Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пораз Звезде у Крушевцу

img_1074Кошаркаши Црвене звезде Телеком доживели су и други пораз у Агрожив Суперлиги Србије. Црвено-бели су изгубили у Крушевцу од Мега Визуре резултатом 83:76.

Разлози пораза пре свега леже у слабој игри у првом полувремену, а нарочито у првој четвртини. Изабраници тренера Владе Вукоичића били су у заостатку чак 18 поена и после знатно боље игре у других 20 минута нису успели да направе преокрет и меч преломе у своју корист. Звезди није помогла ни фантастична подршка навијача, којио су свих 40 минута ватрено бодрили своје љубимце. Иако нису имали много разлога за задовољство крушевачке Делије кошаркаше Црвене звезде Телеком су на крају меча испратиле песмом и аплаузима.

Поново је Црвена звезда, као и на већини мечева у Сперлиги, играла у грчу. Црвено-бели су почели утакмицу доста стегнуто и никако нису успевали до дођу до своје препознатљиве игре. На то се надовезао и веома расположен домаћин, који је био посебно инспирисан целокупним амбијентом.

Бобан Марјановић господарио је у рекету, веома расположен је био и Дангубић, њему уз раме Василије Мицић, а мало изненађење био је Саша Аврамовић који је у првој четвртини погодио три тројке из исто толико покушаја. Већ у првој деоници Мега Визура имала је двоцифрену предност (23:10) и када се почетком друге четвртине чинило да ће Звезда доћи до даха, уследио је нови пад у игри. Играчи Звезде изгубили су пар лопти, због приговора арбитрима Влада Вукоичић је зарадио техничку грешку и Мега је дошла до 14 поена предности.

Ништа у тим тренуцима кошаркашима Звезде није полазило за руком. Промашивали су црвено-бели, отворене шутеве за три поена, зицере и слободна бацања, па су домаћи у једном тренутку имали вођство од чак 18 поена (45:27). Посебно отежавајућа околност за Звезду је било то што је у првом полувремену имала само двојицу расположених играча Бориса Савовића и Игора Ракочевића.

У другом повлувремену виђена је потпуно другачија слика. Звезда је била много агресивнија у одбрани разиграо се капитен Ракочевић, пробудио се и Бранко Лазић па је Звезда серијом 13:0 пришла на само четир поена минуса (51:47). Били су црвено-бели и на корак од преокрета. Поенима Марка Симоновића пришли су на само поен минуса (63:62), али ту су необјашњиво стали. Мега је потом направила серију 12:0 и тако практично осигурала победу.

Звезда је шутем за три поена успела да завршницу учини драматичнијом, али без шанси да угрози тријумф домаћих кошаркаша.

Мега Визура – Црвена звезда Телеком 83:76 (31:19, 15:12, 17:27, 20:18)

Мега Визура: Рељић 1, Крстић 2, Дангубић 10, Дрча 9, Аврамовић 18, Мицић 11, Луковић 3, Величковић 12, Ћакић 2, Бојић, Марјановић 15.

Црвена звезда Телеком: Ђокић, Цветковић 3, Браун 2, Суботић 2, Ракочевић 24, Лазић 12, Симоновић 2, Миловановић, Савовић 23, Катић 2, Радивојевић 6, Скот.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

82 comments

ZVEZDA апр 15, 2013 at 19:13

Lose skorz, nas cijelu sezonu guraju isti igraci, dva centra umjesto najvise oni imaju najmanje koseva. Odbrana da ne pricam, sut za tri ocajan.Nadam se da ce biti bolje, jer nam to u ovim trenutcima treba.

Reply
delija апр 15, 2013 at 19:06

Vukoicic mora da razdrma ekipu, ne mozemo se u svakoj utakmici oslanjati na Rakocevica,Katica,Savovica i traziti od njih da nam donesu pobjede, veze, Skot i Braun najvece razocarenje, uvijek kad u nekoj ekipi vidis crnca,znas da dobro igra, kod nas bas i nije takav slucaj, Skot igra deset utakmica lose pa jednu razbije i tada se vidi da on ima kvalitet ali opet sve padane u vodu.Brauna i Samardzinskog podhitno prodati (ako mislimo proci) i dovesti pravog igraca na njihovu poziciju samim tim razdrmati igu.Cvetkovic,Subotic isto nista kao i da ih nema.Negdje sam citao da je ovo najskuplji sastav u Srbiji, ili ABA ligi nisam sad siguran, trebalo bi da to opravdaju i dobro igraju.Desi se i kad ti nesto neide, ali ovo je previse i to u trenuntcima kada najvise treba.Cijenim ove momke, i znam da vecina njih moze sada je sve na treneru dali ce uspjeti da ih vrati i odigra bolju odbranu, vidjecemo..Nadam se pobjedi u Laktasima, i ostalim utakmicama.

