Moja Crvena Zvezda
Архива

Vaterpolo klub ponovo aktivan!

Vaterpolisti ponovo aktivni

Posle nekoliko godina u kojima vaterpolo klub Crvene zvezde nije postojao, zaslugama dugogodišnjeg reprezentativca i igrača koji je napravio ime upravo u Zvezdi – Viktora Jelenića, vaterpolo klub će od sledeće sezone ponovo igrati u najjačoj ligi naše zemlje!

Naime, Student se povukao iz takmičenja, što je iskoristio Jelenić i okupio zaista respektabilan tim i uspeo da izdejstvuje da se crveno-beli ponovo takmiče na najvišem nivou. Jelenić će obavljati i ulogu trenera (uz ulogu predsednika kluba), a najzvučnije pojačanje za sada je Dejan Savić, nekadašnji  saigrač iz Jelenića iz reprezentacije. U klubu je još jedan nekadašnji reprezentativac – Risto Maljković. Golman bi treba da bude Draksimović, nekada junior „večitog rivala“, mada se za ovu poziciju traži bolje rešenje. U ekipi su još i iskusni Dušan Krstić, te centri Boris Popović i Kocić.

Nagađa se da je Viktor uspeo da pronađe sponzora koji bi mogao da obezbedi gotovo 400.000 evra po sezoni, a kada je poznato da je pola miliona evra dovoljno za kvalitetno funkcionisanje kluba na evropskom nivou, nema sumnje da će vaterpolisti posle dugo vremena imati klub za ponos.

Bravo Viktore!!

Повезане вести