Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Јанковић понудио оставку

Александар Јанковић је у недељу и званично свој мандат дао за разматрање. ФК црвена звезда обавештава јавност да је у недељу, другог децембра, у просторијама клуба одржан састанак подкомисије за спортска питања у саставу Драган Џајић, Зоран Стојадиновић и Славиша Кокеза.  Састанку подкомисије присуствовали су и Небојша Човић, шеф стручног штаба Александар Јанковић и в.д. генералног секретара Стефан Пантовић.

Једина тема састанка била је понуђена оставка Александра Јанковића, после пораза од Војводине на „Маракани“. Јанковић је своју одлуку образложио као морални чин после игре, залагања и резултата на мечу са Новосађанима.

Подкомисија за спорткапитања ће у понедаљак, трећег децембра, на редовном сасатанку обавестити Комисију за стабилизацију и реорганизацију са садржајем састанка и након тога ће бити саопштена одлука по питању понуђене оставке шефа струке. Јавност ће о свим одлукама бити благовремено обавештена.

Јанковић је у понедељак првобитно заказао конференцију за медије, али је она одложена до коначне одлуке.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

117 comments

Mиле дец 5, 2012 at 10:31

Господине Јанковићу, повуците оставку нека вам дају отказ тек дада ће бити њихова срамота а не ваша, господа из управе има да се стиди, јер ако би тако нешто урадили неби више било спаса нашој и вашој Звезди, али ако Џајић добије мандат преседника ваша оставка се неће уважити,а камоли да вам дају отказ,ви сте најбољи тренер у Српском фудбалу,јер да је био било који други тренер играчи Звезде неби ни истрчали на терен а камоли да играју,упамтите никаква оставка јер за то нема разлога нисте ви криви него управа која незда да чује.

Reply
madness2233 дец 3, 2012 at 17:26

prodati su i Micko i Maksimovic Zahaviju,samo sto trenutno Zvezda nema ni evro od toga.Potrosili Lukic i co. za evro licencu.Ja bi da sam na njihovom mestu prodao sve igrace ciji klubovi imaju 30% i vise.Mozda jedino Mudri (inace 50% ide jagodini )da ostane,ostale sve prodati.Nemamo mi korist od toga,zato cao..A Klajvert,pa…ni Zenga nije imao neko iskustvo,a Klajvert je kao i Robi radio u Reprez.Holandije cini mi se jedan period.Iskreno nisam za njega,ali bolje on nego Djorovic.

Reply
Rambo sa Balkana дец 3, 2012 at 17:11

Spajiću traku ODMAH!!!!!!!

Razjuriti nesposobne, uključujući i gore pomenutog. Možda mu ponuditi 2002.godište. Ovo ustvari, nije pametno jer bi i njih upropastio.

Reply
zvezdas дец 3, 2012 at 16:25

Prodao si me! Prodao si Zvezdu. Ne znaš čiji dres nosiš – vikao je Spajić na Maksimovića.Pametnom dovoljno…

Reply
Vlada '73 дец 3, 2012 at 16:22

EKSKLUZIVNO: Patrik Klajvert novi trener Zvezde ! ..?
http://www.pravda.rs/2012/12/03/ekskluzivno-patrik-klajvert-novi-trener-zvezde/

Reply
VESICU DALJE OD ZVEZDE! дец 3, 2012 at 17:12

Sta administratori vele za klajverta?

Reply
tovi1998 дец 3, 2012 at 15:50 Reply
Ryber Palunko дец 3, 2012 at 21:19

Jbg, brate, ‘Spajo’ bi se prvo trebao pobrinuti da ne ispada na centru, kao osnovnoškolac, pa odna da urla. Za onakvo nešto, Krnetu bi na ovom sajtu već obezglavljivali, a ovom se zaboravlja. Je li zato što urla na saigrače? Šta je on to uradio da rezultati budu bolji? Ništa. Igrao prosječno, u najboljem slučaju, kao i ostali. A to kao mlad je? Šta, drugi su kao stariji od njega? Osim urlanja na saigrače, šta je to Spajić pokazao? Ništa. Desetine grešaka, kao i svi drugi. Prvo igrom nek’ se dokaže, a onda urtlanjem. Ja se ne ložim na te djetinjarije.
Inače, ako Rajevac dođe na klupu, po onome kako je komentarisao način primanja golova, Spajić će teško vidjeti prve postave.

Reply
@Ryber Palunko дец 4, 2012 at 13:23

Da te naucim nije Spajo,nego Spaja jer on nije bosanac ili srbin iz bosne ali mozda ti jesi,u svakom slucaju ne izgovaras lepo njegov nadimak.Spajic je odlican,ali morao je malo da popusti jer je vec imao zuti karton i mogao je da dobije crveni da je probao da ostrije zaustavi Oumarua dok je Maksimovic blejao sam bez igraca i nije hteo da udvoji Abua sa Spajicem.

Reply
Zvezdas дец 3, 2012 at 15:10

Maksimovic je pre utakmice Sloboda – Zvezda, rekao svom nekadasnjem saigracu iz Slobode: ,,POBEDITE CIGANE,,

Reply
VESICU DALJE OD ZVEZDE! дец 3, 2012 at 15:36

Izvinjavam se sto sam psovao malopre pa mi nije objavljen komentar,iznervirao sam se :),maksimovic me ne interesuje kao ni onaj grobarski golman isto je to.

Reply
Ryber Palunko дец 3, 2012 at 21:20

A ovaj prenio, nikom drugom do tebi?

Reply
Zvezdas дец 3, 2012 at 22:47

Iz istog smo grada. Nemam sta da se pravdam niti hocu ali nemam razlog da izmisljam.

