Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Са Пинту: „Сви на стадиону су се смејали пеналу“

Sa PintoТренер Црвене звезде Рикардо Са Пинту, честитао је фудбалерима Војводине на заслуженој победи, али и додао да није видео разлог да домаћин буде помогнут од стране судија, јер је у окавој ситуацији свакако квалитетнији тим.

– Мој први утисак је да се судија на данашњој утакмици шалио са мојим играчима. Извели смо млад тим, као што смо и најавили, и јасно нам је било да је Војводина квалитетнија у овој ситуацији, и да би нас победила и без помоћи судије. Није ми јасно зашто је делиоцима правде на овом мечу било потребно да се овако понашају. Када је свиран пенал, сви на стадиону су се смејали, а играчи су ми и поред тога на полувремену говорили да не могу да играју јер их судија стално омета у томе. Опет понављам, Војводина је заслужено победила, 3:0 су славили и у утакмици у првом делу сезоне, само кажем да би до победе можда дошли на тежи начин да су сви актери меча били на нивоу – рекао је Са Пинту.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

134 comments

ivan мај 28, 2013 at 15:13

realnost je takva.para nema,nek ostane pintu dovesce dva tri igraca pa da vidimo iovako treba vremena da se oporavimo ne ocekujmo previse ubili su nam zvezdu ali mi smo veliki i najveci kad gubimo bicemo ponovo institucija u ovom delu evrope samo strpljenja

Reply
Nemanja мај 27, 2013 at 17:49

Svi su se smejali i Ozegovicu.
Deckova igra (padanje) je zalosno.

Reply
MILAN KG мај 27, 2013 at 15:57 Reply
zvezda мај 27, 2013 at 15:45

Ja bih jos da dodam na ove price-da se gasprom nosi vise sa njihovim odnosom prema nama,Lukicev sponzor! I ovi mnogo guse Dzaju, koji kurac Stojadinovic i Kokeza, do kada ce vise da farbaju ove ljude?!

Reply
lpool мај 27, 2013 at 14:45

Sta se bre uzbudjujete??? Deca su igrala (+mudinski ,maxai asamoa msm izem ti tim ) ! Ne razumem sto svi napadaju trenera i sportskog direktora? Aj nek mi neko kaze da mi mozemo da nadjemo sposobnije coveka za dovodjenje igra od Stojadinovica !? Covek je bre menadzer koga svi u evropi postuju samo nema sa cim da radi ! Jedva cekam prelazni rok i pocetak priprema. Pintu i Mutinjo ce dusu da im izvade ! Sa Pintu mozda nije ostavio znacajan trag u Sportingu kao trener ali 1 stvar koja je 100 % valjala je fizicka sprema igraca.. Moze neko da mi kaze Spanci su tehnicki jaci (jesu),Afrikanci imaju bolje predispozicije (imaju) al da mi neko kaze da CRVENA ZVEZDA ne moze da bude fizicki spremnija od Slobode point !!!! TO NE PRIHVATAM !! Mi bre mora da jedemo zivu decu posle ovih priprema ! Podrsak Stojadinovicu i Pintu !

Reply
bane мај 27, 2013 at 16:13

za sta podrska Stojadinovicu??? on je izgleda vise trener nego PInto… sta ce on na klupi?.. ugusio nam je ovo malo igraca sto su vredeli nikog ne mozemo da prodamo i hoce da dovodimo strance gde to ima?? shvatite nesto mnogo nam je blizi bankrot od titule… n

Reply
lpool мај 27, 2013 at 17:52

Pod 1 nije Pintu ljakse trener pa da dopusta da to neko radi (on ce da se okrene i ode cim od njega bude vrsen takav pritisak)
Pod 2 On je na klupi moze da se sporazumeva sa trenerom koji ne govori Srpski pa da moze tacno da prenese igracima ono sto misli. + On nije neki adzic pa da igrace bas briga za njega,em je sportski direktor i predstavlja upravu em je dobar menadzer (sto je igracima jako jako bitno,ako se dobro pokazu njemu lakse ce ostvariti jak transfer)
Pod 3 koga je on to ugasio???? Mudrinskog? Pantica? Micka? Pintu sastavlja ti ne on… ako trener misli da je Garido bolji od Micka nema tu rasprave.
Pod 4 finansije su nam takve kakve su,lik ne moze da dovede Mesija.. Hteo je da dovede onog Peruanca i onog crnju iz Porta al nismo imali ni za kartu (sta je on tu kriv? )
Pod 5 zna on koliko stranaca moze da se dovodi a koliko nasih igraca treba da kupi,strpi se vidis da ce nam otici svi stranci pa ce on dovesti nove i kvalitetnije (to nije tesko s obzirom kakvi su ovi,izuzev Daude msm da je dobar igrac za ove pare samo nije u formi), Sacekajmo da prodju pripreme 🙂

Reply
Ninadu мај 28, 2013 at 10:52

Dakle, opet ono: „Videcete vi kakav smo tim sledece sezone“…Daj, otvorimo oci…svi nam se smeju na te nase mucenicke price o sledecoj sezoni….10 godina isto….

Reply
czv мај 27, 2013 at 14:16

Ljudi ja prosto ne znam sta da vam kazem,dugo nije bila gora situacija,jednostavno sve se okrece protiv nas,gore nego benfici ovih dana,prvo povreda lazovica koji je okosnica tima,dugovi su sve veci,zatim dolazi evropa za koju neverujem da cemo imati para jer nemamo ni za plate a ne za evropu,Dauda-novi problem,nadam se da ce se to nekako srediti jer mi spica boljeg od njega nemamo,para za pojacanja NEMA,jedino ako se proda neki igrac…od kad pratim zvezdu ne secam se teze situacije,ali kako kazu POSLE KISE DOLAZI SUNCE,nadam se da ce biti i u nasem slucaju. Pozdrav braco !!!

Reply
. мај 27, 2013 at 12:50

Sveke sezone uvek sam se radovao evrposkim utakmicama i jedva cekao . Pauza izmedju sezone i evrope mi je trajala beskonacno dugo . Sada ne zelim da uuopste razmisljam o situaciju u klubu . Kad apomislim na FK odmah me uhvati neko cudan osecaj neverice . U vrlo smo teskoj finansiskoj situaciji , gotovo pezizlaznoj . Ovi manekeni su ruglo za istoriju mogu slobodno da kazem najgora u istoriji . Omladinski pogon je toliko slab , nemoguce je da u Srbiji nema talenata za fudbal pogotovo u najvecem klubu u zemlji ali rad sa njima je slab . OFK Ima odlicnu omladinsku skolu a i Vojvodina . PArtizan je slab ali njih nekoliko koji valjaju ( Jojic , MItrovic , Markovic ) su sacuvali .
Citam natpise Stojadinovic i Pinto odlaze . Prvi nisam zadovoljan radom Stojadinovica ali koga drugog , koga ?? Pa mi imamo situaciju da igraci beze iz Zvezde kao djavo od krsta , treneri su nam neznalice ( citajte Jankovic ) . Jedini covek koji je valjao u Zvezdi zadnjih nekoliko godina bio je u suzama oteran od strane Lorda od Sopota .
Titulu i sledece godine osvaja JSD Partizan , nas ceka vatreno leto , rekonstrukcija tima , a verujem ni da u upravi nece biti mirno .

Pozdrav za sve Zvezdase koji i dalje imaju malo optimizma , koji nam je godinama oduziman . MOJ TIM JE PRVAK BIO ….

