Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Карте за Слободу

У среду 22. маја фудбалери Црвене звезде се опраштају од Маракане за ову сезону.

imageРивал у претпоследњем колу које се игра у среду 22. маја са почетком у 17 часова биће Слобода.

Карте за сусрет са Ужичанима на благајнама стадиона продаваће се у уторак 21. маја у периоду од 11 до 17 часова, односно у среду 22. маја од 10 сати до почетка утакмице.

Цена улазнице за северну трибину износи 100, за источну 200, за западну 300 динара.

Kао и у претходним мечевима на Маракани улаз 25 на јужној трибини резервисан је за „Ђачки југ“. За све ученике основних школа у пратњи одрасле особе улаз за сектор 7 је БЕСПЛАТАН. Такође, фудбалски клуб Црвена звезда и компанија ЛАВ настављају заједничку акцију која ће омогућити свим навијачима да у среду 22. маја присуствују сусрету између црвено-белих и Слободе. Потребно је само да се региструјете на сајту www.lavigraistrast.com и да унесете код који се налази испод отварача ЛАВ лименке пива. Уколико сте се већ раније регистровали, довољно је да унесете код. Акција траје до уторка 21. маја у 12 часова. Списак свих регистрованих навијача налазиће се на штанду на западној трибини, где ће се у зависности од броја унетих кодова делити улазнице за источну трибину.

Максималан број карата за сусрет са тимом из Ужица које може добити један регистровани учесник акције „Лав игра и страст“ је четири, а један унети код омогућава добијање једне улазнице. Такође, сваки унети код ће омогућити београдском клубу да што пре добије клупски аутобус.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

67 comments

znam spisak pojacanja мај 21, 2013 at 12:36

ej ljudi, stojadinovic dobio otkaz , kakav klub je ovo , smesno ali zaista

Reply
znam spisak pojacanja мај 21, 2013 at 12:39

ja imam takav info, samo nece sad da kazu pre slobode
i on i pinto, mnogo kesha, a malo znanja
pa vi sami procenite , ali dzaja zna znanje , ne brinite , vecina ovde ne zna koliko je dzaja hteo onog iz ofke i galva , ali mu nisu dali, zato je i on malo kocio oko peroza, ne moze ovako da se radi , zimus su jedva izdrzali zajedno a da se ne sukobe, ne ide to tako, kao rogovi u vreci, ovaj vamo ovaj tamo
svi oni su 1 tim, a kad si tim ne smes da kocis ovog drugog

Reply
Maksa мај 21, 2013 at 12:56

Po meni predsednik treba da bide Covic, a Dzajic treba da radi ono sto JEDINO UME, a to je mesto sportskog direktora. Za Stojadina tu nema mesta.
Jesi ti siguran da je i Pintu dobio pedalu??? Po meni on je jedan od boljih koje smo imali…

Reply
zoko мај 21, 2013 at 20:03

Vi niste normarno majke mi kakvi otkazi pa to bi novinari odma znali a ti maksa ne laprdaj,ovo nisu 80 te i 90 te pa ni 2000 godina fudbal je biznis Stojadinovic ima svuda veza uz malo kesa napravio bi tim koji dzaja U DANASNJE VREME nebi sa puno vise kesa i koje to dzaja zna znanje ovo je Covicevo vreme,Cova je danas ono sto je Dzaja nekad bio,ne napadam Dzaju al je on za danasnje vreme mnogo spor u vrsenju duznosti

Reply
Maksa мај 22, 2013 at 01:03

Ma jasno je to meni brate ali Dzaju puskom niko nece oterati, videces!!! Naravno da sam za Covica i Stojadina ali kad se vec Dzaja gura bolje sve nego da gazduje, vreme je njega pregazilo.