Reply
Lazovic za kapitena апр 15, 2013 at 14:39

ja verujem da ce se povratiti i osvojiti ABA

Reply
KolaNi CZPV апр 15, 2013 at 13:37

Izuzetno cijenim ove momke kao i Vukoicica al mislim da treba dosta toga da se promjeni ako mislimo da se docepamo EL.Vlada nije los trener,gospodin je od covjeka i postujem ga al mislim da je Kari ostao da bi igrali duplo bolje prije svega odbranu,mi bukvalno citavu sezonu nemamo odbranu.Takodje svaku utakmicu pocnemo nezainteresovano pa se posle vadimo sto je vrlo tesko.Velika greska je licenciranje Brauna umjesto Samardziskog koji makar igra odbranu kako treba a Braun nista ama bas nista ne umije da zakuca a da ga ne izblokiraju i mislim da ako to promjenimo bice sve bolje jer mi odavno nemamo dva centra jedino ako Rasko nesto uradi mi dobijemo.Savovic je odlican i vidi se kvalitet ali treba nam jos jedan klasicni centar a Braun se totalno pogubio al totalno.

Reply
SCHULTZ апр 15, 2013 at 13:29

nas trener je ispustio sve konce iz ruku, ja sam za sok terapiju dok nebude kasno

Reply
Aleksandar Delija апр 15, 2013 at 11:22

e ovako , nisam jedan od onih koji ima ,,kratko pamcenje“ , ali ono sto me brine u nasoj igri je to sto nepostoji neki koncept, stil igre, po kome smo prepoznatljivi, vec je ovo oslanjanje na individue, i naravno kad igraci zapadnu u losu formu taj sistem pada u vodu.
Mislim da Vukoicic ne zna svoj posao.Njemu je sve u brojkama suta i skokovima, A ja njega pitam, sta je odbranom i motivaciom igraca. Nemamo odbranu , u napadu nema nekih akcija iz kojij proizilaze otvoreni sutevi.Mega igra zonu celu utakmicu, a mi ne mozemo da napravimo otvoren sut za tri poena. Sve je to posao trenera koji ocigledno ne radi to kako bi trebalo

Reply
Homer апр 15, 2013 at 11:54

definitivno se slažem sa tobom! međutim,postavlja se pitanje, da li čekati i pustiti ga da radi pa kroz taj rad nešto shvati i promeni,ili ga menjati sada kada je sve pred kraj… ne znam ni sam,kumić i ja smo juče posle utakmice dva sata o tome pričali, i nismo mogli da odgovorimo na to pitanje. Nije nam bilo jasno zbog čega je,kada je već pronašao petorku u 3/4 koja je stigla razliku,ponovo u 4/4 počeo sa sastavom koji nije mogao da se „sastavi“, a opet sa druge strane imaš kapitena i najboljeg igrača ( Savović ) koji ne mogu da pogode sl.bacanja a za to nije trener kriv…. dilema je da li trener mora da tera Igora i ostale da ostaju satima posle treninga i vežbaju sl.bacanja,sada posle toliko godina treniranja? Možda se prevario što izabrao Brauna a ne Samardžiskog,ali zašto npr sada Braun ima veću minutažu od Milovanovića ili Mitrovića,on ( Braun ) ne može trenutno da nam pruži ništa više nego pomenuta dvojica. I da na kraju pomenemo sudiju,mene bar niko ne može da kazni, Miliju Vojinovića koji nastavlja sa istim tretmanom prema nama kao svih ovih godina,svir Katiću svaki kontakt,koristi i najmanji prigovor da nam dodeli tehničku…..treba ga maksimalno izbegavati u takvim trenutcima jer je više nego očigledno da nas mrzi i da dobija takve naloge i instrukcije.

Reply
forza stella rossa апр 15, 2013 at 12:57

Oterati neznog Vukoicica jer je obicna marioneta bez autoriteta!!!Klasican je statisticar,nema uticaj na igrace,ne ume da razdrma ekipu dva meseca,ne zna sta znaci odbrana i nista ne zavisi od njega!!!Bez obzira da li osvojimo nesto ili ne,coveka treba oterati jer ce njegova filozofija kosarke bez odbrane u Euroligi biti kriminalna!!!!Samo da im je tu Kari Pesic,plakali bi dok igraju odbranu i ne bi nam svi nabijali po 50 komada za poluvreme!!

Reply
Homer апр 15, 2013 at 10:42

izgubili smo od menadžerske ekipe!!! Ražnatović je sastavio ekipu od igrača koje trenutno ne može nikome da uvali

Reply
Tuđman Franja Doživotna апр 15, 2013 at 10:34

Kapitenu,izađi molim te da kažeš da smo hejteri (iz mišije rupe).Poraz od dečurlije.Cvetković i Braun ponovo sjajni.50 poena za poluvreme po ko zna koji put.Vukoičiću,ako ne dobiješ Radnički na f4 sam se spakuj.