Reply
uzeo 50k za nista мај 27, 2013 at 10:05

sa pinto dosao na -11
nista bolji od murinja, vezao 3 poraza sada , sto se ne secam kad je zvezda uradila, stalno govori o sudijama nakon utakmice, svi su drugi krivi samo nije on, cak ni jankovic nije pricao u sudjenju koliko ovaj, pa sa pinto bi zadavio onog sto je sudio penal za jagodinu, a jankovic je kao gospodin samo presao preko toga
jankovic je trenercina za ovog pinta , dosao covek i uzeo 50k za mesec dana, koliko prosecan covek u srbiji dobije za 5 godina rada i to sa dobro placenim poslom
vrati se u sporting , vec si unistio taj klub, koji je ove sezone ostao bez evrope, uklopio si se u jsl nivo , svi su drugi krivi samo trener nije
dovesti nikolica iz rada i to je to , smanjiti ocekivanja na minimum , znaci plasman u prvih 8 uspeh

Reply
BPalanka мај 27, 2013 at 09:14

Zvezda u srcu 😀 😀

Reply
KALIO GULIĆ мај 27, 2013 at 07:59

Crvena Zvezda je u fudbalu prošlost a većinom i u ostalim sportovima,teško je to priznati ali poklonimo se grobarima kao perjanici srpskog sporta(ma šta god stajalo iza toga)jer nemojmo se više izvlačiti na ovo i ono.oni su jednostavno sustav koji zna šta hoće a u Zvezdi se razmišlja na palanački način.ja sam se ostavio navijanja već duže vrijeme i tek kao smireni simpatizer uviđam kako Zvezdin sustav totalno demode i prevaziđen i zato poručujem naviačima da se ohlade jer Zvezda je sada mala i ne vidim zadugo neko uskrsnuće,a nažalost za to vrijeme harati će moćni grobari.

Reply
cogi мај 27, 2013 at 09:14

Tole ti li si?

Reply
timmy мај 27, 2013 at 12:01

slazem se za sve ovo. malo ovo za partizan nije bas tako, jer koliko su para zaradili prodajom igraca u posljednjih 5 godina trebali su biti redovnji ucesnici ls. i tu je kradja na dijelu, za 5-10 godina bice u istom ili gorem polozaju od zvezde, samo nisu ni svjesni toga.
i zvezda se nikad na ovakav nacin nece oporaviti.

Reply
MILAN KG мај 27, 2013 at 15:32

ako si ti zvezdas onda sam ja marsovac!!!!!!!! nije mi jasnosta ti trazis ovde?

Reply
miki мај 27, 2013 at 03:26

Prvo poluvreme sasvim solidno odigrano, i da nije sudija svirao nepostojeci penal bilo bi nereseno. Drugo poluvreme lose, ali to je danak tome sto su istrcali klinci koji neamju sbage da se nose 90 minuta sa prvoligaskom ekipom kao sto je Vosa. Ja stvarno ovde bne razumem kritike, jednostavno i ovo je dobro kako je moglo da bude, a kada dodamo i blamauzu sudija koji su navlacili za vojvodinu sto nije bilo potrebno jer bi nas dobili i ovako i onako, covek se zapita da li je prvenstveno potrebno napraviti neke korake i smeniti ceo fss pre bilo kakve ozbiljnije price o nasem fk-u jer sta vredi da ulazemo i da dovodimo pojacanja ako ce ovi redovno da nas potkradaju svake godine. Meni se cini da prvo treba stvoriti uslove za regularniju ligu pa tek onda praviti ozbiljan tim. A ostalo, otom potom…videcemo sta ce se izdesavati ovih dana sa klubom, a ako ne dobijemo licencu uefe to bi stvarno bila najveca katastrofa jer bi imali zabranu ucestvovanja naredne 3 godine plus i novcana kazna…

Reply
aca nis мај 27, 2013 at 03:06

E moji zvezdasi, sta mi docekasmo. Ovo je sramota i kako vignjevic kaze igranje sa ugledom kluba. Nikad gora Zvezda nije bila. Bije nas kako ko hoce, ovi danas realno su trebali da daju pet golova a mi jedva sut na gol. Vise nemam snage da mislim o nasoj nemoci, a podsmevaju se neki sto do juce nisu znali sta je lopta. Ovo je ruglo od kluba, ne znam gde je kraj agoniji. Sa pinto kaze veruje ovoj ekipi a oni momci zamalo da naruse ugled ni krivi ni duzni. Zamislite da je bilo 5:0 kao sto je lako moglo? Ne znam, nece pomoci ni renoviranje po ko zna koji put jer dovesti deset igraca nece pomoci niti se mogu uigrati, niti se ima para ocigledno a sa omladincima pitanje je da li bi bili na sredini tabele i tu se dovodi u pitanje ugled. Stanje je krajnje alarmantno i daj Boze da neko izadje ispred svih i da pokrene masineriju uprave da napokon stanemo na noge i pariramo za titulu jednako

Reply
miki мај 27, 2013 at 03:17

alo decko, igrali smo sa omladincima, plus 3 iskusna igraca i to je to…cak i to nije bilo dovoljno pa je sudija morao da im pokloni penal da bi nam dali prvi gol…ne ynam u cemu je problem_

Reply
aca nis мај 27, 2013 at 03:21

U tome sto je tuzno na sta smo spali, u tome je. Ne znam od kad gledas Zvezdu ali nikad ovo nije bilo. Rasulo zivo, nikakvi igraci, nema para, neslozna uprava, ocajan skauting. O tome ja pricam. Zasto je izveo omladince? Nije to ofk, to je zvezda i druze moj ne radi se to tako radikalno i na taj nacin

Reply
miki мај 27, 2013 at 03:31

Jbg u ne vaznoj utakmici dao je klincima sansu da pokazu sta znaju, a i verovatno da bi mnogim pametnjakovicima zapusio usta sa zvezdinom decom koja nikada ne dobijaju priliku pa tako odlaze u inostranstvo… E pa sada su svi videli kvalitet zvezdien dece i koliko mogu da se nose sa prvoligaskim ekipama kao sto je vojvodina. I kada cemo vise shvatiti da su zvezda i partizan drzavni klubovi i da je situacija u klubu onakva kakvom je drzava napravila. Zato je covic i rekao, posto su nas urusavali poslednjih 7 godina po direktivi tadica i ekipe koja je tada bila na vlasti, red bi bio da nam sada ta ista drzava pomogne…to sve govori i tako ce biti sve dok su ova dva drzavna, prvenstva ce osvjatai iskljucivo oni koji imaju podrsku drzave i to je to…sve ostalo je trucnje.

Reply
aca nis мај 27, 2013 at 03:56

Sve je to meni tuzno i mozda je istina ali ja znam kao juce da je bilo kad su igrali vukomanovic i glogovac da sam ih smatrao slabim igracima i mogli smo bolje od njih kao i lerinca a sad ove kad gledam jos mi je gore. Jesmo urusavani, ziva istina, mada ne verujem u teorije zavere ali hapsenje dzajica, gasenje kosarkaskog kluba, dovodjenje fudbalskog na ivicu ambisa, rukometnog na isti nivo je sumnjivo u najmanju ruku ali opet mi sami sebi skacemo u stomak neorganizacijom u upravi,svadjama,neangazovanoscu igraca,namestanja raznih menadzera,prozivanjima. Ne znam sta da ti kazem na komentar da je mec nebitan, za mene nije jer opet kazem, Zvezda je ime i ne sme se igrati sa ugledom evropskog prvaka tako. Te omladince je taj Sa pinto trebao da gleda najmanje godinu dana da bi rekao ko valja, ko ne a ne. Ovo nije bilo brukanje ali zamalo a to zamalo je moglo da steti mnogo. Pozdrav uz nadu da cemo se nekad raspravljati ko je bolji

goksili мај 27, 2013 at 02:54

svideo mi se Grujic kako igra,dobar je malisa!!!

