Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Пантић: „Исправили смо грешке“

Александар Пантић
Александар Пантић
Александар Пантић

Дефанзивац Црвене звезде Александар Пантић у досадашњем делу сезоне показао се као велико појачање и прави избор тренера Александра Јанковића. Од како је буквално у последњим минутима летошњег прелазног рока стигао на Маракану млади репрезентативац Србије пружа одличне игре, а на недавном сусрету против БСК-а забележио је и свој први гол у сениорској конкуренцији.

Такође, финиш јесењег дела првенства фудбалерима црвено-белих донеће много изазова, а већ први испит очекује их у суботу када у Београд стиже екипа Јагодине, која као и у прошлој, и у текућој сезони важи за једно од најпријатнијих изненађења.

– Наш следећи ривал је врло добар тим, о чему најбоље сведочи и њихова позиција на табели. После дуго времена имали смо целу недељу да се спремимо за утакмицу, и сматрам да смо у том периоду успели кроз напоран рад и тренинге да исправимо грешке које смо правили на ранијим сусретима. У суботу очекујем тешку утакмицу, и победу Звезде, наравно – рекао је Пантић.

Млади штопер београдског клуба имао је у досадашњој каријери доста пута прилику да се увери у појединачне квалитете Јагодинаца, посебно нападача.

– Одлично су покривени на свим позицијама. Гледао сам их једном уживо и стекао утисак да им је одбрана најјачи део тима. Исто тако, у везном реду и нападу Стојановић, Ђенић и остали могу да нам задају велике проблеме. Са друге стране моји саиграчи и ја даћемо све од себе да на терену покажемо да смо квалитетнији тим. Оно што је посебно битно за нас из последње линије, јесте да одиграмо максимално мотивисано и концентрисано свих 90 минута и да успемо да сачувамо свој гол. То би нам доста значило на плану самопоуздања – констатује Александар.

Након Јагодине Црвена звезда гостује на Карабурми тиму ОФК-а Београда, а након тога круну полусезоне требао би да представља вечити дерби који је на програму 17. новембра. Рачуница је јасна и битно је да изабраници Александра Јанковића судбину држе у својим рукама, односно ногама. Уколико тријумфују на свим мечевима до краја „јесени“ црвено-бели ће на зимску паузу отићи као првопласирани тим шампионата Србије и као учесник полуфинала Купа.

– Много је битно да остваримо велики низ победа, јер би на тај начин стекли победнички менталитет и добили још већу жељу и мотив да напредујемо. Протеклог викенда у Новом Саду против Доњег Срема нисмо очекивали да онако тешко дођемо до бодова, али тако се наместило. Најважније је да смо освојили три бода – закључио је Пантић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

15 comments

marko bl нов 2, 2012 at 01:54

ako mislite da budete bolji prvo da znate da izmedju igre protiv spartaka i srema nema nikakvog napredka..tamo je sve im uslo mislim na spartak a ovde je bilo svacega mislim na srem..al igra je ista i nije dobra..

Reply
Delija нов 1, 2012 at 14:43

Izgleda da ce stvarno Pantic igrati na poziciji desnog beka,jer Mikic ne trenira zbog prehlade,a i uigrava se na treningu postava Pantic-Maksimovic-Jovanovic-Mladenovic u zadnjoj liniji i to je u redu,ali trener bi morao da zna da su nam Jagodinci vec jednom pred derbi pokusali da povrede igrace i zato neka odmori Mudrinskog,Kasalicu i naravno povredjenog Lazovica i prehladjenog Mikica,ali i Milivojevica i Milijasa da delimicno postedi tako sto ce staviti Mijailovica uz njih da takoreci trci za njih dvojicu i ulazi u duele sa protivnickim krljatorima,a ako vec zeli da mu Dimitrijevic igra onda neka igra po levoj strani umesto Milunovica,dakle pojacati vezni red kao u proslim derbijima iako nece biti takva taktika za derbi bar ne u prvom poluvremenu,gde ce se napadati sa tri (Kas,Mudri,Milun) gol igraca,ali u ovom mecu u subotu moze i treba Asamoi i Babalju da pruzi priliku od prvog minuta,a Vukanu u drugom delu utakmice,jer kako ih smatra pojacanjima i perspektivnim igracima ako ne sme da im da sansu protiv curana i to na domacem terenu.

Reply
rille83 нов 1, 2012 at 14:29

Moze li neko da mi da prave informacije!? DJURDJIC koji trese mreze po Svdskoj,da li se letos izjasnio da je grobar ili mi se cini? Do kad ima ugovor sa Nantom FILIP DJORDJEVIC,koja mi je cena i kolka plata? Hvala na odgovoru!

Reply
Tuđman Franja Doživotna нов 1, 2012 at 22:57

Djurđić se izjasnio kao grobar,Filip ima ugovor do juna 2014,cena 1 mil. a plata diskutabilno,sa obzirom da je trenutno bez menadžera,i da će potpisati sa onim menadžerom koji mu obezbedi najveći ugovor,bar je tako izjavio.Dakle-mnogo.

Reply
deki нов 1, 2012 at 14:10

Koji god sastav da izadje treba bre da od prvog minuta krene ozbiljno, a ne da se vucu po terenu i da primaju golove u 3, 5, 9 minutu!!!!!

Reply
slobal нов 1, 2012 at 13:50

Kirovski – Pantic – Maksimovic – Jovanovic – Mladenovic – Milivojevic – Milijas – Milunovic – Lazovic – Kasalica – Babalj
Formacija 4-2-2-2

Reply
Ljuta Krajina... нов 1, 2012 at 14:00

Jarane, ne otpisuj Bajka tek tako 😉

Reply
dr нов 1, 2012 at 13:08

http://www.mozzartsport.com/vesti/velika-dugovanja-prema-igracima-u-partizanu-lukic-porucio-zaposlenima-iz-zvezde-da-se-kupe-jer-para-nema
This is the end,velika Zvezda dosla ni ivicu postojanja. Spasitelj Lukic nas spasio,osvojio titule i uveo nas u Ligu Sampiona kako je i obecao. :facepalm:

Reply
milos нов 1, 2012 at 13:22

Hocu moju posteno zaradjenu platu – Delija sa Severa

Reply
dr нов 1, 2012 at 13:58

Hahaha,da da 😀 I to mi je poznato :facepalm:

Reply
Tuđman Franja Doživotna нов 1, 2012 at 22:58

Ne boj se,za tebe mora da bude!Za ostale će mo videti…

Reply
JA нов 1, 2012 at 12:25

Ама не серите више, него играјте ФУДБАЛ!!!!

Reply
dexy122 нов 1, 2012 at 12:05

Pantic i Jovanovic kao stoperski tandem. Maksa neka malo odmori jer nije u formi.

Reply
zvezdan нов 1, 2012 at 12:05

Sto kaze Bili Piton( Zoran Radmilovic), „E sad ko niste pametni………..

Reply
monako нов 1, 2012 at 20:42

NEMA TE RECENICE U FILMU

Reply

Leave a Comment