Reply
KALIO GULIĆ апр 15, 2013 at 09:44

I osvajanje kupa je „senzacija“ a kamoli da se osvoji regionalana ili prvenstvo,ako niko drugi ovoj limitiranoj ekipi u svakom pogledu,Partizanov dječiji vrtić i Igokea su preveliki izazov.nažalost šta je osvojeno je osvojeno,nažalost ali GROBARI nastavljaju šampionski a Igokea uzima regionalnu.jedno je biti navijač a drugo promatrač,

Reply
Божа апр 15, 2013 at 08:40

Човићу, доведи Бобана Марјановића да зачепи рекет. Одбрана је катастрофа. Напад без идеје. Шта они вежбају на тренингу ја не знам. Али се све нешто надам да ће бити прави када буде требало.

Reply
Homer апр 15, 2013 at 08:30

obratite pažnju na tabelu,samo neka ostane ovako i polufinale mi igramo sa megom i to sa druge pozicije jer ćemo ih sigurno dobiti u pioniru, a oni drugi neka se tuku sa radničkim…..

Reply
Vlajko апр 15, 2013 at 08:10

Није версаће није армани то је дрес ЗВЕЗДЕ ви МАНЕКЕНИ!!! Памет у главу да не ради говњива мотика!

Reply
... апр 15, 2013 at 02:40

Braun,Cvetkovic,Skot,Subotic!!! Pa bolje da su igrali Rebic,Ristic(koji je razbio Marijanovica u ligi),Kaplanovic i Dobric !!!!! OVO JE SRAMOTA BRE !!!!!!

Reply
aca nis апр 15, 2013 at 02:04

ja sam nekako optimistican i mislim da ne igraju kako znaju da bi podigli formu za sam kraj oba prvenstva. odbrana nam ne postoji a mogla bi i video sam da umemo da igramo na mali broj poena kad hocemo. mislim takodje da cemo bez problema da igramo el jer radnicki nikako ne moze da je igra a nema ni ambicije, oni hoce ek. u barseloni je odluceno da igramo mi i partizan i sve one promene u zadnji cas to govore a videcete da ce tu biti i olimpija ili cedevita na poziv el. moramo da sedignemo za f4 nase nebitne lige i bijemo grobare jer to je naprocenjivo i lek je za dusu. vreme ce pokazati da li sam u pravu

Reply
Kastro апр 15, 2013 at 01:08

Posle Sirokog prvi put da sam na trenutak izgubio veru u mogucnost ekipe, ali ovo veceras je katastrofa, pa najrealnije mi imamo samo par kvalitetnih igraca, Rakocevic, Savovic, Katic, pa i Simonovic i Radivojevic, ostalo definitivno nije za evro ligu. Cvetkovic je samo izvikan, lik uopste ne napreduje, Subotic nista, Samardziski i Braun totalno podbacili, Milovanovic i Djokic takodje nista, nula, kao i Lazic koji je veceras nesto i pokazao ali sve je to lose. To da je kralj u defanzivi su price za malu decu, nije mogao Bogdanovica zaustaviti, zatim Tariko Vajta, a veceras ga je Avramovic pojeo. Vecini igraca bez ikakve brige moze se uruciti otkaz, jer kvalitet za evro ligu nemaju kvalitet

Reply
Kastro апр 15, 2013 at 01:08

Ali i dalje verujem u njih 😀

Reply
otpisani101 апр 15, 2013 at 00:17

budimo realni ova ekipa zvezde nema hrabrosti za velika dela…sve bitne utakmice koje su bile pod pritiskom sem finala kupa zvezda je izgubila…problem je sto sada gube i od male ekipe …setimo se evrope i pred pune dvorane pionir gube po 20 razlike sto je neverovatno…onda kada god igokea kiksne u u aba ligi obavezno i zvezda izgubi od prosecne ekipe…sve sto je pod pritiskom igraci ne mogu da iznesu…ako protiv mega vizure po 5 minuta nismo mogli da pogodimo kos ne pise nam se dobro na fajnal foru aba lige…jednostavno nemamo 2-3 igraca koji mogu pod pritiskom da pogode kos…daj boze da osvojimo aba ligu ali kada izgubimo od ekipe koju su grobari pobedili sa 20 razlike ne pise nam se dobro…

