Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Јуниори и кадети у борби за Јединствену лигу

Slika preuzeta sa Zvanicnog sajta kosarkaskog kluba

Јуниори и кадети Црвене звезде ДИВА овог викенда учествоваће на квалификационим турнирима за пласман у Јединствену лигу Србије.

Црвено-бели јуниори такмичиће се у другој групи заједно са екипама Слодес, Житко баскет и Беовук 72. Утакмице ће се играти у дворани Баскет сити на Чукаричкој падни с обзиром да ће Црвена звезда ДИВА бити домаћин и организатор турнира.

Мечеви првог кола су на програму у суботу 13. октобра, састају се Беовук 72 – Слодес (13.00) и Житко баскет – Црвена звезда ДИВА (16.00). У другом колу, које је на програму у недељу играће Беовук 72 – Житко баскет (13.00) и Слодес – Црвена звезда ДИВА (16.00), док се у последњем колу у понедељак састају Житко баскет – Слодес (13.00) и Црвена звезда ДИВА – Беовук 72 (16.00). Две првопласиране екипе избориће учешће у Јединственој лиги Србије.

Кадети Црвене звезде ДИВА такмичиће се на турниру коме ће организатор бити Земун, утакмице ће се играти у дворани Пинки, а осим Земунаца и црвено-белих за пласман у Јединствену лигу Србије бориће се ОКК Београд и Звездара Цронy. Прво коло на програму је у петак 12. октобра: Звездара Цронy – ОКК Београд (15.20), Земун – Црвена звезда ДИВА (17.20). У другом колу које је на програму у суботу играће ОКК Београд – Црвена звезда ДИВА (15.30) и Звездара Цронy – Земун (17.30), док ће у недељу у последњем колу снаге одмерити Црвена звезда ДИВА – Звездара Цронy (15.30) и Земун – ОКК Београд (17.30). И на кадетском квалификицаионом турниру две првопласиране екипе избориће учешће у Јединственој лиги Србије.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

Leave a Comment