Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Вешовић: „Лепо је побеђивати“

image (3)У модерном фудбалу физичка спрема је један од најважнијих фактора за успех. Уколико не можете да играте у високом темпу и ако нисте кадри да када затреба ривале ломите променом односно појачавањем ритма, готово да нисте предодређени за успех. Оваквог стања ствари још од доласка на Маракану у лето 2010. године свестан је Марко Вешовић, беспрекорни професионалац, фудбалер чији су резултати тестова увек међу првима. Поштеним односом првенствено према себи и послу којим се бави, а затим и према свима осталима, млади црногорац заслужио је титулу „Златног дечака“ како га је једном приликом и сам тренер Јанковић назвао. Дан пред повратак за Београд са прве фазе припрема популарни Веле сумирао је урађено у претходне две недеље.

„Протеклих 15 дана су биле две кључне, односно ударне недеље за нас у којима је акценат био само на сувом трчању. Сада већ „шеф“ полако спушта ритам и освежава нас. Следи нам повратак за Београд који сви једва чекамо, да неколико дана проведемо са најближима, а онда повратак овде у Анталију на другу фазу„, казао је Вешовић.

У сва три контролна меча, хитроноги крилни играч дао је свој максимум, трудио се, борио против тешких ногу и умора и најполсе забележио асистенцију у првој провери против Ејупа.

„Свака утакмица представља нову шансу за доказивање и тако је и дожиљавамо. Изјава попут оне „да резултат на припремама није у првом плану“ постале су стереотип. Слажем се да није, али лепо је побеђивати. Трудимо се да постигнемо гол више, односно да са друге стране заштитимо своју мрежу. И у томе углавном успевамо“,  рекао је Вешовић и похвалио атмосферу која влада у табору црвено-белих.

„Добра атмосфера мора да краси сваки добар тим, јер без ње није могуће остварити добре резултате“, закључио је Марко који међу саиграчима важи за најзахвалнијег и најбољег „цимера“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

veliki pravi zvezdas јан 28, 2013 at 21:46

Vesovicu treba da budes jos jace prilazis treninzima a kada dodju utakmice takmicarske hocu da gines za Zvezdin dres i sto se tice pobjeda to treba da vam bude motiv vise da radis Vesovicu na treninzima jos vise 😀

Reply
Nini јан 28, 2013 at 14:25

Oduzima ti se rec nemas prava da pricas.Najagori su na terenu uz Cavu i Maksu

Reply
Dejan CZ јан 28, 2013 at 13:22

Nije direktno vezano za ovu vest, ali ne znam sta ovi iz klba glume. Treba se znati red i disciplina, ali izbaciti Jovanovica iz tima, momka koji je mozda i najbolji stoper u klubu zbog jednog ispada, stvarno nema smisla. Sta su radili Barton, Baloteli… pa nisu otstranjeni iz kluba. To su klubovi koji imaju pare i lakse mogu dovesti zamenu, a Zvezda, pogotovo u ovom trenutku nema smisla da se odrekne Jovanovica

Reply

Leave a Comment