Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Перосo и Куева не долазе, новца нема!

Спортски директор Црвене Звезде је за Спортал рекао да је раније договрио услове са два поменута играча, али да су финансије и даље проблем.
-Још пре 20 дана договорио сам услове са менаџерима Пероса и Куеве – каже за СПОРТАЛ.РС спортски директор Зоран Стојадиновић. Имали смо потписе са њихове стране и требало је да Звезда конкретно одговори прихвата ли или не, или да да своју понуду.
Помињу се неки проценти, обештећења за менаџере?– То није тачно. Перосо би био спреман да дође у Звезду за плату од 12.000 евра, а Куева за 15.000 евра. Никакви други услови нису тражени од играча и њихових менаџера.

stojadinovic

Шта се онда десило, зашто није одговорено на ове, ипак, повољне услове?

– Ја не одлучујем о новцу и условима које клуб може да да играчу. То је посао за УО и председника Џајића. Са моје стране, максимално професионално сам одрадио посао.

Да ли је Звезда послала своје услове?

– Клуб је послао само позивно писмо, како би се добило на времену око добијања визе. Никакав одговор на услове поменутих играча није отишао на њихову адресу. Они су сматрали да је то неозбиљно и окренули се другим клубивима. Колико год да ми је жао што нису стигли у Звезду, драго ми је што их траже многи други клубови, што потврђује да сам направио добар избор.

Шта је са Косановићем?

– И то иде нешто траљаво. Мораћемо да конкретније и брже реагујемо. Или, десиће се „случај Латиноамериканци“.

Спoртском директору Звезде Стојадиновићу су због финансијске ситуације потпуно везене руке. Он има идеју, предлог, жељу, али не могућност да реализује трансфер. Клуб је очекивао и уплату одређене своте новца која је требало да дође од Гаспрома, међутим ни од тога до сада није било ништа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

124 comments

menager јан 6, 2013 at 00:06

mi i ne treba da kupujemo igrace dok smo u velikim dugovima…tako se ne izlazi iz krize u kojoj smo mi…za male pare nema dobrih igraca..pokusavas da napravis igrace od onoga sto imas,a to je zvezdina skola…

Reply
Vaske_tb јан 6, 2013 at 00:18

Radi se o dva reprezentativca koji ne traze velike plate a dosli bi kao slobodni igraci kojima je ugovor istekao. Gde je tu gubitak?

Reply
Goran јан 6, 2013 at 11:11

Nema gubitka, ali očigledno postoje tu i neki menadžeri koji bi da se ugrade. Radna grupa je dala zeleno svetlo. Zašto sada ne dođu? Nemojte mi te fore kao nemaju ni za avionsku kartu, to su priče za malu decu.

Reply
bata011 јан 6, 2013 at 12:34

Slazem se brate sa tobom da se iz krize ne izlazi razbacivanjem ali se slobodni igraci uzimaju bez razmisljanja (a pritom reprezentativci), I ne znam kako ce se izaci iz krize sa polovnim fudbalskim kadrom. Treba biti realan i koliko god mi voleli sve sadasnje igrace (a volimo ih mozda i previse za ono sto pruzaju zvezdi) vecina nije ni za nize rangove takmicenja.

Reply
Dekssss јан 5, 2013 at 23:11

Pa ko koga zamlacuje, cemu onda putovanja po njih ako nema para ? Ili smo se bacili na plan B da zadrzimo ekipu i da se nadamo da ce konkurenti za titulu prodati sto valja a ne kupiti nista tako da budu losiji od nas !?

Reply
Igor јан 5, 2013 at 22:17

Poceli ste kao Lukic i Vesic nece ovo izaci na dobro.

Reply
MaX јан 6, 2013 at 00:34

pa blesavi adzic je bar doveo Borhu i evandra a ovi jos gore igrace ne znaju da dovedu.. Bruka

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca јан 5, 2013 at 22:16

Razumem sve ali mi nije jasno da se prvo krene u pregovore pa tek onda UO zaseda da odluci.Nakon podrske sportskom direktoru igraci ipak ne dodju.Znam da je kriza ogromna ali sta onda petljamo u inostranstvu ako nismo u mogucnosti ni ove cene da ispratimo.

Reply
Jovan јан 6, 2013 at 12:04

Pa prijatelju prvo moras da dogovoris uslove,pa da izneses pred UO,kako oni da odluce,ako ne znaju koliku platu igraci traze i da li budzet to moze da izdrzi!

Reply
Aleksandar MKD јан 5, 2013 at 19:40

Da budemo realni, a to je da ne mozemo da trazimo neka bolja pojacanja sa ovoliki dig. Zato kad ne mozemo to, da vise damo prilike nasim mladim snagama i da se do kraja sezone iskristalise ko je a ko nije od mlade igrace za Zvezdu.
Sada moramo da prodamo sve igrace koje nisu za Zvezdu, ako treba i posto-poto da se barem namale plate, TU GLAVNO TREBA DA SE ANGAZZUJE Zoran Stojadinović i da se tajno spreme pojacanja za posle prvenstva. Za to vreme Covic da stabilizuje finansiski klub. Licno VERUJEM U OVU UPRAVU i treba da im se da, da rade bez pritiska do kraja prvenstva. POZDRAV SVIM ZVEZDASIMA SIROM SVETA !!!!

Reply
van basten јан 5, 2013 at 18:39

ako su mu zbog finansijske situacije vezane ruke za kupovinu,nisu mu vezane za prodaju.treba frajer da proda(uvali) nekom maksimovica i slicne,pa necemo valjda sa njim u prvom timu da idemo na titulu.treba se resavati nepotrebnih i nepouzdanih a ima ih nekoliko.

Reply
otpisani101 јан 5, 2013 at 18:12

ljudi budimo posteni i vecina nas je ocekivala od nove uprave ne carobnjake nego da su bar bolji od prosle uprave…iskreno ja sam ocekivao korenite promene na svim nivoima…od toga ostao PR nikolovski o kojem ja mislim nijedan navijac zvezde nista dobro ne moze reci…onda tu je i antic i vesic o kome se ne zna ni da li je u zvezdi ili nije…i slag na tortu je trener jankovic koji je dobio podrsku uprave a mene je bilo sramota dok sam gledao zvezdu sa vojvodinom i ofk beogradom , gde je zvezda licila na rekreativce koji igraju jer nemaju sta da rade…i dok se u dobrim starim vremenima zvezdin trener menjao zbog jednog poraza , danas ni 5 nisu dovoljna za smenu…to je realnost nove uprave voleli mi to ili ne…aqli zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
boban јан 5, 2013 at 21:11

u svemu se slazem , samo nije tacno da se „u dobrim starim vremenima zvezdin trener menjao zbog jednog poraza“ , to jednostavno nije tacno , bilo je poraza ali su bila neka druga , postena vremena , postojala je vizija , cilj…ni miljan miljanic , branko stankovic na pocetku nisu bas rasturali , ali tada smo i u rukovodstvu imali pametne ljude koji su znali IZABRATI i istrpeti dobrog trenera…ovo danas je haos , a tu mislim na lukicevu celu garnituru – placacemo ceh jos mnogo godina zbog njihovih tri i po godine provedene u zvezdi…

Reply
redjamo pobede јан 5, 2013 at 18:09

Drago mo je sto se Izgleda pazi da ubuduce svaki ugovor sa buducim igracima bude ispostovan. Drugim Recima Zvezda nije sigurna da ce imati ekonomiju da obezbedi platu juznoamerikancima. À Stojadinovic je od pocetka bio posten i rekao „ili stranci sto prave razliku ili nasa deca“. Najbolje je bilo miks, Ali izgleda da nemamo para i tu se pricka zavrsava.

