Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Поново у Анталији, још девет мечева

image (2)

Фудбалери и стручни штаб Црвене звезде у недељу 3. фебруара у раним јутарњим сатима отпутовали су на други део припрема. База ће им поново бити у Анталији, тачније хотелу „Калиста“. За разлику од првог боравка у Турској када је акценат био на трчању и физичкој спреми у наредне две недеље црвено-бели одиграће девет контролних мечева који тренеру Јанковићу треба да послуже за уигравање тима и одабир једанаесторице најбољих коју ће супроставити на премијери пролећне полусезоне против Јавора на Маракани.

Експедицију београдског клуба дочекало је суначано време, и већ је одрађен први тренинг. Сви играчи су здрави што олакшава посао стручном штабу који са нестрпљењем очекује комплетирање тима седмог, најкасније осмог фебруара након што млади, односно А репрезентативци заврше обавезе које имају у националном тиму. Такође и појачање из Хондураса Луис Гаридо новим саиграчима би требало да се прикључи најкасније у петак.

Повратак за Београд планиран је за 21. фебруар, а први меч за бодове у новој години Црвена звезда игра 27. фебруара против Ивањичана на свом стадиону.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Milan феб 3, 2013 at 20:57

http://www.youtube.com/watch?v=4jhC-ZOq9w8
Ovakav nama treba , pa ce biti manje problema i u odbrani 🙂

Reply
Spartanac феб 3, 2013 at 23:50

Takav nam fali jos od doba Perice ognjenovica….no decko ima 27 godina!!Nama treba neki ,najstarije godiste je 89……da bi zaradili ako prodajemo…..

Reply
U glavi samo Crvena Zvezda феб 3, 2013 at 17:52

Ko je otisao umesto Jankovica?

Reply
ispravite gresku :D феб 3, 2013 at 15:57

Повратак за Београд планиран је за 21. јануар, а први меч за бодове у новој години Црвена звезда игра 27. фебруара против Ивањичана на свом стадиону.

Reply
Алке феб 3, 2013 at 15:50

Zna li se mozda da li ce sport klub prenositi neki mec?

Reply
VESICU ODLAZI! феб 3, 2013 at 16:12

Ja se potajno nadam da ce biti interesa da se prenosi zadnja utakmica sa Sahtjorom,ali bi mogli da prenose i jos dve sa jacim rivalima.Tako bi potpuno imali uvid u stanje igraca i mogli bi da donesemo neki svoj sud o tome kako je radjeno na pripremama,tj. da li su one bile uspesne.Napred Zvezdale

Reply
dexy122 феб 3, 2013 at 16:52

oficijelni kanad FK Crvena Zvezda je na jutjubu postavio snimke celih utakmica, tako da mozete pogledati ako imate vremena ove tri sto smo igrali. Odnosno Postavljene su samo sa Ejusporom i Berlinom trenutno, ali bice postavljena i ona treca.

Reply
Алке феб 3, 2013 at 17:28

Aha, hvala na infu, ali tek ce ove utakmice biti pravo merilo, ovo do sad je bilo samo zagrevanje i nije merodavno pravom stanju ekipe :))

Reply

Leave a Comment