Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Јанковић о Новом Пазару и Бордоу

Jankovic_Bordo

Нови-стари тренер црвено белих, Александар Јанковић осврнуо се последњи пут на тешко гостовање у Рашкој и победу над Новим Пазаром, а затим и изнео своја очекивања пред веома важан меч у Бордоу, који се игра у четвртак. У неколико реченицу архивирао је недељно гостовање:

„Одиграли смо веома тешку утакмицу у Пазару, али је она дошла у право време као тест карактера. На почетку меча нисмо контролисали игру, а убрзо и примили гол. На крају смо ипак победили, а резултат је могао да буде убедљивији.“

Затим се окренуо ономе што следи – борби за групну фазу ЛЕ, од које наш тим дели само један меч.

„Занимљиво је да су најбоље оцене моји играчи добили после утакмице у којој нису победили. Њихова жеља да се одигра добро и прође даље је огромна, јер су видели шта значи играти у Европи. У првом мечу нисмо губили лопте на средини терена и успели смо да игру пребацимо на крила и задржимо Бордо на само једној шанси. То је путоказ како би требало да играмо у реваншу. Не смемо да дозволимо да имају већу жељу за победом од нас.“

Млади стручњак прокоментарисао је и кадровске проблеме са којима је суочен:

„Свако одсуство је проблем, јер немамо велики број играча. Миливојевић ће нам недостајати, али не смемо много да размишљамо о томе. Морамо да размишљамо о фудбалерима који су на располагању. Јовановић није потпуно спреман, на интензивној је терапији и видећемо како напредује опоравак.“

Меч у Бордоу игра се у четвртак у 20:30.

Ову и многе друге вести можете коментарисати и на МЦЗ форуму!

Повезане вести

19 comments

NoviSadDelija авг 28, 2012 at 20:18

Pa sta ako je Ozegovic otisao na pozajmicu? I Vidic je isao pa sta bi…

Reply
Marko BP авг 29, 2012 at 04:07

Ali sto bi slali Ozegovica na pozajmicu da bi doveli nekog Babalja koji ne igra uopste, a kukamo za napadacem…??

Reply
Anka авг 28, 2012 at 17:55

Svake godine kukamo kako nam fale igraci, pravi klubovi koji igraju na dva pa i tri a neki i cetiri fronta imaju po dvojicu a boga mi i po trojicu kvalitetnih igraca. Ovo je samo dokaze loseg rada sportskog sektora. Odricanja klinaca koji mogu mnogo dati Zvezdi (Ozegovic, Cikic a ima ih Boga mi jos), odricanje kvalitetnih igraca koji su u jednoj godini dali sebe a odjednom preko noci postali skupi (Borha i Evandro, ode sve puf odlaskom Borhe radilica tima), neplanski i neprofesionalno dovodjenje anonimusa za koje se ispostave da dolaze u BG na izlet umesto da igraju (nespremni a jako „talentovani“ Mezenga, Paseko, sad Babalj ko je sledeci). Dosta vise kukanja, imamo na klupi nekolicina momaka koji sigurno zele da se dokazu. Pa pogledaj te FKRad prosek godina jedva 20 a trce punom parom i odlicno igraju tehnicki i takticki (da ne govorim o tome da imaju gro bivsih Zvezdinih klinaca koje je doveo Ranko Stojic). Daj te momci malo vise vere u sebe, Jankovicu bez patetike, molim te. To sto imamo iskoristi i veruj u sve momke koje imas cak i one koji su ti na tribinama! Sve sto mi od vas trazimo „IGRAJ I BORI SE!“.

Reply
Brigate авг 28, 2012 at 12:32

Ljudi,zna li iko kada igramo mi protiv Javora u Ivanjici ? S obzirom da nismo igrali 1 kolo u Ivanjici moramo to nadoknaditi,pa jel zna neko kada ?

Reply
Aureliano Buendilja авг 28, 2012 at 12:11

u toku 90 minuta imacemo makar jednu sansu za gol. samo je treba iskoristiti jer uspeh su iskoriscene sanse.