Reply
Ninadu апр 15, 2013 at 11:18

Nisu grobari pobedili Vizuru sa 20 poena, nego sa 31 poen razlike… Ne postoji tim na svetu u kome igru drzi samo jedan igrac(Rakocevic sa 35 godina!) i kad njega nema – igra i ne postoji!!!
Pa i najveci medju najvecima, Majkl Dzordan, pored sebe je u Cikago Bulsima imao svetske asove Pipena i Rodmana, a odmah iza njih Kukoca, Luk Longlija i Stiv Kera(najbolji trojkas NBA u to vreme)…i tek tako skockana ekipa Bulsa je osvajala titule…Lejkersi su osvajali titule kada je pored Kobija igrao i Sekil O`Nil…Kada je otisao Seki, titula vise nije bilo – iako je Kobi davao po 50 koseva, a na klupi sedeo Fil Dzekson…
Ne znam ko je i kako ovu ekipu Zvezde skautirao, slupao silne pare, ali ovo nema pojma… Imamo Rakoca, fine klupske igrace Savovica i Katica(koji nikada nisu bili ni blizu reprezentacije i nisu asovi), a sve ostalo je nivo Metalca iz Valjeva…
Mi smo zapravo do sada sjajno prosli sa ovom ekipom…Osvojili Kup… Mozda, vise i ne moze. Pa, Igokea nas pobedila oba puta, a to je skup trecepozivaca, isluzenih igraca iz Srbije(Jorovic, Dozet, Joksimovic), ali koji odgovornost i vodjenje ekipe u pobede ravnomerno dele…Partizan nas dobio poslednji put sa stvarno totalno podmladjenim timom, ali gde svaki spoljni igrac sutira bolje od cele Zvezdine ekipe(ne racunajuci Rakoca), a o klincuriji iz Vizure necu ni da pricam… Imacemo mi problema i prilikom gostovanja u Valjevu i Nisu…
Morali smo da zadrzimo Tomasa, da vratimo Rikarda Marsa(on se kao svercuje u odbrani, a nikada nije ispod 10-12 uhvacenih lopti, a u napadu je bukvalno za nase uslove nezadrziv i jos nesto: NE UMA DA PROMASI SLOBODNA BACANJA!!! A sada kada neki nas igrac pogodi oba slobodna bacanja, cela klupa Zvezde se ljubi 5 minuta) i beka koji bi mogao da podeli odgovornost sa Rakocevicem…

Reply
Srdjan апр 15, 2013 at 00:11

Ljudi bicemo pravi kada bude trebalo a to je u Laktasima u mecu sezone! U mecu za Evroligu! Mislite vi da igraci ne znaju da im nijedan navijac nece oprostiti ako tu ne dobiju? Isto znaju da ce ovi porazi biti zaboravljeni ako se Radnicki dobije za tren! Ovaj poraz cak i ne djeluje lose jer sada Mega ima odlicne sanse da bude 2-3 a Radnicki dovodi u tesku poziciju jer ga je Mega dobila na njihovom parketu. Mozda se desi da sa Megom budemo igrali u plej ofu sto je svaaaaakako bolje nego sa Radnickim!

Reply
šimin апр 15, 2013 at 08:30

I ja nekako imam takav osećaj da ćemo biti pravi kada bude trebalo. Neću da kažem da me nikada nije slagao, ali sam ubeđen da osvajamo i aba i domaću ligu. Verujem da će se momci dići i kada bude trebalo pružiti igru kao što su je pružali u jednom delu sezone.
Jedinu mogu da izrazim svoje razočaranje Braunom, koji pruža konstantno katastrofalne partije i, što je najgore, mislim da to nije posledica loše forme već potpunog nezalaganja. Ove dve utakmice u zadnja tri dana su najgore što je neki centar ikada pokazao u dresu Zvezde, a to najbolje ilustruje trenutak iz utakmice sa Radničkim, kada pod košem nije uspeo da odigra 1 na 1 sa Ćapinom, od koga je duplo teži. Kako trenutno igra, mislim da bi bolje bilo da ja igram mesto njega. Imam 180 cm, 120 kg, pivski stomak, nikada nisam bio posebno dobar košarkaš, ali bi se bar pokidao za Zvezdu, i to bez i jednog dinara.

Reply
ivkec апр 14, 2013 at 23:49

pa mi ove vaterpoliste treba da slavimo!!!!!!!!!Koja mega vizura

Reply
Joe апр 14, 2013 at 23:42

Kako neki ljudi imaju slabo pamcenje.

Reply
czovac апр 14, 2013 at 23:30

Nije Mega pobedila Zvezdu, nego Rakocevica, Lazica,Savovica, moze da se kaze da ostali nisu ni igrali!!!
Drastican pad forme, lose nam se pise!

Reply
rs апр 14, 2013 at 23:26

djeca se sprdaju sa nama

Reply
BojanZecBL апр 14, 2013 at 23:12

Izgubišmo od Megaa vizure? Smješno i tužno 😳 Pa, prošle godine sa nikakvom ekipom smo izgubili samo pola koša, a ove nas godine baš oduvaše. Mislio sam da ćemo se lako prošetati do prvog mjesta pred plej of, ali vidim sada da nema ništa od toga. Ali i pored svega, neka Zvezda računa na moju podršku u Laktašima!

Reply
marko bl апр 14, 2013 at 23:02

nikada necu razumeti navijace koji kritikuju ljude koji vole klub i pljuju losu igru i pojedince nakon sramnih poraza..pa sta treba da radimo..da se veselim porazu..kada neko kritikuje igru ili igraca jer je lose ili los to nema veze sa odanoscu i podrskom..uvek cu da pljujem lose poteze i igru uvek cu da pohvalim prave partije..uvek cu da se radujem pobedama i tugujem u porazima..

