Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

ФК шаље нападача у Бања Луку

Lokomotiva (Plovdiv) Vs.Crvena ZvezdaКако пишу „Независне новине“, наш фудбалски клуб ће ове зиме једног од својих нападача проследити на позајмицу у Бањалучки Борац. Познато је да ће многи играчи ове зиме отићи на позјамице, а извесно је да би један од нападача могао у Борац, где је спортски директор наш некадашњи везиста Дарко Љубојевић, којег је Џаја средином 90-тих довео на Маракану.

„Треба нам појачање на позицији нападача и из табора Звезде истакли су спремност да нам посуде играча који код њих није у првом плану. Хвала Џајићу што нам је изашао у сусрет, а више информација биће познато када обави разговор са својим сарадницима“, истакао је директор Борца Радмило Шиповац.

Тренер Бањалучана Слободан Старчевић се захвалио Џаји на гостопримству.

„Имамо добру сарадњу са Звездом и желимо да наставимо са пријатељским односима. Веома нам је драго што су изразили жељу да нам помогну и надамо се скорој реализацији трансфера.“

Дарко Љубојевић не жели да каже о којим именима се разговарало на састанку, међутим јасно је да су у игри фудбалери који нису имали много прилика да играју у Звезди протекле године – Бабаљ, Асамоа и Ожеговић.

„Финанијске детаље ћемо да договоримо када нађемо заједнички језик. Нећемо лицитирати именима, јер би то било неозбиљно. Сарадња са Звездом је у овом тренутку најбитнија.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

timmy јан 11, 2013 at 10:51

citam na nekim sajtovima mali zule opet ide na pozajmicu valjda u napredak. a mikicu kao novi ugovor. pa meni stvarno nije jasno, iz kog razloga postoji zvezdina skola fudbala? pa mi nismo napravili igraca vec 10godina. niti ima naznaka da ce biti neki u narednom periodu. ako je mikic bolji od zuleta, onda stvarno skolu treba ugasiti, bezveze trosenje para…

Reply
Anka јан 11, 2013 at 10:10

Dobro, tu se slazem imamo pregrst igraca na poziciji centarfora. Videcemo ko ce otici, sacekajmo prvo skracenje spiska, nemoj mi navijaci da se bavimo licitacijom treba da podrzimo sve nase momke, sramota je da mi to radimo ako vec novinari nemaju sluha u ovom teskom trenutku za nas klub! Dzaja, Stojadinovic i Jankovic su tu da odluce. Inace, u potpunosti podrzavam ovaj potez, treba pomoci nas najveci sprski klub u Republici Srpskoj pogotovo sto sad ima da se kolje za evropske bodove. Cestitam RS i svim gradjanima, okasnelo, dan republika i drzi te se jedni drugih. BRAT BRATA MORA DA CUVA!

Reply
ssss јан 11, 2013 at 01:04

ljudi decko je jos mlad treba mu utakmice u nogama, bolje mu je da ide na zajam ima vreme

Reply
delija9091 јан 11, 2013 at 00:22

Koliko sam cuo, Ozegovic je pravio dosta problema u Banatu, cak se i pobijo sa nekim igracima tamo. Ne znam koliko ima istine u tome, ali ako jeste onda bi najbolje bilo da ide na pozajmnicu pa da se malo opameti, neko da pravi probleme u timu.