Reply
Luka мај 27, 2013 at 10:36

steta samo za kiks kod drugog gola. da do njega nije doslo, ko zna sta bi bilo xD

Reply
mile мај 27, 2013 at 02:14

Govorim vec godinu dana da je sa Robijem otislo SVE sto je valjalo u nasem timu. Kad cete jedared to da shvatite?
Placamo ceh njegovim suzama, placamo ceh sto su ga onako oterali, sto smo ga mi onako pustili, sto smo podrzali Viteza, sto su na severu cutali…
Sa Robijem je otisla vera, nada, entuzijazam, postenje, covecnost…. sve je otislo.

Reply
Kali мај 27, 2013 at 01:31 Reply
Sova мај 27, 2013 at 01:49

Neka jedu, holesterol ce im suditi!!!!!

Reply
Dragon мај 27, 2013 at 08:16

ma svima je to jasno..al meni je više palo u oči to što je on na derbi kao predsednik fss-a došo u crno-beloj kravati i još posle komentariše..možemo mi da se ljutimo i plačemo..al oni su mnogo složni i samo nam bacaju kost…a naši se između sebe svadjaju i teraju u propast ceo SD..

Reply
Godzy мај 27, 2013 at 12:43

Redovno okupljanje sekte…

Reply
brana мај 27, 2013 at 01:07

Ovo je tvoja bruka treneru.Iz nekog revolta ti si pustio ove klince da se sramote ovde.Mozda su oni i dobri fudbaleri ali su ne uigrani i pod strasnom tremom.Sto ih nisi pustio na prethodnim utakmicama?Dal bi to isto uradio sa Sportingom protiv recimo Benfike?Ovako si naneo stetu klubu i ja te ne bih vise zadrzavao!Zbogom Sa Pinto. P.S. Marku Nikolicu istice ugovor sa Radom!

Reply
timmy мај 27, 2013 at 12:04

sto su se sramotili? vise je sramote protiv slobode ili vose na marakani, ofke u prvom dijelu sezone. ovo niej sramota. samo smo vidjeli da nemamo omladinsku skolu.

Reply
Zvezdas Ivanjica Guerrini мај 27, 2013 at 00:55

Nezvanicno…Zoran Stojadinovic razresen duznosti Sportskog dirketora,a samim ti ni Sa Pinto vise nece biti trener Zvezde…uzimite ovo sa rezervom,ali takvu sam info dobio…

Reply
Spartanac мај 27, 2013 at 10:01

ako to bude,ja prestajem da ih pratim,najiskrenije!

Reply
Dzo мај 27, 2013 at 12:05

I treba da ide.Nece covek Zvezdase poput Ninkovica koji hoce da dodje da igra za 120 000 i Bosancica sto bi peske dosao,a hoce nekakve strance i to pozajmljene za duplo vece pare i jos hoce da pojacava rivala http://www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j&q=stojadinovic%20transfermarkt&source=web&cd=1&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.transfermarkt.co.uk%2Fen%2Fzoran-stojadinovic%2Fdetails%2Fberater_701.html&ei=ny-jUYiJL-a64ASp7YGABA&usg=AFQjCNFMuTaHb4vuJZxaGmO1zhchRaM2Ng&bvm=bv.47008514,d.bGE

Reply
aleksandar sd мај 27, 2013 at 00:42

Nema od nas nista, koliko para toliko muzike. :facepalm: unisten klub totalno…na svakom koraku se vidi koliko smo propali, raspali dresovi,raspao se stadion,igraci bruka,strasno. Ako se nastavi ovako bice jos gore, mora da se napravi rez. Ovako vise ne moze. 6 godina unistavanja kluba i eto gde smo sad. Mora nesto da se preuzme, ako Covic i ostali ne mogu da izvade klub,neka idu a ne da svaki dan kukaju po medijima kako nemaju corav dinar. Ako nemate, klub na prodaju i dovidjenja, privatizacija i cao. Nema druge, navijaci to moraju da shvate. Nema leba od proslosti.

Reply
Spartanac мај 27, 2013 at 00:38

Ono sto je karakteristika 90% komentara je analiza stanja……gospodo,videli ste omladince,znate koji su nam igraci stariji u klubu,znate da imamo dug od 40 miliona….PA STA JE RESENJE???????????????????
ps.Napali ste omladince….jeste,odigrali su lose…..ALI,igrali su protiv odlicne ekipe…to jedno……drugo,nasi najtalenontovaniji klinci su verovatno otisli….tipa Jankovic,Simic……i trece….MOMCI SU SE,KAO OVAKVA GRUPA SKUPILI PRE PET DANA!!!!!!?????PA STA STE MISLILI???Kada bi kao grupa prosli pripreme,od dva meseca,druga bi to prica bila……
ps.Mudrinski je klasicno drvo,moze da prica ko sta hoce!!!!!!!!!

Reply
realNo мај 26, 2013 at 23:50

i još nešto! danas bi mi slavili titulu da Džaja nije zadržao jankovića, jer mu je proradila sujeta dok je malo ratovao sa stoadinovićem. Uveren sam u to!

Reply
samo strpljivo мај 26, 2013 at 23:36

26.5.2013 posle skoro jedne decenije na teren je istrcala zvezdina omladinska skola… nasa deca… istrcali su na megdan ekipi koja je prvom timu zvezde, nasim zvezdama i zvezdicama, zadnje dve godine zadavala teske udarce… naisli su na tvrdo, na brzeg, jaceg, organizovanijeg i iskusnijeg na terenu… doziveli su tezak poraz, moglo bi se reci dobili su jednu vaspitnu samarcinu, koja im je pokazala gde su… pokazala im je sta je fudbal, sport, profesionalizam. ZVEZDIN DRES za njih sada ima neverovatnu tezinu, ali ako zele da budu ponosni sto nose ZVEZDIN GRB na grudima, morace da kidaju, grizu, cupaju zadnje atome snage na treninzima i budu oni pravi. draze mi je bilo da njih gledam danas kako se brane, nego milijasa i garida kako napadaju na nekim utakmicama. 6 godina boli… jsd partizan pise istoriju u ovom trenutku, kao sto su je pisali 50 i 60 godina proslog veka… ali, zvezdasi ne zaboravite, CRVENA ZVEZDA je ta koja je stavila tacku na tu pricu. Stavice je opet… Pruzimo podrsku ovim klincima, trebace im… radja se neka nova CRVENA ZVEZDA, budimo deo toga, pruzimo podrsku i navijajmo vise nego ikad.

Reply
3 za 3 мај 26, 2013 at 23:23

Ljudi mi smo zapali u neki ocaj zesci,pa sa prvom ekipom umalo ne izbacismo Bordo,a Sloboda nas razbije na Marakani?Sta se promenilo od Bordoa?Cela odbrana i sredina terena!Ajde napad da kazemo najbolji deo ekipe ostao isti ,ali u odbrani nema stopera sem Spajica,na sredini sa Evandrom i Kaduom (pre povrede) sada Milijas(glavni kreator igre?)Treba nam Ninkovic,i neko iskusan pozadi u onoj promaji od odbrane,i levi bek.Od ovih klinaca sansu dati Vukanu,Mihajlovicu,Grujicu,Karaklajicu,Jaksicu postepeno a ne kao ovo danas pravo u vatru!

Reply
PEĐA J7 мај 26, 2013 at 23:34

Promenilo se to, sto je ekipa jos uvek imala dusu, dusu koju joj je kao vestacko disanje davao veliki ROBI!!!
A onda ga je oterao Vitez od Sopota, mesec dva, je to jos licilo na nesto, a onda raspad!
Evo sada Besiktas daje Kajzeriju 5M evra za Robija, a ovaj krelac ga otera!!!