Reply
forza stella rossa апр 14, 2013 at 22:56

Pakuj se Vukoicicu,vreme je!!!!

Reply
forza stella rossa апр 15, 2013 at 12:44

Jao,izvinite…….Ostani Vukoicicu do kraja zivota!!!!

Reply
Brana апр 14, 2013 at 22:34

Braun i Skot ukupno 2 poena!?Bruka!!!Svaka cast Rakocu i Savovicu na standardno dobrim partijama.

Reply
delije bela crkva апр 14, 2013 at 22:28

mozete da pljujete koliko hocete.ali ovo je blaga katastrofa.realno sezonu nam guraju savovic,rakoc,i katic,cim jedan ubaci 10- poena mi smo gotovi.odbrana je katastrofa,konstatno nas pune trojkama.vukoicic koliko je bio dobar,sada je blaga katastrofa.nadam se da ce to laktasa da se sve promeni.mi vazniju utakmicu od te nismo igrali zadnjih 5god.svi cekamo tu evroligu.nadam se da ce na kraju sve biti ok.bravo za delije fantasticna podrska,kapa dole momci……….

Reply
Zvezda mi je sve апр 14, 2013 at 22:15

Oba centra zajedno 4 poena, qq… Nadam se da je to samo los dan. A, ovaj Skot prilicno los, Simon je dbr, ali mu nesto fali…

Reply
marko bl апр 14, 2013 at 22:11

kvalitet daleko od evrolige..ekipa koja ima 6 igraca koji gotovo nista ne doprinose..valjda ce biti bolje..sa radnickim je kljuc sezone inace do sada je sve klaj klaj..

Reply
dexy122 апр 14, 2013 at 22:03

Nazalost nisam stigao da odgledam utakmicu, ali izgleda jedina dobra stvar jeste Lazic uz klasicno dobrog Rakoca i Savovica. Evo sada vidite sta znaci plej timu, pa makar i van forme.

Reply
asfg апр 14, 2013 at 22:13

Prvo poluvrijeme je bilo grozno. Samo Savović što nije bio loš.
Trojke bile katastrofa. Samo dvije trojke za dvije četvrtine.
Jedino što je treća četvrtina bila dobra.
Sve u svemu, bolje što nisi gledao.

Reply
milos апр 14, 2013 at 22:00

Ne razumem sto moj komentar ceka na moderaciju pola sata? Ne znam na koju rec se kompjuter aktivirao?

Reply
x апр 14, 2013 at 21:56

Kad je Braun bio izbacen i kad je dosao Samardziski, svi ste kukali da se vrati, kako nam treba, blablabla. A sad najgori igrac.
Svi vi koji pratite Zvezdu zbog Rakocevica i te famozne Evrolige, odustanite. Ne moze se drim tim izgraditi u jednoj sezoni. Polako sve dolazi na svoje mesto. I uskoro cete opet sve da ih dizete u nebesa.

Reply
Djole- Jagodina апр 14, 2013 at 21:55

Vidim da ima onih koji kritikuju a i onih koji podrzavaju trenutno stanje u klubu.Lose igramo i to se vidi nemoras biti strucnjak ali drugo poluvreme je dokaz da su losi rezultati posledica pogresnog pristupa utakmici a to je ono sto boli navijace.Bio sam na utakmici i mogu reci da sam bio razocaran hladnokrvnoscu nasih igraca kad su gubili sa 15 i vise razlike.To je dokaz da oni ne vole Zvezdu kao mi Čast pojedincima i da oni samo odradjuju radno vreme,nevidi se srcanost,inat,zelja da se gine za svaku loptu.Nije strasan poraz koliko nacin poraza.Čovicu porazgovaraj sa svima opustili su se prerano

Reply
Dzo апр 14, 2013 at 21:43

Čemu odmah kukumakanje. Igrali smo bez možda i najbitnijeg igrača Nelsona. Meč sezone se igra u Laktašima!

Reply
Petak 13-ti апр 14, 2013 at 21:41

E ovako pitanje za naše košarkaše ako bi mogli ovo da ih pitate da nam svima odgovore.1.Jel znaju čiji grb nose

Reply
Darko апр 14, 2013 at 21:39

Vidim neke koji kazu u losoj su formi! Koliko im to teba da povrate formu!?Dok je povrate,bojim se da ne bude prekasno,zato bih lepo zamolio igrace da se trgnu sto je pre moguce!

Reply
Aca апр 14, 2013 at 21:38

neko je vec napisao, pa da apostrofiram, vec dva meseca smo ocajni…..mada pobeda u laktasima nas vraca u zivot. Realno ova sezona je bolja od predhodne ali……..imamo tim nemamo igru (tim za ove lige mislim).
Pozdrav svima

Reply
Ćoške апр 14, 2013 at 21:43

Немамо тим брате, имамо играче. Далеко смо од тима.