Reply
VESICU ODLAZI! јан 10, 2013 at 14:59

Stvarno ne znam za koga bi se odlucio!Babalj po meni nije dobio pravu sansu i nije ni mogao da pokaze sve sto zna.Jedno je pustiti igraca na par minuta kada ne ide timu i on treba da vadi fleke a nema dovoljno samopouzdanja zbog sedenja na klupi,a nesto sasvim drugo kada mu das sansu u 5-6 utakmica i vidis sta moze kada ima veliku minutazu.Babalj ima ekstra gradju,ima i visinu ali je i mnogo pokretniji od Mudrog,ima bolju koordinaciju pokreta,bolju tehniku,zna i sa strane da probije,dok je Mudri surovi golgeter i ubica za 16 metara i blizu gola.Sto se tice Ozega,mnogi ovde pisu bezveze neznajuci da je Banat raspad od ekipe koja igra izuzetno tvrd,dekadentan i defanzivan fudbal gde se oslanjaju iskljucivo na kontru,nemaju puno smislenih akcija i zato OZeg nije dosao do izrazaja jer je on razbijac koji se najbolje snalazi u blizini gola.Asamoi bi zbog svog stila odgovarao fudbal kakav igra Banat i vecina ekipa i sigurno bi se bolje snasao od Ozega.Neka Dzaja,Zoki i Jankovic procene i odluce koga ce poslati u Banja Luku a sve u odnosu na to kakav profil spica nam nece trebati u narednih par meseci.

Reply
Goran јан 10, 2013 at 14:20

Ožegvoć je dao samo 2 gola u Banatu.

Reply
Srdjan јан 10, 2013 at 13:50

Ja bi Asamou poslao u Borac na pozajmicu jer je on slican tip igraca Kasalici i Milunovicu. Babalj je klasican spic i mislim da covjek nije ni dobio pravu sansu, ipak je reprezentativac Australije. Mudrinski, Babalj i Ozegovic kao tri prava napdaca nam trebaju!

Reply
Goran јан 10, 2013 at 14:16

Babalj ili Ožegović. Asamoa može da igra i po krilu i ofanzivnog veznog. Mudrinski je glavni špic, ako se povredi da ima zamenu, a to su Asamoa i još neko od ove dvojice. Cenim da će da ide Ožegović.

Reply
CzvBoys јан 10, 2013 at 13:49

Ma dajte molim vas,dokle vise da ide na kaljenje? Dajte dečku šansu,iskoristiće je sigurno pre Babalja koji je po mom mišljenju razočarao.

Reply
Goran јан 10, 2013 at 14:19

Kako te je Babalj razočarao kad nije ni igrao? Čovek bar 3 meča po 90 minuta treba da sastavi. Onaj Salas je igrao skoro celu sezonu a dao je samo 2 gola. Možda smo trebali da budemo malo strpljiviji?

Reply
damjan94 јан 10, 2013 at 13:39

Ožega ostavite vise..pa dokle će da nam se kale igrači..do 25. godine?… kako partizan može dati šansu isto tako mitroviću, pa ninkoviću, markoviću, aksentijevicu…isto oni imaju godina smo sto oni u suprotnom taboru vise vjeruju svojoj djeci

Reply
Majstor јан 10, 2013 at 15:00

kako nece moci kad igraju zatvorene utakmice
zar mislis kad bi mi znali da cemo dobijati svaku utakmicu da ne bi jankovic ubacivo savicevica,spajica,krnetu,simica,cikica i ostale?

Reply
Nix јан 10, 2013 at 12:18

dajte Babalja ostavite Ozegovica i Asamou

Reply
delija_md јан 10, 2013 at 12:08

Greška je Ožegovića poslati ponovo na kaljenje. Prodati (ili pozajmiti) Asamou i Babalja, a Borcu dati malog Mihajlovića.

Reply
Optimista јан 10, 2013 at 11:19

Babalj u Borac – Žega da ostane u Zvezdi! 😆

Reply
aleksandar kg јан 10, 2013 at 11:05

Saljite MIjovica i Babalja tamo 😀 😀 😀

Reply
ZvonkoPn јан 10, 2013 at 10:41

Saljite Babalja nek se Kali, dobice tamo vecu minutazu, a tehnicki nece otici iz Zvezde 😀

Reply
Dimitrije јан 10, 2013 at 10:36

Dajte sansu Ozegovicu u Zvezdi dokle cete vise da ga saljete na pozajmice sta cekate jbt…

Reply

Leave a Comment