Reply
DjomlaDelija авг 28, 2012 at 11:21 Reply
tovi1998 авг 28, 2012 at 11:15

http://www.mozzartsport.com/vesti/vojvodina-suspenduje-oumarua ovi iz vojvodine se usrali da im ne uzmemo oumarua

Reply
cvija авг 28, 2012 at 10:38 Reply
milos авг 28, 2012 at 11:34

nadam se da ga nikada vise na klupi necu videti.

Reply
Milojko Pantić авг 28, 2012 at 12:14

Nadamo se i da ćemo tebe što manje viđati na Zvezdinim vestima. Idi bre leči se, pravi si navijač za komšije.

Reply
escort авг 28, 2012 at 10:26

Ljudi, jel neko gledao sinoc na SOS-u kako je onaj neki Dejan Andjus PLJUVAO Zvezdu, Saleta Jankovica, igrace, sve u vezi Zvezde!? Ono je bilo mucno gledati! Pitam se ima li ko da reaguje ili ce mo to morati mi navijaci!? Ko je taj covek!? Onoliko pljuvanje po slavnom klubu, po mladom treneru i mladim igracima nisam NIKAD video! Ono je bruka i sramota i nesto se MORA preduzeti! Naravno, Zvezdi, Saletu i igracima puna podrska i sve najbolje! Da nas malo i sreca pogleda u Francuskoj i idemo u LE.

Reply
aleksandar kg авг 28, 2012 at 11:40

Pusti brate onog Andjusa,znaci dok nije dosao u Zvezdu,Sale Jankovic mu je bio najbolji trener u Srbiji,a sad kako kazes pljuje po njemu…….Pusti budualu,misli covek da je novinar…….

Reply
Vuco авг 28, 2012 at 12:00

Anjus je izneo samo istinu sta se dogadja u srpskom fudbalu a ne parole potplacenih navijaca. Partizan godinama namesta utakmice u zelji da bude najtrofejniji klub i sve igrace mu drzi zahavi i zato svi za dzabe idu u celzi ili fiorentinu. Zvezdu vode okoreli mafijasi i prosti i nepismeni ali namazani vesic i njegov poltron lukic i sps politicka mafija iz devedesetih i unistise ono malo sto je ostalo. Unistili su nam omladinsku skolu i igraju samo deca mafijasa,bogatasa i baraba a ne talentovana deca i njihovo obezbedjenje samara maloletnu decu kao seseljevi nekada. Dok ne uzmemo govnjivu motku i ne najurimo prvo iz nase jedne i jedine barabe i ljudske zlotvore nema nam napretka i boljitka. Treba vratiti u zvezdu postene i postovane sportske radnike i bivse svetske nase igrace i dati im funkciju u klube a ove mesetare u corku. Kazu dug je veliki a stojadinovic lepo kaze to su 3 zigica ili drulica ali nema ko da ih napravi jer su nesposobni. Ne znaju da prepoznaju dobrog igraca Molina,Palasio,Barkos,Kleo i naravno Dijara koga je za dzabe Stojadinovic prvo nama nudio. Promene su spas i u drzavi i zvezdi i zato Uprava napolje.

Reply
Драган авг 28, 2012 at 12:10

Све могу да те разумем, али не волим када се говори за некога ствари које са њим везе немају. Паласиос, Молина, Баркос.. су били у Звезди пре ове управе и немају везе са њом.

Reply
Vuco авг 28, 2012 at 12:30

Ma mislio sam uopsteno na sve te kvazi uprave i predsednike posle dzajica, ne zna se ko je gori.

Reply
Los Che авг 28, 2012 at 10:12

Ne mogu vam opisati koliko su mi drage ove Saletove izjave…uvijek odišu samopouzdanjem, energijom i optimizmom. Mislim da su to osobine koje sada treba da se ugrade u glavu ovim mladim momcima kako bi se došlo do konačnog uspjeha.

Reply
Gigolino авг 28, 2012 at 10:09

SALE IMAŠ PUNU PODRŠKU OD NAVIJAČA ZVEZDE!!!
SAMO NAPRED DO POBEDE!!
SLEDEĆE GODINE AKO BOG DA IDEMO U LIGU ŠAMPIONA!!

Reply
CeZe авг 28, 2012 at 10:23

i to kao osvajaci lige evrope 🙂

Reply
DRagan авг 28, 2012 at 10:06

Samo hrabro i disciplinovano do L.E.

Reply

Leave a Comment