Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Пљуштали голови и црвени картони, Звезда боља од Петролула

image (4)Још четири дана остала су до повратка црвено-белих у Београд, односно до краја припремног периода. До тада изабранике Александра Јанковића очекују још три контролна меча, а први од та три одиграће се данас. Противник је румунски Петролул, а директан текстуални пренос коју ради екипа са званичног сајта нашег клуба можете пратити и код нас.

Сигурно је да сви у табору најтрофејнијег клуба прижељкују победу како би наставили серију добрих резултата. Занимљиво да до сада Милијаш и другови нису забележили нити један нерешен резултат, односно изузимајући минимални пораз од Есбјерга, свим осталим ривалима узели су меру.

Стартних једанаест на данашњем мечу чиниће Бајковић на голу, затим на левом беку први пут играће Петковић, на другој страни Микић, док ће централни бековски тандем чинити Пантић и Спајић. Испред њих два задња везна Миливојевић и Милијаш, на десном крилу Лазовић, на левом Касалица у срцу напада Мудрински и иза његаСавићевић. Меч ће се играти на терену хотела „Калиста“ а судиће га судијска тројка из Украјине на челу са Бојком коме ће помагати Болодин и Андрејев.

За Петролул ће играти: Борнеску, Алкенат, Алвеш, Енца Јамиса, Гилерме, Хобан, Паринеску, Да Силва, Јунес, Морар и Бокила.

На предлог Црвене звезде меч између српском и румунског тима почеће минутом ћутања којим ће бити одата почаст преминулом новинару Спортског журнала Драгану Пантелићу.

Утакмица је почела.

5′ Уводни минути меча који се игра по јакој киши протичу у доминацији црвено-белих који су извели два узастопна корнера. Након првог Милијаш је покушао главом после центаршута Лазовића, али је голман Борнеску одбранио.

8′ Још један опасан прекид за наш тим који је овога пута извео Милијаш, убацио је лопту у казнени простор Румуна, где је Мудрински покушао да се загради шутне, том приликом било је контакта али украјински судија је одмахнуо руком и показао да се утакмица настави.

15′ 1:0! Сјајна игра везиста Црвене звезде након које су Мудрински и Лазовић дуплим пасом избацили одбрану Петролула из игре, Лазовић је избио сам пред гол, шутирао, голман Борнеску је успео да закачи лопту међутим недовољно да спречи погодак.

22′ За једну лопту на средини терена изборио се Лука Миливојевић, након тога је предриблао једног играча противника, наместио се на ударац и шутирао левом ногом, али није озбиљније намучио голмана Борнескуа.

27′ 2:0! Поново Лазовић. Снажан пресинг високо на последњу линију ривала истрчали су црвено-бели, и као плод великог залагања била је одузета лопта Лазовића на шест метара од гола Петролула, одакле је млади Чачанин левом ногом закуцава под пречку.

34′ Румунски клуб до краја меча играће са играчем мање због два жута картона, оба због приговора која је у једном минуту добио играч нашег данашњег противника. Овога пута због искључења нема права замене, јер правила кажу да се због приговора не праштају картони.

35′ Одличан продор Петковића по левој страни, затим и центаршут после кога су реаговали дефанзивци румунског клуба и избили лопту у корнер. После ударца из угла Миливојевић је шутирао главом, али промене резултата није било.

42′ Ипак су украјинске судије дозволиле румунској екипи да меч настави са 11 играча. Занимљиво је и то да меч између Црвене звезде и Петролула суди судијска петорка односно да се поред стандарне тројке иза гола обе екипе налази по још један арбитар. Разлог овоме је тај што ће се наредно украјинско првенство играти са пет судија.

Крај полувремена у којем је Црвена звезда деловала доста добро и организовано. Заслужена предност могла је бити изражена и са још неким голом, док са друге стране Румуни готово да нису запретили Бајковићу.

Утакмица је настављена. За сада у нашем тиму нема измена.

49′ Ништа значајније се не догађа на терену хотела „Калиста“. Румуни су мало агилнији у наставку, али не успевају да угрозе Бајковића.

52′ Покушај контра-напада Црвене звезде, али је лопту испред Касалице испуцао голман Борнеску.

55′ 3:0! Сјајну акцију Лазовића и Касалице након центаршута црногорског репрезентативца по земљи Звездин центарфор Мудрински уклизавањем претвара у гол.

56′ Шут Савићевића након акције Милијаша, одлази високо преко гола.

60′ Измена, тренер Јанковић уместо Савићевића на терен шаље Кадуа.

65′ Један дуел, који је више био ремпловање судија Бојко окарактерисао је као прекршајПетковића за најстрожу казну коју су Румуни претворили у погодак и смањили на 3:1. Такође, Петковић је због наводног прекршаја зарадио директан црвени картон, па је уместо њега на терену Младеновић.

68′ Нови црвени картон за Црвену звезду. Лука Миливојевић је искључен овога пута због два старта у размаку од три минута за које је опоменут. Уместо искљученог Миливојевића на терену је Гаридо.

73′ 3:2! Нови гол Петролула. Нападач румунског тима издржао је дуел са Спајићем, након чега се нашао у ситуацији очи у очи са Бајковићем, и матирао га ударцем са отприлике 12 метара.

81′ Осокољени са два брзо постигнута гола Румуни имају иницијативу из које су створили две прилике, али је оба ударца одличним интервенцијама зауставио Бајковић.