aca nis мај 21, 2013 at 19:02

Brate ja ne znam odakle tebi sve ove informacije? Sta si ti? U svakom slucaju bi bilo glupo jer pokazujemo nemoc pred smrdljivim partizanom koga iz dana u dan sve vise mrzim i ne mogu da svarim vise izjave od onog debila smiljanica kako svako normalan vidi da su bolji a mi smo taj isti tim drali 4 puta a za stojkovica necu da trosim reci sta lupeta. Bre ne znam sta vise treba da osvojimo glupu titulu u srbiji,nego bagra pustila pipke i svako im daje bodove po srbiji, oni se muce samo za derbi. Muka mi je vise i od nasih igraca, kad je najpotrebnije nemaju m…da za titulu, maloumni faulovi na 20 metara, bunarenja. Osecam neverovatnu gorcinu u grudima od nadobunih i punih sebe grobara a bili smo tako blizu.PS mislim da je bolje da ostane stojadinovic ali vise ne znam sta je ispravno a sta ne, klub nam se raspada i nadam se da nece skroz nego da smognemo snage da se podignemo iz pepela i letargije i da stvorimo porodicu a ne tim za titulu

Reply
KALIO GULIĆ мај 21, 2013 at 11:55

zar ima još uvek onih koji će izgubiti 2 sata vremena gledajući na Marakani crvenobelo društvo kompleksaša i kukavica.ne padajte na isprike tipa,nema para,suci,urota,Tole i sve ostalo,predlažem moratorij na gledanje zvezdinih utakmica.ljudi moji,pa regenerirajte malo zdravlje,dođite sebi jer od ovih fudbalskih slabića odoše nam živci!!!

Reply
nikola мај 21, 2013 at 02:56

DODJITE SUTRA NA MARAKANU,NE ZBOG IMENA NA LEDJIMA VEC ZBOG GRBA NA GRUDIMA!!!!

Reply
Maksa мај 21, 2013 at 01:17

Trebalo bi dobrano napuniti nasu „Maru“ sad ne zbog onih manekena dole vec zbog nase Zvezde. Da nije nas koji smo stalno tako i konstantno na Severu odavno bi u Ljutice Bogdana nikao trzni centar. Jos uvek se plase jer znaju da bi nas bar pola miliona izaslo na ulice zato su se i opredelili na ovo sistematsko rusenje kluba da bi nas na kraju doveli pred svrsen cin. Jos iz doba Tanine uprave postoji plan po kome bi se Zvezda dovela pred bankrot i onda bi se pojavio „veliki Zvezdas“ Miskovic koji bi u Surcinu napravio Zvezdi stadion i pokrio dugovanja u kompenzaciju za zemljiste u Ljutice Bogdana. Sad su izbili problemi kad su „zuti“ pali sa vlasti, a Misko otisao iza brava i od tog plana nema nista i sa dugovima niko ne zna sta ce. Na kraju nam se smesi najgori scenario, ostadosmo i bez onoha sto bi sa njihovim planom dobili, a ostadose nam i dugovi. Svd ovo sto se deaava i tek kako je dobro izrezirano, nisu racunali na ovoliku podrsku Delija pa ih hvata panika. Zato hajde sad zbog Zvezde da napunimo stadion evo, ja vas SVE MOLIM!

Reply
nikola мај 21, 2013 at 02:55

Bravo.. Kao da sam ja pisao ovaj komentar sto se moze i videti na jednom od mojih kom dole.. Dok je Delija bice i Zvezde

