, 2012 at 19:04

Ne mlati svasta…

Reply
MILAN KG јул 11, 2012 at 21:24

ja ti ne verujem nista verujem samo zvanivcne informacije a ovo rekla kazxala ..

Reply
marv јул 11, 2012 at 18:43

Branko Ruzic ce biti ministar sporta, znaci da se ne nadamo tituli, previse

Reply
Ariljac јул 11, 2012 at 18:50

Mozemo samo da se nadamo ako Vucic bude ministar policije! 😀

Reply
marv јул 11, 2012 at 19:05

hehe, to mi nije palo na pamet

Reply
Ryber Palunko јул 11, 2012 at 19:33

Ne bi on imao vremena da se bavi nama, hapsio bi Dinkića.

Reply
Беране ЦГ јул 11, 2012 at 18:34

Ако се продаjу микиh и перовиh,могли би да доведемо неког искусног нападача.

Reply
Bruce1ee. јул 11, 2012 at 18:21

Da nema neko informacije u vezi kosarkaskog kluba, da li ostaje pesic, dolazi neko pojacanje..?

Reply
Dimitrije Živanović јул 11, 2012 at 18:18

Što se dolazaka tiče..ako već nemamo novca za obeštećenja zašto se onda ne dovode slobodni igrači? Rade Veljović i Igor Burzanović su takvi a mi ćemo izgleda čekati da nam ih neko „lapi“ ispred nosa.

Reply
Ariljac јул 11, 2012 at 18:07

Dusko Vujosevic je izjavio da Partizan zeli Marija Hezonju a Mario je izjavio da mu je Partizan najdrazi klub.Kako i ne bi kad je Tudjman bio predsednik JSD te se moze povezati da Hezonja,ako dodje,opet prelazi u hrvatski klub…Partizan takodje zeli i Slovenca Omica…Ono sto najvise zabrinjava je nastavak iste politike koju je Vujosevic vodio dok je bio trener Partizana a to je formiranje i stvaranje igraca za druge reprezentacije,nikako za Srbiju!Primeri Marica,Veselog i Pekovica to najbolje pokazuju a izgleda da se ista praksa nastavlja!A onda se Danilovic i Todoric pocnu busati u grudi i govoriti kako je vrhunski strucnjak toliko toga uradio za srpsku kosarku…Ajte molim vas…

Reply
navijac јул 11, 2012 at 18:41

a sta nas boli ona stvar sta radi to krme i sta se desava u njihovom klubu?

Reply
Ariljac јул 11, 2012 at 18:49

Naravno da nas ne zanima ali moj komentar nema veze sa njihovim klubom vec sa demagogijom koju sprovode godinama kako zaboga oni,na celu sa ovom vecitom zrtvom od trenera,sve uradise da pomognu srpskoj kosarci…GLUPOSTI…

Reply
madness2233 јул 11, 2012 at 17:59

http://www.transfermarkt.de/de/rade-veljovic/transfers/spieler_47000.html slobodan igrac,ako je dosao Bakic,jos jednog pored ove dvojice dovedu u sredinu i to je to .

Reply
miloš јул 11, 2012 at 18:00

on ide u smederevo

Reply
madness2233 јул 11, 2012 at 18:05

Kadu rece da ostaje,a ugovor mu istice sledece leto.Bajku istice sad na zimu.Ne sme se dogoditi da odu dzabe.A ako je ovo istina da ce biti najureni lukic,vesic u slucaju losih rez,bojim se da njih nije briga za to,tako da ih nece mnooogo zaboleti-natrpali su dzepove,taman i od jankovica malo da se omrse otici ce oni na vreme.ZATO IH TREBA ODMAH OTERATI.

Reply
delija rs јул 11, 2012 at 18:46

Kakav Rade Veljovic, bio u Borcu iz Banja Luke pa nije mogao nista…

Reply
Srdjan јул 11, 2012 at 17:07

Samo da kazem da bi bolje bilo da sa Mikicem raskinemo ugovor posto ocigledno njega ne zeli NIKO. Da on ima bilo kakvu ponudu otisao bi iz Zvezde kao sto bi i Lazovic otisao da je neko zaista nudio 4 miliona.