Reply
Aleksa јан 5, 2013 at 17:21

Zasto ides po pojacanja,a ne znas sa koliko para raspolazes?Sta mozes da ponudis,a koje uslove da prihvatis…Zasto nije receno Zoranu,druze imas toliiko i toliko para,u to uklopi ta dva lika..a,ne 20 dana oni dolaze,nisu skupi,ekstra pojacanja…a onda ipak nemamo para,a do juce nas ubedjivali kako imamo toliko za njih..

Reply
Goran јан 5, 2013 at 16:22

Sve se bojim da su transferi propali zbog menadžerskih ugrađivanja. Džajić i Čović znaju šta rade.

Reply
Goran јан 5, 2013 at 16:16

Kako nema novca kad si rekao da će da igraju za platu? Ala ti nešto muljaš lele.

Reply
redjamo pobede јан 5, 2013 at 18:05

Neka Zvezda za platu, sta je nejasno?

Reply
boban јан 5, 2013 at 21:14

ti si se Gorane bas nameracio na stojadinovica 🙂

Reply
MaX јан 5, 2013 at 16:07

Nisam se odavno javljao a i necu skoro opet, samo da vam kazem da dignete ruke od FKCZ jer ona samo donosi nepotrebnu nervozu.. dolazi ne dolazi pa smucili su mi se stoka, bolje da idemo svi na basket i da bodrimo Rakocevica nego ove manekene… Toliko od mene!!!! ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
PERA BOR јан 5, 2013 at 15:49 Reply
Ultras јан 5, 2013 at 16:07

Ne znam čemu ovakve vesti kad se vrlo dobro zna da u svim sportovima i u SVIM KLUBOVIMA plate kasne….

Reply
Tommy јан 5, 2013 at 15:49

Je l’ ovaj isti čovek do pre mesec dana pričao da Zvezda nema para da kupuje pojačanja, već treba da se okrene proizvodnji i promociji igrača iz sopstvenih nižih kategorija? A kad je došao i zvanično na mesto SD-a, prvi potez mu je pokušaj dovlačenja nekih stranaca… Pa, da li je moguće da su apsolutno svi dobri mladi igrači u Srbiji pod ugovorom sa nekim Ramadanijima i Majamijima?

Reply
dexy122 јан 5, 2013 at 15:43

Pa ako gledamo pozitivno dobro je i ovo. Barem se ne bacaju pare cisto onako da se neko dovede. Videli smo gde nas je to dovelo. Moja jedina zelja je da neki igraci odu i da njih zamene omladinci. Mislim omladinci koji nisu na pozajmicama, Spajic-Maksimovica, Savicevic-Dimitrijevica (mada on nece igrati posto se Kadu sada vratio) Samo levog beka negde da nadjemo.

Mi moramo sada da se uzdamo u dobre veze Dzajica sa ostalim predsednicima u JSL. Ja verujem da ce Stojic na svaki nacin pokusati Luku da proda nama pre nego sto ih proda Groblju. Jer je dobar s Dzajom. Moramo pogledati i u Jagodini da li ima dobrih igraca. Tamo isto sedi Zvezdas na celu. Jedino su te menice problem.

Za ove sto smaraju oko Gasproma i uplacivanja novca. Koliko vam je puta Covic rekao mogli ste da zapamtite. PARE NE MOGU DA LEGNU DOK SE NE ODBLOKIRA RACUN. Mislim da ce uskoro da se odblokira. Ustvari, tako je Covic planirao.

Reply
Delija 032 јан 5, 2013 at 15:34

Ja u Stojadina imam mnogo poverenja,ali sta ce covek kad je njegov rad uzaludan!!!! Trazi igrace da pojaca tim-oni nemaju pare,malo mi je ovde nejasna situacija,da li je njemu neko rekao da trazi pojacanja,imamo pare!! Ja nemogu da verujem,bojim se da ce on na kraju da prvi digne sidro zato sto ga po mom misljenju prave budalom!!! Nije mi jasno da ni jednog kvazi igraca nemozemo prodati da bi imali za ovu dvojicu,ili da prodamo bar bilo kog igraca da skinemo s grbine Borac,Slobodu i ove koji su nam pustili menice!!!! Nije mi jasno da ni Cavu nemozemo prodati u Kinu,Azerbejdzan,Koreju,Japan…
DAJ BOZE DA OVO IZADJE NA DOBRO SVE,ja im verujem iz sve snage,mada lose stojimo!!!!!!

Reply
delija_md јан 5, 2013 at 15:27

Ovdje se nešto gadno desilo. Nije Zoki amater pa da ga ovako izgraju sedam ključara UOa. Možda se ipak sprema neko iznenađenje u vidu nekih dolazaka ovih dana.
Žao mi je što će groblje dovesti Luku. Igrač je veoma kvalitetan i sigurno bi nam dobro došao.

Reply
marko јан 5, 2013 at 15:36

Pa ako su odradili Ranka za Jovancica (opasno ga izradili prilikom prodaje), tesko da ce im ovaj tako lako, prodati Luku! Barem ja tako mislim…

Reply
Deksa јан 5, 2013 at 16:14

od kako je Stojadinovic kod nas, Ranko je „presao kod njih“. Upravo je on sredioctransfer tomica

Reply
Goran јан 5, 2013 at 17:11

Za pare bih i ja sredio. To mu je posao.

Reply
darko јан 5, 2013 at 15:19

Ja mislim i da pored ovolikog duga mogu se dovesti 3 dobra igraca(naci sponzora da ih plati),valjda ljudi nisu zaboravili ko je Dzaja pa da nece da pomognu,i najbolje bi bilo da gurnemo u vatru sada jedno 3-4 klinca,posto para nema nek odigraju sezonu dve i onda ce da kidaju i svake godine minimum jednog klinca u startnu a jednog na klupu pa polako napravimo ekipu i to je to,nasa skola + 3 Dobra igraca(isusniji nasi ili neki stranac)mada ja nebi voleo nijednog stranca u ekipi…poz

Reply
slobal јан 5, 2013 at 15:17

kakvo gasenje, sta se palite ? …Usao Vucic u klub da spasava situaciju i vi pricate o gasenju… Ostavite se te demagogije !
Nego daj da ovi dovedu nekoga, jer postaju smesni svi zajedno… Ovaj trci po Evropi da nadje pojacanja, pa se vrati, pa mu ovi ne odobre, pa mu odobre, pa ne posalju predlog ugovora… Da nije tuzno, bilo bi smesno !