Reply
Maksa мај 21, 2013 at 12:01

Svako ko se iole razume u nase fudbalske prilike zna o cemu govorim u tekstu gore, a vidim da si ti jedan od retkih koji shvata problem.
Treba se vratiti u predratnu kraljevinu i videti koji su temelji Crvene Zvezde, a to je klub po imenu S.K. Velika Srbija. Znam da ce mnogima zvucati cudno ali, Zvezda je osnovana jos davne 1913-e samo su komunjare 1945-e ponistile rezultete i osnovali novi klub na istom mestu i temeljima starog kluba jer kome u to vreme bi palo na pamet da se klub zove Srbija pa jos i velika.
Grb S.K. Velika Srbija je autentican nasem danasnjem grbu samo sto su nam tada ubacili Zvezdu u sredinu, u prilog ovoj prici ide i podatak da je posle rata u nasoj Zvezdi igralo cak 12-13 igraca iz te S.K. Velike Srbije. Treba reci da je do pred sami rat S.K. Velika Srbija nosila ime i Jugoslavija sto je ne bas tako verno prikazano u filmu Monte video.
Kada se vratimo na pocetak onda vidimo kljuc nase tragedije. Jednostavno i dan danas postoje koministicki repovi koji nam de daju da zivimo i ne daju istini da ispliva. Postoje jos uvek zivi beogradski svedoci koji ovu pricu mogu da posvedoce i da se nasem klubu lepo cela istorija doda, a ne samo period od 45-e. Nasa tragedija je sto inamo ogromne hektare na dobroj lokaciji izmedju Dedinja i centra grada, pored auto-puta. Mislite o tome…

Reply
sta reci a ne zaplakati!!! мај 21, 2013 at 00:18

Koga da gledam, pa vec sam jednom ove sezone prekrsio obecanje da necu ovog proleca otici na zvezdinu utakmicu, ali sam ipak otisao protiv Spartaka zv i OFK Beograda, nadajuci se da ce ovi manekeni, ovi dripci od igraca, koji znaju samo, kad ce plata, kad ce plata, a kad treba na terenu da pokazu i zarade tu platu, njih nema nigde! Pu, panjevi jedni!! Sve bih ja vas iscepkao na potpalu i slozio u podrum medju pacove!!

Reply
Samo ti мај 21, 2013 at 00:14

IDEMO NA MARAKANU SVI!
TEK SADA NE ODUSTAJEMOOOOOOO!

Reply
Raksi мај 20, 2013 at 23:04

Pa da je dzabe ne bih dosao
posle onakve igre u derbiju!!!
Sve preko 2 000 gledalaca u sredu je bingo!!!
Nece vise niko dolaziti na stadion,nije lud
da trpi glodarski teror godinama

Reply
nikola мај 20, 2013 at 22:37

dusmani hoce da te uniste i da te prodaju,ali im nece to poci za rukom jer oni ne znaju, NA SEVERU SVI TVOJI SINOVI,ZVEZDO BEZ TEBE NE MOGU ZIVETIII!!! Necemo stati,opet pun sever mora biti,prosli smo i gore.. Razlika izmedju svih navijaca i nas je ta sto mi posle svakog poraza se setimo koliko smo veliki i pevamo jos jace,a oni posle svakog poraza se sete koliko su mali,pa pljuju po svom klubu.. TEK SAD NE ODUSTAJEMO!!!

Reply
emontije мај 20, 2013 at 21:41

neka one kamiondzije od igraca ne pitaju vise u zivotu kada ce plata. samo jednu utakmicu da ste pobedili protiv slobode bi bio pun stadion tj. zaradili bi 100-200 000 evra od jedne utakmice. ali dzaba vama to luzeri, mora da se zaradi izgleda i u fudbalu. malo kvaliteta da imate imali bi pored afirmacije i pare ali vi ste jednostavno losi i shvatite ne zasluzujete ni te „crkavice“ posto da bi bili drugi u ovoj tramvaj ligi ne treba nam ni budzet za tim.
i jos jedna stvar, vodjama navijaca porucujem da sada mogu na miru da pevaju pesme o kosovu na celoj utakmici protiv slobode posto mi nemamo drugih problema, nama je jedini problem kosovo. mozda i nesto u humanitarne svrhe da damo za neki manastir, mozda kacavendi nesto da damo cisto da pomognemo sirotinju.

