Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Спајић: „Верујемо у пети везани тријумф“

imageПоред максималног учинка у претходна четири сусрета и боље ефикасности навијаче Црвене звезде највише радује добра игра у одбрани. За 360 минута црвено-бели примили су само један гол, и то у претходном мечу против Спартака. Штоперски тандем Спајић Микић одлично функционише и најзаслужнији је за ојачавање бедема испред гола Бајковића. Млади репрезентативац Србије нада се да ће екипа и у наредном мечу, против екипе БСК успети да сачува гол.

„За сада делујемо сигурно и надам се да ћемо тако и наставити. У Борчи нас чека тежак дуел са екипом која овог пролећа одлично игра на свом терену. Међутим, са друге стране моји саиграчи и ја вредно тренирамо и верујемо у пети везани тријумф. Сигурно да прижељкујем победу без примљеног гола, али три бода су ипак најважнија„, рекао је Спајић.

Млади репрезентативац Србије такође се похвално изразио и о сарадњи са новим шефом Рикардом Са Пинтом.

„Очигледно је да смо се од његовог доласка тргли и заиграли боље. Свака промена тренера представља неку врсту шока и позитивно утиче на екипу„, истакао је Урош и додао очекује неизвесну завршницу првенства.

„Улазимо у сам финиш првенства са амбицијом да савладамо све ривале у преосталих седам кола. Не размишљамо у овом тренутку о распореду утакмица и могућности да дерби одлучи првака, већ смо сконцентрисани само на први наредни меч. Идемо корак по корак, и уколико нам се укаже прилика да стигнемо и престигнемо вечитог ривала, сигурно да је нећемо испустити. Тренутна разлика је четири бода, тако да још увек не зависи све од нас„, истакао је млади првотимац црвено-белих.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

zvezdan апр 18, 2013 at 22:09

Decko ruke u dzepove da drzis kad si u sesnaestercu……

Reply
Coki81 апр 18, 2013 at 16:34

Manje pricajte, vise radite! Ja sam se nadao da ce Sa Pinto da im skrene paznju da ne daju povrsne izjave, vec da se pokazu na terenu…to su ipak najbolji argumenti…

Reply
DELIJA апр 18, 2013 at 15:14

Samo vi derite a ove će već RAD da spusti na pašnjaku za vikend

Reply
zoka апр 18, 2013 at 15:05

i brate vezi tu ruku vise da pravis penale koji na nasu srecu nisu svirani

Reply
kobr90 апр 18, 2013 at 14:50

ti se samo bori,sever ce da gori

Reply
Lazovic za kapitena апр 18, 2013 at 14:32

ma dobijamo

Reply

Leave a Comment