Reply
oplenac мај 27, 2013 at 01:01

Je-o te(vas) Ninkovic. Cekate ga i pricate o njemu pet godina ko da ceo prvi tim barse treba da potpise za Zvezdu!

Reply
007 мај 26, 2013 at 23:20

I mi smo se smejali sopstvenoj nemoći. :facepalm: U totalnoj sam apatiji,blago onima što su gledali zvezdu 70-tih,80-tih,početkom 90-tih,mi živce više nemamo…

Reply
007 мај 26, 2013 at 23:20

I mi smo se smejali sopstvenoj nemoći. :facepalm: U totalnoj sam apatiji,blago onima što su gledali zvezdu 70-tih,80-tih,početkom 90-tih,mi živce više nemamo…

Reply
MILAN KG мај 26, 2013 at 23:53

bas vala upravu si kad je moj cale uzimao slobodan dan da ide da gleda zvezdu i to kakvu zvezdu a ne ovo danas.

Reply
MILAN KG мај 26, 2013 at 23:19

svima su puna usta nase dece eto videli smo danas nema ni jedan da moze covek da kaze ovaj je biser, u poslednjih sest godina svi pisemo bice bolje bez para nema nista moze da pisemo ovde do sutra dzaba. nema od nas nista koje crno bolje sutra mi visimo samo zahvaljujuci vucicu nismo nestali sto se tice evrope ne zanosite se!!!!!!! mi nismo sposobni da osvojimo ovu bednu ligu a pricamo o evropi. pinto me nervira u pm od kad je poceo da kuka na sudije, jeste onodanas bio poklon penal a slobodi je u sredu ponisten cist gol pomeni ali zar je bitno jeza me hvata zahvatio nas je kosarkaski sindrom u toku je metastaza.

Reply
bice bolje jer gore ne moze мај 27, 2013 at 14:23

dok pricamo o nasoj deci ne mislimo da 8 omladinaca odjednom skoce u prvi tim i posle par treninga izadju na teren…. nego da svake godine po 3-4 igraca ubacuju u prvi tim recimo kao partizan…
za sve ostalo si u pravu!

Reply
Cira мај 26, 2013 at 23:07

Dugo sam razmisljao da li uopste nesto da napisem,pa evo resih…radi sebe…Zvezde…Ono sto je ostalo od Crvene Zvezde su DELIJE koji su brend brendova,ostalo je sve rusevina i ruglo…predmet sprdnje i podrugivanja,predmet neslanih sala vickastih komsija koji likuju nad propasti i nemoci jednog giganta i koji se godinama sa sasvim prosecnim timom setaju kroz JSL.Izgleda mi da su jedino vredno sto Crvena zvezda ima
DELIJE i Robert Prosinecki koji se ne libi da place zbog nje pred TV kamerama,koji je doneo nadu na MARAKANU,napravio od nicega nesto i na kraju je takav covek oteran…Nadam se da ce sve grobare Crvene Zvezde stici zasluzena kazna i da ce svi koji su se nezakonito okoristili o klub zaglaviti visegodisnje zatvorske kazne.Da li vise imamo pravo da se nadamo?Cemu da se nadamo,kada igraci beze od Zvezde kao djavo od krsta,kada oni koje je zvezda zaduzila okrecu glavu od nje…Hoce li Dejan Stankovic doci da pomogne klubu…da li je Panteli vaznije da sedi na klupama osrednjih evropskih klubova ili da igra pred prepunoj marakani…
Koliko godina pricamo o dolasku Ninkovica,Lukovica i ostalih zvezdasa…
Nema nista od toga braco moja…mi mozemo da ludujemo na tribinama koliko hocemo,ali osiromasena,oronula zvezda,sa ogromnim dugom i bez prebijene pare nikome ne treba.Danas svi okrecu glavu od nekadasnjeg evropskog sampiona,a i ovi sto su tu danas samo gledaju kako prosjaku da otmu i poslednju koricu hleba iz ruku.
Zavrsavam ovu pricu tuzan,razocaran,skrhan od bola i tuge,jer za nas koji smo od malena zarazeni virusom Zvezde leka nema,niti druge opcije…izgubimo li Zvezdu,izgubicemo sebe.

Reply
bice bolje jer gore ne moze мај 27, 2013 at 14:31

nekako mi je ovaj tekst ipak dao novu nadu ne znam kako i zasto…
a sto se tice Pantele on je izjavio da ne zeli da zauzima mesto nekim igracima…

Reply
miljan мај 26, 2013 at 22:59

evo zapamtite ove moje reci da danasnji dan.mozete da lupate minuse koliko hocete.veliki sam cigan ali ovo vise je prevrsilo svaku meru.pricamo o omladinskoj skoli,danas ste svi videli koliko nasi klinci vrede,velika nula,procenite sami gde su ozegovic,savicevic,karaklajic,u odnosu na druge omladince,da ne navodim imena,miljama iza njih.evo vec sad kazem da od sledece sezone nema nista.mozete da pljujete ali to je realnost.procicem jedno kolo u ligi evrope maksimum i to je to,da dovedemo kvalitetne igrace nemamo para,a i niko nece da igra za dzabe,pogledajte samo situaciju sa daudom i garidom,imam osecaj da ljudi jedva cekaju da pobegnu,od nase skole nemamo koga da uzmemo,ni jedan dribling sut,dupli pas nista,danas nisam od njih video.kao da smo seoski tim,ovo sto je u timu,jedva ceka da ode,tako da mislim da i od sledece sezone nema nista,jos jedno mrcvarenje u najavi.zato bolje sada reci da se nenadamo puno.to nam je nazalost realnost.a da i sto se tice trenera,covek je veliki motivator,ali kao takticar me je jako razocarao,postava igre ocajna,sto je najgore samo kuka na sudije postao je kao onaj smrdljivi dukljanin,mislim da za sledecu sezonu neko to treba da mu skrene paznju.

Reply
Delija мај 26, 2013 at 22:43

Nikad nam nije bilo teze ali posle kise dodje sunce!Valjda ce se u skorije vreme srediti sve i necemo jos dugo cekati titulu!Zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice!!!!

Reply
Tole dozivotna мај 26, 2013 at 22:32

realno ofk ima mnogo bolje omladince od nas,ovi nasi niti snage niti znanja

Reply
Oli Delija мај 26, 2013 at 22:23

Ima ovde potencijala za prvi tim Jaksic,Grujic su se malo vise izdvojili Karaklajic je kasno usao u igru ali znam da je dobar Vukan se malo zaneo ali ima stofa i Lazic je dobar danas se nije najbolje snasao ,ubi ih trema,plus Filip Stojkovic,Stefan Mihajlovic,pa i Cikic,Brajovic uz starosedeoce Pantica,Mijailovica,Spajica,Krnetu,Milijasa,Milunovica,Kasalica,Milivojevica,Mladenovica,Asamoa,Mudrinskog te mladog Jovica i uz to probati svim snagama dovesti M.Ninkovica,J.Vukovica posto su slobodni jer para nemamo uz redovne plate bicemo ozbiljna ekipa bez obzira na godine.Nismo mi toliko slabi i losi nego nas zahvatila depresija,monotonija apatija i besparica.Za sve ima leka.

Reply
MILAN KG мај 26, 2013 at 23:26

koji bre asamoa covek je na amaterskom nivou!!!!! pantic je smejurija nadam se da ce zvezda zauvek raskrstiti sa igracima iz fk rad. sto se tice milijasa treba mu olatiti da ode muster malboro mudrinski takodje kao amater ne moze da potrci jedino se slazem za ove mladice.

Reply
Oli Delija мај 27, 2013 at 22:57

Dobro korekcije su dozvoljene.