Reply
crni_redstar апр 14, 2013 at 21:34

verovatno sam odgledao 98 posto utakmica zvezde ove godine,i u svakoj su nas drali trojkama,a u napadu smo delovali tako bezidejno da je mucno gledati,rakocevicu smanjiti minutazu,a izbaciti brauna i skotinu! lose sa strancima skroz. promena trenera bi nas trgla,ali vec osecam da igraci nemaju sanse za trofeje! videcete ako ne bude promena uspeh je ako prodjmo radnicki i plasiramo se u evropu. mnogo mi je zao pojedinih kosarkasa,ali mnogi su p…. i mnogi nemaju kvalitet za zvezdu.

Reply
emirko svemirko апр 14, 2013 at 21:24

Velika sramota. Da se ja pitam urucio bih Vukoicicu momentalno otkaz jer je pokazao da je velika neznalica kosarke. Prvo bih zeleo da iskritikujem neke igrace pre svega Brauna, koji ce, iskreno se nadam otici na kraju sezone… Sto se tice naseg trenera mislim da je neshvatljivo prvo da odigramo tako lose poluvreme pogotovo da nas Mega pobedi sa 15 razlike, a onda kad stignemo na 62:63 ubaci Djokica i Milovanovica i Brauna koji igraju ocajnu utakmicu mislim na Brauna i smatram da je nepotrebno forsiranje Milovanovica i Djokica koji nece nastupiti na Fajnl-foru a ova utakmica trebala je da bude lagani trening za dizanje forme. I dalje tvrdim da je „trener izgubio utakmicu“ jer je neverovatno da sustignemo ekipu serijom 15:0 i onda izgubimo istom serijom od !5:0 ili nesto manje nebitno. Zelim da cujem razlog neigranja Skota zasto se ne igra na njega? Setimo se meceva kada je dosao imao je kvalitet. Sad tvrde da ga nema? Ja kazem da je trener ovde najodgovorniji za celokupnu losu igru ekipe i svaki sledeci kiks treba da se sankcionise otkazom. Velika greska sto nije registrovan Samardziski i ja sam mislio da je Braun pravo resenje a on to ocigledno nije. U svakom slucaju sramota!

Reply
lacara апр 14, 2013 at 21:21

Kada se vraca Nelson???

Reply
На северу од 1982. апр 14, 2013 at 21:12

Ајде бре шта кукате и лапрдате више. До пре месец дана сте сви писали о овим истим играчима као победницима и Еврокупа и првацима сад их ви исти пљујете. Вукоичић вам је био геније до пре месец дана сад вам није дорастао за нашу лигу. Као нећемо ни у АБА лигу следеће сезоне. И то 99% људи који никад нису ни крочили на утакмицу. Главе горе и подршка за екипу. Они играју сад и боље немамо. Доказали су да знају да играју и сад су у лошој форми. А ми заједно са њима морамо да им помогнемо да изађу из те лоше форме. Једна победа против Радничког у полуфиналу АБА мења све ! Пласман у Евролигу, растерећење. Нелсон да се врати и Ракочевић да подигне форму и враћамо се. Сад им је подршка најпотребнија, а не пљување. Пионир мора да буде пун и бучан. На гостовањима такође подршка, као данас у Крушевцу.

Reply
Gašpar апр 14, 2013 at 21:16

ma, šta ti laprdaš, nabijaju nas ko kante i da ih podržavam i branim, ovo je velika sramota za ekipu…

Reply
На северу од 1982. апр 14, 2013 at 21:37

Не треба да их браниш али треба да их подржиш, да си неки прави навијач, као што ниси. Али такви као ти ни не долазе на утакмице тако да си небитан.

Reply
Djole- Jagodina апр 14, 2013 at 21:49

a zar 11 godina nije dovoljno da bi se i dalje cutalo.Nije problem podrske vec nezalaganja i sramnog odnosa prema igri u 1. poluvremenu.Za Zvezdu se radi sve ali trenutno igraju ocajno i to je cinjenica a da nebi uprskali sezonu onda treba to jasno da se naglasi.ZVEZDIN DRES JE SVETINJA i boris se do zadnje kapi znoja pa i ako izgubis pevace se na severu kao i uvek

Reply
На северу од 1982. апр 15, 2013 at 00:34

Па јел ова екипа играла тих 11 година? КК је бојкотован, тражен је Човић. Јел је дошао Човић? Јесте. Сад га подржавајте до краја, зашто пљујете већ после 2 сезоне која узгред није још ни завршена. Јел смо и даље у игри у АБА лиги и за трофеј и за Евролигу, јесмо. Јесмо ли и даље у игри за титулу, јесмо. Јел ова екипа после не знам колико година победила стоку 3 пута за редом, јесте. Зашто после два пораза одмах сви проглашавају крај? Игокеа освоји прво место у никад јачој АБА лиги, овде сви и даље причају о њој као неком нижеразредном тиму. Мега Визура уопште није лош тим и плус их је данас усрало не знам колико шутева у првом полувремену које ни сами не знају како су погодили. Зар су Марјановић и Величковић нижеразредан центарски тандем? Партизан је такође врло добар тим и само нијансе деле нас и њих. А ако сте и ви насели на приче дебелог демагога о неискусном тиму, слабо плаћеном у односу на наш преискусни и пребогато плаћен тим онда шта да вам радим. Уосталом, не сумњам да ће их Човић жестоко расчепити после овог данас.