Reply
marko јан 5, 2013 at 15:23

Ne dugovi se uopste ne moraju vratiti! Dovdeite jos 10 igraca, idemo na titulu! :facepalm:
http://www.mozzartsport.com/vesti/novac-nestao-zvezdin-hotel-uzima-banka

Reply
Aleksandar јан 5, 2013 at 15:11

Koja crna pojacanja…pa nema se para ni za ove nase, ne primaju platu od marta prosle god… mi samo da dovodimo a nikog da ne placamo..i da prima taj amerikanac 100E mesecno ne mozemo njemu da placamo dok ne isplatimo nase, jer ko je on da jedini redovno prima platu…

Reply
czovac јан 5, 2013 at 15:06

NEMA PARA!!!!
OK,ajmo sine ti si sportski direktor, ex menadzer, pa gledaj da uvaljas ono sto imamo od igraca!
Prodaj Bajka, Mikica, Mirica, prodaj neke od omladinaca na koje mi ne racunamo uzmi koju stotku, pa ce biti para!
Lako je reci, nema para, e pa nabavi pare!

Reply
Ultras јан 5, 2013 at 15:37

Bravo!Što ne kaže ovim igračima i njihovim menadžerima da mi para nemamo i da im je bolje da odu negde makar na pozajmicu da primaju platu i igraju nego da kod nas sede bez para i bez mogućnosti da naprave neki unosniji inostrani transfer.

Reply
Goran јан 5, 2013 at 17:16

Jel pre 3 dana Stojadinović rekao da mogu da dođu za platu i da ne mora ništa da se plati našta je UO i pristao?! Kako sad odjednom trebaju pare i za razne menadžere?

Reply
Transfers јан 5, 2013 at 15:04

Nista onda,dovesti Vasilica,Luku,vecu sansu dati Savicevicu i ostaviti Cikica u prvom timu.Ako dovedemo vasilica Pantic ce onda ostati na stoperu sto automatski znaci da nam novi stoper ne treba pored njega,Spajica,Jovanovica,i Krnete.

Reply
Goran јан 5, 2013 at 17:18

Jovanović i Krneta, jaooooooooo.

Reply
@Goran јан 6, 2013 at 01:13

Ajde bre Gorane samo nesto pametujes bre,Jovanovic i Krneta kao alternative su sasvim dobri,a prva 2 stopera nasa buducnost Spajic i Pantic momci koji su svaku utakmicu odigrali odlicno.

Reply
escort јан 5, 2013 at 15:00

Ljudi, ne kukajte za strancima, ko zna kako bi se uklopili ovde, a mi smo na ivici gasenja! Dajmo lepo sansu Vukanu Savicevicu, Veljku Simicu, Stefanu Cikicu i ostalima, kidace za Zvezdu, a za par godina ce vredeti milione!

Reply
Marko јан 5, 2013 at 14:58

Neće ovo izaći na dobro…Sad je već i vrabcima jasno da se Džajina i Stojadinovićeva mišljenja razilaze i to je OGROMAN problem!Koji mora da se reši a svi znamo kako ili će otići Džaja ili Stojadinović!Jer ovo trenutno liči na cirkus!Činjenice: Džaja voli uživo da gleda fudbalera i da ga prati duži period pre nego što mu ponudi ugovor,ne voli puno da dovodi strance i taj stranac mora da bude top kvalitet.A Stojadinović se i dalje ponaša kao menadžer na preporuku i youtube je pogledao igrače i nudi ih i još se buni kao da nam je preporučio igračine a ne neke anonimuse iz Perua koje i sam slabo poznaje.Vreme je da se odluči za koju smo opciju da ponovo kupujemo neproverene strance pa da posle kukamo ili da se oslonimo na Džaju.

Reply
Delija 032 јан 5, 2013 at 15:16

Tacno tako,ja mislim da Stojadin ide!!! Nije on za ovu situaciju besparice!!!!Dzajic svestan toga da para nema fura svoju pricu o pozajmicama od Kovacevica,a i da ti kazem da su njih dvojica 2 razlicita sveta!!!
Ako si gledao Andjusovu emisiju sa Stojadinom sve ti je jasno!

Reply
Goran јан 5, 2013 at 17:21

Da ode Džajić hahaha, pa kako uopšte možeš da pomisliš na to? Daj malo se uozbiljite. Ja bih ovog Stojadinovića prevaranta danas oterao.

Reply
CZV јан 5, 2013 at 14:57

Rekose sva pojacanja do 9. januara,danas je 5. a mi nista nismo uradili,ni jednog igraca nismo doveli….tuga.

Reply
***DELIJA 1OO%*** јан 5, 2013 at 15:10

nama ce najvece pojacanje biti odlazak ovih lelemuda(cava,miric,nenadic,….)…..ako odu…..

Reply
MILAN KG јан 5, 2013 at 14:53

ako je vec tako a svi znamo dasmo bili na ivici bankrota treba pustiti nasu decu kad vec ne mozemo nikog da dovedemo. ne zaludjujte se naslovima u novinama ne mozemomi u ovom trenutku nikoga da kupimo a krsevi iz nase lige i inostranstva nam ne trebaju.

Reply
nscz јан 5, 2013 at 14:52

Stvarno ne znam ko koga ovde j**e, ako se uradila detaljna anliza finansija i ako se znalo sa koliko novca raspolazemo za prelazni rok(u ovom slucaju 0), zasto smo onda slali coveka da trazi igrace i pored toga jos strance kad se zna koliko takvi igraci kostaju???i zasto mu nije receno sa kolikim budzetom za plate raspolaze?Ovako samo covek bruka sebe i nas! ! !

Reply
miki јан 5, 2013 at 14:58

Brate, pa sto je najgore mi bre nemamo pisljivih 12000 eura da platimo igraca…au kakva agonija! Ne znam sta da kazem…a da je haos u klubu potvrdjuje i poslednja prodaja najtalentovanijeg golmana evrope iz naseg omladinskog pogona Stutgartu za samo 100 000 eura!

Reply
nscz јан 5, 2013 at 15:02

bas tako brate, obija nam se u glavu ono preplacivanje stranaca(evandro 400 000, pacheco 400 000 itd…), a ovaj klinac je prodat jos pre par meseci, tako da bar to nema nikakve veze sa ovim ljudima koji su sad u klubu!

Reply
alo? јан 5, 2013 at 14:48

A kako nema para za plate ove dvojce a ima za Milijasa?

Reply
Srdjan јан 5, 2013 at 16:27

A ti mislis da Milijas prima neke pare od Zvezde? I njega je Lukic zeznuo, ali eto ako nista kada ga prodaju novac od prodaje ide Milijasu, mislim 50%.

Reply
miki јан 5, 2013 at 14:46

OVO SVE DELUJE MNOGO NEOZBILJNO….SVE MI SE CINI DA CEMO MI LUKICA DA PRAVIMO OD ZLATA! STA JA IMAM OD TOGA STO OVI PRICAJU DA NEMA PARA, DA LI TI ZNACI DA NE TREBAMO VISE DA IGRAMO FUDBAL? A STO JE NAJGORE NI NE NAZIRE SE RESENJE SITUACIJE…

Reply
marko јан 5, 2013 at 14:57

Ne, to znaci da trebamo da pogledamo realno situaciju, i da zakljucimo, ili cemo da stedimo, ili da se ugasimo! Dug 50 miliona, a mi hocemo pojacanja… Odakle? Kako?
– Budite realni ljudi, od titule nema ni T, dok se dugovi ne saniraju, a ni od pojacanja… Omladince i to je to… Prodati sve sa visokim ugovorima, pa lepo polako dok ne stanemo na noge… I tu nema sta vise da se prica… Jer svaka, prica o dovodjenju skupih pojacanja, je smesna i nerealna… Upravo zbog dugovanja! Danas su nam (barem meni) DUGOVI preci od TITULE! I da uzmemo titulu, nista nam ne znaci, jer ona nece vratiti 50 miliona duga, isto tako, necemo igrati Evropu, jer nam je igracki kadar goli K, i fali nam jedno 7 igraca (ozbiljnih), da bi mogli da mastamo o tome, a kako dovesti 7 kvalitetnih pojacanja sa dugom od 50+ mil… NIKAKO! Znaci DUGOVI, pa sve ostalo!