Reply
Srdjan јул 11, 2012 at 17:05

Hocemo li dovesti nekog igraca ili je Jovanovic jedini koji je dosao? Ove klince ne racunam u pojacanja jer oni sigurno nece igrati, oni su tu da bi Lukic ni ekipa rekli da forsiramo mlade igrace i da je plan da za 20 godina nosioci igre budu iz nase skole:D

Reply
DS јул 11, 2012 at 17:08

Bakic je doveden i u petak potpisuje ali nam treba jedan dobar napadac ako mislimo uzimati titulu

Reply
marko јул 11, 2012 at 17:17

Nama treba kvalitetan vezni red, koji moze tom istom napadacu da stvori sansu za pogodak… Vise sansi, vise i golova! Utakmice gde smo se muchili da stvorimo JEDNU sansu: Spartak, Radnicki, Novi Pazar…
Tu napadac nije mogao nista, jer nije bilo sansi…

Reply
DS јул 11, 2012 at 19:47

Ma imao je Borha milion sansi pa corak samo kvalitetan napadac nam treba

Reply
Беране ЦГ јул 11, 2012 at 16:29

Па колико hе узети Звезда за Jанковиhа? Брука вала,маjка да му се пита.Што каже Жика Павловиh-док сам сам jа сjедио,баба jе стоjала:-) Амбициозна маjка,нема шта. . .

Reply
Pancev јул 11, 2012 at 16:28

Imaju isti tim kao i prosle sezone ako ne i losiji, i opet ljudi prete! Vezni red cuda cini, pripremili smo se kao specijalci, tika taka, stalno napadamo…Kako im nije vise dosadno? A navijaci se primaju na takve price! Uprava napolje: Lukic, Vesic, Nikolovski, Vasilijevic, Labus, Stefanovic, Antic, Negic…itd! Spasite Zvedu i odlazite vec jednom!

Reply
Aca јул 11, 2012 at 16:33

Te slatke price serviraju se javnosti jer ljudi vole da ih cuju i sve je to daleko od istine i stvarnog stanja u klubu. Ja se samo pitam kako izgledaju te face sto i dalje veruju u lukica, vesica i deda mraza.

Reply
DS јул 11, 2012 at 17:12

Izgledaju jadno i bjedno a sve ce njima biti jasno kad sledece sezone mali fk partizan uzme opet titulu a i kup

Reply
Realan јул 11, 2012 at 18:21

Nemoj neko da mi dira Deda Mraza.

Reply
marko јул 11, 2012 at 17:18

Ipak smo pobedili sami sebe, 5:0! Zar to ne uliva neku nadu? 😀

Reply
Ryber Palunko јул 11, 2012 at 19:36

Jbg, u isto smo vrijeme i izgubili i to katastrofalno: 0:5 🙁

Reply
Bruce1ee. јул 11, 2012 at 16:26

Aco gangsteru, ozeni mi zenu!

Reply
miloš јул 11, 2012 at 18:01

aca je huligan

Reply
Dzekson јул 11, 2012 at 16:07

Doslo je Acinih 5 minuta! Vi ste ga terali odavde i pricali kako on pise gluposti i napadali ga a lik je sve lepo rekao i nista nije slagao. Eto vam sad slike i prilike, minus od 40 miliona evra, pripreme nikad gore odradjene, 4 utakmice odigrane sa teskim nogama, protiv Jedinstva kako se prica samo 2 ili 3 igraca odigrala na nivou kako treba da igra igrac Zvezde, u Sloveniji se radilo na kondiciji pa me ne brinu rezultati(porazi od slabih klubova) mnogo, ali na Zlatiboru gde treba igra da se pravi i da se igraju jake utakmice jer smo usli u kondiciju mi odigrasmo jednu utakmicu izmedju sebe i protiv drugoligasa ili treceligasa Jedinstva iz Uzica i to bi bilo to jer nema vise pripremnih utakmica nazalost. Igraci mesecima nisu primili plate, nema se para za Borhu, oteran Perovic jer je trazio novac koji mu pripada. I dalje imamo rupu na barem dve pozicije. Pomocni trener? Ne zna se ko je jer je otisao i Marovic i onaj Djurdjevic(ako se tako preziva), a otisli su ko zna zbog cega. Otisao je Tosic koga nisu uspeli da zadrze, tj on nije hteo da ostane sve dok je Ivanu Ivanovicu otvoren pristup Marakani jer Lukic voli da slusa kako on proziva Groblje u njegovoj emisiji! Umesto da se prvom timu prikljuci neko iz Sopota ili iz omladinaca Zvezda dovodi Nenadica iz Radnickog koji stvarno, alii stvarno nista ne zna bez obzira sto pored Mladenovica nece ni minut dobiti, Paseko takodje oteran, Ozegovic ce takodje negde na pozajmicu kao i Djurickovic! O Babalju se cas prica kako je igrac za buducnost pa kako je dosao da nas pojaca, to nije isto! A Lukic je dao sebi platu od 60.000 evra po sezoni! I NE ZNAM STA VAM JE TESKO DA CUJETE ISTINU, CIM NEKO KAZE NESTO ISTINITO A DA JE NEGATIVNO SLEDI PLJUVANJE I PROZIVANJE!

