Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Милош Косановић жели на Маракану

Прелазни рок још није ни почео, чак је остаојош један меч у овом делу првенства, а већ се почело са тражењем појачања. Наравно једно од најкритичнијих позиција у тиму је штоперско место, али не због тога што немамо довољан број играча већ зато што постоје велики проблеми са уигравањем последње линије и великим бројем повреда. По свему судећи меч против Војводине биће последњи меч за Николу Максимовића у звездином дресу(ако буде уопште и играо), а замена за њега може бити Милош Косановић.

Милош је играч пољске Красовје, а уговор са овим тимом има до лета 2013. Недавно је играо и за младу репрезентацију Србије (укупно 3 наступа), па је јасно да је тренер Александар Јанковић већ упознат са његовим квалитетима. Милош не крије да је већ неких контаката било између њега и клуба, а изразио је жељу да управо на Маракани настави каријеру

“Тренер Александар Јанковић ми је рекао да би ме радо видео у тиму. Волео бих да наставим каријеру у Звезди, али клубови морају да се договоре”, рекао је Милош за пољске медије.

Остаје да се види да ли је Милош само жеља Јанковића и да ли је контакт био између њега и играча или Косановића као појачање желе и чланови радне заједнице, конкретно Драган Џајић и Зоран Стојадиновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

31 comments

Mani дец 2, 2012 at 18:56

E ovako… Oko price za trenera ne vidim drugo resenje osim Rajevca… Jovanovic iz Apoela je verovatno skup, a pokusati sa strancem je veliki rizik… Sto se tice tima, zadrzati Kirovskog, Dmitrovica, Spajica, Pantica, Vesovica, Micka, Milijasa, Kadua, Asamou, Milunovica, Kasalicu, Mudrinskog!! Prodati Lazovica, Milivojevica, Mladenovica, Mikica, Dimitrijevica, Bajkovica i Maksimovica!! Dovesti obavezno malog Kosanovica iz Poljske lige i Lekovica iz Rada… Zanimljivi su jos Ifeani, Tijago, Oumaru, Rodic… Vratiti nase sa pozajmica Ozegovica, Stojkovica, Lukovica… Dati sansu Vukanu i jos nekim momcima iz nase skole… Ako je moguce vratiti Despotovica… O Ninkovicu se uvek prica… I uz 2,3 kvalitetna proverena stranca imali bi tim…

Reply
madmix дец 1, 2012 at 18:28

moze da pise ko sta hoce ali jankovic koga je zeleo i doveo bili su puni pogodci tako da ne sumnjam u kvalitete ovog igraca.

Reply
Ivan дец 1, 2012 at 17:33

Interesuje me mišljenje o strancima iz Javora i Slobode? Kalibar???? Meni se čini da je Eliomar iz Javora vrhunski igrač, da bi se kod nas lepo uklopio, da bi nam značio takav tip igrača.

Reply
delija_md дец 1, 2012 at 15:24

Gledao sam ga samo u mladoj reprezentaciji. Mogu da zaključim da je veoma koristan igrač, ali je pitanje da li Zvezda može da potroši na njega preko 100-200 hiljada evra. Osjećam da će ovo biti najteži prelazni rok, što se finansija tiče.

Reply
Nikola дец 1, 2012 at 15:15

Pricao sam sa deckom posle utakmice u Krusevcu kad je igrao za mladu reprezentaciju, tad me je inace odusevio igrom i pozeleo sam mu puno srece u kraijeri i da dodje ubrzo u nasu Zvezdu. Rekao je: Daj Boze brate, to je i moja zelja.

Reply
Nemanja дец 1, 2012 at 11:29

Alo bre pa jel ZVEZDA spala na tako niske grane da dovodi igrače iz Poljske druge ligr!!?? :facepalm:

Reply
Laki дец 1, 2012 at 11:08

Ne znam da li je istina,ali cuo sam da dolaze dvojica iz Partizana O.o Kao treba da dodje Volkov i treba da dodje onaj mali O.o ne znam da li je istina,zna li neko vise o tome?

