Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Кошаркашки клуб одбија да плати казну

mali kalemegdan2КК Црвена звезда Телеком се поводом одлука о кажњавању Небојше Човића од стране директора лиге Предрага Бојића огласила саопштењем.

Путем мејла добили смо Ваше саопштење бр. 05-2012/13 од 13.04.2013. године.

По четврти пут Вас упозоравамо и захтевамо да нам поред саопштења у којима дајете информације о Вашим одлукама доставите и комплетне одлуке у складу са законом о управном поступку.. Ви то упорно избегавате и тиме непрекидно кршите закон као и Дисциплински правилник КСС-е (члан 6. и члан 39.).

Конкретно, у наведеном саопштењу бр.05-2012/13 кажњавате КК Црвену Звезду Телеком „новчаном казном од 118.000.00 динара сходно члану 61Е Пропозиција такмичења, због јавног и неспортског критиковања одлука судија у медијима Небојше Човића”. Позвали сте се на члан 61Е који очигледно нисте прочитали јер свој посао обављате паушално и навијачки острашћено , а и у нескладу са законом. По члану 61 Е пропозиција такмичења не можете да кажњавате некога ко није тренер , играч и службено лице КК Црвена Звезда Телеком. Такође, требало би да прочитате и члан 17. Дисциплинског правилника КСС-а имајући у виду да по њему не можете новчано да кажњавате некога ко не остварује никакву новчану накнаду из кошарке, а такође не можете казнити клуб за било ког евентуалног починиоца.

Ваше саопштење са информацијама о одлукама у потпуности одбијамо и сигурно нећемо извршити плаћање по њему јер је у потпуној супротности са Пропозицијама и Дисциплинским правилником КСС-а. Наравно, треба добро да прочитате члан 6. Дисциплинског правилника КСС и веома лако ће те закључити да Вам због непоштовања процедуре ниједна одлука није валидна, а тиме ни правоснажна . Ви се веома самовољно понашате јер не дајете могућност клубовима да се жале на Ваше личне и теденциозне одлуке имајући у виду да их не процесуирате у складу са законима Србије, а и дисциплинским правилником КСС-а, члан . 39.

Уколико нам и у будуће будете слали овакве папире са Вашим саопштењима без поштовања закона мораћемо да предузмемо законом прописане мере према Вама због нестручног обављања посла за који сте добро плаћени (1500,00 ЕУР нето месечно), а наравно и због клевете како клуба тако и појединца које помињете у Вашим саопштењима и тиме им наносите штету. Имајте у виду да је време Ваше нестручности, некомпететности и бахатости сигурно прошло, ма ко Вас подржавао.

Директоре, имајући у виду да сте дипломирани правник, пошаљите нам одлуке у правној форми како то налаже закон ове државе и правила КСС-а, члан. 39, а не на бази некаквих Ваших договора и калкулација. Такође, имајте у виду и то да без обзира на Ваша саопштења и „казне за вербални деликт” нећете моћи да сакријете нерад, неорганизацију и тенденције које су присутне са Ваше стране већ неколико сезона уназад и које целој лиги наносе штету. Вашим саопштењима нећете сигурно уплашити КК Црвену Звезду Телеком, а понајмање сакрити проблеме регуларности лиге јер Вас гледа целокупна јавност, свиђало се то Вама или не.

На крају, морам да Вам скренем пажњу да и остале „одлуке које сте исписали у Вашем саопштењу „су такође ништавне и нетачне јер нисте утврдили и образложили чињенично стање већ сте се позвали на члан .35 пропозиција такмичења и тиме нанели штету недужним људима ! Требало би да прочитате и члан.36 и 39 Дисциплинског правилника КСС-а и онда ће Вам вероватно све бити јасно. Пошто сте Ви ваше саопштење пустили у јавност и тиме нанели штету лиги и овај наш одговор биће пуштен у јавност као и све што будете погрешно радили у будуће јер Вас сигурно клубови не плаћају за то.

Београд, 13.04.2013. год.

Председник УО КК Црвена Звезда Телеком

Милош Нинковић

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

uvek tu i u dobru i u zlu... апр 14, 2013 at 01:00

covic ce im doci glave,pametniji je od njih svih zajdedno…..

Reply
Djole- Jagodina апр 13, 2013 at 22:04

Čovicu ako treba Delije ce organizovati protest ali nedaj da nas vise gaze jer oni obraza nemaju gazili su nas 11 godina pa bi jos e nece moci vise.mole te Delije iz Jagodine da ne popustis ni za milimetar makar nas izbacili iz lige pa cik da se pogledamo…TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA…NE SLOMI GA A ZUBE POLOMI….E tako ce i oni…ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reply
INĐIJA апр 13, 2013 at 21:52

Sta su mislili kad su kaznjavali nekog mimo zakona? Sta je tim ljudima u glavi, Partizan?

Reply
Huligan iz gimnnazije апр 13, 2013 at 21:14

Pisaj po sirotinji!

Reply

Leave a Comment