Reply
Vojvoda мај 20, 2013 at 20:59

Pazite, da je neko ponudio prije, petnestak dana, da derbi odlucuje svi bi prihvatil, Garido je dobar igrac i volio bih da ostane, jer ako valja hondurasu, sto ne bi i nama, da ne bude kao sa Barkosom, Dauda je dobar, ali nije prosao pripreme, i imao je povredu, a on ipak nije Mesi da sam utakmicu rijesi, mislim i nadam se da ce nase rukovodstvo pre svih Covic, Stojadinovic, Kokeza i Toncev odrediti dobar prelazni rok i pokusati osvojiti titulu.

Reply
Nikola-CAK I KADA KOSA MI OSEDI.... мај 20, 2013 at 19:23

Ja se nadam i da ce vecina igraca da se oprosti od naseg dresa,a stoki treba uzvratiti prljavom igrom van terena,jasno je da posteno necemo uzeti titulu narednih 5 godina,kad mogu oni mozemo i mi!!!

Reply
dusanRS мај 20, 2013 at 19:10

de molim vas bar sklonite ovu anketu za derbi sa stranice 🙂

Reply
Vojvoda мај 20, 2013 at 19:06

nema vezze sto sam dobio minuse, samo ne nasjedajte na razne novinske natpise

Reply
zvezda мај 20, 2013 at 19:04

ne znam samo sta se cudite, pa oni sezonu ovako se zajebavaju, ako ste vi ocekivali da ce proigrati u derbiju , onda ne poznajete ovaj tim dovoljno
njih su nadigrali svi, ali bas svi, izludjivali su navijace u upravu svojim neznanjem , jeste da su svi na prodaju, ali niko ih nece kupiti , mozda po smesnoj ceni nekoj, tipa 300k za mudrinskog ili tako nesto, a ovaj tim ostaje lukicu robiju i ostalima kao nasledje , toliko o talentovanoj deci, koju razbiju klinci iz ofke
unistili ste klub, sram vas bilo sve vas

Reply
Djole- Jagodina мај 20, 2013 at 19:00

Delije sad ili nikad pokazimo da volimo Zvezdu i svi na Marakanu nek vide dusmani da smo jos jaci i da nas ima jos vise a igraci kako hoce ja sad nade polazem u upravu,Covu,Dzaju,Stojadina i trenera da naprave tim za sledecu sezonu iako mi je ta rec sledeca vise dosadila….Podrska Zvezdi a ne igracima koji su nas izneverili

Reply
Dragon мај 20, 2013 at 18:48

..igrači nisu zaslužili niko, da dođe, da jih gleda…al bi trebalo doč zbog zvezde..sve bi jim oprostio, da smo pobedili, od nekih sramnih partija do bordo-a i mnoge loše stvari u zadnjim godinama…al ovako brate nisu vredni…ništa..ne može čovek ni posle prečke, da kaže nismo imali sreče..kad odigraš kao p***a najbitniju utakmicu..to mi je krivo..tako i u košarci…najbitniju utakmicu izgubimo i sada nam je svako kriv a mi sami nismo…teško mi je sve ovo palo..jer mi nije svejedno za budučnost zvezde..a oni po starom običaju pričaju pre utakmice a posle jih nema na terenu.. :/

Reply
dexino мај 20, 2013 at 18:47

Na info b92 Stojadinović je izjavio da su svi fudbaleri Zvezde na prodaju! Ma…tako i treba…sve su to neznalice…ocekujem da će oslonac biti na Zvezdine omladince pa negde cemo valjda stici…

Reply
znam spisak pojacanja мај 20, 2013 at 19:00

pa i ja sam to napisao, svi su na prodaju, sem naravno mladji
savicevic, dauda, ozeg, mihajlovic, spajic, micko, vesovic
mada treba reci da postoji ponuda za spajica i da i on moze mozda da ode, ali to se jos ne zna
a za pojacanja sam rekao, kovacevic iz spartaka ce biti verovatno prvo pojacanje, nase dete koje smo oterali a sad ga hocemo nazad, tipicno za zvezdu

