Moja Crvena Zvezda
Архива

Lukić: „Nebitni listovi bi da destabilizuju klub“

Vladan Lukić pričao je o nedavno završenom derbiju, stanju u klubu, Robertu Prosinečkom, kao često pominjanoj ostavci. Poraz na derbiju teško je podneo

O derbijima će se uvek pričati i to ne bi trebalo da predstavlja iznenađenje. Poraz nam je pao teško, meni lično teško padne poraz bilo koje mlađe selekcije protiv bilo kog protivnika. Sa druge strane, teško mi padne i što je bilo trenutaka kada smo mogli da prelomimo utakmicu u svoju korist.

Lukić smatra da bez obzira na sve Crvena zvezda igra sjajno
Nećemo da tražimo alibi za svoj rad. Ja sam prezadovoljan svime što je do sada urađeno. Najzadovoljniji sam jer Zvezda igra dobar fudbal.To je ono što sam ja i želeo za vreme mog mandata. Ovog proleća igramo sjajno i tako isto razmišljaju i navijači. Znam kakvu Zvezdu hoću i takvu smo je gledali. Nedostataka ima, ali radićemo na tome.

Povodom nedavnih pisanja medija da će podneti ostavku ili da će ga Gasprom smeniti kaže

Toliko je to nebitno. Ti pokušaji da se utiče na naše raspoloženju su beznačajni. Rukopis je preznatljiv i ne treba mu davati na značaju. Listovi sa tiražima od 10 do 15 hiljada pokušavaju da utiču na naš najveći klub. Mi smo isuviše jaki za njih i nećemo se baviti njima. Drugi su planirali da ja dam ostavku. Pre su uspevali i drugi ljudi koji nisu imali težinu da budu blizu kluba. Kada sam se kandidovao, nije bilo protivkandidata. Tada nije bilo sponzora, igrača, pravog učinka marketinga,a danas se mnogo toga promenilo, imamo odličnog sponzora sa najvećim ugovorom, najskuplji tim, najbolju omladinsku školu.Dosta se priča o budućim sponzorima, a najviše se izgleda plaše za nas da li bi umeli da potrošimo taj novac, ako dobijemo. Mene jedino brine kada smo sabi semi protivnici, a sada nije takva situacija. Imamo najjači ugovor u istoriji Srbije sa Gaspromom, a da li će biti još bolji ostaje da se vidi. Saradnja je sve bolja. Nadam se pobedama do kraja sezone i da uz dva kiksa Partizana postanemo šampioni.

Zadovoljan je radom Prosinečkog i za sada ne vidi bilo kakav razlog za tenzije oko novog ugovora

Znam koliko smo zadovoljni radom Prosinečkog. Vidi se kako navijači pozdrave trenera i igrače po završetku utakmice.  On ima ugovor na dve i po godine, da li će biti menjan, ne znam. Obe strane su zadovoljne. Dugoročna saradnja i sada postoji, a ako bude bilo potrebe menajće se. Za sada ne postoji preka potreba za tim. Obe strane su zadovoljne postojećim ugovorom. Samo treba da se skoncentišemo na posao.

Повезане вести

11 comments

Comments are closed.