Gašpar апр 14, 2013 at 22:24

eto ti si bitan, poklopi se kad pojma nemaš…

Reply
На северу од 1982. апр 15, 2013 at 00:39

Ух ала си ме поклопио, не могу да дам одговор на овако интелигентан коментар. Победио си.

fsfsfsfsfsfsfs апр 14, 2013 at 21:04

Kad pobijedimo svi ih dizete u nebesa,samo sto ne pisete kako mogu osvojiti evroligu,kad izgube sve ih pljujete.Sta sve necu procitati,zalosno je kakvih sve ima „navijaca“!

Reply
Gašpar апр 14, 2013 at 21:18

pa, nećemo ih kuditi kad pobjeđuju, koja će to budala raditi, šta to pričaš…

Reply
INĐIJA апр 14, 2013 at 21:19

KAKVIH TO IMA NAVIJACA??? nemam snage da se raspravljam sa tobom i tebi slicnima, zar treba da govorimo kako je sve u redu sad kad je najbitnije? znaci sad sam krenuo jos nesto da napisem, ali takvima definitivno ne vredi……

Reply
Baki апр 14, 2013 at 20:58

Budimo realni, ova kriza traje i traje… Jos od finala kupa. Od tada smo totalno druga ekipa, masa lose odigranih utakmica cak i one koje smo dobili… I ko je kraiv za o? Pa naravno da je kriv trener. Igraci su isi, nismo ih menjali.

Plasim se samo da ovako lose ne bude i u glavnoj utakmice ove a i ostalih sezona a to je polufinale ABA sa Radnickim. Ako to izgubimo mislim da se ponovo krece polako ka ponoru…

Reply
БруталноРеалан апр 14, 2013 at 20:57

Мени и није толико изненађење. Два месеца ван форме, без Нелсона који држи ритам и одбрану, к’о без пола тима. Мега опасно добро игра гледао сам их пар пута уживо, Дангубића и Мицића би’ потпис’о на је’н – два . Све у свему било нам је мега мега хахах 😀 Ништа терај даље, Ваљево чека Звезду!

Reply
Nikola апр 14, 2013 at 20:53

Covic pozeleneo kad su ga zumirali pred kraj……Slazem se sa vecinom komentara za Brauna,najsmesnije je kad mu je u prvom pol ispala loptu na normalno dodavanje,to je dokaz koliko je prso…. Subotic takodje,igrac za srpsku ligu,prosle godine smo na 4 imali Markovica,Radetica ,Lesica i Subotica… i mi izaberemo najgoreg….. tuga

Reply
Zoran апр 14, 2013 at 20:52

Sta reci osim katastrofe,pa Mega sledece sezone treba da igra evroligu a ne ovi nasi glumci.Sprdaju se sa nasim zivcima,mi plujemo vujosevica kao trenera a on od nikakve ekipe napravi tim koji zna sta hoce…SRAMOTA…

Reply
Ćoške апр 14, 2013 at 20:59

Вујошевића као тренера може да пљује само онај ко не зна кошарку. Он је одличан тренер а то што је овако крмак то је друга прича.

Reply
sasa апр 14, 2013 at 20:45

Sramota mi ne da nećemo osvojiti titulu nego nećemo ni u finale ABA lige da prođemo. Surova istina 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳

Reply
kiborg апр 14, 2013 at 20:43

Ja ne verujem da mi ovoliko ne znamo??? Ovaj braun je najgori centar koji je ikada igrao za CZ lik je dno dna. Ne veujem kakva je greska napravljena kad smo njega doveli. VV je od 5 igraca napravio da oni realno ne mogu ni da konkurisu za prvih 12 u Megi. Tragicno ali istinito.

Reply
asfg апр 14, 2013 at 20:35

Sramota. 😳
U evidentnom smo padu forme još od februara-marta. Sa odbranom se mučimo cijelu sezonu, šut za 3 poena katastrofalan, slobodna bacanja moraju mnogo bolje.
Braunu se zahvaliti na saradnji. Kad on uđe, promaja u reketu, automatski lakih poena za protivnika.
Ništa, novčano ih kazniti, pa da vidimo kako će onda da podižu formu.

