Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јанковић: „Крећемо са тактиком и техником“

image (3)Нису Милијаш и другови отварали шампањац нити је било славља, али су у сваком случају са осмесима дочекали информацију дату од тренера Јанковића да је са тешким, напорним трчањима готово до краја припремног периода. Црвено-бели су у понедељак, 4. фебруара ујутру, одрадили последњи тренинг брзинске издржљивости.

„Готово је за овај део сезоне. Биће још оваквих тренинга касније кад почне сезона, али за сада су мирни. Нема више. Крећемо максимално на тактику и технику, односно уигравање тима„, рекао је Јанковић.

Ван групе су радили једино Петковић и Касалица, али није им било ништа лакше. Њих двојица су трчали нешто другачији тренинг, али једнако тежак. Једино је Јован Крнета имао поштеду. Трчао је кругове у лаганом ритму због бола у задњој ложи.

„Тежак је тренинг, а мене боли ложа. Нећу да почнем са радом па да прекинем. Бол у ложи је мали, чим престане истрчаћу то што сам пропустио„, каже Крнета.

Црвено-бели су у недељу имали слободно поподне, али добар део првотимаца је од кондиционог тренера Чепзановића тражио да им осмисли рад у теретани, па су поподне ипак провели тренирајући. Од сутра почиње ритам два тренинга дневно који ће реметити једино утакмице од 8. фебруара.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

VESICU ODLAZI! феб 4, 2013 at 20:51

Jankovicuuuu,priblizava se datum prve utakmice protiv Javora na Mari.Ocekujemo da ekipa bude TRKACKI DOMINANTNA TOKOM CELOG MECA i da to bude jedna od glavnih prednosti nasih fudbalera u odnosu na ostale ekipe.Nista nas ne zanimaju price i pricice,vec samo igra i rezultat.Imas priliku da posle ocajnog zavrsetka jesenjeg dela uradis nesto veliko sa Zvezdom.Svi se nadamo da ce tko i biti.Napred Zvezdale

Reply
aleksandar sd феб 4, 2013 at 19:29

Sve super sve extra taktika na maximumu naostreni smo samo tako kidamo i kad dodje Javor shvatite ko ste i sta ste. Dosta mi je ovih pricica za malu decu.

Reply
dexy122 феб 4, 2013 at 14:38

Samo jos da napisem… http://www.mozzartsport.com/vesti/keselju-svega-dosta-napusta-valensiju Za kosarkasoljubce, posebno ove upucene. Da li ima sanse? 😉

Reply
filip феб 4, 2013 at 17:06

daj boze da ima !!!

Reply
dexy122 феб 4, 2013 at 14:36

Ja se samo nadam da nismo pogresili sto smo ostavili Jankovica na klupi. Sada deluje sve lepo, mislim, barem sto se priprema tice. Momci rade, dobili su vec nekoliko utakmica, ali to nista ne znaci, ako mi opet izgubimo utakmicu od nekog OFK-a ili Spartaka, Jagodine…

Reply
Zvezda Velikan феб 4, 2013 at 14:19

Vi fudbalski ,,radnici, u C.Zvezdi, treba puno vise da radite i da budete veliki profesionalci, a manje da pricate. Ovo je danas ponizenje najgore vrste, da bedni Partizan vlada 5 godina, ej ljudi moji???
Zvezda u fudbalu se trgne samo onda kada dozivi tezak i bolan pad, a do tada zive na lovorikama…
U Zvezdi se traze samo trofeji i kontinuitet, ko nije na to spreman, ja stvarno ne znam sto je i dolazio u tako veliki klub sa velikim ocekivanjima.

Reply
DELIJA TB феб 4, 2013 at 14:31

Ti si nam trebao baš sa komentarom!!!!

UBIĆE TE PESIMIZAM

Reply

Leave a Comment