Reply
miki јан 5, 2013 at 15:01

Marko, da li si svetsan da mi nemamo 12 000 eura da platimo igraca, a da smo prodali talentovanog golmana Suljagica zvezdino dete za pisljivih 100 000 eura! Ne dopada mi se ni malo situacija u klubu i ne vidim izlaz! Ipak potvrdilo se ono o cemu sam ja i pisao ovde, da ne vredi da se vrati Dzaja ako nema para! I drugo ja ne vidim plan za sanaciju tih dugova…Eto reci ti meni da li je neko izneo plan izlaska iz krize?

Reply
marko јан 5, 2013 at 15:07

Pa upravo, mi nemamo da platimo 12.000e, zato sto imamo 50miliona oko guse! I tu sad nema vise price! Svi znamo, da para nema, a da li ce ih i biti, videcemo… Postoje dve opcije, ili cemo da VRATIMO, ili da se GASIMO! 3. nema…
jer ne mozes postavljati neke zdrave temelje, a duzan si 50+miliona! Budimo relani i ne zanosimo se pojacanjima, jer bi nas to samo bacilo u jos vece dugove… JEr kad ne prodajemo, ne zaradjujemo, sve se svodi na sponzorske ugovore, koji ne mogu da pokriju ni potrebe jedne takmicarske sezone… Znaci, kadrovski rezovi na svim nivoima (ono sta je lukic, trebalo da uradi odma’), a ne dovodjenje novih igraca (za koje para nema)…

Reply
madmix јан 5, 2013 at 14:35

j… vas gasprom,uplacuju pare vec dva meseca i nista,sve sutra a sutra nece da nestane.Velika stete za kuevu,takav nam je bio preko potreban za 1 na 1 situacije .

Reply
Marko јан 5, 2013 at 14:47

Malo se informiši pre nego što prokomentarišeš…Naš račun je u blokadi što znači da na njemu ne može biti uplaćen ili isplaćen novac :facepalm:

Reply
darko јан 5, 2013 at 15:28

Nek daju u kesu onda 🙂 😆

Reply
CzvBoys јан 5, 2013 at 14:19

Super! Neka se neko setio da kaze kako je realno stanje, a ne da nam ovamo mediji pune glavu o avionima i kamionima, i kada se na kraju ispostavi da od kamiona i aviona nema nista onda krv ovaj kriv onaj.Ljudi,shvatite da mi nemamo prebijene pare,da nam preti bankrot a opet se naseda na nerealne price. Najgore od svega mi nemamo koga da prodamo,ne bi li se bar malo zakrpili. Tako da spustimo malo loptu.

Reply
MaRe Delija јан 5, 2013 at 14:16

Ja stvarno neznam tu komisiju koja odlucije o transverima,Dzajic,Covic,Kokez,Lemajic…ajde Dzaja on je doktor za fudbal ali stace nam Covic,kokez,Lemajic jel sam Covic rekao da se nece mesati u dovodjenje fudbalera nego da se raditi oko finansija,i ta 2 politicara Kokez i Lemajic oni mi se mnogo razumeju u fudbal pa da biraju koga da dovedemo,o igracima treba da odlucuje samo Dzaja i kraj! Ima da se zna ko je predsednik! ❗

Reply
madmix јан 5, 2013 at 14:38

brate nemaju sa cime da dovedu igrace,ukapirajte to,

Reply
Ultras јан 5, 2013 at 15:04

Pa valjda ti je jasno da je Džaja to odradio diplomatski kako ne bi dozvolio Stojadinoviću da u Zvezdu dovodi igrače koje on želi.Čović i ostali u toj igri su samo pijuni i oni bi stali na Džajinu stranu.Ono što je loše je što Stojadinovića nije predložio i postavio Džaja već Vučić.I evo ovaj intervju lepo pokazuje koliko se ne slažu Džaja i Stojadinović oko igrača.Džaja je za domaće a ovaj za strance….

Reply
Lutovo88 јан 5, 2013 at 14:02

Stojadinovic je najbolji menadzer na ovim prostorima, ali ne moze da radi sam. Mogli su odmah da kazu da nema para i da ce biti tesko dobesti bilo kog igraca, a ne ovako. I jos nesto, Čovic je Traoreu poslao ugovor i ovaj ga je prihvatio, uz klauzulu da je aktivan kada prodje lekarske preglede i to je tako svuda u svetu. Zasto u FK salju pozivna pisma to je vec druga prica, i neko ovdje zivi u proslom veku a to sigurno nije Stojadinovic. Jos jedno veliko bravo za njega, a za ostale iz UO veliki minus. Dzajo probudi se, ovo je 21 vek !!!

Reply
Ultras јан 5, 2013 at 15:09

Stojadinović je najveće transfere napravio odvođenjem Zvezdinih igrača iz Zvezde i to baš za vreme Džajića koji je napravio od njih igračine a evo ti i par primera.Izvor informacija Stojadinovićev sajt…

Stanković Jovan- Red Star-> Mallorca-> Olympic Marseille-> Atletico Madrid-> Mallorca

Stanković Predrag- Red Star-> Hercules CF(Spain)

Đorović Goran- Red Star-> Celta Vigo-> Deportivo la Coruna

Janković Boško- Red Star-> Mallorca-> Palermo-> Genoa

Purović Milan- Red Star-> Sporting Lisbon-> Kayserispor(Turkey)

Stojković Vladimir- Bordeaux-> Sporting Lisbon-> Getafe-> Partizan
a

Burzanović Igor-Red Star-> Nagoya

Lalatović Nenad- Red Star-> Shakhtar DonetskGueye

Ibrahim- Red Star->Lokeren

Milijaš Nenad- Red Star-> Wolverhampton

Gvozdenović Ivan- Red Star-> Brugge

Reply
Божа јан 5, 2013 at 14:01

Ако нема пара, онда не пласирајте по медијима приче о доласку овог или оног. Правите само контра ефекат. Боље је да ћутите и радите, ако има ишта да се уради. Овако радите као раштимовани оркестар.

Reply
otpisani101 јан 5, 2013 at 13:54

lukic je smenjen jer nije mogao da obezbedi novac…nova uprava je dosla da bi novac kako znaju nasli bar za neko pojacanje…medjutim i novi ljudi nam pricaju da smo pred gasenje sto mi odavno znamo i da umesto sa platnog spiska skinu i oteraju iz kluba antica,vesica,nikolovskog i prodaju malog murinja posto je veliki trener i dobiju novac za pojacanja a ono sve je isto samo lukica nema…i dalje ista prica da ce mo po covicevim recima iz krize izaci za jedno 5 godina i tek tada videti titulu a posteno govoreci zivot ne moze da ceka i nekima ce mladost proci a titulu nece videti…logicno je da se titula mora osvojiti da bi neko sponzorisao zvezdu jer gubitnike niko nece…pa gospodo prvo titula pa sve ostalo…u upravi sede bogati ljudi pa skupite 500 000 eura za pojacanja…

Reply
Goran јан 5, 2013 at 14:00

Ajde čoveče, da su hteli da ih uzmu uzeli bi ih, nego ima nešto što mi ne znamo i zato je bolje da sačekamo malo.

