Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Миливојевић – Максимално од првог дана

Време празника рођени Крагујевчанин провео је у кругу породице пунећи батерије за предстојећи припремни период. Како би што лакше издржао напоре у Турској, Лука је веч почео са тренинзима, и очекује се да се на старту припрема појави у добром стању.

– Тренирам од 24. децембра по програму који сам добио од стручног штаба. И до мене су дошле информације да су припреме код тренера Јанковића изузетно напорне, али не знам код ког тренера нису. Још нисмо ни почели са радом, а испада да се жалимо. У нашем интересу је да се спремимо максимално како би на пролеће од првог меча са Јавором кренули у серију победа – јасан је Миливојевић.

Luka-Milivojevic

У други део полусезоне клуб са Маракане креће са минусом од шест бодова.

– Мислим да можемо да стигнемо предност ривала… И не желим да „мислимо“, већ да је анулирамо и освојимо првенство. У току јесење полусезоне у једном тренутку били смо и на минус осам, били смо први на табели, а на крају могли смо да завршимо са три бода мање у односу на вечитог ривала да нисмо изгубили од Војводине. Све то показује да је предност достижна, али нећемо је стићи изјавама по медијима, већ само добрим играма и резултатима. Доста је било приче, терен ће све показати – истакла је Звездина „деветнаестица“.

Повремени репрезентативац Србије свестан је да се клуб налази у незавидној ситуацији и да од њега и његових саиграча умногоме зависи пут стабилизације и консолидације Црвене звезде.

– Упознат сам променама у Управи, али на нама играчима није да коментаришемо промене у руководству. Више од десет дана не читам новине и не пратим актуелна дешавања, јер желим само да се концентришем на рад и тренинге. Клуб у доброј мери зависи од нас, зато очекујем да на пролеће сви дамо свој максимум – закључио је Лука Миливојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

31 comments

Vlade јан 5, 2013 at 15:26

Ne mogu da verujem ZVEZDASI!!!
Sta ste vi ocekivali? Ne razumem? Dug od 50 000 miliona da pretvorimo u plus?Gledam razne komentare u kojima pise da je Covic obecao da ce do kraja godine biti odblokiran racun.On je rekao da ce pokusati a da ce u prvim sedmicama januara to biti ispunjeno.Sto se tice Dzajica,covek je uveo pravu proceduru.Imas 7 stavki da prodjes,da bi igrac dosao.Nema vise dovodjenja propalih igraca,siguran sam da su za ove igrace postojali razlozi zasto nisu dosli.Videli ste svi sta je Covic uradio sa KK,ubrzo ce i sa FK.Verujem u to!
Dzajo,Covicu,Stojadinovicu srecno jos jednom!

A vi,face zvezdasi,ostavljajte propale komentare na drugom mestu!

Reply
otpisani101 јан 5, 2013 at 11:57

ne moze brzo da se radi kada se moraju sedmorica usaglasiti za jednog fudbalera kojeg bi zvezda da dovede kao pojacanje…taj nacin rada nema nigde…ova uprava je pocela traljavo i haoticno…ne moguda nadju pare ni za valjanog trenera a o nekom kvalitetnom fudbaleru nema govora…jankovic sa proslom polusezonom gde su zvezdu ismejavali svi klubovi u nasoj ligi koja je medju najslabijima u evropi , budimo posteni moze da radi samo jos u zvezdi i sa ovom upravom…bio bi odavno smenjen u svakom ozbiljnom klubu ali na zalost zvezda odavno ne lici na ozbiljan klub…iskreno svi smo ocekivali od nova imena u upravi brze odluke i neke pocetne rezultate…oni cak i nepismenog nikolovskog nisu smenili jer verovatno nema para za novog PR…sve u svemu imena covica,dzajica i stojadinovica daju nadu svakom iskrenom i postenom navijacu zvezde i ne bi trebalo da svoja imena stave na kocku i iznevere verne navijace…

Reply
Nikola јан 5, 2013 at 11:49

Stojadinovic je izigran od strane Dzajica i Covica, kao nema se para za plate te dvojce a ima za Milijasa 300.000 koji ne izlazi sa splavova?! Sramota bre….

Reply
Deksa јан 5, 2013 at 11:53

Stojadinovic je ponudio ove za DZABE! Njihove plate zajedno su dvadesetina sporaca milijasa

Reply
Deksa јан 5, 2013 at 11:43

http://www.sportal.rs/news.php?news=90412&c=18039

Koji smo moj dovodiliStojadinovica? Ako je ovo istina onda su ga skroz ispalili

Reply
Lutovo88 јан 5, 2013 at 11:37

Svaka cast Stojadinovicu !!! Ovdje su problem ostali koji su navikli da rade po sistemu od prije 10 godina. Ne shvatam da nisu mogli da posalju predlog ugovora jer je to svuda u svijetu normalna stvar, nego salju pozivno pismo. Valjda je i to pismo trebalo da prodje sedam odbora, sramota kako sporo rade.