Reply
Nek živi Zvezda... дец 3, 2012 at 14:17

sta god da odluce o treneru, moramo da k aramo grobare i unistimo jsd lopove, da bi bili prvaci nije bitno da li cemo mi pobedjivati sve do kraja, vazno je da grobljanski banditi gube i umiru. samo tako i pobedom u derbiju cemo biti sampioni. potreban je zato klubu jedan antipratizanski front, tj komisija u klubu, a ne komisija za ovo podkomisija za ono. mi smo kao klub zrtve politicke trgovine i rezimskih zabrana da simbol srbstva osvaja trofeje vec pet godina , oni koji u nasem klubu precutno saradjuju u toj izdaji neka se paze, kao i oni toletovci u savezu, niko nije lud da veruje da velika Zvezda ne moze do trofeja i da politicki nije naredjeno da se ne trudimo, i zato igraci ne trce i zato nema para, izmisljaju se dugovi i problemi, a jugoslovenskom titovom tudjmanovim klubu se nelegalno politicki namecu trofeji i domobrancija od tih komunista titoista masona koji misle da smo oba kluba njihovo vlasnistvo. a mali strani klub realno ne bi postojao vise da nema politicki antisrbski nametnutih trofeja. zato nije bitno da li cemo mi imati trenera, madjionicara ili bilo koga, bitan je pehar na marakani po svaku cenu! da bi ocuvali drzavu Srbiju. jer u protivnom nametnuce nam zajdnicku jugoslaviju i zivot sa gotovinom i haradijajem. pa jel vi mislite da je slucajno reklama zekstre na zgradi palate ‘albanije’ u beogradu, albanska mafija crnih orlova ih finansira i u basketu su napravili ‘album’ sa slicicama, franjevci slave haske zlikovce i dan republike na namestenom kladionicarskom basketu. stvaraju veliku albaniju, kradu nam Kosmet, Kosarku jos od nato bombardovanja, a sudije nas kradu umesto da nam se oduze za kradje. Zvezda Srbija nikad jugoslavija. Na celom svetu samo Crvena Zvezda!

Reply
marko дец 3, 2012 at 16:13

NIsu nama oni krivi sto mi ne znamo! Zasednemo na prvo mesto, posle koliko dana, i u sledecem kolu, katastrofa od Spartaka! Ponovo padnemo na drugo mesto… pobedimo u derbiju priblizimo se smanjimo razliku, oni kiksnu portiv Spartaka, nas pregazi Vojvodina, i jos vise nam pobegnu!?

Reply
milos дец 3, 2012 at 14:15

eto ptvrde onoga sto am ovde u vise navarta govorio,majsimovic namerno namesta utakmice,u kuriru imate clanak gde ja ge uros spajic napao u tunelu recima – Prodao si me! Prodao si Zvezdu. Ne znaš čiji dres nosiš – urlao je Spajić, a žešći incident sprečili su saigrači.Jedino sto je dobro da je ovaj „igrac“ vec prodat tako da ce na zimu napustiti klub…

Reply
nele дец 3, 2012 at 13:27 Reply
VESICU DALJE OD ZVEZDE! дец 3, 2012 at 15:38

Spajic je postupio kao pravi Zvezdas.

Reply
dexy122 дец 3, 2012 at 20:14

Nemamo sta ni da ga trpimo. Da ima nekog stabilnog defanzivca pored sebe, Spaja ne bi imao ni ovoliko gresaka koliko je imao do sada, a imao ih je stvarno malo. Decko je prakticki celo prvo poluvreme protiv Partizana igrao sam u celoj odbrani, uz Bajkovica.

Reply
Dzoni дец 3, 2012 at 13:17

Iskreno nisam za Rajevca. Kad imas mladu ekipu, mnostvo usijanih glava i nedovoljno zrelih momaka koji nisu imali od koga da nauce sta znaci biti profesionalac, poslednje sto ti treba je trener mlake naravi. Njima je potreban drcan, agresivan i strog trener kome munje sevaju iz ociju. Ne mislim na nekog kao sto je Dusko Vujosevic jer on je samo nevaspitana budala. Njima ne treba drugar vec im treba strogi otac. Mnogi ce reci da su oni odavno trebali da sazre. Trebali su ali NISU. Oni nemaju starije saigrace koji uzivaju autoritet (Milijas je mlak). Pa pogledajte samo Nikolica, Milinkovica, Vignjevica pa i Krunica. Mozda ne skacu svi pored aut linije ali jednostavno se vidi da su munje. Poslednji takav trener u Zvezdi bio je Zenga. Cinjenica je da u Zvezdi postoji mnostvo problema i da su celokupna atmosfera i moral na jako niskom nivou. Potreban je neko da ih trgne, da ih disciplinuje, da im objasni da koliko ce to znaciti Zvezdi toliko ce sutra znaciti njima kada odu u bilo koji strani klub. Moraju biti ponizni jer su previse mladi i nemaju uspeha iza sebe da bi mogli da budu agrogantni. Naravno, pored svega ovoga trener mora posedovati i strucne kvalitete jer bez toga sve pada u vodu. Takodje mora imati i cvrstu podrsku uprave, i to ne samo deklarativno vec i realno. Na kraju se postavlja pitanje, da li je moguce pronaci takvog trenera? Ubedjen sam da je moguce ali je potrebno ne brzati. Vec je zaokruzila neka lista kandidata a da Jankovic jos nije ni otisao. To definitivno ne valja. Imamo fore mesec dana dok su igraci na odmoru. Treba pronaci sto vise kandidata kako bi se na kraju iz kvantiteta rodio kvalitet.

Reply
mczv дец 3, 2012 at 13:05

Konacno lepa vest…Maksimovic prodat

Reply
tovi1998 дец 3, 2012 at 13:13

otkud znas?

Reply
delija_md дец 3, 2012 at 14:33

Prodat je davno, samo Lukić i ekipa nisu dali da se to sazna.