Reply
Simic79 јан 5, 2013 at 13:53

Da sam na mestu Stojadinovica odmah bih napustio funkciju. Cemu ta uloga sportkog direktora ako te neko zbog svoje sujete ili vec cega minira? Zasto on postoji uopste u Zvezdi? Kako sada od njega traziti da nastavi i dalje da trazi igrace za nas klub kada je ovako prosao vec na pocetku? SRAMOTA!!!

Reply
Goran јан 5, 2013 at 14:02

Čekaj malo, ako je Zvezda pristala na uslove kao što kaže Stojadinović i poslato im je pozivno pismo šta su još hteli da im se pošalje…da nije novogodišnja čestitka?

Reply
madmix јан 5, 2013 at 14:44

ugovor,ugovor,garancije za platu,svi oni su imali ponude drugih klubova crno na belo(izvinjavam se zbog pominjanja te i te boje),iz svog okruzenja a da bi dosao u srbiju morali su znati konkretne uslove a oni to nisu znali!

Reply
Marko јан 5, 2013 at 15:14

A odkad to se sa igračima i uslovima oko zarada,godina ugovora… pregovara preko faksa ili e mejla?Valjda smo trebali da se sastanemo negde ne mora u Srbiji pa da dogovorimo sve uslove a ne ovako preko pošte…

Reply
n јан 5, 2013 at 13:45

Pa nije ni ova ekipa toliko losa,znaju oni da igraju fudbal,mada oterati Dimitrijevica sto pre ,i dovesti nekog dobrog igraca iz nase lige.

Reply
aleksandar kg јан 5, 2013 at 13:45

Ok, nema Latinoamerikanaca, pustite onda Savicevica, Cikica, Simica, Zuleta Stojkovica, uparite Ognjena i Ognjena, Lukovica……… Covic je rekao da dok se ne vrate dugovi, rezultati ce trpeti, ok logicno, to je stabilizacija, ali zasto ne bi formirali tim od Zvezdine dece, i lepo uigrali i spremili za bolje dane. Videli ste svi kako se Spajic snasao u prvom timu, ne verujem da bi bilo ko od ovih klinaca bio losiji…….

Reply
Optimista јан 5, 2013 at 13:43

Stojadinoviću svaka čast što pronalazi kvalitetna pojačanja ali sa minusom od 50 miliona ne možemo uludo trošiti i ono malo što nam neko da na kašičicu! Pustite naše klince iz omladinskog pogona, polusezonu ćemo teško povratiti nakon loše jeseni, gradimo tim za leto i igranje u Evropi i za jesen kada ćemo bar znati da li se minus smanjuje nekim tempom.
Pogrešno bi sad bilo da krivimo nekoga za to što ova dvojica ne dolaze, klub ne može da stvara novac ako je račun u blokadi, ako se duguje mnogima koji od tih istih hiljada i miliona evra žive na ovom fudbalskom podneblju.
Moramo se vratiti korenima, ojačati Omladinsku školu, rasprostraniti naše skaute širom Srbije i bivše Jugoslavije jer upravo na tim poljančetima su stasali fudbalske zvezde Crvene zvezde.

Reply
Goran јан 5, 2013 at 14:05

Ne razumem zašto je onda Stojadinović sportski direktor ako se nema para za transfere? Čemu onda te priče oko Južnoamerikanaca? Pa nije on baš bez para krenuo da traži pojačanja jer nema logike. Ima tu nečeg drugog…..

Reply
Optimista јан 5, 2013 at 14:08

Za pojačanja je zadužen Stojadinović, za novac je zadužena celokupna uprava! Novca nema jer nećemo da se zadužujemo bzv a dugujemo ko Grčka!

Reply
madmix јан 5, 2013 at 14:46

sto su ga onda slali da ih trazi,i taj put nesto kosta,

Reply
Ultras јан 5, 2013 at 15:18

Otkud znaš da su ga poslali, oni su njemu samo rekli da predloži pojačanja i predstavi ih komisiji koja će biti zadužena za transfere.On je u Španiju išao na svoju ruku i dobio preporuke za ova tri igrača a ni sam ih nije gledao.I kako onda uopšte možemo da budemo sigurni da oni valjaju.

milos јан 5, 2013 at 13:43

Ziveo najveci Srbin medj Srbljem, ziveo nas vitez od Sopota, ziveo najveci pravslavac, najveci i najiskreniji branilac svete srpske zemlje. Sta nas briga za ovozemaljski zivot i titule dok smo zivi, braco Srbi bicemo prvaci na Nebu i to veciti.

Reply
Saša јан 5, 2013 at 13:32

Ако ћемо у игри гледати и малог Вукана Савићевића онда ово и није тако лоша вијест. Иначе, имам неки јако лош осјећај у вези нашег спортског директора. Ова изјава о доброј процјени на основу интересовања других клубова само говори о сујети човјека који је пуштањем менице један од оних који су блокирали рачун клуба. Дај Боже да се варам.

Reply
Goran јан 5, 2013 at 14:07

Ja to pričam od početka. Stojadinoviću Zvezda duguje neke pare, a on neće da joj oprosti dug. Postavlja se pitanje zbog čega?

Reply
Mikan јан 5, 2013 at 14:25

Pa sam je rekao,on je klubu dao pare da dovedu igrace valjda nesto oko 360000 evra,a oni idioti kupili Oumarua pa ga oterali,i mislim da su tad doveli i isaha,kreteni najobicniji ni ja ne bih oprostio,a ni ti ne bi da je takva situacija,i koliko znam on je povukao menicu..

Reply
Ultras јан 5, 2013 at 15:28

Ni meni se ne svđa Stojadinović pogotovo sad zbog ovog medijskog egzibicionizma.Njegovo je da predlaže igrače i da pokuša preko svojih veza da ponudi nekog igrača Zvezde koji je na prodaju da mi nešto zaradimo a ne da se duri zbog tri stranca za čiji kvalitet ni on lično ne može da garantuje.

Reply
Saša јан 5, 2013 at 17:03

Управо то. Још док није постао директор гледао сам га у емисији оног кретена Анђуса. Тамо је толико цинично говорио о нашем тренеру да ми се моментално смучио. И ова изјава је благо речено у сврху неког самооправдања. Пријатељу, ти више ниси менаџер, ти си спортски директор Црвене звезде. То значи тимски играч који не износи квалификацију “неозбиљан“ за људе са којима сарађује. Ова изјава ми јако личи на ону Крстајићеву будалаштину прошле године. Него, да не мрачим јер то никад нисам радио. Надам се титули из чистог ината. Ова екипа је боља од оне Пижонове а мишеви су слабији него тада. Што онда да не узмемо титулу?

