Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаПрипремеФудбал

Пантић: Нема више простора за осцилације


imageКао најлошији део тима Црвене звезде у јесењем делу сезоне, апострофирана је одбрана. Лоши резултати и неколико везаних пораза у финишу сезоне поклопили су се са повредом Александра Пантића на мечу против Јагодине.

Његовим изостанком са терена, тренеру Јанковићу поприлично је сужен маневарски простор у одабиру фудбалера који су чинили последњи штит пред Бајковићевим голом.

– Тачно је да су кола после моје повреде кренула низбрдо, али не мислим да је моје одсуство разлог лоших резултата. Било ми је много тешко гледати мечеве поред терена у којим су моји саиграчи губили, нарочито против Војводине у последњем колу – истиче Пантић.

На срећу самог играча, али и навијача црвено-белих, повреда је прошлост. Пантић је у потпуности залечио колено и са нестрпљењем очекује прозивку заказану за 9. јануар.

– Очекујем паклене припреме. Опште је познато да тренер Јанковић нимало не штеди играче током припремног периода. Оног тренутка када сам залечио повреду почео сам са јаким, свакодневним тренинзима, како бих са што лакше издржао дрил који нас све очекује. Сматрам да то мора тако да буде како бисмо на пролеће трчали добро и током свих 90 минута. Не смемо себи да дозволимо да као јесенас играмо „пешке“, јер то озбиљан фудбал не дозвољава и не трпи – сматра млади репрезентативац Србије.

По повратку са припрема, Пантић очекује да ће навијачи видети много бољу Црвену звезду.

– Ми једноставно немамо више простора ни права на осцилације и падове у форми. Највећи ривал нам бежи шест бодова, и према томе немамо пуно избора. Једини начин да дођемо до успеха, односно трофеја је да победимо све противнике до краја првенства. То нам је једина опција, и верујем да можемо то и да остваримо – закључио је Александар Пантић.

Повезане вести

5 comments

nikola дец 28, 2012 at 12:20

on Spaja eto solidnog tandema ako ne bude imalo para da se neko bolji dovede

Reply
czv дец 27, 2012 at 23:47

Falio si Panto u odbrani mnogo ❗

Reply
Dragon дец 27, 2012 at 22:48

..pričajte i like-ujte ili dislike-ujte šta hočete…ali od kada nam se ovaj momak povredio mi smo ostali „šuplji“ u odbrani i gubili utakmice koje smo trebali dobiti…NAPRED ZVEZDA ALE…

Reply
:) дец 27, 2012 at 20:59

Imam jedno pitanje za admina. Da li Panticu, Kaduu i ostalim koji su bili povredjeni platu isplacivala ona agencija iz Londona sa kojom smo potisali ugovor ?

Reply
Zvezda OOOOOOO дец 28, 2012 at 00:41

Sjajno pitanje!!! Sve nas to zanima,ali odgovor ne dobijamo?

Reply

Leave a Comment