Reply
marko дец 3, 2012 at 16:14

Najverovatnije je ista prica i sa Mijailovicem… ali videcemo…

Reply
Stefan delija дец 3, 2012 at 12:17

Ljudi dali je istina ovo sto pise mozzart da Milijas odlazi iz Zvezde kao razlog navodi se da je u nekom sukobu sa Stojadinovicem?

Reply
Anka дец 3, 2012 at 12:48

Nemoj da verujes sve sto se pise, sace razni novinarski lesinare da prodaju tiraze na kontu Zvezdine muke. Nzm da li je istina, a potezi Stojadinovica ce pokazati da li radi u interesu Zvezde ili u interesu sebe. Licno menadzerima ne verujem..

Reply
marko дец 3, 2012 at 16:14

Nismo mi te srece, da ode! Samo gusimo Milivojevica…

Reply
kovac дец 3, 2012 at 11:22

Ja sam bio pobornik da Jankovic dodje posle Robija. Medjutim, igra Zvezde u ovih desetak utakmica je bila očajna..I nisu mi jasne insinuacije da on, kao, nije selektirao igrace?! Pa, pobogu, skoro cela ekipa mu igrala u reprezentaciji koju je on selektirao..Nije ništa pokazao, ali do duse kako igrači igraju, nije ni moglo mnogo bolje..A Bajko i Maksa katastrofa..

Reply
Anka дец 3, 2012 at 12:51

ovde se ne radi o Jankovicu i njegovim zamislima, niti o igracima kao igracima. Ovde se radi o precutnom bojkotu zbog neisplacenih plata vise od 7 meseci i cinjenici da su mesecima u nazad prepusteni sami sebi..to je moje misljenje i ako malo bolje pogledate videcete da se radi o bojkotu utakmice sa Vojvodinom igraci nisu ni hteli da igraju i glava im je vise bila da odu na odmor sto pre i od citave prica koja se desava u klubu vezne za njih.

Reply
kovac дец 3, 2012 at 13:13

ne slazem se sa tobom.. svaki od njih zna da namernim losim igrama najvise steti samom sebi.. to sto ti pricas mozda vazi samo za poslednju utakmicu sa vosom..Ostalo je ocajna igra bez ideje i koncepta

Reply
Anka дец 3, 2012 at 13:39

Mozda si i upravu. Mada se ja ne slazem sa tom cinjenicom. Prvi bojkot javni je poceo pred zadnji veciti derbi prosle sezone na kraju prvenstva. Zna se kako su pojedinci prosli zbog toga, pa zar u takvoj situaciji ne bi sadasnji to cinili tokom sezone..

Reply
Mиле дец 5, 2012 at 10:59

Није тако, ма ни близу тога што ви кажете,јер је то млада екипа а такве екипе психички подлежу свему овоме што се догађа у друштву,а поготово у Српском фудбалу.Видите Загребачки Динамо тим који је десет пута скупљи од Звезде и иускуснији па како се брука не само у Европи него и у Хрватској лиги,то вам је тако јер све што се ради мора бити јавно а не да се крије и оставља испод тепиха,па побогу брате сви ми радимо за новац па и играчи и то они млади који немају новца за кафе а камоли за нешто друго.

Reply
Mиле дец 5, 2012 at 10:51

Како да играју или јасније зашто,за лопове који су покрали њихове плате и продали играче у сред сезоне а да господин Јанковић и незна, зар невидите да је Синиша Михајловић,такозвани селектор узео у репрезентацију Максимовића и Мијаиловића само да би се продали (наређење менаџера) и упропастио и Звезду и репрезентацију.
Све је ту јасно које су ту игре,како све то лепо уклапа „гробар“Српског фудбала Караџић.Није ово ништа шта ћемо ми још доживети, па зато треба дати подршку Јанковићу и Џајићу.

Reply
dexy122 дец 3, 2012 at 09:56

http://www.mozzartsport.com/vesti/dzajic-za-rajevca-stojadinovic-za-stranca Valjda cemo danas saznatim. Sto se tice stranca, ne bi slusao kakve ramadanije i niko mu ne bi sastavljao sastav, dok je Rajevac sigurniji jer je odavde i zna sta je Zvezda. Stranac jedino da je u potpunosti proveren sa nekim osvojenim trofejima.

Reply
marko дец 3, 2012 at 16:16

Jel moze neko da napise, zasto Rajevac!? Pa taj da valja, ne bi bio bez posla!? :facepalm:

Reply
marko дец 3, 2012 at 17:51

Ne trazim „negativni“ ili „pozitivni“ na svoje pitanje!
Vec odgovor!? :facepalm:

Reply
zvezdana!!! дец 3, 2012 at 09:44

Ajde Jankovicu… Sto pre… Dosta si obrukao i Zvezdu i sebe!!!

Reply
monako дец 3, 2012 at 09:37

RAJEVAC je novi trener

Reply
kale дец 3, 2012 at 06:51

Mladi štoper Crvene zvezde Uroš Spajić žestoko se zakačio sa saigračem Nikolom Maksimovićem na poluvremenu u tunelu. Razlog je bio drugi gol Abubakara kada Spajić nije smeo da obori Kamerunca jer je imao žuti karton, a Maksimović je prvo krenuo, a onda stao da isprati napadača Vojvodine.

– Prodao si me! Prodao si Zvezdu. Ne znaš čiji dres nosiš – urlao je Spajić, a žešći incident sprečili su saigrači.

Reply
dexy122 дец 3, 2012 at 09:52

Ako je ovo istina, ovo pokazuje sta su i ko su zvezdina deca. Da imaju upola manje kvaliteta, nego sto imaju, igrali bi pet puta bolje od ovih manekena, a verujte mi da nemaju, cak su neki i kvalitetniji.