Reply
milos јан 5, 2013 at 11:21

http://www.sportal.rs/news.php?news=90412 o ovome sam i pricao,covek treba da ode iz kluba da ne bi rusio sopstveni ugled,dobio podrusku od uprave a nije dobio pare…i jos nesto,kakvi su to clanovi uprave kad nemmogu da obezbede taj mali novac za dovodjenje ta dva igraca,pa me znamima kako ce da obezbede 50 miliona evra…tolliko sposobnih ljudi i iz politke a nemogu da obezbede novac pa zasto onda sede tu…deblokada racuna,pa oni ce ga deblokirati kad se prelazni rok zavrsi,velika steta za klub zbog ovog peruanca…tu n koliko se vidi opet nesto ne funkcionise,posljes stojadinovica po svetu da pregovara a nema novac…ni meni vise nista nije jasno,ne mucite klub ili hitna pomoc drzave ili ga gasite…

Reply
Goran јан 5, 2013 at 11:07

Ne razumem šta će nam Stojadinović ako nemamo pare za pojačanja? Dovesti levog beka i štopera iz domaće lige i guramo dalje. Ovaj tim je dobar samo treba da se srede u glavi.

Reply
Deksa јан 5, 2013 at 11:49

Ovaj tim je katastrofa, trenerloš, igraci nezadovoljni. Potreban je dobar trener sa autoritetom i kvalitetni stranci. Stojadinovic zna sta radi ali nema podrsku iz nekog razloga

Reply
pepe јан 5, 2013 at 10:58

ne vezano za temu! ima li neko pravu informaciju sta se desava u VK,dali se stvarno raspadamo ili sta je vec u pitanju!?

Reply
Optimista јан 5, 2013 at 10:41

Još jedan omladinac napušta Crvenu zvezdu. 👿 .. Šta radi taj direktor Omladinske škole, Srdjan Vasiljević verovatno! ❓ Kada će se jednom zavesti red da se svi omladinci pred-ugovorima vežu za klub da ne bude “neplaniranih“ odlazaka? ❓
Dok se mi bakćemo Kuevom i Pelosom u Omladincima smo do sad pustili mnogo Kueva i Pelosa za ovih par godina! 👿

Reply
aleksandar sd јан 5, 2013 at 02:30

Kad bi neko mogao da objasni zbog cega se izlazilo u javnost sa imenima igraca? koji je razlog tome? bolje da se cutalo i ako nebi dosli nikom nista, a ne ovako da novinari balave te dolaze te nema nista te ovo te ono… Mislim da bi trebalo da otpustimo nepotrebne igrace poput Dimitrijevica,Mirica,Vesovica,Krnete… Prodati Maksimovica,Bajkovica,Mijailovica ili Milivojevica(jedan mora da ostane) Mozda cak i Milunovica prodati ako stigne dobra ponuda… Zadrzati Lazovica,Mudrinskog,Savicevica u prvi tim odmah,Luka iz rada, Prodati Mladenovica ako stigne ponuda i dovesti boljeg levog beka za manje pare. Odustati od Kosanovica jer covek je mozda cak i gori od Maksimovica i on nam ne treba jer nista novo ne bi doneo… Sve u svemu trebaju nam ozbiljni igraci a para nema tako da smo osudjeni da strepimo od Spartaka,Jagodine i tako tih velesila…

Reply
Goran јан 5, 2013 at 09:49

Stojadinović i njegove fore. Cela Srbija zna koje igrače pratimo. Zar tako radi jedan ozbiljan menadžer?

Reply
Mani јан 5, 2013 at 11:29

Druze pa ti bi rasprodao ceo tim vidim… 😀 Mijailovic i Milivojevic moraju da ostanu, kao i Vesovic… Ok je da prodamo Bajka, Dimitrijevica i Mirica… Za Mladenovica mislim da mora da ostane ali obavezno da doboje konkurenciju na levom beku… Kosanovic nam svakako treba… Steta samo za Bosancica sto nece doci…

Reply
delija_md јан 4, 2013 at 23:50

Uranio ovaj sa splavova. Nisam ga očekivao u trenažnom procesu prije Božićnih čarolija Mileta Kitića,Ace Lukasa i kompanije.

Reply
Goran јан 5, 2013 at 09:50

Ne razumem zašto negativni komentari, pa nisam ja pio, pušio po splavovima, sponzorisao razne cice, a ovamo se žale da nemaju pare!?!!

Reply
ZvezdaleBo јан 29, 2013 at 17:45

E, sta sve necu procitati ovde, pa to je nemoguce. Kad je dao gol na derbiju, tad vam nije izlazio po splavovima, nego je bio najbolji. Ih, bre kakvi smo to ljudi.