Reply
Anka јан 5, 2013 at 13:21

Stojadinovicu smanji dozivljaj! Nama preti katanac a ti bi stranca za 12.000 do 15.000 evra. Pa nije realno u situaciji u kojoj je Zvezda. I ovo sto se prica po kuloarima (novinama) o odlasku nekih juniora nije slucajno, jer sigurno idu uz minimalno obestecenje posto ugovori ne idu na ruku Crvene Zvezde. A ti pricas o pojacanjima iz ino za te pare. Ok, jedno ti sigurno priznajem skroman si za razliku od prethodnika i trudis se do maksimuma, ali budi malo realniji u trenutku kad radnici i igraci primaju minimalce. Dovesti igraca sa takvom platom znacilo bi i raskol u timu. Jer bi domaci jedva primali i 200 evra a stranac bi dosao za 12000 evra, stvara jaz i haos unutar tima. Mislim da je vreme da se oslonimo na mladje. I da sansu dobiju oni koji zasluzuju poput malog Savicevica, Spajica, Ozegovica (sa ovim trecim ne znam sta se desava), Dmitrovica, i traziti pojacanja ako je moguce na domacem trzistu..Da se svi strpimo sa ovim sto imamo. Bitno je postojeci kadar podici na psiholoskom nivou, jer ocigledno da momci mentalno nisu jaki, istina neki nemaju kvalitet za nas klub ali oni ne treba ni da igraju, a moramo ih istrpeti sto znaci na pozajmice. Oni koji su na pozajmicama da se dovuku i izvrsi revizija ugovora a ako ne moze ili raskid ili da im se potrazi sredina uz minimalno obestecenje u korist Zvezde.

Reply
milos јан 5, 2013 at 13:37

A koji to igrac prima platu od 200 evra, leba ti. Plate koje je on ugovorio su na nivou nasih igraca, samo bas klinci primaju po dve-tri hiljade

Reply
nebo јан 5, 2013 at 13:38

mozda misli da Milijas prima po 200 evra mesecno 😆

Reply
Anka јан 5, 2013 at 13:40

Ne lupetaj te obojica i ne blamiraj te se. Govorim metaforicki, ali posto to vasi mozgovi ne mogu da shvate onda se na ovaj nacin blamirate. A sto se tice plata nasih igraca, domacih, ne zivi u oblacima da zaista dobijaju novac koji im se isplacuje! Pitanje kolika je stvarno njihova plata, i naravno da nije 200 evra. Kao sto rekoh to tvoj mozak ne moze da razume.

Reply
nebo јан 5, 2013 at 13:49

ajde devojcice pali nije ovde mesto za tebe,ti igraci sto ti pominjes da se vrate sa pozajmica od banata pa do Kragujevca nisu se videli tako reci.ozeg je dao sam 2 gola za 18 utakmica,a da se dovedu pojacanja iz nase lige kao na primer Luka koji je 5 puta skuplji nego kueva mislis da bi igrao za 5 000 evra mesecno ,kad bi mu neki turski klub ponudio 30 000..

Reply
Anka јан 5, 2013 at 14:06

Evo ga pametnjakovic, prvo hvala ti za to devojcice mislim da sam starija od tebe. Samo klinci se potpisuju laznim imenom. Drugo, fudbal i sport u sirem smislu pratim duze od tebe, pa se iza brda mnogo vise stvari valja nego sto ti pratis. Tvoj i milosev profil je navijamo za klub dok osvaja titule. Kako pratis, statisticaru moram ti reci u sportu statistika ne igra vec igrac postoje i drugi elementi igre u kojima igrac moze da se iskaze kao dobar, iako pominjes igraca ciji je profil centarfor (da te podsetim mi godinama nepravimo centarfore pa takav tip pomenutog igraca nije nista novo da u 18 meceva postigne 2 gola, reci mi samo koliko je asistencija imao). Treba da znas, da mnogi igraci su igraci menadzera, pa nekad pare koje se navodno kao plata duguju igracima ustvari duguju menadzerima a igrac na kasicicu dobija od istih. Samo to ti neces nikad shvatiti. Da ne bude opet tvoje povrsno razmisljanje da se odnosi na sve, ovo ti opet govorim kao jedan od primera nacina zloupotrebe igraca i pranja novca preko klubova. Ali to znaju mnogi samo sto se o tome cuti! Trece, ja ne govorim o imenima kao imenima, vec nabrajam igrace i one koji su bili u prvom timu i oni koji su na pozajmicama. A dobro procitaj na kraju teksta sta sam napisala i sta smatram kao osnovni zadatak da se uradi sa onim koji ne prodju test kod Jankovica ili uopste ne budu na prozivci (o tome su pricali i Cova i Dzaja). Prva grupa ce otpasti vec na testu koji sledi 10 i 11, sledeca grupa ce otpasti na prvom delu priprema i poslednja grupa ce otpasti na zadnjim pripremama pred pocetak nastavka sezone. Ali treba i znati sta raditi sa tim igracima a ne da zive na ustrb kluba, nekima ce biti ovo ko zna koje pripreme a da se uopste nisu nametnuli treneru takve treba prodati sa minimalnim obestecenjem. Ti mi pominjes Luku koji je igrac-menadzera..razmisli malo. Ali posto ti ne razumes ono sto pisem, onda mislim da nisi shvatio ni sve ono sto su pricali Nebojsa Covica i Dragan Dzajic na konferenciji. Ono sto mi je licno drago sto se za krajnja pojacanja pita glava sportskog sektora Dragan Dzajic a ne Stojadinovic. Postuje Stojadinovica, i sto se odrekao licence, ali jednom menadzer zauvek menadzer. A da zasluzuje ulogu sportskog direktora morao bi to da dokaze na delu.

nebo јан 5, 2013 at 14:09

Anka partizanka smaras ,idi nadji nekog 😀

Goran јан 5, 2013 at 14:10

Anka pravo zboriš. Pazi samo na pravopis.

Anka јан 5, 2013 at 14:35

Smaras ti sa tvojim komentarima. Nemas sta da mi odgovoris, pa satro nadji nekoga nemoj da mislis da sam bez ikoga. Samo sto ti imas problem. Izgleda ti smetaju komentari zena na ovom portalu. Pa za tvoju informaciju imam pravo kao i svako da ostavljam komentar. Uzaivaj bratac pocni sport da posmatras sire da bi zaista shvatio u kom smo problemu, pa ces manje kuditi igrace za svaki poraz (sem onda kada naravno zasluze, valjanje ko babe po terenu).

Gorane, naravno i ostalima, izvini za pravopis. Ne obracam paznju mnogo na ispravku, niti ispravljam greske iako ih vidim, brzo kucam. Samo me smaraju ljudi poput ovih muskih pametnica (ne mislim na tebe nego na ovu dvojicu sto nista pametno nemaju da kazu samo provociraju, udavise ko zmija zabu). Veliki poz i tebi.

nebo јан 5, 2013 at 14:44

ma nemam nista protiv tebe,volim ja zene,svako ima pravo.cudi me da nisi u upravi??’steta takva pametnica 😀

Anka јан 6, 2013 at 13:15

E blago meni ko je reko da iko protiv ikog ima nesto. pogotovo ja protiv tebe ili ti protiv mene. Ja i ti mozemo imati sukob misljenja, kao sto imamo jer ti nisi razumeo ono sto sam napisala. Ali ce vreme pokazati da li sam upravu. A znam da jesam jer citav haos u sportu se ogleda kroz dva najveca kluba na ovom prostoru, po najvise se odrazava na nas jer mi nismo nikad bili klub vlasti, ma sta ko pircao a mnogi svasta pricaju. Mene nervira tvoji pausalni odgovori i podrugivanje.
Sto se uprave tice? Sitna sam ja riba za krupne koje se motaju oko naseg kluba. U ostalom neumesan ti je i taj komentar, jer sport pripada sportistima i ljudima sa entuzijazmom, verujem u sposobnosti Dzajica i Covica jer njihova misljenja delim u potpunosti odnosno mislimo gotovo na identican nacin. Medjutim, mnogo toga se izgublo cak su i retki ljudi poput ove dvojica u drustvu a kamo li u sportu, tako da za ljude poput mene i slicni meni ne da nema mesta, nego cak se takvi ljudi sklanjaju iz bilo koje price upravljanja i organizacije (dogma-korupcija je institucija i bice tako dok se narod ne opameti, pocev od svakog pojedinca). Ljudi koji misle svojom glavom se sklanjaju.
A pametnica jesam nedam niko da mi ispira mozak, pocev od istorije i geografije moje zemlje i moga naroda, pa sve do nasporednijih stvari kad je sport u pitanju.