Reply
Ryber Palunko дец 3, 2012 at 11:53

Što ti kažeš, ko zna da li je to istina…ali Spajić je izgleddao kao dijete u duelima s Oumaruom. Ne vidim ja tu nikakav poseban kvalitet. Mi, po običaju, pretjerujemo u procjeni igrača (kako pozitivnoj, tako i negativnoj) i Spajića dijeli samo jedan opasan kiks da ga se počne poistovjećivati s Krnetom.
Nadam se da je Rajevac novi trener, jer ako ništa, barem je u nekoliko navrata (golvi groblja i Vojvodine) uspio jednostavno objasniti, zašto su primljeni i kako naša cjelokupna odbrana svojom postavkom, pšrosto moli da joj se napuni mreža.

Reply
dexy122 дец 3, 2012 at 20:17

Lupas. Ne moze se Spajic, zvezdino dete, porediti sa ostalim dovedenim igracima, a posebno ne sa nekim Krnetom, ciji je znamo cije dete (Ne zelim ovde nikoga da uvredim. Nadam se da ce Krneta zablistati, ali trenutno je to ovako). Uvek je bilo vise strpljenja za Zvezdinu decu i uvek ce biti, bas zbog toga sto znaju koji grb nose, i znaju da se nose sa pritiskom stalnog pobedjivanja. Stalno pobedjuju kao petlici, pioniri, omladinci. To je prednost Zvezdine dece.

Reply
delija_md дец 3, 2012 at 06:44

http://www.youtube.com/watch?v=kBiEfvy-xms
Dajte ljudi da vratimo ovog momka bilo kako. Jedan od rijetkih stranaca koji je zavolio naš klub,uz Borhu naravno. 🙂

Reply
Zvezdas дец 3, 2012 at 10:43

Dovesti i Abubakara i Grbica sto su nas skupo kostali,pa da odrade to 🙂 kao Kasalica sto je dao gol u dresu Slobode protiv nas onda kad navodno nije ni imao pravo da igra zbog crvenog kartona,a upravo Kasalicu i naravno Mirica da zamene,a ako odu i Lazovic i Milunovic onda dovesti jos dva krilna napadaca mozda onog iz Omonije i jednog na pozajmicu recimo iz Porta Djalma Kampos sto je trenutno u turskoj Kasimpasi,mada on je tamo jedan od najboljih igraca te lige i verovatno je preskup cak i kao pozajmljen igrac,ali u Espanjolu ima dva-tri odlicna krilna igraca sto nisu standardni i mogao bi jedan od njih da dodje na godinu dana ili na pola godinu uz opciju otkupa ugovora.Uglavnom moze se prodajom sadasnjih krilnih igraca,koji uzgred to i nisu (Kas i Milun centarfori,Laza ofanzivni vezni,Miric drvo) dovesti prava krila s tim da Oumaru moze da odigra i kao centralni napadac,ali Hristofi,Grbic i jedan iz Espanjola npr Albin bi bili dovoljni na tim krilnim pozicijama.

Reply
Vucko дец 3, 2012 at 04:37

Rajevca ili Petkovica za trenera, dosta vise sa pocetnicima na klupi Zvezde. A sto se stranca tice to ne bi bilo dobro resenje, jer kvalitetan inostrani trener dosta kosta, a mi nemamo novca, a da dovodimo nekog ispod prosecnog stranca to nam ne treba, plus tu je i faktor njegovog privikavanja na nas klub i fudbal.

Reply
JedinoSever дец 3, 2012 at 02:43

http://www.mozzartsport.com/vesti/informer-lukic-najvise-zaduzio-zvezdu-cak-24-miliona-evra

Evo gde su pare otisle. Kaze Stefanovic uzimao 10.000 eura mesecno. Talilo se to i sa vodjama…ma i njih u apsu, isto tako sa ovom gamadi koja nam je zamalo unisila klub.

Reply
Aca Va дец 3, 2012 at 01:31

Malopre sam procitao u Novostima Slavisa Kokeza rece da ne razmisljaju o angazovanju Ilije Petkovica ili Milovana Rajevca, pominje se da bi trener mogao da bude stranac Spanac ili Portugalac ako se usvoji ostavka Saleta Jankovica.

Reply
Vucko дец 3, 2012 at 04:33

E sta smo docekali, da nam mafijas postavlja trenera, kuku majko… :facepalm:

Reply
VESICU ODLAZI! дец 3, 2012 at 01:19

Odlazi Jankosane!Ti nisi trener!Ti si ubaceni element u sportu.Bolje da si potparol neke stranke ili kluba jer umes da razvodnjavas pricu i demagogises do iznemoglosti.Nama treba fudbalski covek,PRAVI TRENER koji zna svoj posao,koji se negde dokazao,stvorio respektabilan rezultat.A vi Radna grupo nemoj da vam je palo na pamet da ostavite ovu imitaciju i improvizaciju na klupi SVETINJE!Cujem neke oprecne izjave nekih anonimusa iz Radne grupe kako je pitanje da li ce prihvatiti ostavku!Samo vas gledamo,a na osnovu ovog poteza videcemo da li vi imate ozbiljne planove i mislite li dobro ovom klubu.Lepo Andjus rece da je KATASTROFALAN POTEZ RADNE GRUPE STO bobijev mali nije smenjen odmah posle debakla u Subotici gde smo primili 3 komada za poluvreme!!!To je i nekolicina nas ovde ukazivala i vidi se da smo bili u pravu,na nasu veliku zalost.ODLAZI!!!

Reply
Vucko дец 3, 2012 at 04:45

Radna grupa nije bila na celu kluba kad smo pukli u Subotici, vec je dosla 3 dana pred derbi, tako da nikako nije mogla da smeni Jankovica posle tog debakla. A ‘ebo te Andjus, ne znam sto vam je toliko interesantan taj ludak.

Reply
Simic79 дец 3, 2012 at 00:34

Nemoj ti nista da nudis nego odlazi vec jednom!

Reply
Goran дец 3, 2012 at 00:18

Idi sam brate, nemoj da se sramotiš čoveče, uspeo si da oboriš 3 neslavna rekorda i nije te sramota što se premišljaš!!!!!?

