Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

То смо ми – 2013! (ВИДЕО)

50dc7378e34d1foto-d-zarkovic15_headlineКК Црвена звезда Телеком ставила је у архиву 2012. годину и уздигнута чела гледа у Нову 2013. Свечани Новогодошњи коктел који је уједно био и промоција новог календара за 2013. годину уприличен је у хотелу Холидеј Ин. У присуству бројних пријатеља клуба, спонзора, уважених гостију из Звездине пордице спортова Драгана Џајића и Александра Боричића направљена је кратка ретроспектива свега оног што су цревно-бели кошаркаши урадили у претходних 12 месеци.- Почели смо трапаво, али резултати и нису најбитнији. Најважније је да клуб стане на ноге. Желим да 2013. буде успешна као нама први део сезоне. Ако наставимо овако да радимо верујем да можемо да И даље бележимо добре резултате и многима донесемо велику срећу“, изјавио је капитен тима Игор Ракочевић који је свим навијачима честитао Нову годину.

Честиткама се придужио и шеф стручног штаба Влада Вукоичић који је потом додао:- Волео бих да се видимо на крају сезоне и да причамо о успесима. Ипак, од обећања нема користи, ми ћемо радити на терену.

Први човек клуба, Небојша Човић, потом се обратио присутнима:

Драго ми је што су ову свечаност својим присуством увеличали представници спортског друштва и фудбалског клуба. Поздравио бих и остале Звездаше који су са нама данас. Пред нама је месец у ком ћемо имати велика искушења. Добили смо новог спонзора и веома ми је драго што је Телеком Србија препознала наше резултате јер као што знате ми смо остали једини представник Србије у европским такмичењима. Свим Звездашима желим срећну Нову годину, честитам вама и вашим породицама предстојеће празнике. Надамо се да ће вам свима Црвена звезда донети пуно радости у наредној години. Не заборавите да је Црвена звезда један од четири највећа бренда у Србији – изјавио је Човић, који је притом и представио новог потпредседника клуба, Андреја Вучића.

На свечаности је промовисан и календар кошаркашког клуба за 2013. годину. Календар за претходну годину је освојио награду за најбоље дизајнирани спортски календар, па нема сумње да ће и нови бити изузетно прихваћен код верних навијача Звезде. Нови календар прича причу о Црвеној звезди, па у складу са тим и носи назив: ТО СМО МИ.

Црвену звезду карактеришу: истрајност, борбеност, снага, верност, квалитет, искуство, енергија, одлучност, знање, упорност, сигурност и будућност. На страницама календара представљени су сви играчи, као и шеф стручног штаба тима који је у првом делу сезоне остварио фантастичне резултате.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

4 comments

Vlajko дец 27, 2012 at 21:15

Ljudi ajmo sutra svi da kupimo kalendar, to je najmanje što možemo da uradimo 😀

Reply
Бранимир јан 1, 2013 at 21:26

Ајмо!

Reply
Spiritus дец 27, 2012 at 19:10

Covic-Dzajic = tandem za uspesnu buducnost Zvezde. Srce mi je puno radosti kad ih vidim zajedno !!!
Nego, Fegeltija taman naucio napamet ime kluba a Vi mu promeniste. Kako ce sad opet da lomi jezik … KK Crvena Zvezda Telekom

Reply
Gile delija дец 27, 2012 at 18:33

Otmeno , gospodski i sampionski. Bilo je divno biti danas sa svojim voljenim klubom i svojim ljubimcima.

Reply

Leave a Comment