Reply
Nemanja дец 1, 2012 at 11:21

Ne zanosi se!! :facepalm: I NE LAŽI NAROD,OVDE PRISUTAN!!!

Reply
Laki дец 1, 2012 at 15:15

Nemanja,stvarno nisam imao nameru nikog da lazem,pitao sam jel zna neko nesto vise o tome jer sam cuo to.Aj uzdravlje

Reply
otpisani101 дец 1, 2012 at 01:12

i ja jedva cekam da utakmica pocne i da se zavrsi ova polusezona nocne more zvezdinih navijaca… i nadam se da je ovo poslednja utakmica trenera jankovica i pojedinih igraca zvezde u zvezdinom dresu…budimo iskreni ovo sto smo ove polusezone gledali -to je najgore izdanje zvezde otkad je sveta i veka…najranije ispadanje iz kupa u zadnjih 20 godine,bez evrope i porazi ubedljivi od ekipa koje su ispod svake kritike u ligi ispod svake kritike…a pobede i jadne i bedne i srecne i budimo realni uz najbolje sudjenje zvezdi u njenoj istoriji…pa svaki trener sa ovolikom kolicinom srece i ovako dobrim sudjenjem bi u ovom momentu bio prvi na tabeli a ne na -5 i ispadanje iz kupa kao sto je uspeo ostvariti takozvani mali murinjo…jankovic napolje jer nema harizmu,nema moral,nema rezultate,nema temperament,nema znanje -jer sve to da ima odavno bi podneo ostavku…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Igor дец 1, 2012 at 00:29

Kog opet bree trenera,zato i prolazimo ovako.. Ne mozemo da zadrzimo jednog trenera ni 2god. Da bi napravili neku igru i dobar omladinski pogon treba raditi ekipa strucnjaka pa bar 5god u kontinuitetu,a igrace kontroverznih biznismena poput Dimitrijevica,Maksimovica itd mars iz ZVEZDE. ❗

Reply
Cira нов 30, 2012 at 23:10

Treba prvo dovesti trenera,pa tek onda pojacavati igracki kadar po zelji novog trenera.Sumanuto je verovati da bez pravog trenera mozemo nesto napraviti.Prodati Cavu,Bajka i sve ove koji ne igraju,a dovesti pojacanja koja ce prvenstveno ubrzati igru i donositi prevagu na terenu.

Reply
VLAJKO^^ дец 1, 2012 at 00:55

Nista mi nedobijamo ako prodamo rezerve… Treba prodati pola prvog tima i onda traziti pojacanja

Reply
Laki дец 1, 2012 at 11:09

Bajko ne igra?

Reply
CZHN нов 30, 2012 at 23:03

Znam samo ko god da bude dovodio neće gore od Bunje.

Reply
... нов 30, 2012 at 22:27

Lupajte vi minuse, mnogi su napadali i Tosica,pa ste ovu sezonu videli koliko je prosle godine znacio. Mogli bi tako i za Maksimovicem da kukamo. Lik je prosle godine u tandemu sa Tosicem razvaljivao, upao je u krizu, ali i stalno menjanje partnera u zadnjoj liniji nije najsrecnije resenje, Nisu uigrani i tu dosta lezi razlog njegovoj losijoj igri

Reply
dusan дец 1, 2012 at 00:31

slazem se. maksimovic je odlican igrac. ostavite ga i pokazace to. pa nemoguce je da je prosle godine igrao super, a da je sad zaboravio?!

Reply
***DELIJA 1OO%*** нов 30, 2012 at 21:36

prica se da komsije spremaju prejak prelazni rok,mada ja ne verujem da ce oni dovesti nesto bolje igrace od nasih…nadajmo se da cemo prelazni rok makar jedanput odraditi profesionalno i planski….verujmo Stojadinovicu,kada smo mogli da verujemo onim lopurdama i lazovima,mozemo i njemu….