Reply
Nebojsa мај 26, 2013 at 22:22

Ja sam stvarno razocaran nasom Zvezdom… Ove sezone smo bili katastrofa, igrali smo ocajno, para nema da se pravi vrhunski tim a mislim da je nerealno ocekivati od ovih klinaca da preko leta postanu dobri igraci. Cemu onda da se nadamo sledece sezone? Nekako mi je ponestalo optimizma… Kakav bedak, ne mogu da vam opisem, to samo Zvezda moze da mi priredi…

Reply
Oli Delija мај 26, 2013 at 22:26

Ma ja se nikad ne predajem.Samo mislim da od cetvorice omladinaca ne sme ih vise biti u sastavu.Bice od njih nesto samo ako ih ispostujemo i istrpimo.

Reply
Nebojsa мај 26, 2013 at 22:32

Ma najbitnije je da oni na terenu ne zele da se predaju, a oni prvi poloze oruzje, a neki oruzje ni ne podizu… Sto se tice omladinaca, bolje bi im bilo da ovo leto rade napornije nego ikad, nego da se sprdaju po gradu… Tek tako mogu postati materijal za prvi tim. Ako ne rade kako treba, nista od njih.

Reply
monteniger мај 26, 2013 at 22:20

ne postoji, jer da postoji dobili bi takve batine bilo gde da vas navijaci sretnu

Reply
monteniger мај 26, 2013 at 22:19

http://www.alo.rs/sport/fudbal/ne-odvaljujem-se-od-alkohola/13454

http://www.telegraf.rs/sport/436190-pustio-ih-jankovic-milivojevic-maksimovic-i-babalj-imali-dozvolu-za-nocni-izlazak

I moj je komentar sram vas bilo BARABE jedne, muka mi je od vas, igrate ko pi#ke a pare trazite. A ovamo ribe, koke, splavovi, zurke do kasno u noc, skupa kola, a kad se treba malo oznojiti onda vas bole djoka aaaaa? Za vas vecinu je Zvezda srednja skola ili faks ili ti usputna stanica da odete u neki bar malo jaci klub jer iz klubova iz kojih ste se sjatili u nas voljeni ne bi nikad nigde ni otisli. Za vas PRAAVDA

Reply
PEĐA J7 мај 26, 2013 at 23:39

Sve to treba oterati. Otkaz, nadji bolji klub, igraj po vukojebinama, propadni…ko te ‘ebe.
Ej, igra za Zvezdu, i ladno cigaru frajer drzi u zubima. Drzao je i Robi, al je bio najbolji na svetu.
A ovi amateri, imaju srecu sto je klub u rasulu, pa ce moci deci da pricaju da su nosili Zvezdin dres!

Reply
Sasa cetnik sa podnozja Jastrebca мај 26, 2013 at 22:13

Braco moze neko da mi odgovori dali stvarno od prvog Juna prelazimo na Pumu?Cekam potvrdu te vesti jos od Januara.Bilo bi prelepo.Ako neko zna pouzdano bio bi mu zahvalan.

Reply
Lemi мај 26, 2013 at 22:09

Manite me Zvezdine dece,danas smo videli da veze nemaju.Sta ce nam zelja kada oni veze nemaju.Zato Stojadine samo iz Ofke sam video petoricu igraca koji bi bili sasvim dobri za nasu ligu.Prevashodno to mislim na Cavrica

Reply
otpisani101 мај 26, 2013 at 22:00

hvala bogu da je zavrsena sezona koju treba sto pre zaboraviti…prva ekipa nam je bila skup nezainteresovanih ljudi koji su dolazili na utakmice da im prodje vreme,poznatiji su kod zvezdinih navijaca kao manekeni…prvi tim omladinaca se razisao po belom svetu i u novom sadu smo igrali sa drugim timom omladinaca…nisu ostavili neki utisak, ali ruku na srce ni nasi manekeni nisu bili mnogo bolji u beogradu…utisak je za nas verne navijace da kod nas dno-dna ne postoji jer smo ga odavno dotakli a tonemo i dalje…ja se nadam da mora postojati neko resenje za bolje zvezdine dane jer nada umire poslednja…pa gospodo iz uprave vi ste tu da nadjete resenje ili bolje receno pare i setite se transparenta navijaca…godine prolaze moje-ja cekam titule tvoje…

Reply
monteniger мај 26, 2013 at 21:55

HAHhaahhahaah kako smo mi carevi, a hajmo ovako da krenemo…
Koji ozbiljan klub u toku 1 JEDNE !!! sezone dovede 3 ( T R I ) trenera? Ranije se to mojoj Zvezdi ni u ludilu nije moglo dogoditi? Kada je ozbiljan klub kao nas imao bas ovoliko losih igraca? Ranije se imalo tu i tamo po jedan eventualno dva losa igraca ali se to nadomestilo sa ostalim kvalitetnim igracima. Da li je moguce da u klubu ima toliko podela, struja, svako gleda samo sebe i svoje interesa poklapa sa interesima kluba, navodno svima je ZVEZDA ISPRED SVEGA da da vidim. Da li je moguce da je u nas klub usla rak rana POLITICARI koja 90-tih nije mogla ni da primirise 2 km do MARAKANE i zbog toga smo postali kasnije to sto smo postali. O kvalitetima nasih mladjih narastaja mozemo pricati posle ove danasnje utakmice ali zbog cega….. Ja samo tu vidim malog Savicevica, Mijajlovica i ovog Grujica. Sta reci , kakvu poruku poslati.

Reply
ivkecDS мај 26, 2013 at 21:48

Mnogo se brukamo,ovakve navijace sanja Barselona,Real, Mancester i jos mnogi drugi!!!Pa za ovo neko treba da odgovara dal smo mi ludi sto idemo na utakmice odvajamo pare za voljeni klub ili neki koji zele da ga uniste!?

Reply
cz мај 26, 2013 at 21:45

Pintu je iz ekipe izvukao maksimum, vezao 8 pobjeda one su nam mzd zasljepile oci da mozemo da osvojimo titulu.Ocito je postalo da nije problem u treneru,smatram da treba da ostane u Zvezdi samo neka mu neko izbije iz glave da su sudije sve krive,ok sudjenje jeste bilo ocajno,ali ne toliko kao nasa igra cijele sezone.Komentarima o sudjenju samo se dodatno zbunjuju igraci, tempo igre pada,dok oni obracaju paznju na pepirke da li je trebao ovo da svira ili ono.

Reply
realNo мај 26, 2013 at 21:44

godinu dana slušam o ožegoviću, i danas skapiram da dečko ništa ne zna, ali bukvalno. Ali nažalost ni ovi drugi klinci veze nemaju, izgleda da je sve što je valjalo otišlo i da ih nikada nećemo videti u zvezdinom dresu.

Reply
Oli Delija мај 26, 2013 at 22:32

realno

Reply
Srba мај 26, 2013 at 23:02

To ja druze pricam celu sezonu ali niko ne veruje sada se vecina uverila da nisam lupetao

Reply
micho9 мај 26, 2013 at 21:39

Stvarnio je sudija bio najlošiji akter meča iako je bilo mnogo kandidata. Na primjer oštetio je i Vojvodinu u 2 navrata i to kad im je poništen gol u prvom poluvremenu kad se vesić zakucao u našeg odbrambenog i u drugom kad je svirao ofsajd kod prekida i poništio im isto gol. Penal stvarno nije bio i tu je u pravu Sa Pinto, ali to ne pokriva ovo žrtvovanje djece.