Reply
madness2233 дец 3, 2012 at 00:17

Nama fali trener,ali FALE nam braco i igraci.Pa nije kriv samo Jankovic sto Milunovic masi ono sa 2m(iako bi pukli bez obzira i da je pogodio),sto Dimitrijevic ne zna da doda,sto Maksimovic cuva samog sebe,sto Vesovic od 20 centarsuteva pogodi 2 itd ..Igrace treba menjati ,pre svega.Da vidimo prelazni rok koga ce on da izabere,lako mozemo menjati trenera cak i u sezoni igrace bar na svakih 6….imas to sto imas.

Reply
Goran дец 3, 2012 at 00:24

Ti uglavnom pričaš o napadu, ok je, ali brate mi imamo najlošiju odbranu u poslednjih 20 godina, dok nam napad kako tako funkcioniše. Jel se sećaš da je pre mesec dana govori kako nam je štoperski tandem bio loše organizovan i da su kroz treninge to sredili!? Očigledno da nisu. Očigledno da Janković ne zna da postavi odbranu. Očigledno je da su ovi isti igrači igrali 0:0 na Marakani sa Bordoom. A onda su krenuli da izlaze po diskotekama…..i naravno trener je tu da sankcioniše, a mi trenera nemamo. Ovo nije trener, ovo je maneken takođe.

Reply
DOVIDJENJA дец 3, 2012 at 00:14

mi nismo gubili mi smo ispadali iz cipela od spartaka 3-0 od ofk 3-1 od vose 3-0 brate u tri tekme 9-1 ALO BRE 9-1

Reply
Ryber Palunko дец 3, 2012 at 12:10

Koliko je ovaj čovjek upisao neslavnih rekorda, to je strahota i pomisliti.

Reply
Miodrag дец 2, 2012 at 23:35

Metla mora da radi …ne igra murinjo …dovedi murinja u kolubaru ili banat pa neka ih odovde do premijer lige …

Reply
milos дец 2, 2012 at 23:29

pa ovde se nista vise ezna,pa da li je moguce da ce ovaj lik ostati u klubu,ovo je velika sramota…

Reply
marko bl дец 2, 2012 at 23:24

uzas od trenera lazni teoreticar i filozof..mnoooooooooogo los trener ravan dostanicu..sve je uspeo upropastiti..igra sa milion kardinalnih gresaka..e to je nas murinjo..jad i bjeda

Reply
Chinez дец 3, 2012 at 00:00

Drugacije si pricao u prvih 8 kola.
Tad je sila prica kako je za par sati uspeo sve na dovede u red.

Reply
Pop дец 3, 2012 at 00:17

Tako i je ste bilo…sve do skora. U čemu je problem?

Reply
Pop дец 3, 2012 at 00:17

jeste*

Reply
otpisani101 дец 2, 2012 at 23:19

za branioce lika i dela malog murinja da ih podsetim ili da im kazem argumente i uspehe pod navodnicima takozvanog murinja…pod-1 najvise primljenih golova u zadnjih 20 godina…pod-2 najveci prvenstveni poraz u zadnjih 20 godina spartak 3-0 pa i vojvodina 3-0…pod-3 prva pobeda jagodine u istoriji nad zvezdom ,trener mali murinjo…pod-4 prva pobeda ofk beograda posle 10 godina…pod-5 najranije ispadanje iz kupa u zadnjih 20 godina opet ofk beograd…pod -6 u 6 utakmica 4 poraza to sem murinja nije imao nijedan trener u istoriji zvezde…pod -7 mislim da ovaj rekord malog murinja niko nikada kao trener zvezde nece oboriti, a to je da protivnicki golman protiv zvezde bude neocenjen i to nijedan udarac u okvir gola…to se zvezdi prvi put desilo u istoriji…a protivnik nije real ili barselona vec ofk beograd…i naravno ima ih jos ali mislim da je ovo dovoljno za-jankovic napolje…o nasoj igri necu da pricam jer igre nije ni bilo…

Reply
CzvBoys дец 2, 2012 at 23:02

http://www.mozzartsport.com/vesti/informer-lukic-najvise-zaduzio-zvezdu-cak-24-miliona-evra Sta cemo sad? Pa u zatvor gospodo…zajedno sa Vesićem i kompanijom.Jedan Dzajić za 7 godina je inkasirao 108.000 evra tj. 1.500 evra mesečno a tamo neki Stefanovići i slični po 10.000 evra mesečno su nas ojadili a ništa nisu uradili.Bruka,rezultati ravni nuli a gospoda mlati po 10 hiljada evra,pa fino? Vučiću,hapsi bagru dok se još nije nakotilo!

Reply
Dalibor дец 2, 2012 at 23:30

Samo imam utisak da će Vesić će i ovo preživeti i naći načina da ostane. Taj ima 99 života.

Reply
CzvBoys дец 2, 2012 at 23:41

Kakva ljiga od čoveka.. Živim za dan kada ćemo ga videti iz rešetaka.

Reply
Goran дец 3, 2012 at 00:58

I ove vođe koji su ga branili i takođe bili na platnom spisku.

Reply
Miodrag дец 2, 2012 at 22:56

Druga bi prica bila da curani nisu dobili ono od toletovih sudija…

Reply
Pop дец 2, 2012 at 22:10

Ma da li je moguće da još nije dao ostavku smrad jedan, upropastio nas je?!!!!!!!!!!!!!!

Reply
pseudonim дец 2, 2012 at 22:07

Slavoljub Muslin.

Reply
Chinez дец 3, 2012 at 00:02

Tako si vikao i za Saleta Jankovica. Tad je bilo jedino nas mogu spasiti Jankovic ili Muslin…

Reply
Goran дец 2, 2012 at 22:03

Imam utisak da nas za svakog trenera veže sentimentalnost, a rezultati govore da nešto ne valja. Zato nam treba novi trener. Isti ovi igrači su pobedili franjevce četiri puta. Izgleda da je motivacija najveći problem plus renoviranje odbrane i donekle veznog reda.