Reply
sasas мај 20, 2013 at 21:48

Nadam se da je prvi na izlaznim vratima Bajkovic i Petkovic

Reply
Heroes мај 20, 2013 at 18:44

zar nisu navijaci dovoljno pukli za derbi, mogli ste bar besplatnim ulazom da nagradite sve ljubitelje fudbala, jer stvarno nisu zasluzili ni 5000 po tekmi a kamoli 15 000

Reply
boban мај 20, 2013 at 21:12

ma vi treba da platite pocinjenu stetu a ne klub ! jos hoces besplatan ulaz …delije su veliko zlo

Reply
nikola мај 20, 2013 at 22:28

da nije delija zvezda bi se ugasila u vreme miskovica i den tane

Reply
Maksa мај 21, 2013 at 00:53

Grobaru, sevaj sa naseg sajta.

Reply
znam spisak pojacanja мај 20, 2013 at 18:35

kovacevic iz spartak subotice
lukac iz ofke
galvao iz slobode
djurdjevic iz rada
malabasic na pozajmicu ( ako moze )
i ima jos neko iz inostranstva, pre svega na poziciji halfa , mozda i desnog beka
i el munir iz jagodine

Reply
znam spisak pojacanja мај 20, 2013 at 18:40

a prodace se sve sto moze, mudrinski, milijas, milunovic, milivojevic, kadu , bajkovic , mikic itd itd
lazovic ce mozda ostane , jer se nazalost svih zvezdasa povredio , sto znaci da ce milivojevic biti prodat jer najvise vredi,
a pored ovoh pojacanja ostace spajic, vesovic, pantic, savicevic, dauda, mihajlovic, mijaailovic, ozegovic
svi znaju u klubu da imamo nikakav tim i da treba bar 10 novih pojacanja i isto toliko prodaja
zna dzaja sta radi , ne brinite

Reply
aca nis мај 20, 2013 at 18:44

Jel ovo provereno ili napamet?

Reply
znam spisak pojacanja мај 20, 2013 at 19:06

svi su na prodaju , a pojacanja nisu nerealna , ostaje samo da se vidi dal ce uspeti da ih dovedu, jedno je spisak drugo mogucnosti
galvao je sigurno pik i zelja dzaje jos od ranije, el munir takodje , ali opet, svi znate da nemamo kesha a kako ce ih dovesti ja ne znam

Reply
kastiljo мај 20, 2013 at 19:58

sve moj do mojega….

Reply
aca nis мај 20, 2013 at 20:52

Vala bas

Reply
Zvezdas мај 21, 2013 at 15:37

To je realno sem Djurdjevic,a Tijago je bolji od Kadua kojeg bi nosio u zubima i opet bio brzi uostalom videcemo sutra u mecu sa Slobodom kako Brazilac gazi http://youtu.be/WaKc3udY1aA , http://youtu.be/8l3lduzUG6A .Slobodno ocekujte za narednu sezonu tim Lukac(Vesic,Djordjev) – Vesovic(Jaksic,Stojkovic) – Spajic(Pantic) – J.Vukovic(Mikic,omladinac Jovanovic) – El Monir (D.Srnic,kadet Brajovic) – A.Kovacevic(Mijailovic,Piscevic) – Ninkovic(Milijas) – Tijago (V,Savicevic;neki omladinac) – Lazovic(Milunovic;omladinci Karaklajic i Ristic) – Malbasic(neki stranac;S.Srnic,Cikic) – Dauda (Mihajlovic,Ozegovic,Jovic) ,jer za bolje nema para trenutno.