P.S. Da ti pozelim sve najbolje u prestojecem hricanskom prazniku i da u miru, blagostanju i ljubavi provedes sa svojima. Izvinjavam se ako nisi pravoslavne vere, lazno se predstavljas.

jagodina navija za zvezdu! јан 5, 2013 at 14:25

milijas ima(godisnju) platu 300 hiljada evra …

Reply
Anka јан 6, 2013 at 13:42

Jagodinac, procitaj poruku koju sam ja dala milosu da se ne ponavljam (ne odnosi se na ono vredjanje milosa i nebo, i prema njima sam prenaglila vise impulsivno zbog nacina njihove reakcije, za razliku od tebe koji si konkretan i korektan), tamo sam objasnila u kom kontekstu s odnosi odnos plate stranca i domaceg igraca. Prica Stojadinovica stranac dolazi za toliku platu je za malu decu. Da je tako na mesecnom i godisnjem nivou, mislis da bi kvalitetnog stranca za dovodjenje propustili Dzajic i Covic. Drugo, podsetnik COVIC LICNO PRICAO O TOME NA NEKOLIKO TV EMISIJA I SAMOJ KONFERENCIJI, svi postojeci ugovori idu na reviziju (smanjenje plata na minimala koliki je nzm, sklapanje ugovora u korist kluba, raskid ugovora uz minimalna obestecenja ili preusmeravanje igrackog kadra u druge klubove uz obestecenje). Da li verujes zaista da ce ostati ovakva situacija sa ugovorima od omladinaca preko prvotimaca, pa cak i za MIlijasa. Nemoj da ste ljudi naivni i suvoparno verujete u sve sto se pise. Ja se ponavljati necu, samo cu ti reci da u nasu zemlju nijedan stranac nece doci za takvu platu osim ako mu nije na nedeljnom nivou. Citiram stojadinovica koji veoma lukavo iznosi stav „Peroso bi bio spreman da dođe u Zvezdu za platu od 12.000 evra, a Kueva za 15.000 evra.“ a onda uz uvredjeno tonove govori sledece uz prebacivanje loptice na upravu dajuci sebi na znacaju „Ja ne odlučujem o novcu i uslovima koje klub može da da igraču. To je posao za UO i predsednika Džajića. Sa moje strane, maksimalno profesionalno sam odradio posao.“ E sad ova prica oko plata od 12000 do 15000 evra, veoma lukavo s njegove strane ne pominjuci jel na nedeljnom, mesecnom ili godisnjem nivou.
To je ista ona prica po kuloarima novinskim, danas vlada novinarski amaterizam i ovi na MCZV su profeionalniji od ovih sto svasta pisu po novinama. Prica igrac prodat za 20. miliona evra(bilo koji dajem primer), a niko ne pominje kako ide raspodela tog novca, koliko je udeo kluba, menadzera, menadzerske agencije ili neko treceg lica. Ali cim neko cuje takvu pricu domah svi se okrecu klubu koji je zaradio milione bilione.
Nadam se da sad razumes moju reakciju na ovaj tekst i primetices da se nisam oglasila popitanju juniorskog golmana, zato sto verujem da ce toga tek biti, kako bi se otarasili negativnih ugovora koji idu na stetu CZV zahvaljujuci onima koji su dozvolili raznim kulovima da dolaze i vrsljaju oko FKCZV.
Toliko od mene i veliki poz.

P.S. TEBI sve najbolje u predstojecim praznicima. Ovom prilikom pozdravljam sve Zvezdasa pravoslavne vere i da u miri, blagostanju i ljubavi provedu predstojeci praznik!

Reply
pepe јан 5, 2013 at 13:20

znaci opet nista od titule! Ne moze Vucic bas svaku utakmicu da nam namesti! Sa ovim timom i sredina tabele nam je realnost!

Reply
Saša јан 5, 2013 at 13:40

Да, вама неће бити ништа од титуле. Не смије Толе више ништа да вам купи. Ђура ће вам у затвор а одлазе вам играчи. Назире се истрага па да видимо шта ће да исплива и чије сте титуле крали годинама. И иди брате на свој сајт.

Reply
Драган јан 5, 2013 at 13:59

Како си ти један јадан лик.

Reply
Aleksandar јан 5, 2013 at 13:19

Ovaj Gasprom nas zaje**** ! Puni su para a ni minimalac koji nam pripada nikako da uplate.

Reply
Realna situacija јан 5, 2013 at 13:24

To da je neka kompanija puna para ne znači da treba da daje i šakom i kapom, sve je to stvar dogovora i isključivo interesa. Gasprom nije ušao u Zvezdu zato što voli Zvezdu nego iz interesa, da se izreklamira jer kao što vidimo preuzeli su Nis, preuzimaju još neke naftne kompanije u regionu, Rusija gradi južni tok, tako da lagano zauzimaju poziciju lidera. E sad, kakav je dogovori i ugovor koje je potpisan između Zvezde i Gasproma to mi ne znamo. Ko zna šta je sve tu pisano i kakva su pravila igre, možemo da se ljutimo koliko god hoćemo ali tako je kako je. Nadam se da će nova uprava gldati šta potpisuje i ugrađivati interes Zvezde više u te ugovore.

Reply
Delija јан 5, 2013 at 13:30

Pa treba da odblokiramo racun da bi na uplatili novac!Na ruke ne moze…

Reply
mariachi јан 5, 2013 at 13:28

Kako da uplate kad je blokiran racun ?

Reply
pepe јан 5, 2013 at 13:33

samo vi rokajte minuse,setimo se zadnjeg derbija! Prvo poluvreme je sve pokazalo,a vi se samo tesite nekim strpljenje,ako ne moze ovako, prodati pod odredjenim garancijama i cao!15 godina se vucemo kao sline,pa do kad vise!

Reply
zvezdaš iz gradiške јан 5, 2013 at 13:18

Ljudi moji , nama je veliko pojačanje ako nam odu Bajković, Maksimović, Dimitrijević, Mirić, Krneta, Babalj. Šteta što ode golman Suljagić. Da se ja pitam, prodap bih i Kirovskog, a ostavio Dmitrovića, Vesića i tog malog, ali, menadžeri kolo vode.