Reply
Steva мај 26, 2013 at 21:39

Trazili smo da igraju nasa deca, evo igrali su, e sada se bunimo sto nsu igrali oni stariji, nazalost i ne mnogo bolji, daj bre vise se dogovoritesta hocete ovo je odlican potez bar smo se uverili da i od nase skole nema nista

Reply
laky мај 26, 2013 at 21:26

Kako nije sramota admina da pusti komentar onog grobara Timija koji nas vređa i naziva cirkusom, adminu podnesi ostavku na tu funkciju mislim da nisissimpatizer Zvezde nego da si u službi grobara

Reply
micho9 мај 26, 2013 at 21:41

Timi nije grobar, to je stari član sajta i foruma.
veliki je problem izgleda svima vama da priznate ono što je očigledno.

Reply
Dejan R. мај 26, 2013 at 22:07

Verovatno,jer sam sto puta i sam doziveo uvrede,kada mu se komentar nije svideo,jer sve prvo krene od njega.

Reply
Dragan Kg мај 26, 2013 at 21:22

Sta smo dobili sa novim trenerom? Jedno veliko nista! Ne govorim o ovoj danasnjoj utakmici vec o ostalim koje je vodio. Sve isto kao kod predhodne dvojice, osim sto protivnici na pojedinim utakmicama nisu koristili svoje sanse. Znaci kod nas ne funkcionise nista, ali bas nista!!! A sta je najveca tragedija? Pa to sto na kraju svake sezone kazemo, od ovoga ne moze gore, i sledece dobijemo zestok odgovor da nismo u pravu. Dakle uvek moze gore! Da se coveku smuci zivot!

Reply
Realan82 мај 26, 2013 at 21:29

Izgleda da nije do trenera,mozda tim ne valja.

Reply
Dragan Kg мај 26, 2013 at 23:44

Tacnom, tim ne valja, sto znaci da se bez potrebe menjaju treneri.

Reply
Steva мај 27, 2013 at 00:00

To je tacno za Robija nije smeo biti smenjen nikako ali za Jankovica se ne slazem njega nije trebalo ni dovoditi a kasno je smenjen, naravno slazem se da je najveci problem u igracima

Reply
marakana мај 26, 2013 at 21:21

opet smo se vratili na -11, po meni bolje da nismo ni sustizali, bar bi se postedeli nerviranja i zabluda. a ovo izvodjenje „mix ekipe“ je nebuloza i ne znam cija ideja ! ubaciti klince i izvesti ekipu koja nikad nije igrala zajedno protiv jedne od najcih ekipa u ligi, ne koristi nikom a posebno tim mladim igracima, pa ne treba oni da sluze za sprdnju i pravljenje gol razlike, vec da stasaju u ozbiljne igrace. nema nista preko noci, ali s obzirom kakav je haos u klubu nista ne cudi.

Reply
Dejan R. мај 26, 2013 at 21:50

Sta trebalo da bude -22?

Reply
marakana мај 26, 2013 at 21:18

opet smo se vratili na -11, po meni bolje da nismo ni sustizali, bar bi se postedeli nerviranja i zabluda. a ovo izvodjenje „mix ekipe“ je glupost i ne znam cija ideja ! ubaciti klince i izvesti ekipu koja nikad nije igrala zajedno protiv jedne od najcih ekipa u ligi, ne koristi nikom a posebno tim mladim igracima, pa ne treba oni da sluze za sprdnju i pravljenje gol razlike, vec da stasaju u ozbiljne igrace. nema nista preko noci, ali s obzirom kakav je haos u klubu nista me ne cudi.

Reply
Voki мај 26, 2013 at 21:12

ljudi vi samo mracite, dajte optimizma malo, i nemojte pratiti druge samo svoj klub

Reply
dusan мај 26, 2013 at 21:22

odlicna ideja. jedino sto moramo da pratimo druge kad igramo protiv njih. danas nas je vojvodina zgazila, kao i prosli put. samo treba da nadjemo nacin da ih ni tada ne pratimo. i optimizam.

Reply
Voki мај 26, 2013 at 21:43

Dusane slazem se sa tobom, ali mislim da je sezona izgubljena mnogo ranije i da ovo rukovodstvo nije imalo puno vremena da uradi neke stvari, a sto se same utakmice tice dobro je sto su igrali klinci da se vidi na koga racunati. Druga stvar ovdje svi komentarisu treba da igraju klinci, a kada igraju klinci opet nisu zadovoljni, ne volim komentare koji idu iz krajnosti u krajnost, ili je veliko hvaljenje ili veliko kritikovanje.

Reply
Dejan R. мај 26, 2013 at 21:49

Bravo!!!

Reply
kastiljo мај 26, 2013 at 22:42

sezona je izgubljena porazom od spartaka u subotici i vojvodine na marakani…

Reply
Voki мај 26, 2013 at 21:46

Djelimicno se slazem sa tobom 😀

Reply
dusan мај 26, 2013 at 22:18

voki, brate, ne svadjam se ja sa tobom nego nemam vise snage da se borim. trideset pet godina gledam i grizem svoju dyigericu i sad vidim da nista ne valja. ne valja nam prvi tim, ne valja nam omladinska skola, rasulo. dodje mi da se roknem.

Reply
Voki мај 26, 2013 at 22:55

Razmijena misljenja, sve ok brate

Voki мај 26, 2013 at 21:36

Nije mi jasno zasto u zadnje vreme dobijam toliko minusa, gledao sam utakmicu, mislim da su klinci se trudili, naravno treba odavde uzeti najbolje. Za vas neznam ali ja sam ipak optimista

Reply
Dejan R. мај 26, 2013 at 21:48

Tako je!!!

Reply
CCCC мај 26, 2013 at 21:08

Gledam sad partizan,pa ljudi igraju vrhunski,svake sezone i ne znam kako im uspeva.Dovedu najbolje igrace iz nase lige i naprave super ekipu,Sasa Markovic,Luka,Kojic,od ranije doveli Volkova koga mi nismo znali da dovedemo,imaju iskusnog golmana,ubacili 3,4 njihova najtalentovanija klinca Ninkovic,Markovic,Mitrovic,imaju iskusnog kapitena i grobara Ilica,i jos jedno njihovo dete Smiljanica,solidnog Ivanova.Tako trebamo i mi,da zadrzimo Bajka,ubacimo u prvih 11 nasu decu Jaksica,Mijailovica,Savicevica,Mihajlovica,zadrzimo iskusnog Milijasa,dovedemo takodje iskusnog kreatora igre Ninkovica,iz lige pokupimo kvalitetne kao sto je partizan uradio sa Lukom,Kojicem,S.Markovicem a mi pokupimo kao sto je neko rekao Bojica,Cavrica,Despotovica ili Djurdjevica i to je to,sampioni.

Reply
Igor мај 26, 2013 at 21:14

Kako god da igraju ne bi gledao Partizan u utakmici u kojoj slave titulu a mi propadamo ni mrtav. Zabole me za njihovu decu. Balvani obicni. Nego eto sad su oni pobednici pa ce svi u Napoli i Benfiku. Ma sve su ludi za njima. Da je Kasalicina lopta isla centimetar nize sad bi kod njih bio raspad sistema, Sa Pinto svetac, Stojadinovic najbolji sportski direktor u istoriji, a igrace bi trazilo pola evrope. Realno je tako.

Reply
Delija мај 26, 2013 at 21:23

Buraz nemoj da ispadne da te napadam,ali brate o kakvom ti Smiljanicu ili Ivanovu ili Kojicu govoris prvo mislim da svu trojicu zajedno sa Ilicem moze da pretrci pa bar jedno pola super lige; drugo njihovo svetlo se videlo kada smo ih stigli na minus 11 i trece uvek sam govorio da im je nosioc igre Lazar Markovic jer kao sto vidis sa njim prave rezultate… A sto se nas tice od prvog tima iskreno zadrzao bih Bajka,Mihajlovica,Vesovica,Savicevica i mozda Milivojevica,jbg Kadu je odigrao najbolju sezonu kada je ulazio sa klupe,posle ove povrede, slabije partije mnogo pruza…

Reply
@Delija мај 26, 2013 at 22:03

Opusteno pa i ti imas pravo na svoje misljenje,ali Kojic u partizanu postize golove,a kakvi takvi Smiljanic i Ivanov im igraju u prvih 11..

