Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Звездашице гостују у Јагодини

Spremne za nove uspehe, ZFK Crvena zvezda

ЖФК Црвена звезда у суботу 22. септембра игра меч 5. кола Прве женске фудбалске лиге.

Након стартног пораза у Крушевцу против екипе Напретка (0:1), црвено-беле фудбалерке су везале три узастопна тријумфа против Леминд Лавица (9:0), Шапца (6:0) и БСК Борче (3:1), а у суботу их очекује гостовање у Јагодини истоименој екипи. Јагодинке тренутно заузимају шесту позицију на табели са пет освојених бодова (по једна победа и пораз, уз два ремија), а у претходном колу су у Шапцу ремизирале 0:0.

ЖФК Црвена звезда тренутно заузима трећу позицију са девет освојених бодова и гол коефицијентом 18:2, а у суботњем дуелу који почиње у 11 часова, наше девојке су свакако фаворити и за очекивати је да ће остварити нову првенствену победу која би била добар увод пред дерби са најбољом српском женском фудбалском екипом Машинца из Ниша.

 

Повезане вести

3 comments

subotica сеп 20, 2012 at 16:07

Uopste mi nije jasno sto se ti ILgore nalazis pogodjenim,masinac jeste najtrofejniji,ali trenutno ubedljivo najbolja srpska ekipa je spartak i ne znam sta je tu sporno rezultati sve govore u zadnje 2 godine(2 titule,1 kup i plasman u ls),mozda te to boli ali to je realnost.

Reply
subotica сеп 20, 2012 at 14:55

Za vasu informaciju,vec 2 godine najbolja srpska ekipa je spartak iz subotice, i prva ekipa iz srbije koja se kvalifikovala u ligu sampiona.pozdrav.

Reply
igor сеп 20, 2012 at 15:53

kompleksasi iz Subotice. Najbolja i najtrofejnija ekipa je Masinac iz Nisa , naravno Spartak je odlicna ekipa , a epitet najtrofejnijeg mora da se zasluzi i potrebne su godine. Sve cestitgk Spartaku na odlicnim rezultatima , ali malo se spustite na zemlju . Koliko sebe hvalite pomalo deluje bolesno

Reply

Leave a Comment