Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаМлађе категоријеФудбал

Тражимо таленте, буди наш скаут!

Црвена звезда је највећи фудбалски клуб на Балкану. Не само због титуле првака Европе и света и највише освојених трофеја, већ и због вишемилионске армије навијача, од „Токија до Милвокија“.

Где год да се игра фудбал, од школе фудбала до омладинаца, од кадета и пионира до петлића, било који клуб, било који град, тренинг, разговор, у школском дворишту, у балону, на бетону, на улици или трави,

 ГЛЕДАЈ, ПОСМАТРАЈ, ЗАПИШИ!

Пошаљи нам податке о сваком талентованом играчу или играчици на e-mail talenti@crvenazvezdafk.com

Требају нам следећи подаци:

1. име и презиме талента
2. година његовог/њеног рођења (у обзир долазе деца рођена 1996. и млађа закључно са 2006. годиштем).
3. клуб у коме игра
4. примарна позиција на којој игра
5. остале позиције на којима игра
6. контакт телефон играча/играчице или њиховог родитеља

Можда је пред тобом нови идол Севера, Звездина легенда 21. века. Ако управо гледаш такве, пошаљи нам податке о њима, ако имаш њихов снимак окачи га на yоutube и пошаљи нам линк.

У претходној акцији пре годину дана податке за најталентованију децу послали су наши навијачи који су препоручили децу из Ужица и Београда. Награде су биле годишње претплатне карте.

Нашем клубу можемо помоћи свако на свој начин. Онима који нам открију највеће таленте следе и награде. Сваки навијач мисли да уме боље него тренер, али да ли можеш да будеш наш скаут?

Акција траје до 05.11.2012. године.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

16 comments

zvezdas iz gradiske нов 1, 2012 at 07:18

Ljudi moji, Zvezdu volim neizmjerno.
Zato pozivam skaute da dodju u Gradišku i na djelu vide pionire, kadete i omladince u Kozari. Sve tri kategorije su već nekoliko posljednjih godina najbolji u BiH, jer Kozarina [kola je zaista dobro organizovana. Evo primjera: mali Zakarić je potpisao za Dinamo i sad je na pozajmici u širokom Brijegu. On je tip igrača koji neprestano napada, vuče sve konce igre, razrađuje igru, daje golove. A trebao je otići u Borac ili Zvezdu. Ožegović je Kozarino dijete, Gnjatić je više nego solidan u Radu. On je zadnji vezni čije duge lopte imaju oči. Golman Kozić je u Borcu. Sjetite se našeg Vinka Marinovića, koji je bio odličan štoper u Zvezdi. Pod njegovim stručnim okom odnjegovano je nekoliko generacija mladića u Kozari. ovo podneblje jednostavno ima odlične fudbalere, pa iz Gradiške su Zvjezdan Misimović i Marko Marin.Dođite i uvjerite se.

Reply
aleksa окт 31, 2012 at 22:53

jovan tomic fk loznica stoper…moj drug..Jel istina da smo ga zvali da dodje..i jel istina da imamo golmana po imeni Jovan Vicic?

Reply
max нов 3, 2012 at 12:34

jeste istina za golmana tu je 97 godiste a to jejedna vrhunska generacija a i stoperi su odlicni stojance kapiten ekstra stoper tako da je jako tesko upasti u tu generaciju ono sto sam gledao bas igraju djeca koja zasluzuju dok ostale generacije tu i tamo naprimer kapiten 96 moze grijesiti koliko hoce grujic ali ga trener nesmije zamjeniti kazu djeca tata jak smjesno

Reply
Dzony окт 31, 2012 at 21:01

hoceli biti ovo za kosarku s’obzirom da za kosarku znam jednog igraca 16 god tako da netreba mnogo da se razvija nego jednu sezonu u omladince i odmah u vatru decko je mnogo brzi od cvetkovica kao i nelsona, uz strasnu brzinu ima bas mek sut pa kada mu je dan reseta itekako a uz to deli dobre lopte njegove podatke necu otrikavati ovde samo mi recite oceli bit ovo za kosarku?

Reply
CZHN окт 31, 2012 at 17:56

Pa da ih brže bolje pozajme…

Reply
dexy122 окт 31, 2012 at 17:41

Sto se tice Partizan Borac… Toliko o jakom partizanu i samoprozvanim „partizanovim bebama“. Ovo je partizan bez pomoci sudija i neprijateljskih igraca. Dobili ovu utakmicu ili ne, mi bi trebali da ih ispratimo sa jedno 2-3 gola na Mari.

Reply
lpool окт 31, 2012 at 17:22

OMG nadam se da je ovo samo zamajavanje mase .. :facepalm:

Reply
jaaa окт 31, 2012 at 15:53

http://www.mozzartsport.com/vesti/ludi-zvezdas-bosancic-na-marakanu-i-na-rukama-skidam-se-go-za-gol-na-derbiju

Trabaju nam ovakvi igraci KOJI CE DA KIDAJU bilo protiv bsk-a ili celzija , prvenstveno DELIJA , LUDAK , sto pre na marakanu to bolje !!!

Reply
Zvezdalee окт 31, 2012 at 18:07 Reply
Libijac нов 1, 2012 at 11:46

sve evrogolovi…!!!

Reply
bobo окт 31, 2012 at 15:34

Nijede novine nisu danas objavile spisak mlađih omladinaca gde 8 zvezdinih igrača pozvano…

Reply
max окт 31, 2012 at 15:17

Tako je samo otimajte i preskacite klubove u kojima deca igraju a roditeljima obecavajte kule i gradove,zbog takve politike nam jre fudbal tu gde jeste u ponoru.

Reply
MilanCa88 окт 31, 2012 at 15:07

Ja imam igraca 90 godise, nekada kapiten zapadne Srbije, ali kad mu je umro otac nije imalo nikoga da ga malo pogura, a svi znamo kako to ide, i ja sam igrao fudbal….Decko je bolji stoper od Krnete, Maksimovica, Spajica samo nije imao srece….Polet Ljubic Srpska liga zapad, tu su talenti…..:):)

Reply
Quaresma окт 31, 2012 at 15:06 Reply
monako окт 31, 2012 at 14:45

Evo sve trcimo da vam saljemo snimke,sve podatke,….talenata.
Nas deo je 0 posto mi bi KAO to trebali da radimo iz ljubavi prema ZVEZDI.
Sidjite do omladinske skole Zvezde i nacicete talente,ako ih nema napravite bolju skolu,bolju selekciju,dovedite bolje ljude da vode mlade fudbalere a ne da gurate polufudbalere ciji su ovi ili oni tu da placaju vase troskove a talenat to ne treba.
Evo vasilijevic nam najavljuje za zimski rok ,,VRHUNSKO POJACANJE,,.
Koga bre vi lazete,nasta vam mi licimo.
Daj bre ima li koga da pohapsi ovaj olos iz FK ZVEZDA.

Reply
Nikola Savic нов 1, 2012 at 15:53

Nemoj lupati. Neshvatas poentu price… Poenta je da se nadju talenti koji ce da treniraju u mladjim kategorijama a ne da odmah igraju u prvom timu…..

Reply

Leave a Comment