Reply
zoko мај 20, 2013 at 18:34

Zamolio bih admine MCZ sajta da potegnu pricu da se ceo tim proda jer ovako vise nemoze ovo zlo traje vec godinama….para nema,evropa o koncu visi mada sa ovakvom igrom i nasa peton liga bi bila jaka za zvezdu niko nezeli da gleda zvezdu u evropi koja ce gubiti od klubova iz lihtenstajna,velsa,skocke pa na kraju i od makedonije……zvezda je katastrofalna zato apelujem da se proda ceo tim uzmu se kakve takve pare vrate se koligo se moze dugovi i daju se ugovori klincima 16,17,18 godina neka udju u prvi tim i neka se igraju fudbala kao u skolskom dvoristu u mlade treba ulagati,verujem da ce te se sloziti kada kazem bolje mi je i jos dve godine bez titule nego da u godinama koje slede gledam NIKAKVU zvezdu,igrace koji neigraju srcem za klub,cast izuzecima pogotovo Bajku koji je prosecan golman al se bori srcem svim.ZATO GOSPODO U UPRAVNOM ODBORU PRODAJTE CEO TIM I 5000 EVRA ZVEZDI ZNACI I ULAZITE U OMLADINCE JER IPAK I U NJIMA LEZI SPAS!!! ZVEZDO GODINE MI PROLAZE TVOJE NEMA TITULE I DA JE I NEBUDE JA IPAK VERUJEM U TEBE I VOLIM TE,VERAN SAM TI OD KOLEVKE BICU I DO GROBA NADAM SE JEDNOG DANA DA CE DOCI I MOJE DOBA!!!!!

Reply
Collonelo мај 20, 2013 at 19:05

Slazem se!Admini okacite onaj tekst o Stojadinovicu na B92 gde je izjavio da je ceo tim na prodaju.Ili jos bolje ako bi vi mogli da napravite neki intervju sa Stojadinovicem ! 😀

Reply
Vojvoda мај 20, 2013 at 18:16

Sto se Garida tice, mislim da je najbolji igrac na toj poziciji u ligi, ali kada u ekipi igraju tri ili cetiri igraca istoga profila, tesko ih je uklopiti, inace garido me podsjeca na Makalelea. Ine vjerujte raznim natpisima u stampi, sada ce poceti. dolazi ovaj, odlazi onaj. Ja informacije i vesti citam na sajtovima posvecenim Zvezdi

Reply
Realan82 мај 20, 2013 at 18:36

Tesko da ce iko doci,zao mi novinara nece imati o cemu da pisu celo leto. Sto se prodaje tice,nozda Milivojevic odtale vedete tesko.

Reply
Rocky Delija мај 20, 2013 at 18:15

Ljudi ti govore da nisi dovoljno dobar,a kad postane tesko trazis krivicu kod drugih.Da ti kazem nesto sto vec znas,ovaj svet nije sacinjen samo od sunca i svjetla,to je veoma tamno i zlo mijesto,i koliko god da si jak udarit ce te i zdrobiti dok ne padnes i onda ce se truditi da zauvek ostanes na dnu.Ja,ti oni,niko nemoze da te udari kao zivot,ali nije stvar u tome koliko jako mozes udariti,nego koliko udaraca mozes primiti i nastaviti dalje,koliko mozes da izdrzis i nastavis ka cilju,tako se stvara pobijednik.Ako znas koliko vrijedis onda izadji na teren i uzmi sto zasluzujes,ali moras biti voljan da primis udarce,da krvaris i places a ne da upires prstom u druge i govoris ja nisam sampion zbog jednih ili drugih,zbog bilo koga,to rade kukavice a to nisi ti.Ti si bolji od toga.ZAUVEK CU VJEROVATI U ZVEZDU JER JE ONA NAJLJEPSA STVAR U MOM ZIVOTU,ALI DOK SE NEVRATI NA PRAVI PUT,JA NECU IMATI ZIVOT…………….

Reply
ognjeni мај 20, 2013 at 17:52

ljudi, je l istina da odlazi garido?

Reply
jocazvezda мај 20, 2013 at 17:53

Ceo tim je na prodaju , sem : lazovic , vesovic , spajic , mijailovic , dauda , milijas i kasalica ( cini mi se i bako )

Reply
jocazvezda мај 20, 2013 at 17:54

*bajko

Reply
redjamo pobede мај 20, 2013 at 18:30

Odkud ta informacija?