Reply
Zeljko Radulovic јул 12, 2012 at 05:33

E moje dete, ako ne znas ko je Djurovic, nemoj ni da komentarises. http://www.youtube.com/watch?v=Th-LVjN6h0Q

Reply
Dzekson јул 11, 2012 at 15:43

Vi sto trazite Dzaju nazad da bude predsednik ne znate da je on u dilu sa Lukicem!

Reply
crvena zvezda јул 11, 2012 at 15:38

Hajmo zvezdasi da napravimo peticiju neku protiv uprave

Reply
Aca јул 11, 2012 at 15:56

Ne treba tu nikakva peticija, ne budu li imali rezultat vec pocetkom novembra cemo im videti ledja jer ce biti oterani. Takodje, uopste nece trebati ni skupstina kluba da se sazove kao sto neki misle. U slucaju losih rezultata lukic i uprava ce biti najureni tj “lepo zamoljeni“ da napuste klub.

Reply
ivan јул 11, 2012 at 16:19

Aco nemoj samo da ih samaras…huligancino nasa

Reply
Mikena јул 11, 2012 at 15:29

Ovi naši igrači svaki dan nešto mlate..te ovo..te ono…a igra..nula…i kao biće bolje kad krene sezona…kako da ne…uzeli ste silne titule u poslednje vreme pa vam verujemo…ćutite i radite..ako Boga znate…dosta više lupetanja….Hoćemo titulu..ako je nema..zna se šta sledi…više praštanja nema..a vi gledajte kako ćete i šta ćete…

Reply
Dražen јул 11, 2012 at 15:29

То смо јуче написали на форуму, тј Света је рекао да Бакић долази и да би промоција могла бити до краја недеље. 🙂

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 11, 2012 at 16:06

Izgleda da je promocija u petak,a izgleda da je bilo zatezanja zbog godina ugovora…on hteo na 4 a mi nudili na 5 godina,izgleda da je on ipak popustio i potpisao na 5 godina,to su informacije sa forumama tako da cemo istinu malo pricekati,rekose do petka…

Reply
Petar јул 11, 2012 at 19:34

A isti taj sportal je pre 2 dana napisao bakic daleko od marakane…

Reply
Драган јул 12, 2012 at 09:40

Нагађају јер немају појма.

Reply
Драган јул 11, 2012 at 14:26

То је то што пише.

Reply
Aleksandar јул 11, 2012 at 14:46

Izgubiti igraca koji moze da bude nasa nova zvezda ili popustiti i dati toj njegovoj majci sta trazi… Pa nije mali kriv. Treba dobro da razmisle sta rade, mali ima ogroman talenat.

Reply
navijac јул 11, 2012 at 15:45

Ko da razmisli? Ko nece da potpise ugovor on ili uprava? ajde nemojte sve zivo da svaljujete na upravu! Jedino sto mogu je da pristanu na ucene i ponude ko zna kakave uslove, ali to sigurno necemo niti treba tako neso da rade! nek ide, ne mora da potpise pa kad propadne onda nemoj da se vraca. a to da jednom decku koji ima 18 godina majka odlucuje sta on zeli, e to vec ne mogu da shvatim.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 11, 2012 at 15:51

ma moze on biti da nekazem sta…pravi igrac suti i radi a ne da mu mama menadzerisuje i glumi da je ramadani:)

Reply
comi јул 12, 2012 at 00:28

To da roma trazi Filipa je laz to je njegova majaka platila novinarima da pricaju