Reply
milos нов 30, 2012 at 21:18

Daj Boze da mu je poslednji mec. On ti je Kanavaro, posto je Jankovic Murinjo, sve moj do mojega

Reply
Rape Delija нов 30, 2012 at 21:23

Svaka cast, slatko si me nasmejao!!!!!! 😛 😛

Reply
CzvBoys нов 30, 2012 at 20:43

Kosanovic,Medojevic,Ninkovic,Rodic i neki stranac kojeg bi Stojadinovic doveo iz Sportinga,Porta ili Valesnije posto je i sam nedavno rekao da u tim klubovima ima igraca za Zvezdu! Prodati Dimitrijevica,Mikica,Nenadica,Babalja,Mirica i eventualno nekog na kojem bi mogli nesto zaradti kao sto su Kasalica i jos po neki,ali niposto ih prodavati sve,vec samo one na kojima imamo dobru zamenu.Vratiti Ožega sa pozajmice,dati veću sansu nasim momcima i pogoditi sa strancima.Jedino tako imamo nekih šansi u nastavku šampionata.

Reply
Laki нов 30, 2012 at 22:43

Kupiti:Kosanovic,Medojevic,Ninkovic,Rodic
Prodati:Dimitrijevica,Mikica,Nenadica,Babalja,Mirica
Iskreno,Ako dovodimo stopera,levog beka,i kreatora,nema svrhe prodavati Mikica,jer ce onda Vesovic i zvanicno postati desni bek,a ne zamena.Nemamo zamenu za Veska,ako se on povredi Desni bek nemamo(ko nas terao da prodajemo Zuleta) Nenadica prodati Babalja ne bih prodavao(decko je igrao mozda sve ukupno 90 minuta(1 gol))Uveren sam nazalost da ce prodati Lazovica,Bajkovica,Mladenovica,Maksimovica,Miailovica(Milivojevica) ….
Nadam se da se ovo nece desiti….
A sto se tice Ozegovica,ako ga vratimo imamo:Asamou,Babalja,Ozegovica,Mudrinskog,Lazovica,Milunovic,Kasalicu…7 napadaca ….
Aj uzdravlje i bez rasprodaje…

Reply
Tuđman Franja Doživotna нов 30, 2012 at 22:49

Kupiti?!?je li ovo šala?!?

Reply
Mladjen дец 1, 2012 at 12:47

Zule je pozajmljen!

Reply
CEBEP нов 30, 2012 at 22:51

Ne dolazi ni jedan stranac, previse verujete svemu sto procitate… I onda kada se razocarate uprava kriva a ne novinari koji dizu euforiju za 10 evra…

Reply
Kojke нов 30, 2012 at 20:31

jos odavno sam imao osecaj za ovog decka da ce da dodje.

Reply
zvezdan нов 30, 2012 at 20:29

Ma bre ovo su sve novinarska nagadanja, te dolazi ovaj te onaj DZAJA JEDINI ZNA KOCE DOCI A KO ODLAZI NJEMU JEDINO VERUJEM KAD KAZE. Svi ostali rekla kazala pricaju carsiske price

Reply
Igor нов 30, 2012 at 20:21

A sta bi sa Maksimovicem? Jel sigurno odlazi? Gde, za koliko para???

Reply
Delija нов 30, 2012 at 20:42

Nek ide sto dalje…Mnogo nas je kostao do sada 5 m evra samo sto je zajeb.o u bordou….Svi na marakanu sutra ko ne dodje a komentarise pi..a 😀

Reply
***DELIJA 1OO%*** нов 30, 2012 at 21:33

prodat je agenciji pinija zahavija,te o njegovom sledecem angazmanu ne odlucujemo mi,vec ta agencija…ja mislim da smo od te agencije dobili oko 2 miliona…

Reply
VESICU DALJE OD ZVEZDE! нов 30, 2012 at 20:06

Mislim da ga stojadinovic nije zvao.

Reply

Leave a Comment