Reply
zoko мај 20, 2013 at 18:37

Svi su na prodaju uz odgovarajucu cenu al brate ti nabroja vise od pola tima

Reply
VLAJKO^^ мај 20, 2013 at 19:40

Ako je nabrojao vise od pola tima, mozda jedino Garido da ostane iz prvog tima…

Reply
nebo мај 20, 2013 at 17:56

naravno .ko ce da plati za igraca 400 000 hiljada koji prosek,nadam se da ce doci Aca Kovacevic iz Spartaka ,koji je igracina za Garida..

Reply
Laik мај 20, 2013 at 17:20

KIROVSKI
MIKIĆ MLADENOVIĆ
SPAJIĆ KRNETA
MIĆKO MILIVOJEVIĆ
VEŠOVIĆ OŽEGOVIĆ
SAVIĆEVIĆ
S.MIHAJLOVIĆ

Reply
Nikola мај 20, 2013 at 18:40

koji bre krneta,pa jel i sledece godine trebamo da budemo drugi…dajte ljudi nemojte lupetati,pocinje da me nervira ovo sastavljanje “idealne ekipe“!!!

Reply
Collonelo мај 20, 2013 at 19:08

Sa ovakvim timom i druga pozicija je u pitanju !Mikic?Mladenovic ? Krneta ?Vesovic ?Pa vi se pitate posle zasto pucamo od raznih timova…

Reply
redjamo pobede мај 20, 2013 at 16:40

Sigurno je da nemamo kvaliteten tim,ali isto tako je sigurno da imamo najlepsi stadion na svetu i volimo Zvezdu kao niko svoj klub

Reply
dexino мај 20, 2013 at 16:24

Ulaz na severnu tribinu treba da bude besplatan!!! Kao mala nagrada za nevidjenu vernost!!! Za veliku pozrtvovanost!!! Za ogromno strpljenje!!! Za nemerljivu odanost!!! Za prelepu atmosferu!!!

Reply
passenger мај 20, 2013 at 17:42

a mi sa sezonskim smo ovce za sisanje da bi pozeri mogli da udju za 100 dianra ili jos smesnije za dzabe ?! ❗

Reply
Realan82 мај 20, 2013 at 18:41

A koliko te kosta sezonska?

Reply
dera мај 20, 2013 at 16:01

Smatram da smo kao najbolji igrac ove, a i prethodnih sezona zasluzili besplatan ulaz u poslednjem kolu na nasem stadionu.

Reply
milos мај 20, 2013 at 16:06

pre kao jedini igrac, ali apsolutno da smo zasluzili.

Reply
Sova мај 20, 2013 at 16:10

Svekedno dolazim, jer ako ne dolazim sada kada je najteze ne treba da budem na severu ni kada se bude uzimala titula i bude sve bolje u buducnosti.

Reply
Vlada мај 20, 2013 at 16:50

Mani me vise tih prica 👿 … Vise ne pije vodu…

Reply
Perverzija мај 20, 2013 at 17:38

Idi umij se !

passenger мај 20, 2013 at 17:48

vi sto necete da platite presmesnih 100 dinara, koji su vrlo vazni klubu, nam na severu ni ne trebate.

Reply
zoko мај 20, 2013 at 18:43

joj ljudi moji ja bi i pola crvene placao za sever a kamoli pisljivih 100 dinara,nisam iz bg-a al se trudim da dolazim kad je zvezda domacin,meni je svaka tekma najmanje crvena pa makar na severu se za dz ulazilo al nikad zbog nje necu zaliti jer je volim USLO U KRV I DOVIDJENJA sa ili bez titule uvek Zvezdo uvek volim te!

Reply
Vlada мај 20, 2013 at 18:45

Smesna cena, 300-400 dinara za sve tribine, pa blejaci neka odu sa severa, a ne jedu sendvice i snimaju bakljade.

Reply
Realan82 мај 20, 2013 at 18:45

Kakva je razlika 100 din ili besplatan,navijacima ne znace nista 100 din klubu puno.

Reply

Leave a Comment