Moja Crvena Zvezda
Архива

Jevta, Vilota i Lazović – izjave pred revanš polufinala Kupa

Jevta na prethodnom derbiju

Ne obeshrаbruje nаše fudbаlere to što će Pаrtizаn u sutrаšnji (17.00) revаnš meč polufinаlа Kupа ući sа dvа golа prednosti. Izаbrаnici Robertа Prosinečkog smаtrаju dа dostа togа mogu dа urаde tokom 90 minutа duelа nа Mаrаkаni, dа imаju snаge i kvаlitet dа аnulirаju prednost crno-belih.

– Verujem dа možemo dа preokrenemo rezultаt. Pre svegа potrebаn nаm je brz gol. U prvom meču stvаrno nismo imаli sreće, propustili smo puno dobrih prilikа. Sаdа to ne sme dа bude slučаj. Sаmopouzdаnje su nаm dаle prvenstvene utаkmice, а od finаlа Kupа nećemo odustаti dokle god bude postojаlа šаnsа dа prođemo dаlje –
rekаo je Aleksаndаr Jevtić, nаpаdаč crveno-belih.

Darko Lazović – Samo pametno

Pred sutrašnju revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije, Darko Lazović najavljuje igru na pobedu.

– Ušli smo u seriju dobrih rezultata iako imamo poraz od Partizana. Nadam se da ćemo to na ovoj utakmici iskoristiti i da ćemo pobediti, pošto idemo na pobedu.

Fudbaler koji je nastupima za mladu reprezentaciju skrenuo pažnju na sebe, podsetio se i prve utakmice na stadionu Partizana.

– Dobro smo ušli u taj meč, ne računajući nesrećan gol koji smo rano primili. Kasnije smo diktirali utakmicu, i mislim da ako ponovo uđemo tako dobro u utakmicu da možemo da pobedimo.

O igračima Partizana Lazović ima dobro mišljenje.

– Radi se o jednoj dobroj ekipi. Mislim da su im Krstajić, Saša Ilić i Ilijev sigurno glavni igrači. Ali, opet kažem, ako mi budemo odigrali kako znamo, neće biti problema i slavićemo.

Zna naš vezista kako treba igrati u sredu 6. aprila.

– Ne treba da jurimo rezultat, treba da uđemo pametno u utakmicu i postignemo na vreme gol, a onda verujem da bi se utakmica odvijala u našu korist – jasan je Lazović.

Milan Vilotić – Verujemo u pobedu

U prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, Milan Vilotić ušao je u drugom poluvremenu, a očekuje se da u sredu zaigra od samog početka.

Mi verujemo da možemo da pobedimo, a da li će pobeda biti dovoljna za prolazak, videćemo na samom terenu – jasan je Vilotić.

Osvrnuo se Zvezdin štoper i na protivnika.

– Njih krasi dobar kolektiv, imaju samopouzdanja što je i normalno, jer su prethodnih godina uzimali titule, igrali Ligu Šampiona. To je ekipa koja ima kontinuitet i nema potrebe nešto posebno izdvajati. Mi sa druge strane imamo svoju igru, to je neki stil koji sad pokušavamo da izgradimo. Mislim da smo kroz svaku utakmicu bili sve bolji i bolji. U prvoj utakmici smo 45 minuta uspeli da nametnemo igru koju smo želeli, ako sada uspemo 90 minuta, mislim da ćemo doći do željenog rezultata – kaže Vilotić.

Vilotić kaže da ga ne brine Princ Tejgo.

Mislim da je više srećom dao te golove nego nekim velikim znanjem, ali to je tip igrača koji se nekako  uvek nađe na pravom mestu. Nema nekog posebnog razmišljanja za igru protv njega, ne dozvoliti mu da bude sam u blizini šesnaesterca, a pogotovo u samom šesneastercu – rekao je Vilotić.

Повезане вести

7 comments

Comments are closed.