Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Бабаљу се не иде из Звезде

Football, OFK Beograd, Crvena zvezda, Red starДошао је летос Ели Бабаљ на Маракану као велико појачање, најављиван готово идентично као и некада Марк Видука када је из Аустралије долазио у Динамо, међутим, Бабаљев почетак у Љутице Богдана никако није кренуо током који би желео млади фудбалер.

„Дошао сам у Звезду летос, имам уговор и не планирам да идем било где после само шест месеци“ истакао је Ели за „Журнал“ додајући да је за време паузе вредно тренирао у Аустралији како би се што боље спремио за припреме.

„Велике су врућине, углавном је око 40 степени, али је слично било и у Србији кад сам дошао летос, тако да ме температуре нису спречиле да тренирам.“

Ели је летос потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

crvena zvezda јан 9, 2013 at 13:54

Daj boze da ne ode

Reply
Nemanja јан 9, 2013 at 13:45

Naravno da mu se ne ide, extra provod po splavovima

Reply
Lazaris јан 9, 2013 at 10:41

Ne vidim razlog zasto bismo dovodili nekog novog stopera.Vec imamo Pantica,Jovanovica,Spajica,tu je i Krneta,Micko takodje moze da igra stopera,to je vec 4,5 igraca,sigurno ima i neki omladinac na poziciji stopera,mozda Jaksic neznam najbolje,ako neko zna neka napise.

Reply
xy јан 9, 2013 at 11:57

od ove petorice sto si nabrojao samo Jovanovic i donekle Pantic znaju odigrati dobro na mestu stopera, s tim sto Jovanovic otprilike igra svaku trecu utakmicu zbog nekih kao povreda, a i Pantic je dugo odsutan. Dobro znamo kako smo prosli sa Krnetom, a Maksimovica da i ne pominjem.

Reply
Delija DBC јан 9, 2013 at 12:26

Spajic ti ne valja?
Po meni isto treba jos 1 stoper,al ako ima neki koji je dobar,ne bilo koji,a Spajica forsirati i da se taj stoper i Jovanovic menjaju,a Spajic standardan da bude,dok je Pantic najbolji na desnom beku,i onako nemamo dobrog beka…

Reply
Zvezda mi je sve јан 9, 2013 at 09:15

Ako ne ode dobice vec sansu… Pa da ga vidimo..

Reply
Optimista јан 9, 2013 at 09:04

Mislim da je greška stručnog štaba, tj. trenera što se neprekidno forsira formacija 4-2-3-1 koja tokom utakmice prelazi u 4-3-3! Nismo mi Barselona, ni igrački ni organizaciono pa da možemo ubojitim krilima i preko Mesija da igramo 4-3-3!
Razmislite malo, ne može samo jedan centralni napadač (Mudrinski) da daje golove, dok će druge napadače da koriste na kašičicu (10-15 minuta) i da očekujete da će biti golgeter za to vreme u igri!
4-4-2 se može igrati krilima takođe, samo što se ta ista krila ne zavlače duboko u napad već se vraćaju do sredine terena, čak pomažu bekovima u odbrani.

Reply
Doktor јан 9, 2013 at 09:11

da ali onda bi milunovic i kasalica bili nepotrebni u toj formaciji

Reply
deda јан 9, 2013 at 09:23

upravo tako, uhvatili smo se te formacije 4-2-3-1 ili 4-3-3 ko pijan plota, nemam ja nista protiv toga , ali brate nemamo ni igrace za tu formaciju. mi moramo da igramo sa 2 spica, sad da li ce to biti 4-4-2 ili 4-1-3-2 je pitanje sefa. nemamo sem lazovica krilo a igramo sa 3 u ofanivi po sirini, formaciju prilagodjavas trenutnom igrackom kadru, a ne ja sad dos’o ni sam nzm koje igrace imam a kazem igracemo 4-3-3( npr. Zeman dodje) …..mislim da je nama najprikladnije 4-1-3-2 , sa mickom ili milivojevicem kao cistacem ispred zadnje linije, sa 2 centralna( levi i desni) i Milijasem kao centralnim pakerom na sredini i dva spica razlicitih karakteristika, moje misljenje je da bi se Babalj i Kas dobro uklopili po svojim karakteristikama i gradji.A mi uparimo na sredini Milijasa i Cavu ne zna se ko je sporiji i veci bumbar. Taj Cava je najvise kontri otvorio protivniku, svaki pas u noge i skolska kontra iz udzbenika.
Dakle to je ta neka moja zamisao slicna kao AC Milan sto je igrao sa Ancelotijem, zadnji vezni Rino Gatuzo, ispred njega Tata Pirlo oslobodjen sve defanzive ali i okruzen sa 2 dobermana koja igraju u oba pravca Sedorfom i Ambrozinijem ili kakom i napad Sevcenko i Crespo. Ma milina. pozz 😀

Reply
Mani јан 9, 2013 at 15:50

Pa da, a to bi u nasem slucaju izledalo najbolje Kirovski (Bajkovic) na golu, desni bek Mikic (Stojkovic) levi bek Mladenovic (i obavezno neka alternativa), stoperi Jovanovic i Pantic (Spajic, Krneta), klasicni ZADNJI VEZNI Micko (Milivojevic) Milijas centralni vezni, Kadu da drzi levu stranu i po potrebi da ulazi u sredinu, kao i Lazovic po desnoj strani, s tim sto bi tu imali zamene po bokovima (Milunovic, Vesovic, Cikic, Asamoa) a u centru (Dimitrijevic, Savicevic, Simic) i u napadu Mudrinski i Kasalica uz zamene (Babalj i Ozegovic). To vam je tih 26 igraca uz verovatno jos Vesica kao treceg golmana!!!

Reply

Leave a Comment