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 26, 2013 at 23:12

pa jel ne provaljujes da je grobar,prati mu komentare,stoka je.

Reply
Dejan R. мај 26, 2013 at 21:26

Izvinite sa duznim postovanjem,o kakvom vrhunskom fudbalu Vi pricate?

Reply
Danilo1967 мај 26, 2013 at 21:34

Taj fudbal koji igra Partizan i uopste koji se igra u nasoj smesnoj i zalosnoj ligi…to nije videlo fudbal.Sad ces da vidis kako ce grobare da nafiluju raznorazni Shamroci i Fljamuntariji.Nemaju veze sa vezom,nego mi smo zahvaljujuci lopovima iz vlastite sredine omogucili Partizanu sve ove titule i utakmice u Evropi.Da kod nas vredi sta fudbal,onda ne bi imali reprezentaciju kakvu imamo.

Reply
dexy122 мај 26, 2013 at 21:06

Stvarno je bezveze kukati na sudije u ovakvoj utakmici. I tokom nje, stalno se zali na svaki faul. To vide igraci i odmah se i oni zale. Sudija jeste bio los, ali i mi smo bili losi.

Reply
sasa мај 26, 2013 at 21:03

Igrali bi mi sa prvim timom neko su svi odbili da igraju zato sto im se duguju pare. I neka kaze Stojadinovic s kim je razgovarao telefonom na poluvremenu utakmice sa partizanom. Licno mu je telefon dao Kokeza a on da u redu je nema problema gospodine itd.

Reply
dvoglavi arapin мај 26, 2013 at 21:10

Jel mozes da pojasnis kako ti znas da su igraci odbili da igraju zbog dugovanja? i ovo za telefon, zivota ti

Reply
Igor мај 26, 2013 at 21:12

ovo za telefon verovatno misli na maksimovica. Moguce je da tu ima istine, nisam video gde se Mikic povredio.

Reply
dvoglavi arapin мај 26, 2013 at 21:20

Moguce je da je za Maksimovica. Mikic nije imao snage da se bori sa Mitovicem, veruj mi bio je gotov 15-20min pre nego sto je izasao sa terena. Verovatno bi i Sa Pintu ubacio pre napadaca a ne menjao stopera za stopera. Mada moguce je da su sve to lepo smislili ali ne vidim razlog da iga Maksimovic ako je prodat

Reply
sasa мај 27, 2013 at 09:12

vrlo lako bio sam prisutan kada je dosao Kokeza besan i pozvao Stojadinovica da izade napolje i kada je Stojadinovic pricao telefonom. A i 100 posto sam siguran da igraci nisu hteli da igraju zbog dugovanja.

Reply
Steva мај 26, 2013 at 21:42

Koliko se secam Stojadinovic je sedeo na klupi tako da Kokeza nije mogao da mu da telefon ti ili si sanjao ili zestoko lupas

Reply
sasa мај 27, 2013 at 15:58

batice ja ne lupam lepo sam rekao na poluvremenu a to znaci kod svlacionice

Reply
Dejan R. мај 26, 2013 at 21:01

Neki su me ovde nazvali paranoikom, kada sam pisao da pored nase lose igre, sudije i svi unaokolo u savezu i politici ne misle Zvezdi dobro.Danas se jasno videlo da sudija zeli da potopi ove mlade momke i zgadi im debi za ceo zivot.Ovome mora da se stane u kraj,ali kako?Zar je bila danas potrebna pomoc Vojvodini,kad se iz aviona videlo da je nadmocnija.Danas je neko hteo Zvezdu da ponizi,da skroz potopi u blato.Zasto?Pa zar nije nama dosta svih ovih muka koje su nas snasle.Neko ce reci,pa zar nije svirao neke ofsajde u nasu korist koji nisu postojali i tako nas spasao katastrofe.Da jeste, ali kada,kad je vec ove divne i postene momke ponizio do te mere da su jedva cekali kraj svog debija.Da li se tako radi sa mladim nadama,da li su ga to ucili u sudijskoj organizaciji ili gde vec.Sramota!!!Jeste ,lose smo Igrali cele sezone,niko nam nije kriv sto smo opet ostali bez titule,ali ovo sto se radi van terena je katastrofa.Sramota!!!

Reply
Igor мај 26, 2013 at 21:07

Ma dajte ljudi bre ne palite se. kakav bre sudija. Iz aviona se vidi da Zvezda nema omladinsku skolu i da ovi klinci nisu ni za nivo druge lige. Bojim se da smo propustili poslednji voz na ovom derbiju sa Partizanom da se izvucemo iz gov… Ovako cini se da ce Partizan 7 i 8 titulu uzeti daleko lakse nego 6-u. Imacemo daleko gori tim u narednoj sezoni jer su sad svi shvatili da mi nemamo para da placamo profesionalne igrace. I ne samo to, vec cemo tesko u narednom periodu i kvalifikacije za evropu igrati.

Reply
timmy мај 26, 2013 at 21:13

xaaxaxax. pa ovaj isti sudija je nama protiv donjeg srema na ovom istom stadionu poklonio pobjedu. xaxax. ovaj sudija je kriv samo zato sto je zalutao u profesiju. xaxax. pa ponistioj e vosi 2 gola. xaxa. uzasan si majke mi. kako vise mozes stvarati alibije za bilo sta kad je fkcz leteci cirkus u pitanju?

Reply
Dejan R. мај 26, 2013 at 21:46

Voljeni klub, kako god da igra se ne naziva letecim cirkusom.Pravi Zvezdasi su danas u N.Sadu pokazali kako se voli Zvezda,svaka cast momci!!!

Reply
timmy мај 26, 2013 at 21:52

volim ja zvezdu, tu nema sta daa se doda ili oduzme :). ali ovo sto je zvezda u zadnji 10ak godina je leteci cirkus.

Reply
Стеван мај 26, 2013 at 22:10

Нажалост, Звезда тренутно ЈЕСТЕ летећи циркус. Ово што ми радимо, то је срамота. Што лошије играмо, то се више са тога скреће пажња. Те судије су, те Толе је, те овај, те онај… маните се тога! Да ми знамо да играмо фудбал, не би могли да нас потопе никакви Толови и судије! Да нам отежавају, то да, али највећи кривци смо ми сами! Дај бре да се организујемо, да се управници не свађају преко новина, да играчи играју фудбал, да се уиграју!

Reply
Danilo1967 мај 26, 2013 at 20:57

Pratim Zvezdu od 1974-te godine.Bilo je tu vise uspona nego padova,bilo je suza 79-te u finalu na revansu protiv Borusije,bilo je i losih igara i razocarenja;jednom reciju,bilo je svega i svacega….ali ovako lose i bezidejno vodjenje kluba…to stvarno ne pamtim.Cak smatram i ove igre tih igraca koje imamo da su direktna posledica nesuglasica u klubu,,a direktno je povezano sa ogromnim dugovanjima kluba.Znam i svestan sam da smo mi mala zemlja sa ogromnim ekonomskim problemima,te da je nasa Zvezda deo te napacene Srbije,ali da igraci ne poznaju osnove fudbalske skole…e,to mi nije nikako jasno.Danas osim naseg golmana,nisam video nista obecavajuce.Ovog leta treba i moraju se napraviti ostri rezovi,kako bi uopste mogli dalje da funkcioniusemo i opstanemo.O nekim rezultatima iz slavnih vremena nema ni govora naredne 2-3 godine sigurno.