Reply
DS јан 4, 2013 at 23:19

Dajte bre ljudi..,dosadni ste sa tim Kuevom i ostalim strancima..,duzni smo Bogu i narodu..,ne treba nikoga dovoditi..,ostaviti ovaj igracki kadar a neke nepotrbne igrace prodati..,tipa Miric Nenadic itd..najbitnije je da izadjemo iz ove krize.,titula je nasa.. 😆

Reply
Shone Delija јан 4, 2013 at 22:21

@milos
Stojadinovic bi igrace doveo da Zvezda ima pare,a posto nema koliko para toliko i muzike.

Reply
milos јан 5, 2013 at 03:04

pa bas zato se i pitam,sta ce nam sportski direktor kad nemamo prebijene kinte,koga on planira da dovodi i sa cim,ovde je sve toliko zapetljano da se izgleda covic malo zaigrao,15 miliona nije isto kao i 50 miliona,i nece nam niko nista otpsati kao sto su to uradili u KK…zvezda da bi zaradila mora da kupi kvalitetne igrace,pa od koga se da zaradii,osim par igraca koji vrede ostali uglavnom nemaju vrednost a i ako su ovako mislili da vade klub bez pomoci drzave bolje je da ga odmah izgase nego da cekamo 10 godina da se vrate dugovi…

Reply
pepe јан 5, 2013 at 10:11

pa sta nas onda zaj..bava,ako nema para zasto onda iznosi imena npr. onih juznoamerikanaca! Licno ih je on izgovorio!

Reply
Goran јан 5, 2013 at 11:01

Jel dobio podršku radne grupe? Jeste. O čemu se sada radi? Očigledno je nesposoban.

Reply
milos јан 5, 2013 at 11:16 Reply
Optimista јан 4, 2013 at 22:18

Novinari i njihova ekskluziva… Otpao je Peroso, dobro dosta je i čekao na nas, sad te pisšu Kueva ne dolazi, te dolazi… Prave od ovog sapunicu iako je nema.
Problem je viza, ona je obezbedjena. Agent je dobio nacrt ugovora, bio je zadovoljan tako da se ocekuje konkretizacija za sutra, ali do nedelje ce biti poznato – tako da je već dosta pričati o tome kako se sve izjalovilo!
Nismo mi više toliko primamljivi, što zbog stanja u klubu koji je u blokadi, što zbog finanija što je još gore.
Ovo je tek početak oporavka… Gore ne može biti! Samo se nadajmo boljim danima i gore glave Delije!

Reply
Aleksandar јан 4, 2013 at 22:13

Maksimovic teraj se u ******* :facepalm:

Reply
Dzoni јан 4, 2013 at 21:51

Mnogo lajete a na terenu nista

Reply
madness2233 јан 4, 2013 at 21:42

Malo sam pretrazivao i nasao,pogledajte ove igrace svi su bez klubova igrali na Kipru ovu sezonu,ali ima jako dobrih i iskusnih npr
http://www.transfermarkt.de/de/abdou-traore/transfers/spieler_42941.html igrao za Rosenborg, http://www.transfermarkt.de/de/esteban-solari/transfers/spieler_20905.html ,http://www.transfermarkt.de/de/lucien-aubey/profil/spieler_6976.html bivsi igrac Rena i Tuluza,i http://www.transfermarkt.de/de/sani-kaita/transfers/spieler_34183.html bivsi igrac Monaka,Metalista,Kubana ! Dal je moguce da nam ne valja ni jedan od ovih ?

Reply
VESICU ODLAZI! јан 4, 2013 at 20:59

Luka od tebe mnogo ocekujemo!Bio si nekoliko puta igrac utakmice,davao bitne i kljucne golove ali znamo da mozes jos bolje,pre svega u defanzivi.Spremi se pa na prolece da meljemo kako Zvezdi i prilici.

Reply
milos јан 4, 2013 at 20:57

ja da sam na mestu ovog stojadinovica podeno bih ostavku jer ne bih video svrhu svog ostanka u klubu,zadatak je za nista dovesti nesto,stvarno ne vidim svrhu njegovog boravka u klubu…

Reply
CzvBoys јан 4, 2013 at 21:01

Hvala Bogu pa nisi.

Reply
VESICU ODLAZI! јан 4, 2013 at 21:07

Milose brate,polako i bez sekiracije jer nema potrebe.Ne citas razne portale i novine,samo se informisi ovde i eventualno rsb,sve ostalo su nebuloze da bi se popunio prostor i povecao tiraz.Prvo moramo da odblokiramo racun,radi se na tome i vec je skinuto dosta,a u naredna 4-5 dana se ocekuje potpuna deblokada racuna kako mi mogli da funkcionisemo i poslujemo.Zoki to zna i radi u tisini.To je Dzajino maslo i treba da budemo srecni sto se tako radi a ne amaterski poput predhodnika pa nam posle kriv djavo kad se izjalovi nesto.Ja verujem da ce se uraditi najvise sto se moze u ovom trenutku.

Reply

Leave a Comment