Reply
19milos92 дец 2, 2012 at 21:45

Jankovic mora da ostane….promeniti par igraca i isplatiti im plate i bice to druga prica.zivi bili pa videli

Reply
R1L3 дец 2, 2012 at 21:34

Jankovic je zavrsio svoju trenersku karijeru, mogao je da je spasi da je na vreme dao otkaz, zvezda ne bi bila u problemu -6, i on bi imao neki aganzman, dozvolio je da ga zamrze svi navijaci, to mu nije trebalo… mogao je da ode kao gospodin a sad je niko i nista….. 😯

Reply
Cira дец 2, 2012 at 21:30

Ako ne prihvate ostavku onda je stvarno ovo kraj Crvene Zvezde,ne samo zbog gubljenja vremena sa el Bunarinjom,vec bi taj potez pokazao da ni ova prinudna uprava ne misli dobro Zvezdi.Uhhhh bas sam se iznervirao,pa jel moguce da u Zvezdi niko pameti nema…

Reply
Goran дец 2, 2012 at 22:06

Nemoj prerano da donosiš takve teške zaključke. Upravo si rekao da Džajić i Čović nisu dobro rešenje. Polako ljudi. Sledi zimska pauza i siguran sam da će Janković da ode. Ništa još nije izgubljeno.

Reply
era дец 2, 2012 at 21:21

Eh sta bi dao da sad imamo Evandra… Za Milijaša i Čavu je izmislio fudbal. Mislim da kada bi imali kvalitetniji vezni red, da bi mnogo bolje igrali Kasalica, Lazovic, Mladenovic, Milunovic. Oni su brzi igraci koji znaju da utrce u prostor i znaju da igraju 1 na 1, pogotovo Lazovic. A ovako od Čave i Milijaša dobijaju loptu u noge, kada su ispred njih 3 igraca i onda nije cudo sto se Mladja uvek zabije u igraca ili ode u gol aut. Treba nam naravno i stoper koji je jak, iskusan, namazan i ima siguran pas. Videli ste juce na utakmici spartak-partizan koliko znaci imati takvog stopera (Bratic). Opet se nekako uzdam u Jovanovica da ce biti bolji kada odradi pripreme. Sto se tice Jankovica, mislim da on ima potencijal i sad ne znam ni sam da li bih voleo da ostane ili ne. Kada se realno sagleda, on je celu polusezonu imao u veznom redu samo ove puževe sporaće. Opet mislim da je previse blag trener i da nam treba jedan drzak koji ce zavesti red.

Reply
Cira дец 2, 2012 at 21:35

Evandro je sasvim prosecan igrac kakvih u Srbiji ima na lopate da tovaris i to za male pare…On nije doneo nikakav kvalitet Zvezdinom srednjem redu niti bi taman da pored njega igraju Ronaldo i Mesi.
I on i Borha nikada nisu igrali za vece pare nego u nasem klubu,evo ih sada igraju za visestruko manju platu nego u Zvezdi.
Neko je na njima uzeo debele pare…

Reply
Ryber Palunko дец 3, 2012 at 12:17

Važi brate, a što ih onda ne dovedemo, kad ih ima na lopate? Kakav god da je, on igra nekakav fudbal. Šta naši veznjaci igraju, ne znam; valjda će neko dati ime i tom ‘SPORtu’.
Inače, to oko plata, za koliko ko igra ili je igrao…pa, šta znam, meni niko od njih to mije javio, ali izgleda da drugima, na ovom sajtu, redovno javljaju.
‘Ajd da bar ponekad nemamo slično mišljenje.

Reply
murinjo fan дец 2, 2012 at 20:57

murinjo je super trener , igraci su krivi
sad kad dovedemo 2 nova stopera, pa rodic, pa 3 vezna, pa nove napadace, pa sve skupa 10 igraca, tek tada cete videti koliko je dobar murinjo
jel trener kriv sto igraci stoje na terenu, sto maksa prodaje susrete, sto primamo golove kao da smo paprike
nije trener kriv, vec igraci koji su nedostojni dresa,
prodati sve, murinjo nek ostane

Reply
Mr Mourinho дец 2, 2012 at 20:50

😯 Saga se nastavlja, podseca me na Zvezdane staze… 😆
Šta je do sad uradio “priučeni stručnjak“ Mr Mourinho, i to Srpski?
Ne živi se od stare slave kad si igrao fudbal, pobeđivao Partizan 4:1, kad nisi imao ni jedan poraz u prvenstvu…
Sve mi miriše da ćemo sa istim trenerom “grabiti“ ka tituli, sa istom filozofijom “juriti“ za partizanom…
Ne treba nama Srpski Mourinho! Nama treba ime i iskustvo, neko ko može da drekne, da podvikne, da se trese svlačionica…
Neko jak na rečima ali i na delima, čovek koji je napravio nešto od svog imena…
Ima li takvih? ❓

Reply
otpisani101 дец 2, 2012 at 20:16

agonija fudbalskog kluba se nastavlja…jankovic otkazao konferenciju za stampu i sada kao radna grupa zadovoljna svim negativnim rekordima koji je postavio mali murinjo…izgleda da su kriterijumi u zvezdi za smenu trenera smanjeni i trebalo je da se izgubi sa 5-0 pa da bude trener smenjen… koji koliko vredi vidimo danas da ni on sam nije siguran da li je sinoc podneo ostavku ili ne…i umesto clanovi radne grupe da su jankovica smenili jos sinoc , oni se razmisljaju da li da uvaze ostavku…a jankovic da ima bar malo karaktera onog ljudskog podneo bi neopozivu ostavku… koje li kvalitete i rezultate videli novi ljudi kod jankovica nikome nije jasno…sve u svemu zabavljamo komsije preko puta cudnim odlukama gde da je i javor iz ivanjice u zadnjih 6 utakmica izgubio 4 puta -cak bi i javor i ofk i borac i svaki drugi klub smenio trenera ali mi smo odavno prestali da budemo ozbiljan klub i ocekujte neocekivano…ja i nekolicina ovde smo sigurni da je ostanak jankovica put bez povratka sa dna na koje nas je bas jankovic i doveo svojim znanje i umecem…jankovic napolje-zvezda je zivot sve ostalo su sitnice…