Reply
Dio мај 26, 2013 at 20:44

Kakva ciganija na kraju. Na svakom koraku se oseca haos u klubu. Potrebna nam je disciplina i nova energija. Nadam se da cemo uspeti i ponovo biti pravi

Reply
CZV мај 26, 2013 at 20:39

Vukovic,levi bek,Ninkovic,Bojic,Cavric,i napadac stranac ili da zadrzimo Daudu.Zadrzati i Vesovica,Spajica,Mijailovica,Milunovica,Lazovica,Mihajlovica,
Ozegovica i Daudu ako mozemo i Vesica jer je dobar golman,sve ostale prodati,dovesti one koje sam vec naveo i napraviti ekipu.Vesic-Jaksic Vukovic Spajic pojacanje-Mijailovic-Cavric Ninkovic Bojic-Mihajlovic pojacanje(Dauda).

Reply
Aleksandar мај 26, 2013 at 20:59

Mi smo puni para,
puni para.. Ne mozemo ni indijanca iz Hondurasa da platimo.

Reply
@Aleksandar мај 26, 2013 at 21:03

Od prodaje igraca i novca od sponzora dovesti napadaca ili zadrzati Daudu,i dovesti Cavrica i Bojica za male pare jer nisu skupi,dok bi Vukovic i Ninkovic dosli kao slobodni igraci…

Reply
dvoglavi arapin мај 26, 2013 at 20:38

Napisao sam komentar posle derbija. Sa Pintu je poceo sa kukanjem i to mi se ne svidja nikako! Sudije su ocajne bile na ovoj utakmici, penal nije bio (mada je to Abubakar vrhunski odradio). Ali sta je sa ponistenim cistim golom Vojvodine zbog navodnog ofsajda? Protiv Slobode, dva ponistena gola protivnika, od kojih je jedan verovatno bio regularan (Tijagov gol nisu prikazali iz pravog ugla, nas igrac zakasnio da izadje). Kakav su nama penal svirali protiv OFK-a, bukvalno je bilo „samo padni i sviracu’?
Ljudi treba biti realan pre svega. Ove sezone nas je nadigralo 7-8 ekipa iz lige, neke cak i u oba susreta. I za to nisu krive sudije,Tole i sl, vec iskljucivo MI. Ekipa koju nam cine ovi igraci, realno je trebala da se bori za 4.ili 5. mesto. Surova realnost…

Reply
Dejan R. мај 26, 2013 at 21:24

Sa postovanjem ,pitam ja Vas kakvu je ekipu imao Partizan,jeste li Vi uopste nekada gledali dobar fudbal,pa mi tu pricate neke price.Kompletna je liga u haosu ne samo mi.Pricate nam o ofsajdima,a sta je bilo do tada.Danas je po necijem nalogu sudija ove momke hteo da potopi,da im zgadi debi za ceo zivot.Kada je zakljucio da je malo preterao ili ga je neko upozorio on je onda jos smesnije sudio.Toliko smesno i tendeciozno sudjenje nisam do sada video.Cele sezone smo igrali lose,niko nam nije kriv sto smo opet ostali bez titule,ali ovo sto se radi van terena protiv Zvezde je smesno,pored svih problema koje imamo neko zeli da nas gurne jos vise u blato.Nabrajate situacije u kojima su nama sudije gledale kroz prste,a prebrojte situacije i utakmice u kojima je sudjeno u Partizanovu korist,duplo ih je vise.Danas su ovi momci ponizeni od strane sudije hteli vi to da priznate ili ne,smejao im se u lice kod svake odluke.Sramota!!!

Reply
. мај 26, 2013 at 20:36

Nije u pitanu rezultat , niti se ko ljuti na ove momke . Ali moram da se zapitam sta se radi u omladinskoj skoli kada se ne znaju neke osnovne stvari tipa prijema, pas u prostor … Nema veze , moramo da se pripremamo za sledecu sezonu . Ja ne vidim svetlo na kraju tunela ni po jednom pitanju , uprava nam podeljenja , igraci trckaraju ( mislim na ove starije manekene ) , pare nisu probelm para nema , omladinska skola slabaa !!!!

Reply
kastiljo мај 26, 2013 at 20:32

nije mi najjasnije ko je i na osnovu cega doveo asamou u zvezdu?!sve vreme sam mislio,ok decku treba vremena da se privikne na beograd i klub,te nije sad u formi itd…ali bogme prodje godinu i po dana,a jedino sto je on pokazao je solidna brzina i da ne zna elementarne fudbalske stvari,tipa vodjenje lopte….realno decko je igrac za nasu drugu ligu…

Reply
DeckyStrasni мај 26, 2013 at 20:35

takav ti je i lazar markovic kod komsija pa ga uvalise za 7 miliona. asamoa je kostao nekih 300 hiljada. ja mislim pa cenim da je to bio razlog njegovog dovodjenje. i eto komsije istog takvog uvalise za 7 miliona

Reply
redjamo pobede мај 26, 2013 at 20:46

Procitaj sta si napisao, Pa malo razmisli i napisi dali sam verujes u ovo sto si napisao

Reply
kastiljo мај 26, 2013 at 22:40

taj mali markovic je ako se ne secas vozao belgijance na marakani ko malu decu,bio ubedljivo najbolji srpski igrac na terenu….a to su igraci koji vrede po 10mil.najmanje…pa sad ti poredi tog malog sa nekim asamoom koji jedino sam sebe voza,saplice se o loptu,zaboravlja istu,zakucava se u igrace itd itd….dok je ovaj mali,kad je krenuo da igra kako zna u derbiju,resio sam utakmicu,toliko da je ove nase mozgove krenula panika da hvata od jedva punoletnog klinca…. misli o tome….pozz

Reply
Delija мај 26, 2013 at 20:37

Meni se cini da on ne zna da se postavlja na terenu…Igraci mu govore svakih 5 min gde treba da stoji 😀

Reply
Delija мај 26, 2013 at 20:31

Izvede decu na streljanje…al jbg ima tu dva do tri momka od kojih nesto moze da se napravi

Reply
timmy мај 26, 2013 at 20:24

Robert Prosinecki!

Reply
LAKI мај 26, 2013 at 20:24

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/971103_388317384617121_1121188259_n.jpg
Ako nista,bar i omladinci imaju potencijal za manakene 😀
Salim se,debi im je,tako da ih necu pljuvati 😀

Reply
@LAKI мај 26, 2013 at 20:36

Pa taj sto ima potencijal za manekena je danas bio jedan od boljih od svih klinaca,on i Jaksic…

Reply
LAKI мај 26, 2013 at 20:59

Ne kazem ja nista za njihovu igru,nego ako ne uspe u fudbalu..

Reply
bane мај 26, 2013 at 20:23

nema kukanja…. smanjite plate igracima, ono sto pise u ugovoru da im se ispunjava i bez dovodjenja stranaca ovakvih kvaliteta… 5 godina se vrtimo u krug, ovako nikad necemo izaci iz duga niti osvojiti titulu…

Reply
Dragan мај 26, 2013 at 21:06

Treba igračima dati male plate a velike premije, pa bi imali više i motiva da pobeđuju.

Reply
bane мај 27, 2013 at 16:11

potpuno se slazem.. to je primenjivao Cvetkovic i videli su se rezultati…

Reply
mauzer мај 26, 2013 at 20:19

A zasto ti je igrao Maksimović!!!!????? Dokle cete više da se sprdate sa svetinjom????

Reply

Leave a Comment