Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Блокада мања за Спартак и Универзал банку

nebojsa-covic-1353206626-231170До смањења је дошло захваљујући разумевању Универзал банке, као и Фудбалског клуба Спартак. Универзал банка је „скинула“ своју блокаду од 12.160.237 динара, док је Спартак то учинио у износу од 17.245.382 динара.

– Захваљујем се Спартаку и Универзал банци на разумевању. Посебну захвалност упућујем водећим људима из менаџмента Универзал банке, господину Ђукићу и госпођи Стојковић. Уверени смо да ће будући односи и будућа сарадња ФК Црвена звезда са свим тренутним повериоцима бити уз обострану корист и задовољство – истакао је потпредседник ФК Црвена звезда, Небојша Човић.

Црвена звезда ће и убудуће јавност свакодневно обавештавати о смањењу блокаде свог рачуна, а у циљу обезбеђивања нормалног рада ФК Црвена звезда.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

pepe јан 10, 2013 at 19:26

ukakili se svi kad je rekao da ce izneti sva imena u javnost,plase se da ne zavrse kao i ovaj nas srpski seik,mada bi trebalo, kamate 30% i vise,pa i zelenasi su milostiviji nego oni! Corka,sto reko Sojic,ja nego, samo je pitanje dali ce iko od njih nadoknaditi ZVEZDI oduzeto i pokradeno!

Reply
Djole- Jagodina јан 10, 2013 at 18:34

Gospodine Covicu veliki pozdrav od cele moje porodice i hvala za sve sto ste uradili za nasu ZVEZDU.KLINA-METOHIJA-Jagodina

Reply
VESICU ODLAZI! јан 10, 2013 at 15:39

Ne sumnjam uopste da ce racun za koji dan biti u funkciji!Kad radi Gazda Cova tu je sve reseno 😀 Covek smiruje situaciju i po pitnju pojacanja i sve drzi pod kontrolom.Zna on da smo mi navijaci zabrinuti i nestrpljivi,ali zamislite da on i ostali po ceo dan zovu,urgiraju i pritiskaju poverioce da nam skinu blokadu,a ovamo odjednom mi bacamo lovu na razna pojacanja!!!Pa kako bi se osecali ti klubovi na pr. Jagodina,Subotica,Sloboda,Borac-kojima mnogo znaci svaki dinar i koji su razumeli situaciju i povukli menice uz obecanje da ce im sve biti isplaceno uz dogovorenu dinamiku na rate,a onda odjednom cuju kako mi trosimo pare na pojacanja a da predhodno njima nismo nista uplatili?!Izigrali bi poverenje i razumevanje tih klubova i tek tada bi nastao problem.Zato Gazda Cova zna sta radi i treba verovati coveku i biti strpljiv.Pokazao je da zna posao.To je najmanje sto je zasluzio.Videcete,bice pojacanja,neka budu samo 2 ali prava!

Reply
zeljko јан 10, 2013 at 14:09

g-dine covicu nadam se da ce armija navijaca znati da ceni sve sto ste do sada uradili za cz.kamo lepe srece da vas pre 15-tak god politicki protivnici nisu oterali iz kk.

Reply
Goran јан 10, 2013 at 14:07

E moj Čoviću, gde si bio dosad 🙂 Kad čovek koji se razume u finansije uzme stvar u svoje ruke, a pritom je i veliki Zvezdaš tu mora biti rezultata.

Reply
1989 јан 10, 2013 at 13:47

Idemooooooooo 😀

Reply
dacha czv јан 10, 2013 at 13:31

coveku se po faci,po izrazu lica vidi,da je ozbiljan,odmeren,ostar…da nema sa njim zaj……je..,ima nacina i znanja da sve poverioce ubedi da povuku svoje menice..sve sto radi,radi u cilju da Zvezdi bude dobro,bolje..svaka ti cast dr Covicu,kralju…

Reply

Leave a Comment