Moja Crvena Zvezda
Архива

Robiju ponudjen novi ugovor do 2015. godine

Robert Prosinečki

Prema informacijama u pojedinim medijima, rukovodstvo Crvene zvezde odlučilo se da ponudi Robertu Prosinečkom novi ugovor.

Prema slovu novog ugovora, Robi bi mesečno primao oko 12.000 evra, odnosno oko 150.000 evra godišnje (bez bonusa), a rok trajanja se ne bi menjao, te bi naš trener i dalje bio vezan za Crvenu zvezdu do leta 2013. godine.

Prema medijima, novi ugovor je ponuđen našem šefu struke pre derbija, te su na ovaj način čelni ljudi kluba pokazali da veruju u Robija bez obzira na to da li će ove sezone osvojiti titulu ili ne, zadovoljni preporodom ekipe u prolećnom delu sezone.

Dopuna teksta: Prema poslednjim informacijama Robertu Prosinečkom će biti ponuđeno da vodi Zvezdu do leta 2015. godine. Kako piše „Mondo“, Robi bi mogao da dobije duplo veću platu od one koja se jutros pominjala, a ona bi iznosila oko 24.000 evra mesečno. Uz veću platu sledi i produženje ugovora za dve godine, a prema informaciji koju poseduje pomenuti medij, Robi je sve ovo u načelu prihvatio.

Bilo je reči i o pojačanjima, te je Robi zatražio da se na leto radi na kvalitetu, a ne kvantitetu, kako je rađeno i zimus, kada su stigla samo trojica fudbalera – Evandro, Ćosić i Borha, ali su sva trojica odigrala značajnu ulogu u dosadašnjem toku sezone. Na leto bi mogla da stignu trojica do petorice fudbalera (kako je ranije već i pominjano), a koji broj će napustiti klub, ostaje da se vidi.

Razgovore sa Prosinečkim vodio je predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić.

Повезане вести

13 comments

Comments are closed.