83′ Добра акција Црвене звезде чији су актери Лазовић и Микић који је упутио завршни ударац левом ногом, али је голман румунске екипе укротио његов шут.

85′ Слободан ударац са двадесетак метара извео је Лазовић, али није успео да пребаци живи зид.

Крај меча. Без већих проблема у завршници фудбалери Црвене звезде сачували су предност. Још једна победа изабраника Александра Јанковића. Радује ефикасност, али су и два примљена гола у кратком року за анализу стручног штаба и играча.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

30 comments

sasas феб 18, 2013 at 08:06

Dovedite molim vas jednog golmana

Reply
marko bl феб 18, 2013 at 02:43

gledao sam golove spajica su okretali i kod gola i kod sansi..tanki smo na stoperima KO GOD DA IGRA..valjda ce biti bolje..napred zvezdo

Reply
Aleksandar феб 17, 2013 at 20:03

Nek se naviknu na ovo sudjenje.. Ne zovu se ovo dzabe „pripreme“.. ^^

Reply
DELIJA_NCZ феб 17, 2013 at 19:52

Sudije u Turskoj ne znaju da sude ❗

Reply
DELIJA_NCZ феб 17, 2013 at 20:03

Sudije u Turskoj nemaju pecat

Reply
copy sever paste jug феб 17, 2013 at 19:52

mene raduju ovi crveni kartoni tako treba da se igra nema prijateljske utakmice za pravog profesionalca ori samo ori samo kopaj

Reply
БруталноРеалан феб 17, 2013 at 20:09

тањирај, жњи..

Reply
sasa феб 17, 2013 at 19:42

„dobro je“ubedjen sam da imamo brutalnu ekipu,al ne bi voleo da sve pobedjuuju,nekad je bolje izgubiti,pa da uce na greskama,dobro je i ovo..

Reply
damjan94 феб 17, 2013 at 19:45

ma ćuti vidiš da čovjek ispod tebe čeka keca na Zvezdu.. 😛

Reply
neco-peco феб 17, 2013 at 19:49

ko bjese dole, bit ce gore!

Reply
dule феб 17, 2013 at 19:49

tako je care

Reply
MARKO феб 17, 2013 at 19:54

ljudi kec u turskoj kec u turskoj

Reply
dule феб 17, 2013 at 19:36

cekam zvezdu keca

Reply
damjan94 феб 17, 2013 at 19:56

kol’ki je dobitak..molim te u evrima… iz bosne sam pa mi smor pretvarati kad mi kazes u dinarima..a i dinar svaki dan opada tkd 😛

Reply
Laki феб 17, 2013 at 19:32

Jos jedan crveni dobija Milivojevic.Garido u igri.

Reply
Lazovic za kapitena феб 17, 2013 at 19:24

samo napred Lazovicu

Reply
На северу од 1982. феб 17, 2013 at 18:58

Мислим да ће овако изгледати и постава која ће почети пролећни део, можда Каду уместо Савићевића или Милијаш на том месту а Гаридо на његовом. Мада би ја Пантића више волео да видим на десном беку јер има одличан центаршут.

Reply
На северу од 1982. феб 17, 2013 at 19:07

И да одмах предупредим неку баналну расправу дал овај у тиму дал онај. Пошто видим неки већ лупају минусе (није ми јасно због чега). Нисам написао кога би ја волео да видим у тиму него на основу до сад свих утакмица шта и кога форсира Јанковић. Две до три претпоставке како ћемо почети пролеће.

Reply
maaa феб 17, 2013 at 18:58

“Занимљиво да до сада Милијаш и другови нису забележили нити један нерешен резултат, односно изузимајући минимални пораз од Есбјерга, свим осталим ривалима узели су меру. “

MA DAJ COVECE , uzeli meru , pa ono su timovi koji nisu ni do kolena Banatu … Hajde malo da se uozbiljimo , da se ne zalicemo nigde , polako , samo polako ….

Reply
Sava феб 17, 2013 at 18:56

Petko mesto Mladenovica ! 💡

Reply
aca феб 17, 2013 at 18:53

ovo je ozbiljan tim, sesti je u Rumunskoj ligi koja je za nasu premijer liga a nasa Zvezda ga razbija 🙂 imam osecaj zvezdinom prolecu

Reply
Aleksandar феб 17, 2013 at 18:47

Kako to da Rumuni ne prenose? 😀

Reply
INĐIJA феб 17, 2013 at 18:42

svaka vam cast za sajt

Reply
srkiVGD феб 17, 2013 at 18:47

Svaka cast, ali ovaj izvestaj je preuzet sa zvezdinog zvanicnog sajta..

Reply
INĐIJA феб 17, 2013 at 18:51 Reply
dobrasdradana феб 17, 2013 at 18:38

😛 😆 bravo za moju zvezdu a i za autora MOJA CRVENA ZVEZDA 😆

Reply
Spartanac феб 17, 2013 at 18:36

Pita ovde jedan decko za link…mislim da je nemoguce da ga dobijemo…..GLEDAO SAM NA YU TUBE,IMA CELA UTAKMICA SA BERLINOM I TURCIMA……..PA PITAM ADMINE….JEL OKACENA JOS NEMA CELA,DA ODGLEDAMO?????? 😯

Reply
asfg феб 17, 2013 at 18:36

2:0
Ponovo Lazović 🙂
Kasnite. 🙂

Reply
milpar феб 17, 2013 at 18:31

Може линк? 😀

Reply
Александар М. феб 17, 2013 at 18:41

Баш си вицкаст!

Reply

Leave a Comment