Reply
@Zeljko јул 11, 2012 at 14:49

A ti kao nisi znao za to,kao ostace on ili sta,ma daj bre…

Reply
Mimi јул 11, 2012 at 15:15

kako mi gubimo talentovane igrace,od kojih za koju godinu mozemo dosta da zaradimo..strasno

Reply
Pancev јул 11, 2012 at 16:22

Prodat je on odavno! Mnogi se prave naivni! Ugovor sa Gaspromom je potpisan par meseci pre izbora u Zvezdi, ali oni taj ugovor potpisuju svakih mesec dana. Kad god je neka kriza u Zvezdi, neko napadne upravu, oni pokrenu pricu o ugovoru sa Gaspromom!

Reply
Pancev јул 11, 2012 at 16:24

I sa Bakicem je dogovoreno sve prosle nedelje, ali bolje da ga dovedes dva puta da navijacima ispunis vreme, nego samo jednom pa da odma stane prica!

Reply
Vlada јул 11, 2012 at 14:11

gospodo ko ce nam davati golove Babalj ‘drvo’ Asamoa ili Milunovic sva tri neproverena igraca … i citam danas u stampi Crvena Zvedzda trzai napadaca ! znaci da i oni samo ne veruju u ovu trojicu ‘strucnjaka’ … DA PROKOMENTARISEM I OVE DVE GRANITURE DRESOVA RECICU SAMO UZAS …. TAKVE DRESOVE ZVEZDA NIJE ZASLUZILA ILI MOZDA I JESTE SA OVAKVOM UPRAVOM !

Reply
crvena zvezda јул 11, 2012 at 14:18

Ti iskompleksirani grobare jedi ono sto se nejede

Reply
crvena zvezda јул 11, 2012 at 14:20

Ti znas nesto pravis se sad kao neki iskusni strateg,trener idi cuvaj ovce seljacino jedna

Reply
miloš јул 11, 2012 at 15:05

toliko si informisan da ne znaš da to nisu dresovi koje će nositi,tako da nemaš pravo ni da pričaš ništa..

Reply
simpaticni brko јул 11, 2012 at 13:57

Eh kad bi sve bilo ovako bajno i sjajno kao sto rece Maestro… Evo 5-6 dana nije bilo turbulencija, danas ili sjutra ce biti neki novi skandal sigurno.

Reply
Tole Lopov јул 11, 2012 at 13:57 Reply
Vlajko јул 11, 2012 at 13:55

Evandro je bez sumnje moj omiljeni igrac u Zvezdi. Napred majstore, ocekujem od tebe najvise.

Reply
kastiljo јул 11, 2012 at 14:25

i ja sam ranije uvek od njega najvise ocekivao,al me je skoro uvek najvise razocarao,najvise svojim kukaviclukom…

Reply
bLa bla јул 11, 2012 at 13:35

Ljudi moramo od prve utakmice na marakani da skandiramo Uprava napolje !!! Jer dokle god je lukic na celu fkcz nama nema spasa ta banda mora nazad iz zvezdeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reply
Aleksandar јул 11, 2012 at 13:44

Mora, ali ko hoce u zvezdu? Jos veci problem od Lukica i njegove kompanije je cinjenica da niko nece klub sa tolikim dugovima itd.

Reply
bLa bla јул 11, 2012 at 15:07

Upravu si…Ako uspemo da oteramo lukica onda nebi imali nikog da ga zameni jedino ako bi dzaja hteo da se vrati..

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 11, 2012 at 15:44

Kako ljudi povrsno pricaju sve,ako bi hteo Dzaja cuj ako bi hteo,pa Dzaja hoce ali Dzaji nedaju…sta mislis zasto je ovo sve napakovano Dzaji?nece ga nikad osudit ali ce ga vucarat po sudu sve dok nedodjemo do nule od koje nazalost nismo daleko,Dzaji nije namesteno da ga osude vec da ga sklone,to im je bio cilj i kao sto vidis nebiraju sredstva,mnogi ce se iznenadit kad Dzaja resi to sta resi pa kad s evidi ko je ustvari stajao uz te ljude koji su ga sklonili,mnogi ce promenit profesiju:)…niko nepostavlja pitanje dali bi Dzaja hteo,vec kad ce?

Reply

Leave a Comment