Reply
vuk дец 2, 2012 at 22:04

ja i nekolicina ovde smo sigurni da je ostanak jankovica put bez povratka sa dna na koje nas je bas jankovic i doveo svojim znanje i umecem…-tvoj citat..
Jankovic nas je doveo na dno ?? pa ti nisi pri cistoj,dno zvezde traje vec godinama unazad..niti ti ni bilo ko ovde nije potkrepio dokaznu cinjenicu protiv Jankovica,najlakse je uperiti prstom u trenera,pogotovo ako se slabo razumes u fudbal..sve sami pusti strucnjaci..LAJAVCI AV AV !!

Reply
Rade дец 2, 2012 at 23:01

Tvoj argumen je uvreda , nazivas one koji misle drugacije pogrdnim imenom a to govori da bas ti nemas ni jedan argument . Evo da mi odgovoris da li je ovo istina . Da li je on prvi trener u istoriji Zvezde koji od sedam utakmica izgbi pet ? Da li je on prvi trener koji od istog tima (OFK9 izgubi dve utakmice u roku od deset dana ? Da li je on jedini trener u istoriji Zvezde kome ekipa ne sutne loptu u okvir gola? Da li je on prvi trener u istoriji Zvezde koji za ovoliko utakmica primi toliko golova? Da li je on prvi treneru istoriji Zvezda koji dva puta za kratko vreme izgubi sa := ? Da li je on vecinu ovih igraca pozivao u mladu reprezentaciju (Kirovski, Mladenovic,Milivojevic,Maksimovic,Milunovic) a sada govori da on nije selektirao ovaj tima? da li je ….ma ima puno toga .Odgovori molim te .

Reply
Rade дец 2, 2012 at 23:04

….izgubi sa 3:0…..( Spartak i Vojvodina)

Reply
Miki Delija дец 2, 2012 at 20:13

Stani,ako ja dobro razumem-on je ponudio ostavku…sto znaci da ako ce se ona prihvatiti o SIGURNO HOCE,on ce postati jos jedan u nizu trenera u pokusaju kojima ce Zvezda morati da isplati ceo ugovor-TOLIKO O MORALU SRPSKOG MURINJA.Umesto da posle svih ovih sramotnih utakmica,rezultata i igre ove polusezone on sam nadje za shodno da ode,on jos kao nesto nudi ostavku…IZ ZVEZDE,IZ ZVEZDE-MARS IZ ZVEZDE….Rasterati sve ove manekene,ostaviti Mudrinskog,Milivojevica i spajica,prikljuciti Zvezdine klince i dovesti jos 4-5 iskusnijih i proverenih igraca i polako krenuti u konsolidaciju kluba….Sve drugo je samo odlaganje smrtne presude za klub…..Sada cemo da vidimo koliko su ovi ljudi sto su dosli u radnu grupu sposobni i dobronamerni!!!!!

Reply
CZHN дец 2, 2012 at 20:07

Svaka tačna Josife.

Reply
tovi1998 дец 2, 2012 at 20:05

najverovatnije ce doci rajevac za trenera ,nije on slucajno bio sinoc sa komentatorom .i jos je trenutno bez angazmana

Reply
josif дец 2, 2012 at 19:58

Moralna je odgovornost trenera da podnese ostavku!Krivice u Jankovicu ima mada nemoze sve da se svali na njega jer nije selektirao tim.Nadam se da ce rukovodeci ljudi doneti najbolju odluku za klub.Krivice za jos jednu izgubljenu sezonu ima kod svih pa i kod igraca naravno.Treba prodati Maksimovica i Milivojevica ako su tacni navodi da za njih ima zainteresovanih klubova i ako mozemo na obojici da zaradimo 4-5 miliona evra bilo bi odlicno,oticice najverovatnije Cava,Mikic i Bajko,takodje se treba osloboditi Mladenovica i Vesovica jer nisu igraci za Zvezdu i nadam se da ce onaj Stojadinovic koji toliko prica zadnjih meseci kako treba da izgleda Zvezda a jos nema funkciju u klubu a vec mi se popeo na k—c,nadam se da ce pokazati da zna sta radi a ne samo da prica.Najvise poverenja imam u Dzaju i Covu koji se nadam da ce uz pomoc Vucicas naci put izlaska iz krize i polako krenuti u stabilizaciju kluba.Pozz.MKD

Reply
milos дец 2, 2012 at 20:15

4-5 miliona, ahahahahahahaha

Reply
Ja дец 2, 2012 at 20:27

NIje selektirao tim kazes. Ako su ovi igraci losi zasto ih onda zove u mladu reprezentaciju?

Reply
Goran дец 2, 2012 at 22:13

A još je za Milijaša rekao da mu je najbolji igrač i da čita njegove misli, a za Dimitrijevića već znamo kakvo mišljenje ima kad ga stavlja u ekipu pre Kadua.

Reply
Goran дец 2, 2012 at 22:12

Nije selektirao ekipu? Pa većinu ovih igrača je on selektirao za mladu reprezentaciju.

Reply
n дец 2, 2012 at 19:46

Al svako prolece na Zvezdu mirise !

