Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Робијев првенац у Кајзерију!

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

 Легенда Црвене звезде, бивши играч и тренер, Роберт Просинечки забележио је прву победу као шеф стручног штаба турског Кајзерија победом над Карабукспором, 3:0.

После пораза од Истанбула и Галатасараја, за прве Робијеве бодове и голове најзаслужнији је бразилац Бобо, а један гол постигао је Јилмаз. Ово је друга победа Кајзерија у првенству Турске и налазе се тренутно на 15. месту на табели. Следеће коло Робијев Кајзери гостује последњепласираном Елазигу и имаће прилику за нова три бода.

Браво Роби! Напред и срећно! 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

15 comments

milan нов 4, 2012 at 14:22

Vrati se ROBERTE !!!

Reply
milos 90 нов 3, 2012 at 23:12

Bravo Robi majstore!!! 😀

Reply
Damjan Martinovic нов 3, 2012 at 22:41

Svim srcem sam uz tebe Robi,samo napred!Samo da te Turci podrze i izdrze promene na koje fudbaleri treba da se naviknu.Jako mi je drago.Nadam se da je ovo samo jedna stepenica za nesto vise.A onda naravno nazad u Zvezdu! 🙂

Reply
Cira нов 3, 2012 at 22:13

Jedan od retkih trenera koji voli Crvenu Zvezdu koliko i mi navijaci…
Robi plakace Zvezda za tobom.

Reply
tovii1998 нов 3, 2012 at 22:10

robi vrati se zajedno sa dzajom

Reply
veliki pravi zvezdas нов 3, 2012 at 22:09

Sve cestitke Robi na pobjedi i da nam se jednog dana vratis na nekoj od funkcija u nasoj Crvenoj Zvezdi na nasoj Marakani

Reply
Boyan нов 3, 2012 at 19:03

bravo majstore, svaka cast, zelim ti sto vise pobeda i naravno da nam se vratis, da ponovo punimo Marakanu i radujemo se zajedno pobedama….

Reply
LEGENDA нов 3, 2012 at 18:30

Dok je bio šef struke na marakani se igrao fudbal,a taj fudbal je posmatralo 25 000 navijača minimum!!! Danas se na marakani igra nešto što se zove fudbal i to posmatra maximalno 10 000 ljudi!!!

Reply
atza87 нов 3, 2012 at 18:34

Paaa „legendo“ neka puste slobodan ulaz i sada ce biti 30000+, a sto se fudbala tice nemoj da pricas neistinu. Mi smo drzali loptu ali smo se mucili na svakoj utakmici. Sada ne igramo „fudbal“ ali je Jankovic do sada pobedio vise utakmica u gostima nego Robi za celu sezonu (mozda pobedu ili 2 manje).. Kod Robija su svi davali golove samo spicevi nisu a ne zbog toga sto nisu kvalitetni vec zbog toga sto nisu dobijali lope niti su im stvarane prilike za gol..

Reply
srbin нов 3, 2012 at 18:41

dok je bio robi ovakvih tekmi na marakani se nismo plasili.

Reply
dexy122 нов 3, 2012 at 18:44

Volim Robija, ali to sto se igralo sa njegovom taktikom nije davalo bodove. Saletova taktika, ma kakva da je, daje bodove. Ne zaboravi da je on uzeo klub sa igracima koje nije on birao. On je hteo Mudrinskog i Pantica, koji su trenutno mozda i najbolje pojacanje, sa Milijasem naravno. On je rekao da hoce nekako da izgura ovu polusezonu, a tek posle zimske pauze krenuti da igraju pravi fudbal. A to sto navijaci ne dolaze na utakmice, nije bio niti Robijev niti je sada Saletov problem. To je problem u upravi. Jednostavno, kada bi se znalo da Zvezda ide u pravom pravcu, navijaci bi poceli da dolaze na stadion. Taj isti problem ima i hrvatski Dinamo, pa evo kod nas i Partizan. Kad bi Dzaja dosao, odmah na sledecoj utakmici bi bio, ako ne pun, onda bar 85% ispunjen stadion.

Reply
ako je moguce biti objektivan нов 3, 2012 at 21:43

da odlicne rezultate daje narocito protiv spartaka i jagodine, bilo je divno i protiv srema i protiv nislija( moraju da im isteraju igrace da bi smo mozda dali gol) KOME BRE PRICATE PA SVI GLEDAMO UTAKMICE I SVE VIDIMO.sramota

Reply
dexy122 нов 3, 2012 at 22:00

Prvo, ovo sam napisao pre utakmice sa Jagodinom, ali stojim pored svojih reci. Ovde nije problem u treneru, problem je u upravi i u FSS. Pa da nije bio onaj penal mi bi pobedili, i onda se niko nebi bunio za bodove, pobedili bi verovatno i OFK, Partizan, Vosu. Kako i sa kakvom igrom ne ulazim. Ali bi pobedili, a kao sto sam napisao gore. Prava ideja Saletove igre ce se pokazati u drugoj polusezoni, jer znamo da SVAKO PROLECE NA ZVEZDU MIRISE! Samo da se otera ova bagra, i dodju pravi ljudi… Dzaja, Stojadinovic…

Reply
neshha нов 3, 2012 at 22:05

Bolje promeni sport koji pratis.I budi covek pa reci da si pogresio.Trener znalac dok juri rezultat na klupi cuva napadaca,a menja zadnjeg veznog!Tom izmenom je bas ubrzao i unapredio igru.Strasno!!!I to radi po ko zna koji put!A u timu mora da bude ona nesreca maksimovic,da se menadzer ne bi uvredio ili samarao!

Leave a Comment