Reply
dexa7 апр 14, 2013 at 20:39

Slazem se za kazne,ali sut za 3 je bio 10/24 odnosno 41.7 %

Reply
marakana апр 14, 2013 at 20:33

ne znam sta je ovo, da li raspad sistema ili mozda obaranje forme da bi zavarili protivnike pred f4 ! druga bitna stvar je braun, on je sa ovakvom formom sigurno najsabiji centar u ovoj nasoj srpskoj ligi, i ne secam se da sam u skorije vreme gledao nemocnijeg igraca na toj poziciji.

Reply
!!! апр 14, 2013 at 20:47

skroz si u pravu , ja bi sa 180 bolje igro centra !!!!

Reply
dexa7 апр 14, 2013 at 20:33

Ajde bre trgnite se kosarkasi,nemojte dopustiti da sve dobro sto ste uradili tokom sezone padne u vodu.Imate kvlalitet,ali zelju vidim samo kod Lazica.Vlado,ako ne mozes da ih motivises znas sta ti je ciniti.Jbg treba neko da se prodere na igrace.Danas centri ukupno 4 poena (!!!) Savovic,Igor i Lazic jedini igrali.Subotic,Skot,Braun- ovo je visak za sledecu sezonu.Ne mozemo drzati strance koji ovako igraju.Brauna ne vrijedi ni komentarisati,a i dalje se cudim zasto je Skot promijenio tehniku suta kad je po dolasku odlicno sutirao, sad to ne lici ninasta.Utakmica protiv Radnickog je mec sezone,upamtite!I ako neki igrac bude pokazao nezainteresovanost kao danas odma metla i tacka

Reply
Zvezda Velikan апр 14, 2013 at 20:32

JAD I CEMER, STA RECI! Svake godine neka ekipa iz ,,nase lige,, uspije jedino Zvezdu da pobedi… Atlas, Tamis, Radnicki BG, Mega… to nije slucajno. Onakav angazman nemaju ni amaterske ekipe koje igraju kosarku ispred zgrade. kao i svake godine, tako i ove… NULA bilu NUla ostali.

Reply
dexa7 апр 14, 2013 at 20:35

Mega uopste nije losa ekipa,imaju trenutno 4-1, a mi 3-2.I ne vjerujem da ce samo Zvezdu dobiti,ali ipak smo se obrukali protiv njih.Braun pored Bobija izgleda kao malo dijete 😆

Reply
ajmobrezajedno апр 14, 2013 at 20:31

puko sam 150 eura na uzivom jurim ih ceo mec :S

Reply
Ćoške апр 14, 2013 at 20:28

Нека мени неко наведе једну утакмицу коју смо ми добили колективом ❓ Све што смо добијали у сезони добијали смо на индивидуални квалитет играча када нам полуде неколико играча на тренутке. Имамо добре играче али немамо добар тим. Одбрану читаву сезону као да не играмо уопште. Такође фали још један квалитетан бек шутер јер се превише очекује од Игора. Мора се узети у обзира да он ипак има година колико има и да не може да носи сам шут из утакмице у утакмицу. Носи превелики терет сам да уђемо у Евролигу тако да понекад из најбоље намере почне да срља. Центре готово да немамо. Само Катић. Самарџиски је карикатура а Браун од одласка у Америку као да је други човек. Погубљен на терену скроз. У сваком случају до Евролиге ћемо највероватније да стигнемо и са овом екипом али за неко озбиљније играње треба да се промени више од пола екипе.

Reply
INĐIJA апр 14, 2013 at 20:31

Da l’ cemo da stignemo? Ovo ni na sta ne lici.

Reply
Ćoške апр 14, 2013 at 20:33

Хоћемо. Опет на суви квалитет играча али није то то….

Reply
dexa7 апр 14, 2013 at 20:37

To znaci da nam treba DOBAR trener za sledecu sezonu koji ce da izvuce maksimum jer ovo sto igramo sigurno nije nas maksimum.Odbrana porozna,napad bezidejan,malo akcija itd.

Reply
Ćoške апр 14, 2013 at 20:42

Тренер дефинитивно. Вукоичић није тренер за озбиљно такмичење.

Nikola апр 14, 2013 at 20:25

Covicu menjaj onog neznalicu koji sebe naziva trenerom :facepalm:

Reply
Andrej апр 14, 2013 at 20:41

Velicanstveni, svemoguci Covic…

Reply
Milan апр 14, 2013 at 20:22

Oooo…evo ga i Cvetković ubacio poene nakon 300 utakmica…

Reply
Gašpar апр 14, 2013 at 20:21

ha ha ha …koja blamaža od ekipe, kako ih nije sramota, Brauna treba šutnuti iste sekunde, koji balvan od igrača, posprduju se sa nama, pa mi sa ovakom igrom i timom nema šanse da dobijemu groblje više ni jednu utakmicu-realno…nećemo se plasireti sledeće sezone u ABA ligu, raspad od ekipe…

Reply
Trece oko апр 14, 2013 at 20:18

Forma nam je dno :facepalm:

Reply

Leave a Comment