Reply
Delija јан 5, 2013 at 13:11

http://www.mondo.rs/s272939/Sport/Fudbal/Dejan_Milovanovic_slobodan_igrac.html
Bar njega da dovedu jeste da je star jeste da je propao ali bi bolje igrao od cave i milijasa 100 %….Ne bi puno uzeo novca a jos kako je igrao dok je Sale bio trener prvi put….Nije neki igrac ali je bar provereni zvezdas….Bio je dobar i prosli put samo sto je Lukic terao svoju politiku da je samo on upravu….

Reply
Aleksandar јан 5, 2013 at 13:15

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
nebo јан 5, 2013 at 12:57

a po kojoj zahvalnosti su u upravi,,zar ne mogu svi da daju po 100 000 evra da se odradi prelazni rok,ok ajd Covic i pomaze,a onaj toncev,kokez po kom osnovu su oni u upravi…

Reply
Realna situacija јан 5, 2013 at 13:20

Za Kokeza ne znam, ali Tončev je savetnik premijera Ivice Dačića i on je tu iz političkih razloga. Tako je kako je, ni meni lično se uopšte ne sviđa da takvi ljudi budu u upravi, ali vrh države želi da ima svoje ljude u najvećem srpskom klubu i da na neki način kontroliše neke stvari. Ponavljam, ni meni se to ne sviđa kao ni većini ljudi, ali sve dok klub bude državni država će imati uticaja.

Reply
nebo јан 5, 2013 at 13:26

Da ali taj toncev citam pre neki dan hvali se u novinama,dolaze nam kao juznoamerikanci i jos nekoliko igraca iz domace lige,pali masu bez veze,cini mi se da dolazi do rezmomilazenja u samoj upravi,to svako moze da primeti posle danasmje izjave Stojadinovica,nece ni on dugo,ej bre nemamo 100 000 evra da isplatimo minimalce ,mora da prosimo od grada ,a samo taj radujko koliko je tezak…

Reply
Realna situacija јан 5, 2013 at 13:34

Iskreno mislim da Tončev nema nikakvu ulogu u upravi, nije stručan, niti zna bilo šta o fudbalu. On je tu kao produžena ruka vrha države i ispunjava državne interese i kontrolu, tako ja na to gledam. Ali kada već država hoće da utiče na stanje u klubu i da kontroliše, pa molim lepo neka pomognu malo finansijski, malo na neke druge načine. Mogu oni to samo ako hoće. Zvezda je brend, veličina. U Zvezdu su uprte oči više miliona navijača. Kada bi još prosek gledanosti na stadionu bio 25 000 recimo, pa država neke firme lepo uputi u sponzorski pul Crvene Zvezde gde će ta firma dobro da se reklamira, ali će i Zvezda dobro da zaradi od toga. I tako jedno 30-40 sponzora. . e tako ja vidim pomoć države. Odnosno samo jedan od načina.

Reply
Gile delija јан 5, 2013 at 12:52

Pa taj Stojadinovic je toliko pun da je mogao sam da ih kupi ali nas je lagao samo da bi usao u Zvezdu. Bruka! Bolje da nista nije islo u javnost da se ne sramotimo jer dosta je vise, ponasaju se kao seljacka uprava.Znaci predali smo se pre pocetka prvenstva. Jos jedni nesposobnjakovici.

Reply
Vlada Tosic јан 5, 2013 at 12:44

A sta je sa onim pricama da ce Stojadinovic da da pare, pa da mu se te pare vrate kada se igraci budu prodavali ? Izgleda mi da mi opet presipamo iz suplljeg u prazno…

Reply
CZHN јан 5, 2013 at 12:41

Nije ni bilo za očekivati da se nadju pare a nema se za platu radnicima…Jedino da su Rusi dali taj obećani novac.Stvarno nemam ideju šta više žele…da dodje Putin za predsjednika a Medvedev za direktora!?!

Reply
milos јан 5, 2013 at 13:40

A zasto bi se radnicima dala plata, ima ih brdo, najmanje pola njih je tu bezveze. 50 puta 300 evra, posto je to minimalac sa zdravstvenim i doprinosima jednako je jedan Kueva kojega je i Jankovic izhvalio

Reply
CZHN јан 5, 2013 at 16:11

Ne govorim o njima bukvalni,već o situaciji-ako nemaš za to-kako tek za pojačanja?

Reply
Ljubo90 јан 5, 2013 at 12:40

Stojadinovic je ozbiljan covek u svom poslu,jako cenjen i ugledan.Svidja mi se sto je izneo kakvo je stanje,sve vise zadobija moje poverenje.Voleo bih da je ovaj Kueva dosao,ali Boze moj,nadam se da ce postojeci kadar uveliko popraviti formu u drugom delu sezone.Mozemo do titule,vidite da i komsije prodaju neke igrace,ne verujem da ce dovoditi ozbiljnija pojacanja.Kljucno je da nasi igraci igraju dostojanstveno i ratoborno svaku utakmicu,ja vam kazem stizemo ih.

Reply
Realna situacija јан 5, 2013 at 12:38

Ja mislim da je ovo trenutno realna situacija u kojoj se nalazi naš klub. Setite se samo kako je bilo u košarkaškom klubu kada je došao Čović. Setite se prve sezone. . nema pojačanja nekih, nema rezultata, ali sada kada je klub konsolidovan dolaze polako i dobri rezultati. Mislim da treba svi da damo podršku upravi i igračima, da bez pojačanja, sa ubačenih 3-4 omladinaca u prvi tim odigraju lavovski predstojeću polusezonu pa šta bude! A do tada da se radi na stabilizaciji kluba, pa na leto zavisi dokle se bude stiglo da se pravi prava ekipa i da se vidi da li je Janković stvarno trener za Zvezdu ili nije. Pozdrav Delije, ne klonite duhom, svi uz klub!

Reply
RUK јан 5, 2013 at 12:31

Vec godinama ista prica: mazu oci navijacima sa nekim silnim pojacanjima, pa onda nista od toga. Ozbiljan covek ne pali rostilj dok je zec u sumi… 🙂 Sa „trenerom“ Jankovicem i ovim igrackim kadrom bice dobro da zadrzimo i drugo mesto.

Reply
VESICU ODLAZI! јан 5, 2013 at 12:26

Dobro je da konacno znamo istinu i da se ne nadamo uopste oko pojacanja.Ako vec ovako mora radi usteda na svim nivoima,onda sada lepo pustiti nasih 4-5 omladinaca i dati im pravu sansu.Po ovome se vidi da smo mi od titule odustali najverovatnije,osim ako se slucajno ukaze sansa pa ovi kiksnu 3-4 puta.Iskreno,i tada ce biti tesko jer sa ovakvim kadrom mi nikakve sanse nemamo da pobedimo sve utakmice.Jbg. ovo je nasa realnost u ovom trenutku.Napred Zvezda

Reply
roki јан 5, 2013 at 12:07

Izgleda da cemo opet gledati u veznom redu Čavu sa stomačićem i puža Miljaša koji više nema ni šut, ni ništa.

Reply
Tuđman Franja Doživotna јан 5, 2013 at 12:38

Brate,sa minusom od 50 miliona,ne možeš očekivati ništa drugo.Realno je i očekivati bar dva odlaska,šta je tu je.Kao što Čova reče,ovakva slika narednih (minimum) pet godina.

Reply
n јан 5, 2013 at 13:47

Ajde videces da ce Milijas igrati mnogo bolje sledeci deo sezone,100%.Vi kao da zaboravljate one njegove golove u derbiju.

Reply

Leave a Comment