Moja Crvena Zvezda
Архива

Evandro pod znakom pitanja, Ćosić osećao mučninu

Uroš Ćosić, foto "Novosti"

Plejmejker Crvene zvezde, Brazilac Evandro, još nije saznao koliko je ozbiljna povrede koju je zadobio na utakmici sa crno-belima. Nakon nekoliko žestokih nasrtaja na njega, noga nije više mogla da izdrži, te je naš fudbaler morao da napusti teren. Postoji čak mogućnost da je Evandru napukao mišić, što bi značilo da je sezona za njega gotova.

„Dobio je tri tako jaka udarca s leđa da list, jednostavno, nije mogao da izdrži. Nadam se samo da mu nije pukao, mada mu je noga jezivo izgledala. Danas ide da snimi nogu i svi se nadamo da se radi o kontuziji, a ne o pucanju mišića lista“, rekao je Uroš Ćosić, štoper naše ekipe, i prokomentarisao samu utakmicu i svoj izlazak sa terena.

„Džaba nam sad sva priča, uložen trud i proliveni znoj ovog proleća kad smo izgubili derbi. Emotivno smo veoma teško podneli poraz, ja pogotovo jer sam morao da napustim megdan. Sredinom poluvremena zaboleo me stomak u predelu žuči, osetio sam mučninu. Nekako sam dočekao kraj poluvremena, ali dalje nisam mogao. Hteo sam da se pojedem od muke, hoće srce da pukne, ne mogu da se smirim dva dana. Meni sve ovo teško pada jer imam 18 godina, igram na odgovornom mestu, a pritisak važnosti je zaista bio ogroman…“

Повезане вести

16 comments

Comments are closed.