Reply
Branislav дец 2, 2012 at 19:41

Искрено, волио бих да дође до смјене на клупи Црвене Звезде јер мислим да за ова јесења посртања добар дио кривице пада на плећа Александра Јанковића. Јесте да имамо најлошији тим у историји, али Салетова је кривица у томе што је бесомучно форсирао Максимовића (није било утакмице да није направио кикс из којег смо примили гол), Младеновића (не сјећам се да је упутио и један употребљив центаршут ове јесени), што је у пару гурао Чаву и Милијаша (два пужа). Зашто није гурнуо у ватру Вукана Савићевића, зашто није дао већу шансу Асамои који бар има брзину, зашто није вратио Стојковића ??
Ове јесени је све ишло наопако и мислим да послије свега Јанковић не може повратити ауторитет код играча. Потребне су промјене, како у играчком кадру, тако и на клупи !

Reply
Zvezdalee дец 2, 2012 at 19:34

Ako ostane,posle svih ovih ocajnih izdanja i poraza , i na svakoj utakmici primljena 2,3 gola … Onda zasluzujemo ovo sto nam se desava !!!!

Reply
kale дец 2, 2012 at 19:50

Oces teras Dzaju sada?

Reply
Zvezdalee дец 2, 2012 at 20:04

Ne,naravno. Hocu smenu Aleksandra Jankovica ! A vi sto niste za njegovu smenu,recite mi jedan jedini razlog za njegov ostanak . Unazadio je opet kakvu takvu igri koju smo imali sa Robijem,upropastio je Lazovica i Micka, gura Cavu i Milijasa uporno kao sto ni uporno nece da sansu Savicevicu,a Milijas i Cava nemaju snage za 30 min,nije mu bio potreban Radakovic a sa njim smo mleli,od 70 min smo izgledali ubedljivo najopasnije kada su protivnicki igraci padali,mi smo tada bili najjaci .od igre nema ni I,sve je na bunarenju i ocekivanju nekog centarsuta i da ga zabode Mudrinski. takodje je postavio par rekorda : Da bude najgora odbrana u istoriji kluba, da mu na Marakani da 2 gola ko stigne, da za jedno poluvreme primi 3 gola … Da se Vosa igra sa nama i staje na loptu u 50 min i nece da nas ponizava do kraja, gde se ceo stadion sali i sa njim i njegovim igracima . Eto to su npr neki razlozi,a ja temolim opet da mi navedes jedan jedini za njegov ostanak . Ako vam on valja, sa ponavljam 2,3 primljena gola od koga stignemo ,ja onda ne znam . Onda mi dodje da sednem i da placem ako je takav trener (svi ti rezultati i silni „rekordi“ koje sam spomenuo)za NASU SVETINJU ….

Reply
Steva дец 2, 2012 at 20:17

Sve si rekao svaka dalja prica na temu Jankovica je suvisna neka on lepo ide kod Toleta a i on ga uzeo da ga tata ne bi vise prozivao drugacije Jankovic ne moze biti trener nikome

Reply
NikolaNS дец 2, 2012 at 19:31

Gledam sad Arenu i kazu da Dzajic i ekipa najverovatnije nece prihvatiti ostavku Jankovica, i pametan bi skontao da ako se to desi da je utakmica protiv Vojvodine prodata, samo mi nije jasno sto lepo nisu namestili 1:0 a ne 3:0, mozda zbog kladionica, sve se vidi kod vosinog drugog gola i reakcije Maksimovica, niko normalan ne bi ostavio jankovica na klupi posle tog poraza + sto je vecinu utakmica dobijao na jedvite jade, svi oni muljaju, tj verovatno su im sad bitnije pare koje su dobili juce nego bodovi, jer dzabe bodovi ako ce klub u stecaj

Reply
Kecho дец 2, 2012 at 19:31

i treba da ostane,veliki je Zvezdas,ovi sto se spominju niko mi se ne svidja..

Reply
vuk дец 2, 2012 at 19:36

Tako je !!

Reply
Steva дец 2, 2012 at 20:18

Verujem da si i ti veliki zvezdas ajde budi trener

Reply
Chinez дец 2, 2012 at 19:29

Koja verovatno nece biti prihvacena, hahahaha. Nemojte ljudi slogirace nam se Andjus… 😀

Reply
Vanja дец 2, 2012 at 19:19

Prihvatamo ostavku, objerucke je prihvatamo.

Reply
milos дец 2, 2012 at 19:15

e stvarno strasno necu uci na marakanu dok ovaj trener bude nikad vise dok je ovaj trener

Reply
vuk дец 2, 2012 at 19:26

ufff.. zabole me sto ti neces dolaziti na marakanu..nauci da pises!!!

Reply
Oliver дец 2, 2012 at 19:13

On je vec bivsi trener!Nemoj te da se salite da odbijete ostavku.Dzajicu reaguj .Veliki je to trener za Zvezdu.Ipak „Murinjo “ je to.Ne treba Zvezdi srpski „Murinjo:Zvezdu moze da vodi i Bozovic,Jovanovic,Rajevac.A „Murinjo“-Toletov izlasanik moze u Celzi ,ako mu dozvole.Mozda moze da odrzava terene.Mada sumljam.

Reply
vuk дец 2, 2012 at 19:37

sumLJas ??

Reply
Steva дец 2, 2012 at 20:20

Bitno je da si ti pismen

Reply
DeckyStrasni дец 2, 2012 at 19:11

prihvaceno!

Reply
Radisa дец 2, 2012 at 19:04

VALTER ZENGA

Reply
Djole- Jagodina дец 2, 2012 at 18:59

Sta bre ponudio odmah napolje ne sprdajte se vise sa nasom Zvezdom.Ako on ostane Marakana ce se isprazniti

Reply
Djole- Jagodina дец 2, 2012 at 18:59

Sta bre ponudio odmah napolje ne sprdajte se vise sa nasom Zvezdom.Ako on ostane Marakana ce se isprazniti

Reply

Leave a Comment